Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Çarşamba menü

Kahvaltı 8:00
1 yumurta
1 havuç

Ara 11:00
2 yulaflı bisküvi
Çay

Öğle 14:00
2 kaşık kıymalı patates
2 dilim ekmek
2 kaşık bulgut pilavı
4 süsbiberi

Ara 16:00
4 yulaflı
3 kırmızı erik
3 nektari

Akşam 17:30
1,5 peynirli pide

1 kupa karışık bitki çayı

3 litre su

40 dk yürüyüş

Kitap
Kayıp ruhlar şehri

29.06.17- 01.09.17
2 Aylık maraton
HEDEF : 79,7 (İnşaAllah :))

GÜN : 28

KAHVALTI(08.45)
1 kupa buzlu kahveli süt
1 paket Eti form sunta
10 topi peynir

ARA(10.15)
1 lokum

ÖĞLE(13.00)
2 yk yulaf ezmesi, yarım muz, 5er Fındık ve bademden kurabiye
1 kupa buzlu kahveli süt

ARA(15.00)
1 kahve fincanı kabak çekirdeği

ARA(16.00)
Yarım muz ve azıcık vişneden dondurma

AKŞAM(18.30)
6-7 kaşık tavuk
5 kaşık makarna
Salata
1 büyük ayran

Spor: 6800 adım
Su: 3 lt
Çay: 1 Yeşilçay
Öğlene bayıldım afıyet olsun canım ama makarna olmamıs dimi :KK67:

Çarşamba menü

1 yumurta
1 havuç

2 yulaflı bisküvi
Çay

2 kaşık kıymalı patates
2 dilim ekmek
2 kaşık bulgut pilavı
4 süsbiberi

4 yulaflı
3 kırmızı erik
3 nektari

1,5 peynirli pide

3 litre su

40 dk yürüyüş

Kitap
Kayıp ruhlar şehri
1.5 pide cok degılmı canım ?
Keske yarım olsaymıs yanınada salata süper olurmus.
Gerisi guzel afıyet olsun :KK66:

Anladım canım bildirimde bulunurum diyorsan bir hafta menü yazmamanı idare ederiz :KK66:

Bence güzel olmuş canım kurabiyeyi de öğlen yemeği yerine tutmuşsun :KK66:

Cannım :KK200::KK15:

Canım karpuzu da ölçülü tutsaydın mükemmel olurdu gerçekten yarın mümkünse şeker almayarak dengelersin inş :KK66: spora ba-yıl-dımmmm :)

Aynen kuzum sabır sadece

Çok yorulmuşsun canım cısslarında erimiştir kafana takma :KK66:

Kolay gelsin canım çok yoruluyorsun dikkat et kendine

Tatlım kaç kiloyla izne ayrılmıştın? Kaç kilo aldın? 55 filan mıydın sanki? İnş tekrar ineriz merak etme hepimiz öyleyiz düşe kalka ilerliyoruz sen bir an önce tartı işini hallet de aramıza dön tamam mı canım :KK66:

Gayet iyisin kuzum afiyet olsun o tempoya şekere dadanmıyorsun ya maşallah sana :KK9:

Bildirim yaparım canımmm tesekkürleeerr

Çarşamba menü

1 yumurta
1 havuç

2 yulaflı bisküvi
Çay

2 kaşık kıymalı patates
2 dilim ekmek
2 kaşık bulgut pilavı
4 süsbiberi

4 yulaflı
3 kırmızı erik
3 nektari

1,5 peynirli pide

3 litre su

40 dk yürüyüş

Kitap
Kayıp ruhlar şehri
Öğlen hem patates hem pilav hem ekmek olması biraz fazla geldi onun harici güzel olmuş :)

kendimi zor tutuyorum canım zaten :KK48::KK48:
:D aman uyuyan devi uyandırmayalım :D

Öğlene bayıldım afıyet olsun canım ama makarna olmamıs dimi :KK67:

1.5 pide cok degılmı canım ?
Keske yarım olsaymıs yanınada salata süper olurmus.
Gerisi guzel afıyet olsun :KK66:
Haklısın canım :/ başta almayacaktım ama dayanamadım yine :(

29.06.17- 01.09.17
2 Aylık maraton

KAHVALTI(08.45)
1 kupa buzlu kahveli süt
1 paket Eti form sunta
10 topi peynir

ARA(10.15)
1 lokum

ÖĞLE(13.00)
1 kupa buzlu kahveli süt

ARA(15.00)

ARA(16.00)

AKŞAM(18.30)
6-7 kaşık tavuk
5 kaşık makarna
Salata
1 büyük ayran

Çok güzel

Anladım canım bildirimde bulunurum diyorsan bir hafta menü yazmamanı idare ederiz :KK66:

Bence güzel olmuş canım kurabiyeyi de öğlen yemeği yerine tutmuşsun :KK66:

Cannım :KK200::KK15:

Canım karpuzu da ölçülü tutsaydın mükemmel olurdu gerçekten yarın mümkünse şeker almayarak dengelersin inş :KK66: spora ba-yıl-dımmmm :)

Aynen kuzum sabır sadece

Çok yorulmuşsun canım cısslarında erimiştir kafana takma :KK66:

Kolay gelsin canım çok yoruluyorsun dikkat et kendine

Tatlım kaç kiloyla izne ayrılmıştın? Kaç kilo aldın? 55 filan mıydın sanki? İnş tekrar ineriz merak etme hepimiz öyleyiz düşe kalka ilerliyoruz sen bir an önce tartı işini hallet de aramıza dön tamam mı canım :KK66:

Gayet iyisin kuzum afiyet olsun o tempoya şekere dadanmıyorsun ya maşallah sana :KK9:

Kaç kiloyla başlamıstın canım ? Ve kaç kıloyla ayrıldın ?

66 kiloyla başlamıştım 59.5 ile ayrılmıştım sanırım. Ama burda 57.9 e kadar düşmüştüm bir zamanları :(
Keşke 55 i görseydim nerde o günler :))

Yaaaa çözemeyecek gibiyim şu ara :/ tartım olmadan yanınızda takılsam olmaz mı :dua::oops::confused:

Cuma kaç olucam çok merak ediyorum. .
Günlük tartılmayınca ayrı bir heyecan oluyor.
İnş listeye girersin Kaptanım :KK200:
66 kiloyla başlamıştım 59.5 ile ayrılmıştım sanırım. Ama burda 57.9 e kadar düşmüştüm bir zamanları :KK43:

Yaaaa çözemeyecek gibiyim şu ara :/ tartım olmadan yanınızda takılsam olmaz mı :dua::oops::confused:
Olur tabi kuzum gel takıl bize ;)

İnş listeye girersin Kaptanım :KK200:

Olur tabi kuzum gel takıl bize :KK66:
Yaaaa çok sevindim bak şimdi :))) teşekkür ederimm :KK36:
Bu gidişle eski kiloma döncem öyle böyle yemiyorum çünkü. Üstelik girdiğim psikoloji hiiiçte iyi değil. İçimden bu kiloyu kabullenmeliyim böyle yaşamalıyım yaşayım gitsin yiye içe falan diye kötü şeyler geçiyo :( hantal yaşamak istemiyorum yaaaaaa. Şu sıra hergün deneyip vazgeçmekten sıkıldım gerçekten.

Şimdi ben anladımki ben bu işe birden girişemiyorum o yüzden yavaş başlayım diyorum. Yani mesela işe günde 3 litre su içerek başlayım. Sonra yeşil çay ekleyim. Sonra kahvemi.. akşamları 6 dan sonra yemeyim. Ara öğün yapayım ölmüş gibi acıkmamayım. Birde bende sauna eşohman var. Xxl beden babaanneminmiş:KK45: sırf alt kısmını giyip göbeğimin üstüne kadar çeksem diyorum :KK45: zaten üst kısmım ince ordan incelmeme gerek yok diye düşündüm :KK70: geçenlerde 1 saat giydim oturdum hiç hareket etmeyişime rağmen terlemiiim su gibi. Bidaha giymedim. İnanın onu düzenli yapmaya bile moyivasyon arıyo insan.
Bu arada kendine 2 aylık maraton yapmışsın çoook hoşuma gitti. Sen zaten her zaman motive ettin beni maşallah sana canımm :KK68:bende 1 aylık maratona girsem ne güzel olur. Kendime bi çizelgemi yapsam acep :KK64: :)

Bu gidişle eski kiloma döncem öyle böyle yemiyorum çünkü. Üstelik girdiğim psikoloji hiiiçte iyi değil. İçimden bu kiloyu kabullenmeliyim böyle yaşamalıyım yaşayım gitsin yiye içe falan diye kötü şeyler geçiyo :KK43: hantal yaşamak istemiyorum yaaaaaa. Şu sıra hergün deneyip vazgeçmekten sıkıldım gerçekten.

Şimdi ben anladımki ben bu işe birden girişemiyorum o yüzden yavaş başlayım diyorum. Yani mesela işe günde 3 litre su içerek başlayım. Sonra yeşil çay ekleyim. Sonra kahvemi.. akşamları 6 dan sonra yemeyim. Ara öğün yapayım ölmüş gibi acıkmamayım. Birde bende sauna eşohman var. Xxl beden babaanneminmiş:KK45: sırf alt kısmını giyip göbeğimin üstüne kadar çeksem diyorum :KK45: zaten üst kısmım ince ordan incelmeme gerek yok diye düşündüm :KK70: geçenlerde 1 saat giydim oturdum hiç hareket etmeyişime rağmen terlemiiim su gibi. Bidaha giymedim. İnanın onu düzenli yapmaya bile moyivasyon arıyo insan.
Bu arada kendine 2 aylık maraton yapmışsın çoook hoşuma gitti. Sen zaten her zaman motive ettin beni maşallah sana canımm :KK68:bende 1 aylık maratona girsem ne güzel olur. Kendime bi çizelgemi yapsam acep :KK64: :)
Bi defter tut kendine canım..

66 kiloyla başlamıştım 59.5 ile ayrılmıştım sanırım. Ama burda 57.9 e kadar düşmüştüm bir zamanları :KK43:

Neden tartın yok canım ?
Tartı edınemez misin ?
En azından suan baslangıc kılonu yazarsın cumadan cumaya bildirim için tartı şart :KK39:
Menülerini paylasabılırsın ama :KK39:

menüm
kahvaltı 07.15
1 bardak süt
1 tane kepekli çörek

öğle 14.00
1 kaşık bulgur pilavı
yarım kase çorba
az salata
1 dilim ekmek
5 adet köfte

akşam 21.00(saat 20.00'de işten çıktım)
az fırında patates
birkaç tavuk
2-3 kaşık yoğurt

3 lt su
1 bardak yeşil çay
1.30 saat yürüyüş (ve otobüse koşmak :) )
Guzel menü afiyet olsun...

29.06.17- 01.09.17
2 Aylık maraton

KAHVALTI(08.45)
1 kupa buzlu kahveli süt
1 paket Eti form sunta
10 topi peynir

ARA(10.15)
1 lokum

ÖĞLE(13.00)
1 kupa buzlu kahveli süt

ARA(15.00)

ARA(16.00)

AKŞAM(18.30)
6-7 kaşık tavuk
5 kaşık makarna
Salata
1 büyük ayran

Güzel menü afiyet olsun..
Kuru fasulyeyi çatallamı yiyosun? Yok artık:eek:
Evet tatlim esim de oyle yer ondan kuru fasulye nohut ve barbunya yemegini karniyarik tenceresinde az sulu yaparrim...

Çarşamba menü

1 yumurta
1 havuç

2 yulaflı bisküvi
Çay

2 kaşık kıymalı patates
2 dilim ekmek
2 kaşık bulgut pilavı
4 süsbiberi

4 yulaflı
3 kırmızı erik
3 nektari

1,5 peynirli pide

3 litre su

40 dk yürüyüş

Kitap
Kayıp ruhlar şehri
Guzel menu 1.5 yerine bir olaymis...

Dünkü menü
Sabah
1 dilim tam bugday ekmek
Domates salatalik
Oglen
1 tortilla ekmegine biber fomates sucuk sandvic.
Akşam
4 yk kizartma
5 yk makarna domatesli
2 dilim tam bugday ekmek
1 avuc beyaz uzum
Yesil cay
Butun gun hic oturmadim....
3 lt su...

Bu gidişle eski kiloma döncem öyle böyle yemiyorum çünkü. Üstelik girdiğim psikoloji hiiiçte iyi değil. İçimden bu kiloyu kabullenmeliyim böyle yaşamalıyım yaşayım gitsin yiye içe falan diye kötü şeyler geçiyo :KK43: hantal yaşamak istemiyorum yaaaaaa. Şu sıra hergün deneyip vazgeçmekten sıkıldım gerçekten.

Canım bencede bi çizelge yap hedef koy kendine haftada 1 değil yarım kilo hedefle yemeğinden çok kısmak yerine spor yaparsın fazladan ufak tefek değişikliklerle başta kilo almanı durdurur sonra da verme aşamasına geçiş yaparız ;) ama sakın moralini bozma ve bugünden itibaren menü yazmaya başlıyorsun ;)
Mantıklı kaptanım hemen edineyim 1 ayda toplarım belki kendimi. Gerisi allah kerim. Ben bi ara bakmıştım siz zereno perina falan yoktunuz listelerde o yüzden sordum :)
Kilo aldığımız için mecburi izne çıkmıştık :D
Dünkü menü
Sabah
1 dilim tam bugday ekmek
Domates salatalik
Oglen
1 tortilla ekmegine biber fomates sucuk sandvic.
Akşam
4 yk kizartma
5 yk makarna domatesli
2 dilim tam bugday ekmek
1 avuc beyaz uzum
Yesil cay
Butun gun hic oturmadim....
3 lt su...
Canım akşam menünü çok sevmedim hem makarna hem kızartma hem de ekmek :/ inş bugün toplarsın kendini :)

Neden tartın yok canım ?
Tartı edınemez misin ?
En azından suan baslangıc kılonu yazarsın cumadan cumaya bildirim için tartı şart :KK39:
Menülerini paylasabılırsın ama :KK39:
Kilom 62 son zamanlarda hep aynı..
Tartı edinme imkanım yok şu sıra maalesef..
Bende öyle diyorum yaaaa başka türlü birşey motive etmiyor beni. En iyi burası geliyor.. bir süre takılayım ben :))

Canım bencede bi çizelge yap hedef koy kendine haftada 1 değil yarım kilo hedefle yemeğinden çok kısmak yerine spor yaparsın fazladan ufak tefek değişikliklerle başta kilo almanı durdurur sonra da verme aşamasına geçiş yaparız :KK66: ama sakın moralini bozma ve bugünden itibaren menü yazmaya başlıyorsun :KK66:

Kilo aldığımız için mecburi izne çıkmıştık :KK70:

Canım akşam menünü çok sevmedim hem makarna hem kızartma hem de ekmek :/ inş bugün toplarsın kendini :)

Aynen canım zorlamadan girişeyim diyorum işte.. haftada kaç veririm bilmiyorum artık tartım olmadığı için..

Bende 1 aylık program yaptım kendime. Kurallarda koydum :)

Hergün 3 litre su
Yeşil çay
Sade kahve
Ara öğün
Ve 19 dan sonra yemek yasak
Çok acıkırsam yatmadan biberli yoğurt yicem.
Haftada 1 tadımlık canımın istediği bişeyden yicem çok canım çekerse ama.
Günde 1 1.5 saat sauna eşohman giycem. Yapabilirsem leslie yaparım bebişimden vakit kalırsa..
Gün içinde çok kasmayacağım ama :)

İşte böyle.

26 ağustosta bitiricem bakalım. Eğer devam edecek gücüm olursa 1 ay daha devam ederim :)

Perşembe menüm

Kahvaltı 6:30
1 yumurta
1 bardak kefir
2 havuç

Ara 10:00
1 sucuklu kaşarlı pide
2 tatlı kaşığı bal kaymak
Çay

Ara 13:00
1 salkım üzüm

Öğle 15:00
Fırında kuşbaşı
Az lavaş pide
Közlenmiş süs biberi
Domates kuru soğan
2 bardak ayran

Akşam 19:30
1 dilim karpuz
1 simit

Çok yorgunum..
Şehir dışı git geller çok yorucu oluyor.

Menümü yazıp spora kaçıcam inş :)
29.06.17- 01.09.17
2 Aylık maraton

GÜN : 29

KAHVALTI(08.30)
1 kase yoğurt
1 yağsız omlet
10 topi peynir

ARA
1 Çatal yaşpasta(bi abla ısrar etti mecburiyetten çatalın ucuyla yedim)

ÖĞLE(12.30)
1 porsiyon tavuk döner(ekmeksiz)
1 büyük ayran

ARA(16.30)
1 bardak buzlu kahveli süt

ARA(17.45)
6 küçük acur

AKŞAM(18.30)
6 kaşık et suyuna salçalı bulgur pilavı
1 kase cacık
1 porsiyon karpuz

Spor: 30 dk yapıcam inş
Çay: 2 Yeşilçay - 1 form çay

Bugün niyetim protein detoksu yapmaktı fakat akşam annem pilav yapıcam deyince kendime ayrı hazırlayayım demedim yiyiverdim bende hala artıdaydım bugün inş yarın gitmiş olur bitki çaylarına dadandım ama :/ hayırlısı olsun

Back
X