günaydın canım nasılsın :)Günaydın ...
günaydın canım benim nasılsınGünaydınlarrr
yakmışındır tabi kuzucuk da aman çikolata ve bisküvilere dikkat edelim canım, inan sabah da yense ben onların kilo yaptığını düşünüyorum onları görmeyeceğin bir yere kaldır ve el sürme bence canımHiç sorma canım yaa eşim almış 50 60 tane gelde yeme hiç dayanamam zaten en sevdiğim şey ama sabah yedim yaktım onu
harikasın inş cumaya daha da eksi çıkacaksın :)Bugün çok mutluyum ama dayanamadım tartıldım az da olsa eksi çıktım nihayet ama cumaya kadar daha da gideeck inşallah çok hırslandım
fazlasıyla hafif bir menü olmuş :)Dünkü menüm
Sabah
Menemen
Ekmek
Az tahin pekmez
Sabahı geç yediğim için öğle yok
Akşam
1 portakal
Mandalina
Elma
1 saat yürüyüş
Kitap
Buz öpücük
Su
2 litre
bence olabilir canım :)günaydın kızlar bugün çarşamba, şuan bir öz eleştiri yapıyorum da, iki gündür tadımlık da olsa cıslarım oldu, okula gidip geldiğim için de sporum aksadı mecburen, bir de alışma sürecimde olduğum için okul da aşırı yorucu geldi hiç enerjik hissetmiyorum, bugün boş günüm bir arkadaşımla buluşucaz 4-5 gibi dışarıda yicez iki öğün yapıcam bugün o yüzden, o öğünü nasıl zararsız atlatabılırım onu düşünüyorum, ya kebap alıp sadece etını ve bulgurunu yerim hiç pidesiz olur mu sizce??
Tatlım kebap güzel bir öğün sadece Etini yersen muhteşem olur ama çeyrek pide de yiyebilirsin öyle de güzel olur yanında ayran yada şalgamgünaydın kızlar bugün çarşamba, şuan bir öz eleştiri yapıyorum da, iki gündür tadımlık da olsa cıslarım oldu, okula gidip geldiğim için de sporum aksadı mecburen, bir de alışma sürecimde olduğum için okul da aşırı yorucu geldi hiç enerjik hissetmiyorum, bugün boş günüm bir arkadaşımla buluşucaz 4-5 gibi dışarıda yicez iki öğün yapıcam bugün o yüzden, o öğünü nasıl zararsız atlatabılırım onu düşünüyorum, ya kebap alıp sadece etını ve bulgurunu yerim hiç pidesiz olur mu sizce??
Ne hazırlayacaksınız? Duruma göre azar azar yiyebilirsin erken saatte yani bana görebence olabilir canım :)
benimde yarın anamın günü var tehlikeyi farkedebilşyormusunuZ ?
acaba sadece hazırladığımızdan mı yesem 1 öğün ?
yoksa ertesi gün mü yesem tartıdan önce saçmalamadan ????
Teşekkürler canım. Diyette iradeli olduğum sürece çok iyiyim.günaydın canım nasılsın :)
canım bence zerrının dediği gibi az az ye, özellikle de bir çeşit salata yapın mutlaka patates makarna vs, ondan ye, cıslardan da yarım ye o zaman süper olurbence olabilir canım :)
benimde yarın anamın günü var tehlikeyi farkedebilşyormusunuZ ?
acaba sadece hazırladığımızdan mı yesem 1 öğün ?
yoksa ertesi gün mü yesem tartıdan önce saçmalamadan ????
dediğin gibi yaptım kuzucuk pidelerin yarısını bıraktım, hatta üzüldüm bida baştan söyleyeceğim pide az koyun diye, bu kebapta tabakta pide yok sandımTatlım kebap güzel bir öğün sadece Etini yersen muhteşem olur ama çeyrek pide de yiyebilirsin öyle de güzel olur yanında ayran yada şalgam
ben de iyiyim canım saolasın güzel bir gün oldu :)Teşekkürler canım. Diyette iradeli olduğum sürece çok iyiyim.
Sen nasılsın umarım günün güzel geçer.
kahvaltı yapsan daha mı iyi olurdu sanki kaptanım?Bugünkü menüm
Sabah
Yok
Öğle
Tavuk tantuni
Ara
Portakal
Mandalina
Elma
Akşam
Yok
Yeşilçay karışımı içmeye devam
Kitap
Buz Öpücük
Spor
40 dk yürüyüş
Su
2 litreyi bulmadı sanırım az oldu bugün
Ne hazırlayacaksınız? Duruma göre azar azar yiyebilirsin erken saatte yani bana göreyani yarım dilim börek yarım kurabiye üstüne de bol salatayla iyi bir öğün olur aslında
canım bence zerrının dediği gibi az az ye, özellikle de bir çeşit salata yapın mutlaka patates makarna vs, ondan ye, cıslardan da yarım ye o zaman süper olur
dediğin gibi yaptım kuzucuk pidelerin yarısını bıraktım, hatta üzüldüm bida baştan söyleyeceğim pide az koyun diye, bu kebapta tabakta pide yok sandım
ben de iyiyim canım saolasın güzel bir gün oldu :)
kahvaltı yapsan daha mı iyi olurdu sanki kaptanım?
Bnce kahvaltıyı normal yap börek de yersen 1-2 taneyi gecmesin, öğlene salata güzel, akşama yoğurtun yanında dediğin kdr dolma olur ama tatlı çok cıs yersen de küçük ye ara öğün olarak gündüzkızlar börek var küçük küçük her biri kk kadar patatesli. sabah onlardan 4 tane yeyim diyorum çay ile. öğlen misafirlerle makarna salatası yerim diyorum. akşamda dolma sardık ondan yesem yoğurtla 5 10 tane ?? kaç tane yeyim ??
bide tatlı varda onu napıyım bilemedimkahvaltıdamı yesem akşama kadar erir ? ya da yemeyimde cuma sabah mı yeyim ki ??
Gayet iyi bnce cnmsabah
1 dilim yumurtalı ekmek
1 dilim ekmek
az tulum
2 küp peynir
3 zeytin
1 bardak çay
öğlen
2 haşlanmış yumurta
ara
2 tatlı kaş pekmez
sardığımız dolmadan attım ağzıma 1 tane
akşam
1 kaseden az fazla çorba
salata
diyet 5
spor yapamadım
su 3 lt
çay 1 fincan yeşil çay + 1 büyük bardak limonlu maydonoz suyu
kitap yatmadan okurum sis ve gece
ama börekler kibrit kutusu kadar 4 tanesi bi börek eder zatenBnce kahvaltıyı normal yap börek de yersen 1-2 taneyi gecmesin, öğlene salata güzel, akşama yoğurtun yanında dediğin kdr dolma olur ama tatlı çok cıs yersen de küçük ye ara öğün olarak gündüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?