Çok geçmiş olsun canım hem sana hem ufaklığaBenim iki küçük çocukla hayatım bayağı yoğun onun için fırsat bulunca girip olan kadar ini yazıyorum ki hem unutmayayim hemde akşama çok iş kalmasin
Sonrası ilk bölüm kadar iyi olmadı ufagim kaç gündür hiç uyumuyor sabahliyoruz bı doktora götüreyim dedim bı bakılsın sorun var mı. İdrar tahlili vermek pek uzun sürdü 19 a kadar hastanedeydim o kadar uzayacagini bilemedigimden yanıma birşeyde almadım şekerim düştü çok kötü oldum sonra tabi evde yemek yok eşim dedi gel dışarda yiyelim çok yorgunum. Niyetim ızgara yemekti ama gittiğimiz yerde ızgara kalmamış nasıl bir iş se bende dürüm ayran yedim. Şimdide bir halsizlik çöktü ki gözler kapanıyor bu seferde firlattik şekeri... Az sonra yaban mersini yerim. İyi günüm kötü oldu.
harika bir mneü olmuş canımSabah
2 kase tarhana çorbası
Ara
1 bardak süt
2 kayısı
Akşam
Llorlu pazi kavurması
1 parça tavuk
Spor
32 dk 205 kalori yürüyüş
Su
2.5 litre
canım sabah sen de bir cozutmuşsun ama günün geri kalanı güzel ve sporun da varsabah
birsürü çikolatalı ekmek
5 zeytin
ara
1 türk kahvesi
ara
1 tatlı kaşığı pekmez
öğlen
1 kase cacık
ara
1 portakal
akşam
1 kase çorba
1 lokma ekmek
1 acı biber turşusu
diyet 3
spor 30 dk eliptik bisiklet , 10 squat , 10 sumo squat
su 2.5 lt
çay yok
kitap yok
spor da var gayet iyiAçken iki bardak ılık su ile kayışı
Kahvaltı 1 dilim TB ekmeği haşlama yumurta peynir biber
Ara 5 badem iki kayısı
Öğle çorba ve kefir 1 dilim TB ekmeği
Ara 3 light bisküvi 1 ceviz
Leslie 2 mil
kurabiyeden sonra bir şey yememen günü kurtarmış olabılırBugünkü menüm
Sabah
Sütlü kahve
Ara
Yeşilçay
Öğle
Domatesli makarna bir tabak
Yoğurt
Yeşillik
3te
4 kurabiye( evde olunca insan dayanamıyo iştee)
Sütlü kahve
Ama şu an açlık hissediyorum yemicem tabi
Yeşilçay 1 kupa
Su 1,5 lt
Spor leslie 1 mil
gayet iyisin canım sporunla da :)SABAH
1 su bardağı şekersiz sütlü kahve
KAHVALTI (09.15)
1 dilim tb ekmek salçalı
2 haşlanmış yumurta
ARA (12.30)
1 kase yoğurt
3 gün kurusu
10 badem
AKŞAM(17.00)
5 lahana sarması
1 kutu(160 gr) yağı süzülmüş tonbalığı
Diyet:5
Spor: Pilates(3.gün tamamlandı bazı hareketleri yapamadım sadece :))
Çay:Yeşilçay Karışımı
Su:2,5 lt
canım benim dün çok yorucu bir gün oldu akşam da çok sıkıntılıydı fazla da kacırınca gelemedim..Perina nerelerdesin kuzum
günaydın canımcımm :)Günaydın 2.Takımın güzelleri
Kuzum ya geçmiş olsun niye öyle oldu nane kaynat içir iştahını açar ama çok da zorlama elbet yiyecek sonunda
Ama o yemiyo diye sen yemelisteye giremezsen daha kötü olur
Pazartesi mantıyı beğenmedim yanına salata yapıp 4 kaşık yeseydin çok daha iyi olurdu bugün inş akşam pastalardan yemezsin tatlım beynini şartla lütfen
Kuzum sana nazar mı değdi nedir ya artık bir toparlan lütfen cısslardan uzak dur mümkün mertebe yarın tek cıss bile olmasın menünde tamam mı
Tatlım tabi sen bilirsin ama uzaklaştıkça soğukluk girer mümkün mertebe buraya adapte olmaya çalış zaman su gibi geçiyor bocalamaya vakit Yok :) bir an önce kurtulalım şu kilolardan inş
Süpersin canım maşallah :) tam bir örnek menü
Akşam toparlamaya çalışmışsın sabaha göre ama dengesiz beslenmemek lazım emziriyorsun da zaten bugün de salı son 2 gün
Akşam yemeğin Yok mu canım oraya kadar gayet güzel :)sporun da var çok iyi
Anam bu kurabiyelere abonman oldun kuzum ya bide orda bi tabak makarna varbence sen öğünlerini 3 e çıkar ama daha dengeli olsun mesela akşam yemeği olarak 1 kase çorba yada yoğurt yesen öğleni de şah hafif geçirsen sanki daha iyi olcak gibi yinede sen bilirsin tabi
Meñün güzel canim afiyet olsun
Sabah ve ögle cok iyi ama akşama mantı hic olmamis özellikle akşam öğunünü hafif gecirmeye gayret göster canim ve tabikii sporu da ihmal etme
Cikolatalı ekmekleri hic sevmedim canim ne işi var cikolatali ekmegın diyet menüsünde.. sporuna aynen devam
Nihayet dört dörtlük bi menü tatlim bravoo
Bir an önce o kurabiyelerden kurtul canim iki günde yaklaşik 20 kurabiye gercekten cok cok fazla.spora aynen devam
İste bi harika menü daha üstelık sporlu.. cok iyi gidiyosun canimvim
harika bir mneü olmuş canım
canım sabah sen de bir cozutmuşsun ama günün geri kalanı güzel ve sporun da var
spor da var gayet iyi
kurabiyeden sonra bir şey yememen günü kurtarmış olabılır
gayet iyisin canım sporunla da :)
canım benim dün çok yorucu bir gün oldu akşam da çok sıkıntılıydı fazla da kacırınca gelemedim..
günaydın canımcımm :)
Fazlasıyla hafif bir menüSabah
Lorlu salata
9 zeytin
Az helva
Ara
Sütlü kahve
Akşam
Kaşarlı mantar
Su
2.5 litre (bi 3 e çıkamadım ya)
Spor
30 dk yürüyüş
Dünkü menümGünaydın kızlar dün akşam yemeğine kadar çok iyiydi sonra cozuttum birazcık14 şubat dolayısıyla bi boşluğa mı düştüm bilmiyorum neyse bugün toparlıcam inş
Dünkü menüm
Sabah: 2 dilim kızarmış tb, peynir zeytin salça ve az tahinpekmez çay
Ara: yeşilçay
Öğlen: 1 kase fırında kıymalı karnabahar 1 br ayran
Ara: neskafe 1 ısırık çikolata
Akşam: 1 servis kaşığı karnabahardan 1 kaşık yoğurt, annem sarma yapmış işte orda olanlar oldu ölçüsüz yedim malesef
Ara: türk kahvesi, 1 kase çekirdek
Diyet: 2
Su: yeterli
Çay: yeşil
Spor: yok
Kesinlikleee
Kitap da istiyorum canım. Menü güzel.Sabah
Lorlu salata
9 zeytin
Az helva
Ara
Sütlü kahve
Akşam
Kaşarlı mantar
Su
2.5 litre (bi 3 e çıkamadım ya)
Spor
30 dk yürüyüş
Sabah: 2 dilim kızarmış tb salça peynir zeytin tahin pekmez ve çaySabah: 2 dilim kızarmış tb salça peynir zeytin tahin pekmez ve çay
Ara: 7 otlu çay, 1 ısırık çikolata
Öğlen: 1 kase kuru fasülye 4 yaprak sarma
Ara: sütlü kahve
Akşam: 1 kase kuru fasülye 1 servis kaşığı pilav az turşu
Ara: türk kahvesi, sonra yeşilçay
Diyet: 5
Su: bol
Çay: 7 otlu ve yeşilçay
Spor: 15 dk aerobik dans
Sabah: bir dilim su böreğimerhaba canlar nasılsınız bugün ben pek iyi değilim. hiçbişey yapasım yok. sizler nasıl motive oluyorsunuz zayıflarken anlatın bakalım. menüm aşağıda:
Sabah: bir dilim su böreği
öğlen tavuk döner ekmeksiz
akşam yok canım istemiyo.
1,5 litre su içtim. spor yok çok halsizim.
hazır atarlı giderliyken bana kızsana ben hiç iyi şeyler yapmıyorum ya iyice saçmaladım ilk günlere dönmem lazımGunaydın kızlaar bugün hem perşembe hem de reglim yaklaşıyor çok atarlı giderliyim bugün
Herşeyi en başa sarmam lazım. İlk günlerdeki azmimi hatırlamalıyım , hayatımdan yemek yemeyi düşünmeyi lezzetli bulduğum şeyleri çıkarmalıyım. Hayatımın merkezinde yemek, ne yiyeceğimi düşünmek olmamalı. Sürekli midesini düşünen bir insan olmamalıyım.
Evet 6.5 kg verdim hayatımda ilk defa.. Birazda şımardım ne yalan söyleyim. Görenler aa zayıflamışsın falan deyince iveeet 6.5 kg verdim diyorum gururla.. İçimde sanki bütün vereceğim kiloları vermişimde başarmışım bitirmişim dur şundanda yeyim hissi oluyor nedense.. Halbuki daha 9.7 kg var daha !!! Noluyosa neyse bu havalar..
Birde bu son haftada dur bu akşam şunları yeyimde yarın tam takır başlarım hissi geliyor homidi gırtlak yiyorum.. Yerken ayı gibi hissediyorum kendimi.. Bedenim kocaman zaten. Bacaklar o biçim yayılıyor koltuğa.. Hele dün.. Ardı ardına bisküvileri ağzıma sokmalar sonra gelen şişkinlik hissi.. Gece kalkıp tek gözüm kapalı bi şekilde yediğim peynir ekmeksabah hiiiçte öyle zayıflamış falan uyanmadım. Annemin yaptığı gözleme ve benim dur yeyimde akşama sıkarım yemem deyişim..
Hayır hep kendime hatırlatıyordum yarın değil sonra değil karar verdiysen şimdi şuan başlayacaksın !!! Kendime de inancım kalmıyor böyle böyle..
Spor.. sporumu çok aksatmadım şükür..
Bu sefer yeter !! Şimdi şuan o verdiğim 6.5 kg nin havasını bir kenara burakıyorum.. Sanki hiç 66 kg olmamışım gibi başlıyorum. Yarın ki kilom ne ise onun start alarak başlıyorum.. Sanki rejime ilk defa başlıyormuş gibi.. Şimdi şuan..
Bugün rejimde 1 günüm sayıyorum..
Başaracağım , ağır yaşamayacağım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?