Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Lahana yapmis olabilir gaz tatlim birde sirke yi cok kullanma sutun tadini bozar diye duydum..sirke tursu gibi seyler sutu eksimtrak yapıyormuş diye duydum...
Bugün içmedim artık elma sirkeli su, bugün daha iyi uykusu. Çiğ şeylerde yememeye çalışayım dün kendide çok sancı çekti bizde çok yorulduk.

Dünkü menüm
Sabah 10:00
1 haşlanmıs yumurta
Zeytın
Domates salatalık
Şekersiz çay

Ara 12:00
Sade neskafe

15:00
Düğün vardı gündüz
4 kurabıye
1 dilim yaş pasta
1 bardak kola

Akşam 19:00
1kase tarhana
4 kaşık bulgur pilavı
1 kase yesıl fasulye

Su 1
Spor 1 saat yuruyus
Zereno kaç kırayım sana bırakıyorum

Pancake ne ?
Mucver cok yaglı ve pudıng de olmamıs canım. Proteın agırlıklı beslen

Bugün içmedim artık elma sirkeli su, bugün daha iyi uykusu. Çiğ şeylerde yememeye çalışayım dün kendide çok sancı çekti bizde çok yorulduk.
Evet farkli seyler gaz yapıyor ben bir kere bir kilo elma yemistim oglusum yere goger sigamamaisti butun gece,,,
Birde ben aktardan cay yaptiriuirdum...
Dere otu tohumu, rezene birde anason hepsini karistiyirdum, bir kapta anason otekilere gore yarim olcek oluyordu (aktarda da yardimci oluyrlar) hergun bir tatli kasugi bu karismdan cay yapip iciyordum(ben bitki caylarini cok suyla demlerim bol bol icerim ondan 3 4 kupa icerdim..)

Öğlen yemegıne bayıldım cok saglıklı afıyet olsun
Saatlerini de yazarsan daha iyi yorum yaparım canım. Biliyorsun saatler cok onemlı

Sen iyi olda gerisş önemli degıl canıö anlatmasanda olur. İnşallah feraha erersin bir an önce :)
Bezmialem hastanesinde bircandı galiba doktorun ismi ona gidicem galiba ama 4 hafta sonra gidebilirm staj var yetişemem
tamam canım randevu al bari yogun olabılırle

Cuma kilo 61
P.tesi kilo 62
Regl oncesi bence
Cuma 72.4
Bugun 71.6
1 kılo gitmiş maşallah :)
Kızlar günaydınlarrrr.
Benim kilo durumum hiç iç açıcı değil
Cumaya göre +800 deyim.
İnşallah cumaya kadar eksiye düşeceğim
inşallah canım dıkkat et saglıklı beslen. Yapısmadan +800 ver hemen

Çok güldüm çocukları bırakıp kaçmana :):)
Ben inaniyorum bir anda gidecek o kilolar morelını yuksek tut bebegım :)
-5 i kırdım canım :):)
Hashas cok kalorı söyliyim
kızlar korsemi de taktım ben cam silmeye gidiyorum
Hamarat kızımız aferin :)

inşallah canım çok teşekkür ederim

Daha iyiyim kuzum sağol
Daha da iyi olacağım inşallah :)
Canım benim inş RAbbim sıkıntılarını gidersin

çok tehlikeli bir yere gitmişsin canım Antep'te insan nefsine hakim olamaz o yemeklerin arasında
Evet ya

aşırı derecede şiştim bu hafta hesapladım 2 haftadır tuvalete çıkamıyorum sanırım doktora kesin gitmem lazım kilo vermeme engel oluyor 1 ayda 8 kilo veren insanım ama nisandan beri 7 kilo verebildim sadece
AY canım ihmal etme hemen git 2 hafta ne demek

Ay hiç saymiyim kuzum ama olmuştur
CAnım hoşgeldin aramıza inş hedefine sağlıkla çabucak ulaşırsın :)

Geldim kuzum geldim inş şu son aldıklarımı çabucak veririm

amin canım inşallah :)

Pancake ne ?
Mucver cok yaglı ve pudıng de olmamıs canım. Proteın agırlıklı beslen
Pancake bir tür krep Amerikan usulü küçük küçük yapılmışı kızım kahvaltıda çok sever, bende yumurtasını bol tutup yapıyorum ki beslenmiş olsun diye. Mücveri çok az yağda pişirmiştik Ya o kaçamakların farkındayım kendimi ancak bu kadar frenleyebiliyorum
Yoksa aklımdan daha neler geçiyor

beyaz ekmekte aksine benim bağırsaklarımı çalıştırıyor yulafta yedim canım en sonunda doktorla biticek galiba sonum

2 haftadır wc ye çıkmamak miii
Korkunç
cin biber yiyebilir misin bana 3-4 tane fazla geliyor, bağırsaklar o kadar çalışıyor ki zehirlendim saniyorum.
acı biber haşlanmış misir ve bamyayi dene bence
mısırı heralde 1 kilo yemem lazım :) acaba açlık otunu çiğnesem işe yarar mı diye düşünmeye başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…