Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Aynen canım öyle yapıcam aslında eskiden hep öyle yapıyordum nerden girdim bu işe bundan sonra dengelemeye çalışıcam
Dün randevu için baktım sabah yok hiç hep dolu haftaya kaldı o zamana kadar da bitki çayını arttırcam
Hadi ya :/ aile hekimi yardımcı olmaz mı ki?

Hadi ya :/ aile hekimi yardımcı olmaz mı ki?
Bizim aile hekimi biraz sıkıntı adam elinde olsa hasta olduk diye dövücek bizi önceden sırtım ağrıdığı için gitmistim hep masa başında ayni pozisyonda olduğum için ağrıyodu adam mesleğini değiştir dedi demin baktım netten dün cuma günü gözükmüyordu açılmış cuma sabaha randrvu aldım bakalım ne diycekler

Dünkü menüm

Sabah: 2 dilim ek dom-sal yeşillik peynir reçel ve çay
Öğlen: 2 yumurtadan yeşillik ve peynirli omlet
Ara: 1 şeftali ve yarım bardak süt
Akşam: 1 kase patlıcan yemeği cacık ve 3-4 çatal mantı ve tavuk
Ara: turk kahvesi soda

Kızlar dun cam silmiştim zaten valla 3 mil yapmış kadar olmuştum akşamustu tam dinlenecekken cam ölçüsü almaya geldiler pimapencıler balkonlar kapanacak hadi bide onların arkasından temizlik yarın da banyoya duşakabın takmaya gelecekler bizim işler berbat

1 gün detoks gibi birsey yapmazsan bu gelenler cumaya kadar gitmez
cumaya kadar ödemi olsun atmaya bak

Sabah 10:00
1 haslanmıs yumurta
Zeytın
Domates salatalık

Öğlen 14:00
1 kase soslu mısır

Akşam 19:30
2 kase mercimek corbası
2 dolma bıber
Su 1

Spor 2 saat yuruyuş
Yarın hafıf beslenecegım inşallah
Soslu mısır cıss kategorisinde olmalı. Hem tuzlu hem de bence içinde Çin tuzu ve yağ var. Kokusu tadı cipsten farksız.

Mesleğini değil de sandalyen ve bilgisayarının klavyenin duruşunu gözden geçir. Sandalyene sırt desteği al bir de klavye ve monitörün uygun bir açıda olmasi lazim.yani one eğilip durmadan çalışabilmesin.
ben bir ara balkondaki plastik sandalyeyi kullanıyordum ev bilgisayarımda sırtından fizik tedavi alacak kadar ağrım oluyordu.

hemen değiştiririm deseydin

Oy kuzum ya eviniz inşaat olmuş tam :/ Allah yardımcınız olsun menüde güzel canım afiyet olsun

Selam kızlar :) yeniden gelicem gelemiyorum tartı sorunum var

1 gün detoks gibi birsey yapmazsan bu gelenler cumaya kadar gitmez
cumaya kadar ödemi olsun atmaya bak
Bakayım canım yarın kaç çıkıcam ona göre olmazsa protein yaparım hiç istemiyorum ama :/

Kaptan kim kızlar
Hoşgeldin kuzum çok sevindim seni gördüğüme kaptanımız aynı @akrep33 tartı işini bir an önce hallet enerjine ihtiyacımız var :)

sabah: 1,5 dilim tb, dom-sal, yeşillik biraz peynir reçel ve çay
ara: turk kahve soda
öğlen: 1 kase patlıcan yemeği ve cacık
ara: yeşilçay biraz sonra 4 dilim karpuz
akşam: biraz fırında tavuk, 3 kaşık pilav (çok acıkmıştım yemekten once 2 kucuk salatalık yedım kessin diye :)
ara: yeşilçay ve belki kahve

kızlar tum gun iş yaptık yine yarın da öyle olacak gibi ama sporumu aksatmak hiç istemıyorum yapabılırsem yazıcam

aynen öyle valla saolasın kuzum

oy kuzum ya suyu mutlaka arttır ac karna 1 br su mutlaka iç her sabah, yeme düzenını kalıcı olarak oturtman lazım ya kıyamam çok zor
güzel bence canım
gayet iyisin canım benım
Kızlar günlerdir ilk defa canım bişe istedi o da cıssss
2 kare çikolata yedim
Kır puanımı @be your selff canımm razıyım cezama
bugun de herkes çikolata yemiş

Sabah 10:00
1 haslanmıs yumurta
Zeytın
Domates salatalık

Öğlen 14:00
1 kase soslu mısır

Akşam 19:30
2 kase mercimek corbası
2 dolma bıber
Su 1

Spor 2 saat yuruyuş
Yarın hafıf beslenecegım inşallah
soslu mısır
Ben 6 kare cikolata yedim....canim biraz sıkkın hanimlar yedim walla....
Herhalde 2 ay falan olmustu belki daha uzun bir zaman ....
Yedim de ne oldu bir sey olmadi... yedik artik.... kir puanimi @Beyourselff
benim de psikolojim yememe çok yansıyor canım ya
aynen öyle canım bak kendin de söylüyorsun, karbonhıdrata yuklenmışsın ama ben inanıyorum canım yarın çok iyi bir menüyle geleceksin :)
tespitlerin çok doğru canım ya, tadımlık yemek en güzeli, çünkü bız yemeyince sonra saldırıyoruz bu daha kötü oluyor

SALI

Kahvalti 8.30
Cemen li 2 yumurta
1.5 dilim kepekli ekmek
1 Susamlı galeta

12.00
1 muz+1 yk fistik+1cb light süt +2 yk keten tohumu
1 mor erik ve 1 kayisi
Türk kahvesi

15.00
1 kase şehriye corba
1 tabak nohutlu bamya ( sonunda bitti)
1 dilim kepekli ekmek
Yeşil cay

Aksam 17.30
5 çilek +1 kayısı
Fırında tavuk
1 kepçe corba +2 lokma ekmek
salata

ARA.21.00
2.5 yk leblebi +1 yk kuru üzüm +1 kayısı
Yeşil cay

Spor. 15.000 adim ( sbah 9da ve akşam 7de)

Kolay gelsin. Menün gayet güzel

ben o zamanlar resim yapıyordum kucağıma tahta alıp sabah 9 akşam 11 arası çizime başladıktan sonra yavaş yavaş o pozisyon değişiyordu 5 yılda devam edince öyle ağrılarım başladı ama şuan Allaha şükür iyim sporla düzeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…