Aynen canım öyle yapıcam aslında eskiden hep öyle yapıyordum nerden girdim bu işeBundan sonra da yiyeceksen en güzeli ölçülü yemeye veya dengelemeye alışmak.
Ben de kaç gündür şeker orucu tutuyorum neredeyse, CIS diye Türk kahvesi ne 1/2 atardım onu bile atamiyorim
2 top dondurma yarım dilim kek yedim gözden kaçmadı yaniiyi de oldu.yemeden se duruluyor
Hadi ya :/ aile hekimi yardımcı olmaz mı ki?Dün randevu için baktım sabah yok hiç hep dolu haftaya kaldı o zamana kadar da bitki çayını arttırcam
Bizim aile hekimi biraz sıkıntı adam elinde olsa hasta olduk diye dövücek bizi önceden sırtım ağrıdığı için gitmistim hep masa başında ayni pozisyonda olduğum için ağrıyodu adam mesleğini değiştir dediHadi ya :/ aile hekimi yardımcı olmaz mı ki?
1 gün detoks gibi birsey yapmazsan bu gelenler cumaya kadar gitmez29.06.17- 01.09.17
2 Aylık maraton
HEDEF : 79,7 (İnşaAllah :))
GÜN : 26
KAHVALTI(08.15)
Çeyrek pide
1 küçük dilim börek
Az bal
Azıcık da karpuz
ARA
1 bardak ev yapımı karışık meyve suyu
ARA
Az şekerli Türk kahvesi
1 bayram çikolatası
ÖĞLE(15.00)
6 kaşık salçalı makarna
6 kaşık yoğurt
ARA(16.00)
3 dilim baklava
AKŞAM(20.45)
1 yağsız omlet
1 kase yoğurt
3 salatalık
Annemler döner dürüm aldırmıştı ucundan yedim
Spor: 40 dk spor
Su: 3 lt
Çay: 1 Yeşilçay
Menüm bugünde güzel değil malesef ama önceki günlerin yanında Nur nimetyarın daha da iyi olacak şu diyeti bozmak bi dakika düzeltmek günler sürüyor
Soslu mısır cıss kategorisinde olmalı. Hem tuzlu hem de bence içinde Çin tuzu ve yağ var. Kokusu tadı cipsten farksız.
Sabah 10:00
1 haslanmıs yumurta
Zeytın
Domates salatalık
Öğlen 14:00
1 kase soslu mısır
Akşam 19:30
2 kase mercimek corbası
2 dolma bıber
Su 1
Spor 2 saat yuruyuş
Yarın hafıf beslenecegım inşallah
Bizim aile hekimi biraz sıkıntı adam elinde olsa hasta olduk diye dövücek bizi önceden sırtım ağrıdığı için gitmistim hep masa başında ayni pozisyonda olduğum için ağrıyodu adam mesleğini değiştir dedidemin baktım netten dün cuma günü gözükmüyordu açılmış cuma sabaha randrvu aldım bakalım ne diycekler
Bizim aile hekimi biraz sıkıntı adam elinde olsa hasta olduk diye dövücek bizi önceden sırtım ağrıdığı için gitmistim hep masa başında ayni pozisyonda olduğum için ağrıyodu adam mesleğini değiştir dedidemin baktım netten dün cuma günü gözükmüyordu açılmış cuma sabaha randrvu aldım bakalım ne diycekler
Oy kuzum ya eviniz inşaat olmuş tam :/ Allah yardımcınız olsun menüde güzel canım afiyet olsunDünkü menüm
Sabah: 2 dilim ek dom-sal yeşillik peynir reçel ve çay
Öğlen: 2 yumurtadan yeşillik ve peynirli omlet
Ara: 1 şeftali ve yarım bardak süt
Akşam: 1 kase patlıcan yemeği cacık ve 3-4 çatal mantı ve tavuk
Ara: turk kahvesi soda
Kızlar dun cam silmiştim zaten valla 3 mil yapmış kadar olmuştum akşamustu tam dinlenecekken cam ölçüsü almaya geldiler pimapencıler balkonlar kapanacak hadi bide onların arkasından temizlik yarın da banyoya duşakabın takmaya gelecekler bizim işler berbat
Selam kızlar :) yeniden gelicem gelemiyorum tartı sorunum var
Bakayım canım yarın kaç çıkıcam ona göre olmazsa protein yaparım hiç istemiyorum ama :/1 gün detoks gibi birsey yapmazsan bu gelenler cumaya kadar gitmez
cumaya kadar ödemi olsun atmaya bak
Hoşgeldin kuzum çok sevindim seni gördüğümeKaptan kim kızlar
yaaaa kimler gelmişşş kız dondun mu, bugun bi ara aklıma gelmiştin şuan çok şaşırdım ve mutluyum :))Kaptan kim kızlar
aynen öyle vallahemen değiştiririm deseydin
Oy kuzum ya eviniz inşaat olmuş tam :/ Allah yardımcınız olsun menüde güzel canım afiyet olsun
Bakayım canım yarın kaç çıkıcam ona göre olmazsa protein yaparım hiç istemiyorum ama :/
Hoşgeldin kuzum çok sevindim seni gördüğümekaptanımız aynı @akrep33 tartı işini bir an önce hallet enerjine ihtiyacımız var :)
gel tabi kuşum ya özledik seni, hem sen daha fit bi anne olacaksınSelam kızlar :) yeniden gelicem gelemiyorum tartı sorunum var
oy kuzum ya suyu mutlaka arttır ac karna 1 br su mutlaka iç her sabah, yeme düzenını kalıcı olarak oturtman lazım ya kıyamam çok zorsanırım bu hafta ya da haftaya izin alıp hastaneye gidicem bu yine iyi halim üniv. sınavına hazırlanırken 3 hafta kabızlık geçirdim hamile gibi gözüküyordum ilaç yardımıyla çıkabildim heralde biraz daha bekleseydim zehirlenicektim
güzel bence canımPazartesi
Kahvalti 8.00
Cemen li yumurta+1 dilim light peynir
6 form bisküvi
1 zeytin, domates
Ara. 10.00
Yeşil çay
Kahve 1 kuru kayisi
Öğlen.11.30
Z.yagli kuru bakla
Bamya 1 tabak
Yogurt
Ara.14.30
4 çatal dilim karpuz+1,5 dilim light peynir
Türk kahvesi.Yeşil cay
Aksam. 18.00
1 kase paça çorba
1.5 sıkım çiğ köfte
yesillik
ARA.21.30
3 çatal karpuz, 1 sb light süt , 3 badem
Yeşil cay
Spor. 14.000 adim
gayet iyisin canım benımbugün ki menüm
kahvaltı 07.30
1 haşlanmış yumurta
domates
salatalık
1 parça peynir
2 dilim kepekli ekmek
öğle 14.00
1 küçük parça karnıyarık
yarım kase çorba
1 kase cacık
1 kaşık pilav
ara 16.00
1 adet kepekli fındıklı üzümlü çörek
akşam 21.00
domates
salatalık
peynir
2 dilim kepek ekmeği
biraz sosisli yumurta (dünden kalan)
3 lt su
1 bardak yeşil çay
1 saat yürüyüş
3 mesaj
bugun de herkes çikolata yemişKızlar günlerdir ilk defa canım bişe istedi o da cıssss
2 kare çikolata yedim
Kır puanımı @be your selff canımm razıyım cezama
soslu mısır
Sabah 10:00
1 haslanmıs yumurta
Zeytın
Domates salatalık
Öğlen 14:00
1 kase soslu mısır
Akşam 19:30
2 kase mercimek corbası
2 dolma bıber
Su 1
Spor 2 saat yuruyuş
Yarın hafıf beslenecegım inşallah
benim de psikolojim yememe çok yansıyor canım yaBen 6 kare cikolata yedim....canim biraz sıkkın hanimlar yedim walla....
Herhalde 2 ay falan olmustu belki daha uzun bir zaman ....
Yedim de ne oldu bir sey olmadi... yedik artik.... kir puanimi @Beyourselff
aynen öyle canım bak kendin de söylüyorsun, karbonhıdrata yuklenmışsın ama ben inanıyorum canım yarın çok iyi bir menüyle geleceksin :)29.06.17- 01.09.17
2 Aylık maraton
HEDEF : 79,7 (İnşaAllah :))
GÜN : 26
KAHVALTI(08.15)
Çeyrek pide
1 küçük dilim börek
Az bal
Azıcık da karpuz
ARA
1 bardak ev yapımı karışık meyve suyu
ARA
Az şekerli Türk kahvesi
1 bayram çikolatası
ÖĞLE(15.00)
6 kaşık salçalı makarna
6 kaşık yoğurt
ARA(16.00)
3 dilim baklava
AKŞAM(20.45)
1 yağsız omlet
1 kase yoğurt
3 salatalık
Annemler döner dürüm aldırmıştı ucundan yedim
Spor: 40 dk spor
Su: 3 lt
Çay: 1 Yeşilçay
Menüm bugünde güzel değil malesef ama önceki günlerin yanında Nur nimetyarın daha da iyi olacak şu diyeti bozmak bi dakika düzeltmek günler sürüyor
tespitlerin çok doğru canım ya, tadımlık yemek en güzeli, çünkü bız yemeyince sonra saldırıyoruz bu daha kötü oluyorKızlar bu arada şeker orucumun sonuçlarını yazacaktımher ne kadar sonunu batırsam da
Şimdi şeker orucuna 88,7yle başlamıştım bittiği gün 84 kiloydum yani 21 günde 4,7 gr vermişim tabi bunun 3,5 kilosu bayramda aldığım kiloydu her neyse ödemdir yağdır aslında güzel bir sonuç aldım fakat asıl sıkıntı benim beynimi yanlış kodlamamdı 21 gün sonra şeker yiyeceğime o kadar şartlanmışım ki 1 ayda yiyemeyeceğim kadar çok şekeri 3-4 günde yedim bu arada aşırı derecede konuşkan oldum yedikçe hiç susmadan konuştuğumu daha çok güldüğümü filan farkettim daha doğrusu annem farkettiyakıtım şekermiş resmen anladım ki ben şekersiz yapamıyorum kendimi kandırmanın alemi yok aslında şekeri bırakmak gibi bi niyetim de yok eee seviyorum çünkü :/ o zaman ne yapıcam 11 Aydıner ne yapıyorsam 37 kiloyu nasıl verdiysem yine onu yapıcam inş. kısaca porsiyon küçült cısslardan tadımlık ye keyfine bak Ve en önemlisi düzenli spor yapıcam bu bilmem kaçıncı başlangıcım ama bigün olacak bu zereno da başaracak inş :) velhasılı kelam 1 yılda 41 kilo vermiş olmak için elimden geleni yapıcam ama kendimi kasmadan sıkmadan yapamayacağım hedefler koymadan az öz sağlıklı beslenerek takımımız da eskisi gibi olsun ama böyle canlı aktif olduğumuzda ben daha motive oluyorum :)
sabah: 1,5 dilim tb, dom-sal, yeşillik biraz peynir reçel ve çay
ara: turk kahve soda
öğlen: 1 kase patlıcan yemeği ve cacık
ara: yeşilçay biraz sonra 4 dilim karpuz
akşam: biraz fırında tavuk, 3 kaşık pilav (çok acıkmıştım yemekten once 2 kucuk salatalık yedım kessin diye :)
ara: yeşilçay ve belki kahve
kızlar tum gun iş yaptık yine yarın da öyle olacak gibi ama sporumu aksatmak hiç istemıyorum yapabılırsem yazıcam
ben o zamanlar resim yapıyordum kucağıma tahta alıp sabah 9 akşam 11 arası çizime başladıktan sonra yavaş yavaş o pozisyon değişiyordu 5 yılda devam edince öyle ağrılarım başladı ama şuan Allaha şükür iyim sporla düzeldiMesleğini değil de sandalyen ve bilgisayarının klavyenin duruşunu gözden geçir. Sandalyene sırt desteği al bir de klavye ve monitörün uygun bir açıda olmasi lazim.yani one eğilip durmadan çalışabilmesin.
ben bir ara balkondaki plastik sandalyeyi kullanıyordum ev bilgisayarımda sırtından fizik tedavi alacak kadar ağrım oluyordu.
tabi canım bizde meslekten bol ne varhemen değiştiririm deseydin
hergün 3 lt içiyorum yetmiyor sanırımoy kuzum ya suyu mutlaka arttır ac karna 1 br su mutlaka iç her sabah, yeme düzenını kalıcı olarak oturtman lazım ya kıyamam çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?