Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Kızlar akşama kardeşimin kızının doğumgünü var. Kalabalık da değil. Kalabalık olsa fark edilmezdi yemediğim. Yemesrm gelin kızar. Öğleni hafif atlatayım da akşama mecbur kaçacak. Artık gelince bantta yürürüm 40 dk.

Bana S ve 36 beden kötü durur. Hem uzunum hem çok kemikli yım m ve 38 olsam göbek atarım zaten,
Diyetisyen e başladım beri hiç tam anlamı ile uymamistim ama artık çok dikkat edecem perşembe randevum var sasirtcam kadını gözleri yasaracak

Kız aralarda kaynamış bazı menüler var şimdi farkettim yetişemiyorum süpersin canım çok güzel menü olmuş :)

Kızlar ben hiç ekmek kullanmasam diyorum. Sizce nasıl bir fikir.
Canım bizim yolumuz biraz uzun ya bence ekmek yiyerek zayıfla önce sonra yavaş yavaş kesersin ama yinede sen bilirsin tatlım

tuzu fazla tüketmiş olabilirsin canım bol Yeşilçay iç atarsın

1 saat 15 dk filandı sanırsam ben çok fazla deneyimleyemedim ama yağ yakıcı kas yapıcı diyodu Ebru şallı bu arada sporcuyum demişsin merak ettim spor tavsiyeleri ver bize mesela ben 60 kilo verdikten sonra sarkmaktan çok korkuyorum bu yüzden hevesim kaçıyor bazen

Bu arada bugun LCW in internet sitesinde çok indirim vardı 38 beden pantolon ve M beden bluz siparişi girdim. Baharda giyecem inşallah
Çok iyi yapmışsın bende mi öyle bişey yapsam bir hedefim olur :)

Est canım biz bir takımız haftaya Eminim güzel eksi göreceksin :)
Menün sabah güzel akşam sanki fazla olmuş gibi senin normal menülerine göre

kaçamaklar tadımlık olacak deyip yiyorsun artık yiter bu hafta uslu kız ol yoksa zayıflayamazsın hepimiz üzülürüz
Evet canım ya çok haklısın beni arada böyle dürt yoksa kendime gelemiyorum bu Şubat benim için çok iyi geçmeli inş yaza kadar 7li rakamları görmem lazım aslında

Günaydın kızlar. Tahmin ettiğim gibi çok fazla çıktım bugün? Neden ki acaba?

Çok mutsuz oldum
Canım bol su ve Yeşilçay bide stres yapma olabilir böyle şeyler

Canım mümkün mertebe az az ye herşeyden ye ama az az yarında daha dikkatli olup dengelersin inş
38 benimde hedefim hoş benim için şu an 44 bedende çok güzel bir hayal ama diyete başladığımdan beri kendime sık sık söylediğim cümle 38 beden olucam inş :)

38 beden benim de hayalim. Ama çok zor gibi geliyor. Şu an slt beden de 46 -48 giyiyorum. Üst beden de 44 iyi oluyor.

Belki de dediğin doğrudur.
Başta biraz yesem olur. Bir de ben bundan 5 yıl önce diyetisyene gitmiştim. Onun listelerini de yapabilirim. O zaman 3 ayda 16 kg vermiştim.
Az az yiyeceģim artık.
Küser huyunu biliyorum. Artık küçük kızımla bir tabak alırım öğle idare ederim.

Kızlar chia tohumunu kullanan var mı? İnstagramda takip ettiğim kişiler chia yı kullanıyorlar baya. Tam diyetlik aslında. Aldım geldim görmüşken.

Kızlar chia tohumunu kullanan var mı? İnstagramda takip ettiğim kişiler chia yı kullanıyorlar baya. Tam diyetlik aslında. Aldım geldim görmüşken.
canım ben duydum kullanan arkadaşlarım da var aslında hatta geçen baya araştırdım da bi karar veremedim sen kullan bakalım memnun kalacak mısın? ben de maş fasülyesi aldım canım yarın pazardan yeşillik alıp salatasını yapıcam, bu tarz şeylerle öğün geçer sağlıklı hem de çok güzel olur bir arkadaştan görmüştüm onu da tatmıştım da lezzetliydi..

38 beden benim de hayalim. Ama çok zor gibi geliyor. Şu an slt beden de 46 -48 giyiyorum. Üst beden de 44 iyi oluyor.
şöyle olmayacak, çok zor geliyor gibi cümleler görmek istemiyorum burada aa hatunlar hepsi olacak, benim o tombul bacaklar bir kere inceldiyse herkesinki de incelir, kilolarla inatlaşmak da gerekiyor bazen ama vazgeçmeyince yine kazanan biz oluyoruz!

ne kötü böyle ısrarcı olup insanları yemeye mecbur etmek ya, biz de yapıyoruz belki ama diyette olunca çok uyuz oluyorum

Bu arada bugun LCW in internet sitesinde çok indirim vardı 38 beden pantolon ve M beden bluz siparişi girdim. Baharda giyecem inşallah
canım kendine böyle güzel bir motivasyon yapman ne güzel :) sevdim bunu
canım üzülme geçen hafta da benim öyle günlerim olmuştu önemli olan geri dönebilmek...bu hafta ekside olacaksın inşallah
teyzesi yer onuuu nasıl tatlıdır şimdi maşallah ona :) aynen yawrum vazgeçmek yok !
Ehh sonuçlar en kısa zamanda çıkmalı dimii:)))
bencede çıkmalııı kaptanııım :)
Günaydın kızlar. Tahmin ettiğim gibi çok fazla çıktım bugün? Neden ki acaba?

Çok mutsuz oldum
mutsuz olma canım benim ödemdir, bana kabuk tarçınlı limonlu yeşil çay çok iyi geliyor, aç karna su iç mutlaka bağırsakları çalıştırıyor

Çok uzun zsmandır o kiloları görmedim ya o yüzden. Ama bu sefer başaracağım yaza hafif bir hatun olarsk çıkacağım.

ne kötü böyle ısrarcı olup insanları yemeye mecbur etmek ya, biz de yapıyoruz belki ama diyette olunca çok uyuz oluyorum

Maalesef bizim toplumumuzun genel yapısı. Bir de diyetteysen rkstra ısrar ediyorlar.

vovvv hadi bakalaım

valla ben başarabilirsin diye düşünüyorum canım ayda 4 kg versen 5 ayda 20 kg olur 78 olursun temmuz ayına bencyapabilirsin hatta kesin yapabilirsin yapıcaksın !!

bende 3 ayda 16 kg vereceğim bakın göreceksiniz

harikasın

sabah
2 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
az tulum
kk peynir
domates
3 zeytin
az şekerli çay

ara
1 mandalina

öğlen
2 kase çorba ( 120 kaloriye denkti)

ara
1 çatal kek

akşam
1 kase çorba
3 yemek kaş yoğurt
1 dilim börek
3 yemek kaş fırında karnabahar

ara
1 bardak çay

birazdanda 2 3 adet kestane yerim belki..

diyet 3
spor yapamadım
çay yeşil çay
su 2 lt
kitap okumadım

menüm

sabah: 2 dilim tb, tereyağı, salça, az peynir zeytin az tahinpekmez ve çay
öğlen: yarım su br haşlanmış kepekli makarna, 2 kaşık yoğurt
ara: 1 br sütlü kahve
akşam: 2 parça fırında balık, arkasından 1 küçük dilim tb yla tahinpekmez yedim
ara: 1 sade soda
ara: türk kahvesi
ara: yatmadan yeşilçay içerim

diyet: balıktan sonrakı tatlı yüzünden 4
su: yeterli
çay: 1 br yeşilçay
spor: yaparsam yazarım

canım bi börek gözüme takıldı biraz umarım küçük dilimdir

Bugünkü menüm
Sabah dışarıda kahvaltı yaptık ama insan yeme alışkanlığını oturtunca korkulacak bir şey olmuyormuş

Kahvaltı
Menemen
Bir kk peynir
Domates,biber
Bir dilim ekmek
Çay

Ara
Türk kahvesi ve 2 küp şeker kadar helva

Öğle
Yulaflı puding (süt,yulaf,kakao,tarçın,kuru meyve)

Akşam
2 kadınbudu köfte
Salata
Ayran

Ara
Türk kahvesi

Diyet 5
Spor: Leslie 5 mile ve 1,5 saat temizlik
Yeşilçay
2 lt su
Kitap yok

Şu an çok korkarak yazıyorum menünü acıyın bana menü paylaşmak zorunlu diye paylaşıcam sırf
Şimdi gelelim açıklama kısmına öğlen ablam geldi kahvaltı yaptık simit almış ekmek yemiyim simit yiyeyim dedim demez olaydım
Bide ikindiden sonra avmye gittik gitmez olaydım
İşte menüm
SABAH
1 kupa şekersiz kahve
3 gün kurusu

ÖĞLE
1,5simit
Peynir
Bal-Kaymak
1 haşlanmış yumurta

ARA
2 portakal
2 küçük pişi

AKŞAM
1 porsiyon tavuklu çökertme
7-8 kaşık makarna
Salata
Light kola

ARA
1 küçük dondurma

Diyet=1
Spor=3 mil Leslie
Çay=1 bardak beyazçay
Su=2 lt su
Kitap=Aşkın gözyaşları

Yarında menüm kötü olursa bana ceza verin acımadan ama bu gerçekten sonun sonuydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…