kendimi zor tutuyorum canım zatenGayet iyisin kuzum afiyet olsun o tempoya şekere dadanmıyorsun ya maşallah sana
Öğlene bayıldım afıyet olsun canım ama makarna olmamıs dimi29.06.17- 01.09.17
2 Aylık maraton
HEDEF : 79,7 (İnşaAllah :))
GÜN : 28
KAHVALTI(08.45)
1 kupa buzlu kahveli süt
1 paket Eti form sunta
10 topi peynir
ARA(10.15)
1 lokum
ÖĞLE(13.00)
2 yk yulaf ezmesi, yarım muz, 5er Fındık ve bademden kurabiye
1 kupa buzlu kahveli süt
ARA(15.00)
1 kahve fincanı kabak çekirdeği
ARA(16.00)
Yarım muz ve azıcık vişneden dondurma
AKŞAM(18.30)
6-7 kaşık tavuk
5 kaşık makarna
Salata
1 büyük ayran
Spor: 6800 adım
Su: 3 lt
Çay: 1 Yeşilçay
1.5 pide cok degılmı canım ?Çarşamba menü
Kahvaltı 8:00
1 yumurta
1 havuç
Ara 11:00
2 yulaflı bisküvi
Çay
Öğle 14:00
2 kaşık kıymalı patates
2 dilim ekmek
2 kaşık bulgut pilavı
4 süsbiberi
Ara 16:00
4 yulaflı
3 kırmızı erik
3 nektari
Akşam 17:30
1,5 peynirli pide
1 kupa karışık bitki çayı
3 litre su
40 dk yürüyüş
Kitap
Kayıp ruhlar şehri
Anladım canım bildirimde bulunurum diyorsan bir hafta menü yazmamanı idare ederiz
Bence güzel olmuş canım kurabiyeyi de öğlen yemeği yerine tutmuşsun
Cannım
Canım karpuzu da ölçülü tutsaydın mükemmel olurdu gerçekten yarın mümkünse şeker almayarak dengelersin inşspora ba-yıl-dımmmm :)
Aynen kuzum sabır sadece
Çok yorulmuşsun canım cısslarında erimiştir kafana takma
Kolay gelsin canım çok yoruluyorsun dikkat et kendine
Tatlım kaç kiloyla izne ayrılmıştın? Kaç kilo aldın? 55 filan mıydın sanki? İnş tekrar ineriz merak etme hepimiz öyleyiz düşe kalka ilerliyoruz sen bir an önce tartı işini hallet de aramıza dön tamam mı canım
Gayet iyisin kuzum afiyet olsun o tempoya şekere dadanmıyorsun ya maşallah sana
Öğlen hem patates hem pilav hem ekmek olması biraz fazla geldi onun harici güzel olmuş :)Çarşamba menü
1 yumurta
1 havuç
2 yulaflı bisküvi
Çay
2 kaşık kıymalı patates
2 dilim ekmek
2 kaşık bulgut pilavı
4 süsbiberi
4 yulaflı
3 kırmızı erik
3 nektari
1,5 peynirli pide
3 litre su
40 dk yürüyüş
Kitap
Kayıp ruhlar şehri
kendimi zor tutuyorum canım zaten
Haklısın canım :/ başta almayacaktım ama dayanamadım yineÖğlene bayıldım afıyet olsun canım ama makarna olmamıs dimi
1.5 pide cok degılmı canım ?
Keske yarım olsaymıs yanınada salata süper olurmus.
Gerisi guzel afıyet olsun
Çok güzel29.06.17- 01.09.17
2 Aylık maraton
KAHVALTI(08.45)
1 kupa buzlu kahveli süt
1 paket Eti form sunta
10 topi peynir
ARA(10.15)
1 lokum
ÖĞLE(13.00)
1 kupa buzlu kahveli süt
ARA(15.00)
ARA(16.00)
AKŞAM(18.30)
6-7 kaşık tavuk
5 kaşık makarna
Salata
1 büyük ayran
Anladım canım bildirimde bulunurum diyorsan bir hafta menü yazmamanı idare ederiz
Bence güzel olmuş canım kurabiyeyi de öğlen yemeği yerine tutmuşsun
Cannım
Canım karpuzu da ölçülü tutsaydın mükemmel olurdu gerçekten yarın mümkünse şeker almayarak dengelersin inşspora ba-yıl-dımmmm :)
Aynen kuzum sabır sadece
Çok yorulmuşsun canım cısslarında erimiştir kafana takma
Kolay gelsin canım çok yoruluyorsun dikkat et kendine
Tatlım kaç kiloyla izne ayrılmıştın? Kaç kilo aldın? 55 filan mıydın sanki? İnş tekrar ineriz merak etme hepimiz öyleyiz düşe kalka ilerliyoruz sen bir an önce tartı işini hallet de aramıza dön tamam mı canım
Gayet iyisin kuzum afiyet olsun o tempoya şekere dadanmıyorsun ya maşallah sana
Kaç kiloyla başlamıstın canım ? Ve kaç kıloyla ayrıldın ?
İnş listeye girersin KaptanımCuma kaç olucam çok merak ediyorum. .
Günlük tartılmayınca ayrı bir heyecan oluyor.
Olur tabi kuzum gel takıl bize66 kiloyla başlamıştım 59.5 ile ayrılmıştım sanırım. Ama burda 57.9 e kadar düşmüştüm bir zamanları
Keşke 55 i görseydim nerde o günler :))
Yaaaa çözemeyecek gibiyim şu ara :/ tartım olmadan yanınızda takılsam olmaz mı
Yaaaa çok sevindim bak şimdi :))) teşekkür ederimmİnş listeye girersin Kaptanım
Olur tabi kuzum gel takıl bize
Bi defter tut kendine canım..Yaaaa çok sevindim bak şimdi :))) teşekkür ederimm
Bu gidişle eski kiloma döncem öyle böyle yemiyorum çünkü. Üstelik girdiğim psikoloji hiiiçte iyi değil. İçimden bu kiloyu kabullenmeliyim böyle yaşamalıyım yaşayım gitsin yiye içe falan diye kötü şeyler geçiyohantal yaşamak istemiyorum yaaaaaa. Şu sıra hergün deneyip vazgeçmekten sıkıldım gerçekten.
Şimdi ben anladımki ben bu işe birden girişemiyorum o yüzden yavaş başlayım diyorum. Yani mesela işe günde 3 litre su içerek başlayım. Sonra yeşil çay ekleyim. Sonra kahvemi.. akşamları 6 dan sonra yemeyim. Ara öğün yapayım ölmüş gibi acıkmamayım. Birde bende sauna eşohman var. Xxl beden babaanneminmişsırf alt kısmını giyip göbeğimin üstüne kadar çeksem diyorum zaten üst kısmım ince ordan incelmeme gerek yok diye düşündüm geçenlerde 1 saat giydim oturdum hiç hareket etmeyişime rağmen terlemiiim su gibi. Bidaha giymedim. İnanın onu düzenli yapmaya bile moyivasyon arıyo insan.
Bu arada kendine 2 aylık maraton yapmışsın çoook hoşuma gitti. Sen zaten her zaman motive ettin beni maşallah sana canımmbende 1 aylık maratona girsem ne güzel olur. Kendime bi çizelgemi yapsam acep :)
Mantıklı kaptanım hemen edineyim 1 ayda toplarım belki kendimi. Gerisi allah kerim. Ben bi ara bakmıştım siz zereno perina falan yoktunuz listelerde o yüzden sordum :)Bi defter tut kendine canım..
Neden tartın yok canım ?66 kiloyla başlamıştım 59.5 ile ayrılmıştım sanırım. Ama burda 57.9 e kadar düşmüştüm bir zamanları
Keşke 55 i görseydim nerde o günler :))
Yaaaa çözemeyecek gibiyim şu ara :/ tartım olmadan yanınızda takılsam olmaz mı
Guzel menü afiyet olsun...menüm
kahvaltı 07.15
1 bardak süt
1 tane kepekli çörek
öğle 14.00
1 kaşık bulgur pilavı
yarım kase çorba
az salata
1 dilim ekmek
5 adet köfte
akşam 21.00(saat 20.00'de işten çıktım)
az fırında patates
birkaç tavuk
2-3 kaşık yoğurt
3 lt su
1 bardak yeşil çay
1.30 saat yürüyüş (ve otobüse koşmak :) )
Güzel menü afiyet olsun..29.06.17- 01.09.17
2 Aylık maraton
KAHVALTI(08.45)
1 kupa buzlu kahveli süt
1 paket Eti form sunta
10 topi peynir
ARA(10.15)
1 lokum
ÖĞLE(13.00)
1 kupa buzlu kahveli süt
ARA(15.00)
ARA(16.00)
AKŞAM(18.30)
6-7 kaşık tavuk
5 kaşık makarna
Salata
1 büyük ayran
Evet tatlim esim de oyle yer ondan kuru fasulye nohut ve barbunya yemegini karniyarik tenceresinde az sulu yaparrim...Kuru fasulyeyi çatallamı yiyosun? Yok artık
Guzel menu 1.5 yerine bir olaymis...Çarşamba menü
1 yumurta
1 havuç
2 yulaflı bisküvi
Çay
2 kaşık kıymalı patates
2 dilim ekmek
2 kaşık bulgut pilavı
4 süsbiberi
4 yulaflı
3 kırmızı erik
3 nektari
1,5 peynirli pide
3 litre su
40 dk yürüyüş
Kitap
Kayıp ruhlar şehri
Canım bencede bi çizelge yap hedef koy kendine haftada 1 değil yarım kilo hedefle yemeğinden çok kısmak yerine spor yaparsın fazladan ufak tefek değişikliklerle başta kilo almanı durdurur sonra da verme aşamasına geçiş yaparızYaaaa çok sevindim bak şimdi :))) teşekkür ederimm
Bu gidişle eski kiloma döncem öyle böyle yemiyorum çünkü. Üstelik girdiğim psikoloji hiiiçte iyi değil. İçimden bu kiloyu kabullenmeliyim böyle yaşamalıyım yaşayım gitsin yiye içe falan diye kötü şeyler geçiyohantal yaşamak istemiyorum yaaaaaa. Şu sıra hergün deneyip vazgeçmekten sıkıldım gerçekten.
Şimdi ben anladımki ben bu işe birden girişemiyorum o yüzden yavaş başlayım diyorum. Yani mesela işe günde 3 litre su içerek başlayım. Sonra yeşil çay ekleyim. Sonra kahvemi.. akşamları 6 dan sonra yemeyim. Ara öğün yapayım ölmüş gibi acıkmamayım. Birde bende sauna eşohman var. Xxl beden babaanneminmişsırf alt kısmını giyip göbeğimin üstüne kadar çeksem diyorum zaten üst kısmım ince ordan incelmeme gerek yok diye düşündüm geçenlerde 1 saat giydim oturdum hiç hareket etmeyişime rağmen terlemiiim su gibi. Bidaha giymedim. İnanın onu düzenli yapmaya bile moyivasyon arıyo insan.
Bu arada kendine 2 aylık maraton yapmışsın çoook hoşuma gitti. Sen zaten her zaman motive ettin beni maşallah sana canımmbende 1 aylık maratona girsem ne güzel olur. Kendime bi çizelgemi yapsam acep :)
Kilo aldığımız için mecburi izne çıkmıştıkMantıklı kaptanım hemen edineyim 1 ayda toplarım belki kendimi. Gerisi allah kerim. Ben bi ara bakmıştım siz zereno perina falan yoktunuz listelerde o yüzden sordum :)
Canım akşam menünü çok sevmedim hem makarna hem kızartma hem de ekmek :/ inş bugün toplarsın kendini :)Dünkü menü
Sabah
1 dilim tam bugday ekmek
Domates salatalik
Oglen
1 tortilla ekmegine biber fomates sucuk sandvic.
Akşam
4 yk kizartma
5 yk makarna domatesli
2 dilim tam bugday ekmek
1 avuc beyaz uzum
Yesil cay
Butun gun hic oturmadim....
3 lt su...
Kilom 62 son zamanlarda hep aynı..Neden tartın yok canım ?
Tartı edınemez misin ?
En azından suan baslangıc kılonu yazarsın cumadan cumaya bildirim için tartı şart
Menülerini paylasabılırsın ama
Canım bencede bi çizelge yap hedef koy kendine haftada 1 değil yarım kilo hedefle yemeğinden çok kısmak yerine spor yaparsın fazladan ufak tefek değişikliklerle başta kilo almanı durdurur sonra da verme aşamasına geçiş yaparızama sakın moralini bozma ve bugünden itibaren menü yazmaya başlıyorsun
Kilo aldığımız için mecburi izne çıkmıştık
Canım akşam menünü çok sevmedim hem makarna hem kızartma hem de ekmek :/ inş bugün toplarsın kendini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?