Ehh sonuçlar en kısa zamanda çıkmalı dimii:)))
Bana S ve 36 beden kötü durur. Hem uzunum hem çok kemikli yım m ve 38 olsam göbek atarım zaten,evet hepimiz birimiz birimiz hepimiz için
iveeet bencede spor bide benim bebişim tosun gibi 4 aylık ama 6 aylık gibi bişey maşallahbelim kopuyor akşama kadar
temizlik yaptığım sporu 3le çarpardı bugün zatençikolata halsizlikten yedim inan.. ama çok aç yattım. bide hasta oluyorum galiba uyuyamadım bu saate kadar. yorgunluktan mı yoksa açlıktan mı uyuuamadım bilmiyom
kaçamaklar tadımlık olacak deyip yiyorsunartık yiter bu hafta uslu kız ol yoksa zayıflayamazsın hepimiz üzülürüz
pilavlar bana da battı evet akşam çorba yapacakyım ama üşendim öyle idare ettim
süper fikir ben iyice azalttım biara hiç yemiyodum inan alışmak zor değil. şu sıra yersem kahvaltıda yiyorum..
kız bende s beden alıp saklamayı düşünüyordum bak bunu hepimiz yapmalıyız
menüm
sabah: aç karna 1 br su (bunu her sabah yaparım yazmadım şimdiye kadar)
2 dilim kızarmış tb, tereyağı,salça az peynir-zeytin, az tahinpekmez ve çay
ara: 1 br yeşilçaylı karışım
öğlen: 2 yumurtadan maydonozlu peynirli omlet, yarım dillim tb
ara: 2 br yeşilçaylı karışım, 1 neskafe, 1 dilim ayva
akşam: 1 kase ıspanak, 2 kaşık yoğurt, 5-6 tane acı biber
ara: şuan normal yeşilçayımı içiyorum
ara: sütlü ya da türk kahvesi içerim
diyet: 5
su: 2 lt
çay: yeşilçaylı karışım + tarcınlı yeşil çay
spor: 30 dk aerobik dans, 150 mekik, kalça-bacak, bel ve kol çalıştım toplam 1 saat
Kız aralarda kaynamış bazı menüler var şimdi farkettiminş dediğin gibi olur kuzum da şu zinciri bir kırarım aynı kilolarda dolaşıp duruyorum aldıklarımı verdim ama yine de şükürevet ya zerrincim inş hafif günlerimiz olsun artık, ama ama sen benim menüme bakmamışsın ühü :)
Canım bizim yolumuz biraz uzun ya bence ekmek yiyerek zayıfla önce sonra yavaş yavaş kesersin ama yinede sen bilirsin tatlımKızlar ben hiç ekmek kullanmasam diyorum. Sizce nasıl bir fikir.
tuzu fazla tüketmiş olabilirsin canım bol Yeşilçay iç atarsınKızlar üzerimde bir şişlik hissediyorum göbüşüm çıkıyor. Dönemime daha var o değil kesinlikle. Ama ne? Ne yapmalıyım? Zaten çok mutsuz hissediyorum anlamadım sebebini de. Yattım bütün gün.
1 saat 15 dk filandı sanırsam ben çok fazla deneyimleyemedim ama yağ yakıcı kas yapıcı diyodu Ebru şallı bu arada sporcuyum demişsin merak ettim spor tavsiyeleri ver bize mesela ben 60 kilo verdikten sonra sarkmaktan çok korkuyorum bu yüzden hevesim kaçıyor bazenZereno Tamam canım haftaya bomba gibi bir giriş yapacağım çünkü zamanım azaldı hedef 71.6 dan 70.8 e düşmekti ama en az bir kilo vermek için ciddi asilacam diyet ve spora.
Bu 21 gün yağ yakma platesinde günde kaç dakka yapılıyor. Kas yapmak istemiyorum eski sporcuyum ve ciddi kas kutlem var sadece yağ yakmak istiyorum o yüzden kararsızım.
Çok iyi yapmışsın bende mi öyle bişey yapsam bir hedefim olur :)Bu arada bugun LCW in internet sitesinde çok indirim vardı 38 beden pantolon ve M beden bluz siparişi girdim. Baharda giyecem inşallah
Est canım biz bir takımız haftaya Eminim güzel eksi göreceksin :)bu hafta tek kilo alan insan ben olmuşum. yüzdelerinizi olumsuz etkiletgiğim için özür dilerim kızlar.2 gündür kendimi öyle bi saldm ki ne kadar toparlanmaya çalışsam da yok yani olmadı. bugün de çok sahane bir menü geçirmedm fakat artk son olacak inşallah. bu dönemi daha fazla uzatmak istemiyorm.
sabah (9.30)
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 has. yumurta
bal
aksam ( 16:00)
1 tavk döner
ayran
su 2,5 litre. çay ve spor yok maalesef
Evet canım ya çok haklısın beni arada böyle dürt yoksa kendime gelemiyorum bu Şubat benim için çok iyi geçmeli inş yaza kadar 7li rakamları görmem lazım aslındakaçamaklar tadımlık olacak deyip yiyorsunartık yiter bu hafta uslu kız ol yoksa zayıflayamazsın hepimiz üzülürüz
Canım bol su ve Yeşilçay bide stres yapma olabilir böyle şeylerGünaydın kızlar. Tahmin ettiğim gibi çok fazla çıktım bugün? Neden ki acaba?
Çok mutsuz oldum
Canım mümkün mertebe az az ye herşeyden ye ama az az yarında daha dikkatli olup dengelersin inşKızlar akşama kardeşimin kızının doğumgünü var. Kalabalık da değil. Kalabalık olsa fark edilmezdi yemediğim. Yemesrm gelin kızar. Öğleni hafif atlatayım da akşama mecbur kaçacak. Artık gelince bantta yürürüm 40 dk.
38 benimde hedefim hoş benim için şu an 44 bedende çok güzel bir hayal amaBana S ve 36 beden kötü durur. Hem uzunum hem çok kemikli yım m ve 38 olsam göbek atarım zaten,
Diyetisyen e başladım beri hiç tam anlamı ile uymamistim ama artık çok dikkat edecem perşembe randevum var sasirtcam kadını gözleri yasaracak
Bana S ve 36 beden kötü durur. Hem uzunum hem çok kemikli yım m ve 38 olsam göbek atarım zaten,
Diyetisyen e başladım beri hiç tam anlamı ile uymamistim ama artık çok dikkat edecem perşembe randevum var sasirtcam kadını gözleri yasaracak
Kız aralarda kaynamış bazı menüler var şimdi farkettimyetişemiyorum süpersin canım çok güzel menü olmuş :)
Canım bizim yolumuz biraz uzun ya bence ekmek yiyerek zayıfla önce sonra yavaş yavaş kesersin ama yinede sen bilirsin tatlım
tuzu fazla tüketmiş olabilirsin canım bol Yeşilçay iç atarsın
1 saat 15 dk filandı sanırsam ben çok fazla deneyimleyemedim ama yağ yakıcı kas yapıcı diyodu Ebru şallı bu arada sporcuyum demişsin merak ettim spor tavsiyeleri ver bize mesela ben 60 kilo verdikten sonra sarkmaktan çok korkuyorum bu yüzden hevesim kaçıyor bazen
Çok iyi yapmışsın bende mi öyle bişey yapsam bir hedefim olur :)
Est canım biz bir takımız haftaya Eminim güzel eksi göreceksin :)
Menün sabah güzel akşam sanki fazla olmuş gibi senin normal menülerine göre
Evet canım ya çok haklısın beni arada böyle dürt yoksa kendime gelemiyorum bu Şubat benim için çok iyi geçmeli inş yaza kadar 7li rakamları görmem lazım aslında
Canım bol su ve Yeşilçay bide stres yapma olabilir böyle şeyler
Canım mümkün mertebe az az ye herşeyden ye ama az az yarında daha dikkatli olup dengelersin inş
38 benimde hedefim hoş benim için şu an 44 bedende çok güzel bir hayal amadiyete başladığımdan beri kendime sık sık söylediğim cümle 38 beden olucam inş :)
Kullanmadım hić.Kızlar chia tohumunu kullanan var mı? İnstagramda takip ettiğim kişiler chia yı kullanıyorlar baya. Tam diyetlik aslında. Aldım geldim görmüşken.
canım ben duydum kullanan arkadaşlarım da var aslında hatta geçen baya araştırdım da bi karar veremedim sen kullan bakalım memnun kalacak mısın? ben de maş fasülyesi aldım canım yarın pazardan yeşillik alıp salatasını yapıcam, bu tarz şeylerle öğün geçer sağlıklı hem de çok güzel olur bir arkadaştan görmüştüm onu da tatmıştım da lezzetliydi..Kızlar chia tohumunu kullanan var mı? İnstagramda takip ettiğim kişiler chia yı kullanıyorlar baya. Tam diyetlik aslında. Aldım geldim görmüşken.
şöyle olmayacak, çok zor geliyor gibi cümleler görmek istemiyorum burada aa38 beden benim de hayalim. Ama çok zor gibi geliyor. Şu an slt beden de 46 -48 giyiyorum. Üst beden de 44 iyi oluyor.
ne kötü böyle ısrarcı olup insanları yemeye mecbur etmek ya, biz de yapıyoruz belki ama diyette olunca çok uyuz oluyorumKızlar akşama kardeşimin kızının doğumgünü var. Kalabalık da değil. Kalabalık olsa fark edilmezdi yemediğim. Yemesrm gelin kızar. Öğleni hafif atlatayım da akşama mecbur kaçacak. Artık gelince bantta yürürüm 40 dk.
canım kendine böyle güzel bir motivasyon yapman ne güzel :) sevdim bunuBu arada bugun LCW in internet sitesinde çok indirim vardı 38 beden pantolon ve M beden bluz siparişi girdim. Baharda giyecem inşallah
canım üzülme geçen hafta da benim öyle günlerim olmuştu önemli olan geri dönebilmek...bu hafta ekside olacaksın inşallahbu hafta tek kilo alan insan ben olmuşum. yüzdelerinizi olumsuz etkiletgiğim için özür dilerim kızlar.2 gündür kendimi öyle bi saldm ki ne kadar toparlanmaya çalışsam da yok yani olmadı. bugün de çok sahane bir menü geçirmedm fakat artk son olacak inşallah. bu dönemi daha fazla uzatmak istemiyorm.
sabah (9.30)
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 has. yumurta
bal
aksam ( 16:00)
1 tavk döner
ayran
su 2,5 litre. çay ve spor yok maalesef
teyzesi yer onuuu nasıl tatlıdır şimdi maşallah ona :) aynen yawrum vazgeçmek yok !evet hepimiz birimiz birimiz hepimiz için
iveeet bencede spor bide benim bebişim tosun gibi 4 aylık ama 6 aylık gibi bişey maşallahbelim kopuyor akşama kadar
temizlik yaptığım sporu 3le çarpardı bugün zatençikolata halsizlikten yedim inan.. ama çok aç yattım. bide hasta oluyorum galiba uyuyamadım bu saate kadar. yorgunluktan mı yoksa açlıktan mı uyuuamadım bilmiyom
kaçamaklar tadımlık olacak deyip yiyorsunartık yiter bu hafta uslu kız ol yoksa zayıflayamazsın hepimiz üzülürüz
pilavlar bana da battı evet akşam çorba yapacakyım ama üşendim öyle idare ettim
süper fikir ben iyice azalttım biara hiç yemiyodum inan alışmak zor değil. şu sıra yersem kahvaltıda yiyorum..
kız bende s beden alıp saklamayı düşünüyordum bak bunu hepimiz yapmalıyız
bencede çıkmalııı kaptanııım :)Ehh sonuçlar en kısa zamanda çıkmalı dimii:)))
mutsuz olma canım benim ödemdir, bana kabuk tarçınlı limonlu yeşil çay çok iyi geliyor, aç karna su iç mutlaka bağırsakları çalıştırıyorGünaydın kızlar. Tahmin ettiğim gibi çok fazla çıktım bugün? Neden ki acaba?
Çok mutsuz oldum
şöyle olmayacak, çok zor geliyor gibi cümleler görmek istemiyorum burada aahatunlar hepsi olacak, benim o tombul bacaklar bir kere inceldiyse herkesinki de incelir, kilolarla inatlaşmak da gerekiyor bazen ama vazgeçmeyince yine kazanan biz oluyoruz!
ne kötü böyle ısrarcı olup insanları yemeye mecbur etmek ya, biz de yapıyoruz belki ama diyette olunca çok uyuz oluyorum
Bana S ve 36 beden kötü durur. Hem uzunum hem çok kemikli yım m ve 38 olsam göbek atarım zaten,
Kız aralarda kaynamış bazı menüler var şimdi farkettimyetişemiyorum süpersin canım çok güzel menü olmuş :)
Canım bizim yolumuz biraz uzun ya bence ekmek yiyerek zayıfla önce sonra yavaş yavaş kesersin ama yinede sen bilirsin tatlım
tuzu fazla tüketmiş olabilirsin canım bol Yeşilçay iç atarsın
1 saat 15 dk filandı sanırsam ben çok fazla deneyimleyemedim ama yağ yakıcı kas yapıcı diyodu Ebru şallı bu arada sporcuyum demişsin merak ettim spor tavsiyeleri ver bize mesela ben 60 kilo verdikten sonra sarkmaktan çok korkuyorum bu yüzden hevesim kaçıyor bazen
Çok iyi yapmışsın bende mi öyle bişey yapsam bir hedefim olur :)
Est canım biz bir takımız haftaya Eminim güzel eksi göreceksin :)
Menün sabah güzel akşam sanki fazla olmuş gibi senin normal menülerine göre
Evet canım ya çok haklısın beni arada böyle dürt yoksa kendime gelemiyorum bu Şubat benim için çok iyi geçmeli inş yaza kadar 7li rakamları görmem lazım aslında
Canım bol su ve Yeşilçay bide stres yapma olabilir böyle şeyler
Canım mümkün mertebe az az ye herşeyden ye ama az az yarında daha dikkatli olup dengelersin inş
38 benimde hedefim hoş benim için şu an 44 bedende çok güzel bir hayal amadiyete başladığımdan beri kendime sık sık söylediğim cümle 38 beden olucam inş :)
bende 3 ayda 16 kg vereceğim bakın göreceksinizBelki de dediğin doğrudur.
Başta biraz yesem olur. Bir de ben bundan 5 yıl önce diyetisyene gitmiştim. Onun listelerini de yapabilirim. O zaman 3 ayda 16 kg vermiştim.
Az az yiyeceģim artık.
Küser huyunu biliyorum. Artık küçük kızımla bir tabak alırım öğle idare ederim.
şöyle olmayacak, çok zor geliyor gibi cümleler görmek istemiyorum burada aahatunlar hepsi olacak, benim o tombul bacaklar bir kere inceldiyse herkesinki de incelir, kilolarla inatlaşmak da gerekiyor bazen ama vazgeçmeyince yine kazanan biz oluyoruz!
canım bi börek gözüme takıldı biraz umarım küçük dilimdirsabah
2 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
az tulum
kk peynir
domates
3 zeytin
az şekerli çay
ara
1 mandalina
öğlen
2 kase çorba ( 120 kaloriye denkti)
ara
1 çatal kek
akşam
1 kase çorba
3 yemek kaş yoğurt
1 dilim börek
3 yemek kaş fırında karnabahar
ara
1 bardak çay
birazdanda 2 3 adet kestane yerim belki..
diyet 3
spor yapamadım
çay yeşil çay
su 2 lt
kitap okumadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?