Öyle mi diyorsun canım inş ya bi atağa kalkmam lazım çok zayıflamam lazım çooookkk
Tmm tatlım haftaiçi biraz daha ağırlık ver o zaman spora
Canım benim menün kötü de paylaş ki görelim neler yemişsinşimdilik gayet güzel tamamlayıp yazarsın tekrardan :)
İşte bu ya az maz demiycez gayret edicez ve başarıcaz Allah'ın izniyle :)
Çok güzel olmuş canım sporla da taçlandır ama 15 dk da olsa yap bence
Biraz cısslı şeyler var ama yinede güzel afiyet olsun canım
Tatlım en azından kötü değil ama çok daha iyi olabilir
Farkedilmek süper birşey bu azimle başaracaksın canım inş
Sanki daha iyi olabilirdi canım ya(döner dürüm mü?)
selam kızlar ay pestil gibiyim bugün ya, ilk iş günü çarptı resmen
sabah: 2 dilim kızarmış tb, salça, lor peyniri ve zeytinle yedim az da tahin pekmez çay
ara: 1 mandalina, neskafe
öğlen: 3 minik fırın sigara böreği 1 mini muz çay
ara: 1 br süt
akşam: 1 kase lahana sarması ve 2 kaşık yoğurt
ara: neskafe ve 2 çatal tahin helvası
ara: birazdan yeşilçay
menü: 4
su: yeterli
Çay: yeşilçay
spor: 1 set kalça-bacak
ay harikasın tatlım tebrikler, inallah görürsün neden olmasın :)
ah canım benim derhal çağır çoluk çocuk kimi bulursan yedir, kurtul onlardan yoksa durum vahim, o yeme hissisne kapılmak çok zor bende de reglden once olur insan kendıne gelemıyo resmen, şuan iyi oldugunu düşünüyorum nasılsın yemiyorsun dimi? sporunu yaptın mı?
walla canım sen onun yeme demesine hiiç aldırma, kilo alınca da yeme der, laf söyler (yanı seninki yapar diye değil hep duyuyorum bunları) ama diyetteyken de birinin ye demesine hayır demek çok zor Allah kolaylık versin dik dur bebeğimcanım ya ben yarım mekik çekiyorum, önceden beri mekik hep çekerdim ben baştan bi zorlanıyorum sonra alışınca gidiyor baya :)
kek haricinde güzel keşke accık spor da olsa, bebek yoruyor eminim tatlım ama azcık ısındıktan sonra yerde bölgesel çalışmalısın bacak kalca vs
canım o son kilolar zor gider evet benim de öyle oturmuş kilo çok inatcı, sporu arttır ve mutlaka yeşilçayını eksik etme
reglin etkisi de olmuştur cnm cumaya bomba gibi geleceksin inşallah :)
ay öyle mi diyorsun kız hadi inşallah :):)
evet canım mesajların cok motive ediyor sayende takım boş kalmıyor :) sporunu eksik etme derim
<aynen ben de öyle
inşallah akşamı iyi geçirmişsindir canım menunun bu hali süper
spor da olursa harika bir menü olur canım :)
KAHVALTI
2 haşlanmış yumurta
Domates
3 dilim kızarmış hellim
ARA
Küçük bi parça ekmekle çiğköfte
AKŞAM
3 lahana sarması
1 tabak etli bamya yemeği
1 yemek kaşığı yoğurt
Diyet=4
Spor=Leslie (30 dk)
Çay=2 bardak beyazçay
Su=2 ltye tamamlamaya çalışıcam
Kitap=Aşkın gözyaşları
Bugünüm çok da iyi değil
Sabah
Akşamdan ısladığım ceviz ve suyu,1 bardak limonlu su
Kahvaltı
Biraz kürt böreği
Yeşilçay
Közlenmiş patlıcan,domates vs salatası
Ara
Çay,galeta,15 gr krem peynir
Ara
Yarım elma
Akşam
1 kase yayla çorbası
Tavuk döner
Yarım lavaş
Ayran
Salata
Diyet 3
Su 2,5 lt
Yeşilçay
Spor 2 km yürüdüm daha yaparsam yazarım
Kitap kuranı kerim
bugün gelmiş bNa bi foto gösteriyor netten bi zayıf kadın var evlendikten önce yazıyor bide kilolu göbeğinde yemekle duran bi kadın var evlendikten sonra yazıyorbana gönderme yapıyor güya eşşek ama ben onun oyunlarına helmicem artık
canım bebekten değilde hiiiç vakit kalmıyor. ctesi sabah uyanır uyanmaz hazırlanıp kv gidiyoruz akşam 11 12 de eve geliyoruz direk yatıyoruz. pazar sabah kalkar kalkmaz oraya gidiyoruz akşam 11 de yine eve. orda yapamam yani ondan.
bu arAda eltim gördü dün zayıflamışsın dedi mutlu oldum
annemde zayıfladın aferin sana kocaman göbeğin vardı gitti diyor
farkediliyorum artık
sabah
2 dilim ekmek
az domatesli biber
kk peynir
az tulum
bir bardak çay
ara
1 üçü bir arada
öğlen
tavuk döner
kıvırcık
iki parça turşu
1 ayran
ara
2 tatlı kaş pekmez
1 ayran
akşam
4 çiğköfte
kıvırcık
1 kase sebzeli bulgur pilavı
diyet 3
su 2 lt
çay içmedim
spor bütün gün temizlik yaptım canım çıktı valla spora hal kalmadı
kitap bebeğim çok huzurdu vakit kalmadı onunla ilgilendim
Kanma tabi bebek daha çıtır olcaz bizay çok sevindim zaten insan onları duyunca daha da motive oluyor supersin aynen devam :) benim annem de diyor perina 250 gr verdin galiba diye babam çok komık o ağız dolusu verdin bile demiyor daha da vericek benim kızım diyor hemen ay koptum ona dün zayıf seviyor adam
Öyle mi diyorsun canım inş ya bi atağa kalkmam lazım çok zayıflamam lazım çooookkk
Tmm tatlım haftaiçi biraz daha ağırlık ver o zaman spora
Canım benim menün kötü de paylaş ki görelim neler yemişsinşimdilik gayet güzel tamamlayıp yazarsın tekrardan :)
İşte bu ya az maz demiycez gayret edicez ve başarıcaz Allah'ın izniyle :)
Çok güzel olmuş canım sporla da taçlandır ama 15 dk da olsa yap bence
Biraz cısslı şeyler var ama yinede güzel afiyet olsun canım
Tatlım en azından kötü değil ama çok daha iyi olabilir
Farkedilmek süper birşey bu azimle başaracaksın canım inş
Sanki daha iyi olabilirdi canım ya(döner dürüm mü?)
bence de canım zorlanıyorsan sadece akşamları hafif geçirmeye. çalış bence. mesela gündüz biraz izin ver kendine abartmadan akşam sadece çorba iç olmaz mı ? hatta bunu takımca yapsak diyorum ,? 3 gün kaldı tartıya 3 gün boyunca en geç 6 da bir kase çorba ile günü kapatsak çok faydası olur bence ne dersiniz ?
3 gün boyunca sıkı yapacağım inşallah..
yok canım dürüm değil ekmeklide değil sadece tavuk :) dürüm yermiyim kız. ekmekli hamurlu yimiyom ben sabah yiyom bi hafta sonları hariç
İyi geceler
Akşam yemeği biraz bulgur pilavı.keske yemeseydim
Haşlanmış et az
Kabak kavurması yağsız ve yoğurt
Ve en kötüsü irmik tatlısı bir dilim
Ah günüm çok güzel geçiyor ama akşam bozuyorum
şöylekii eşimin işinden dolayı biz iki aydır falan benim annemlerde kalıyoruz benimleee hiiiiç alakası yok meselenin tamamen onla ilgili kimseyi ben zorla anamda tutmuyorum yaniBenim de bu gün okulda başım ağırdı. Gürültü mahvetti beni de.
Menü de sarma börek gözüme battı.
33 dk yürüdüm.
Sporu da oturtacağım zamanla.
İnşallah hepimiz birbirimize destek olup fit hatunlar olacağız.
Anam bu gün milli lahana sarması günüydü de biz mi bilmiyorduk. Herkeste bir lahsna sarması var.
Sarma dışında çok güzel.
Afiyet olsun .
Güzel menü.
Fark edilmesi müthiş canım.
İnsanı motive ediyor.
Haftasonları neden kayınvaliidene gidiyorsunuz. Rahatsızlığı mi var kayınvalidenin.
Alem bu kocalar.
Menünü sen de puanlamışsın.
Bulgur biraz fazla olmuş şrkercik.
Bana da en çok babam kızıyor.
Adam 70 koloyu aşsın diyet yapıyor. Kafayı yedirecek bize. Sabahın köründe yürüyüşe gidiyor.
Yaptım kuzum 33 dk.
Kırk yılın baßında spor ysptım 20 kere yazdım herhslde
Ben de daha çok protein aģırlıklı yaptığımda kilo veriyorum. Protein yapacaģım ben e gün genelde.
İyi geceler canım.
Aman dikkat tüm gününe yazık kuzum.
bence harikasınDesteğiniz için tşkler kızlar dün komşularım geldi neyseki poğaça kurabiye tatlı vardı onlardan ikram ettim kalanını buzluğa attım iyi oldu ve dün yazdıktan sonra hiçbişey yemedim sadece çay ve kahve içtim yani günü kahvaltıyla başlayıp bitirmiş oldum hatta menümü şöyle yazayım
Kahvaltı
1 kase mercimek çorba
3 poğaça
2 şekerpare
Ve gün boyu çay kahve şekersiz
Yeşilçay 1 kupa
Spor leslie 1 mil
Su 2 lt
Nasıl kurtarmış mıyım günü?
Hoş bulduk canlarim. Gercekten bayaa meslektasim varmis burda :)
Uzun bi aradan sonra menüm gelsin
Sabah
1 dlm ekmek
5 zeytin
2 çatal reçel
Öğle
2 kaşık bulgur pilavı
Yarım kase sebze çorbası
Ara
Sütlü kahve
Akşam
1 tbk patates salatası
Ara
1 avuç kuruyemiş
Pazar menüm
Sabah
1 yumurta
2 dilim peynir
2 dilim ekmek
Bal
Aksam
Cok az karnibahar yemegi
1 dilim ekmek
1 kase rus salatasi ( mayonezi az)
Su 2 lt. Spor yok. Yesilcay 1 bardak
Kitap = Nutuk
P.tesi menüm
Sabah
2 dilim ekmk
Bal
1 yumurta
1 dilim peynir
Aksam
1 tabak şıps
1 dilim ekmek
Su 2.5 litre. Spor yok. 1 bardak yesilcay
Kitap = Nutuk
Dünkü menüm
Sabah omlet 3dilim ekmek tahin pekmez peynır
Öğle kuru patlıcan dolması 4tane ve yoğurt
Ara kahve bi parça bitter
Akşam
Pırasa 2 tane dolma yoğurt salata
Ara bi avuç kestane
Yürüyüş yaptım 20dk
şöylekii eşimin işinden dolayı biz iki aydır falan benim annemlerde kalıyoruz benimleee hiiiiç alakası yok meselenin tamamen onla ilgili kimseyi ben zorla anamda tutmuyorum yanicanıma minnet o ayrı
biz burda kalıyoz diye kv gilde bir tripler laf sokmalarhalbuki mecbüriyetten kalıyoruz eşim bu kadar borcun ve yeni doğmuş bebeğimiz varken işimi bıraksın yani ?? artı suçlusu ben değilim sanki benim keyfimden kalıyormuşuz gibi davranmalar
neyse işte beş gün burdayız diye orda olma zorunluluğumuz var gibi hafta sonlarını orda geçiriyoruz. bende patlıyorumhayır istersek haftanın 5 günü gidelim ama birinde kahvaltıya gidelim birinde akşam yemeğine gidelim birinde çaya gidelim birinde hepbebraber çıkalım gezmeye gidelim demi ? iki gün üst üste sabahtan akşama kadar çok saçma ama gelde anlat. bende sesimi çıkarmıyorum eşim kendince öyle tatmin ediyor işte. offf bende dert çok ya yarışma konusunu bdv ye çeviririm ben çok açmayın çenemi
herkesin kolay bir yöntemi var zayıflamak için canım
Desteğiniz için tşkler kızlar dün komşularım geldi neyseki poğaça kurabiye tatlı vardı onlardan ikram ettim kalanını buzluğa attım iyi oldu ve dün yazdıktan sonra hiçbişey yemedim sadece çay ve kahve içtim yani günü kahvaltıyla başlayıp bitirmiş oldum hatta menümü şöyle yazayım
Kahvaltı
1 kase mercimek çorba
3 poğaça
2 şekerpare
Ve gün boyu çay kahve şekersiz
Yeşilçay 1 kupa
Spor leslie 1 mil
Su 2 lt
Nasıl kurtarmış mıyım günü?
aynen yaaaa neyse bunada şükür idare ediyorum işte ben neler yaşadın ohooo bunlar devede kulak. o yüzden bunada şükürler olsun..Afiyet olsun.
Menüler 5 üzerinden 5 olmasa da fena değil.
Afiyet olsun. Dolma olmayaydı iyidi.
Kayınvslidenlerin anlayış göstermesi gerekir. Tüm gün ne yatabilirsin ne kalkabilirsin. Ahhh bu kayınvaludeler. Dünyanın kendi etraflarında döndüğünü hissediyorlar.
Dert herkesde var emin ol.
Herkezinki farklı farklı.
Hadi iyi kurtulmuşsun.
Günü dr güzel atlatmışsın.
Bende dd kek var bir dilkm slmadım . Alsam gerisi gelecek.
eğer öyleyse yaşasın. Ben bu cuma pert çünküKızlar takıma 3 ncü cuma mı giriyoruz.
Merak ettim. Ben şimdi 3 şubat cuma günü geldim. Bu cuma değil de bir dahakine gitebilir miyimmiki
eğer öyleyse yaşasın. Ben bu cuma pert çünkü
şişlik ve kaçan anlatNiyekine kuzum
Selam millet
Kahvaltı peynir kapya biber ve iki yumurta ile omlet
Ara badem kayısi
Öğle kabak kavurması yağsız
Ara badem kayısi
Şimdi sütlü Türk kahvesi içeceğim
Akşam daa tavuk sote planlıyor um ama bakalım cikabilirsem yoksa mercimek corbam var yanında peynir salata yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?