Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Çok iyi vermişsin canım bencede o listeleri uygulayabilirsin ben çoğunlukla 2 ana 1 yada 2 ara öğün olarak besleniyorum bununda çok faydasını gördüm

Kızlar chia tohumunu kullanan var mı? İnstagramda takip ettiğim kişiler chia yı kullanıyorlar baya. Tam diyetlik aslında. Aldım geldim görmüşken.
Bende çok duydum ama hiç yemedim pudingini filan yapıyorlar sen bi dene güzelse bizde yapalım :)
Ya Ne güzel dedin ya evet 4 aya 7li rakamları görebilirim inş tabi benim bu kötü moddan çıkmam lazım
Sen hedefe odaklanmışsın olacak inş hedefin :)

Az cısslı güzel bir menü olmuş afiyet olsun spor olsun ama :)

Gayet güzel tatlım maşallah sporu 1 mil yapmışsın ufaktan artırsan mı acaba

Dışarda bozmuş biri olarak çok takdir ettin seni darısı bana inş sporun 5 mile mi süper bu arada ben YouTube'dan 5 mili bulamıyorum bana link atar mısın?

Canım bu bnm yaptığım mil çok yaktırıyo tempolu baya, 2 miller fln yavas oluyo baya, ama evet denicem artırmayı da şeker :)

Bu günkü menüm çok iyi olmasa da yapacak bir şey yok. Yarın hemen telafi edeceģim.

Sabah 9.00
1 kk peynir
1 haş yumurta
1 dilim ekmek

Ara 12.30
Çeyrek simit

Öğlen 15.30
1 kase yoğurt
2 parça haşlanmış et

Akşam 19.30
3 sarma
1 küçük parça su böreģi
1 küçücük dilim pasta
Küçük parça kurabiye

1.5 litre su
30 dk yürüyüş

Diyet 1
Kitap yok. Yarın başlıyorum kızlar kitaba

Hadi bakalım benim de 3 aydaki hedefim 16 kg. Başarabiliriz bence. Gerçekten istersek.

Diyet güzel bence . Tek fazlalık börek.

Tatli dışında süper.

Afiyet olsun güzel menü.

Kuzum senin de benim ki gibi bu gün olmamış. Hemen yarın toparlanmamız lazım.

Yemeden önce bol bol ılık su iç sonra da yeşil cayini... Bu arada benimde iki kızım var öğretmen im.
38 beden benim de hayalim. Ama çok zor gibi geliyor. Şu an slt beden de 46 -48 giyiyorum. Üst beden de 44 iyi oluyor.
Hiç imkansız değil Instagram da niyetcikiz var onu takip et beni çok motive ediyor süper değilmiş.

Ben bugün neler yaptım
Kahvaltı öncesi sıcak su
İki dilim tam buğday ekmeği iki yumurta peynir dere otu maydanoz kapya biber
Ara kahve
Öğlen lahana yemeği
Ara greyfurt badem
Akşam ızgara köfte mercimek çorbası bı kaşık patates püresi
Maalesef son ara 4 mercimek köfte iki kurabiye
Gayet iyi giderken son arada bozdum
Temizlik yaptım spora zaman kalmadı
Su tamam
Yeşil çay tamam
İyi geceler

Son ana kadar süpermişsin canım.
Son snda bozmuşsun. Tühhhh yarın toparlanacsklar grubuna dahilsin sende.

Yemeden önce bol bol ılık su iç sonra da yeşil cayini... Bu arada benimde iki kızım var öğretmen im.

Hiç imkansız değil Instagram da niyetcikiz var onu takip et beni çok motive ediyor süper değilmiş.

Branş ne canım. Benim de biri 9 biri 3.5 yaďında iki kızım var.
Ben kullanmıyorum. Ama eşiminkinden bakayım.

Dün menümü yazmayı unutmusm.
Sabah
2 dilim ekmek
1 yumurta
1 dilim peynir
Bal

Ara
Sekersiz kahve

Aksam
Karnibahar yemegi
2 dilim ekmek

Ara
Sekersiz kahve

Cay= 2 yesilcay
Su= 2 litre
Spor= 1 mil leslie

canım doğum gününü küçük hasarlarla atlatmışsın gibi inş bugün de telafi ediyorsundur :)
tam diyordum ki süper menü o son ara hiç olmamış canım ya
Günaydınlarrrr.
Herkese musmutlu pazarlarrrrr
günaydın canım benim, hepimiz için güzel pazarlar olsun inşallah

selam kızlar ne güzel mesajlar okuyorum, herkesın 38 beden vs hayali var :) ha şöyle yahu ne güzel hedefler ve hayaller....ben de 12. sınıfları okutuyorum bu yıl, sene sonunda onlara kep töreni balo falan yapıyoruz muhtemelen o iş bende olacak ve ayarlarsak katılmam gerekecek, ben de onun hayalini kurdum şimdi :) inceciğim etekler, elbiseler giyiyorum törende ve baloda, öyle her tarafımdan yağlar pırtlamıyo, kollarım kalın değil falan, denediğim elbiseler yakışıyor ay ne güzel ya valla özgürlük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…