Ayni heyecan bende de var 71.4 e kadar dustum bir 6 goremedimgünaydın
bugün sabah 71,5
haftasonu biraz cısss vardı menümde ama yeni haftaya bomba gibi başladım 6. lı kilolar gelsin artttııııkkk
bu hafta görebilir miyiz ??? cumartesi 70,9 u gördüm 6 ya yaklaştım derken bugün 71.4 biraz motivasyonumu düşürdüAyni heyecan bende de var 71.4 e kadar dustum bir 6 goremedim
yogurt karıştırınca ne kadar süre bekleyeceksin chia şişmesi için yoksa hemen mi yiyeceksin? hurma acıkınca mı yenecek belirli sayısı var mı emziren anne olduğum için sütü etkilemeyecek karışıma benziyor dikkatimi çektiKendime karisim yaptim 6 yk yulaf 1 yk chia 1 yk keten tohumu 1 yk yulaf kepegi ...
Bu karisimi 3 e bölüp her ogun yogurtla yiyeceğim..
Sabah kahvaltimi bununla yaptim ama sonra oglumla ayni sofraya oturunca yemeden olmayacağı icin domates salatalik yedim tabiki de ekmeksiz....
Aralarda acijirsam 2 3 hurma ve 1 tabak sebze yemegi yerim diye düşünüyorum...
Dusurmesin daha da gaza getirdin onlar hemencecik gider guzel bir spora bakarbu hafta görebilir miyiz ??? cumartesi 70,9 u gördüm 6 ya yaklaştım derken bugün 71.4 biraz motivasyonumu düşürdü
Aslinda bunun orjinali yagi alinmis yogurtla beraber 7 hurma her ogun...yogurt karıştırınca ne kadar süre bekleyeceksin chia şişmesi için yoksa hemen mi yiyeceksin? hurma acıkınca mı yenecek belirli sayısı var mı emziren anne olduğum için sütü etkilemeyecek karışıma benziyor dikkatimi çekti
teşekkür ederim bilgiler içinAslinda bunun orjinali yagi alinmis yogurtla beraber 7 hurma her ogun...
Ama bana agir geliyor ben sabah kahvaltiyi 8 30 da yaptim yulafli yogurt karisimi saat 11 gibi 5 hurma yedim saat 13 de yogurtlu karisimi yedim su anda tokum acikir gibi olunca hurma yerim , ben böyle yapıyorum ama bazen yogurdu yesemde ac oluyorum o zaman hurmalarimi hemen yiyorum..
Ben chia yi bekleyince yemeyi sevmiyorum,onun icin yogurdun icine katinca hemen yiyorum zaten yulaf susatan bir sey bol bol su içiyorum,, migdede sisiyor...
Emziriyirsan gunde 2 ogunu böyle yapmani tavsiye edebilirim oteki ogunde normal yemegini ye derim...
Cunku emzirirken cok kilo verilince vucudunun salgiladigi keton diye madde var o bebege geçiyor ve saglikli degil...
Emziren anneler hadtada 500 gr fazla onerilmiyor tatlim...
Bende emzirmeyi yeni biraktim... tabii simdi kafami duvarlara vuruyorum keske daha dikkatli olsaymisim.diye..hayatimdan sekeri bu donemde cikarsaymisim.diye...
bunu kaç gün uygulamak gerekiyor ve ortalama kaç kg gidiyor daha önce demişmiydinAslinda bunun orjinali yagi alinmis yogurtla beraber 7 hurma her ogun...
Ama bana agir geliyor ben sabah kahvaltiyi 8 30 da yaptim yulafli yogurt karisimi saat 11 gibi 5 hurma yedim saat 13 de yogurtlu karisimi yedim su anda tokum acikir gibi olunca hurma yerim , ben böyle yapıyorum ama bazen yogurdu yesemde ac oluyorum o zaman hurmalarimi hemen yiyorum..
Ben chia yi bekleyince yemeyi sevmiyorum,onun icin yogurdun icine katinca hemen yiyorum zaten yulaf susatan bir sey bol bol su içiyorum,, migdede sisiyor...
Emziriyirsan gunde 2 ogunu böyle yapmani tavsiye edebilirim oteki ogunde normal yemegini ye derim...
Cunku emzirirken cok kilo verilince vucudunun salgiladigi keton diye madde var o bebege geçiyor ve saglikli degil...
Emziren anneler hadtada 500 gr fazla onerilmiyor tatlim...
Bende emzirmeyi yeni biraktim... tabii simdi kafami duvarlara vuruyorum keske daha dikkatli olsaymisim.diye..hayatimdan sekeri bu donemde cikarsaymisim.diye...
Dahabunu kaç gün uygulamak gerekiyor ve ortalama kaç kg gidiyor daha önce demişmiydin
Daha onceden gunde 1 tabak sebze yemegi yiyerek yapmistim 3 gunde 1 kilo falan vermistim..bunu kaç gün uygulamak gerekiyor ve ortalama kaç kg gidiyor daha önce demişmiydin
teşekkür ederim cnm bende kahvaltıda başlayayım sonra sütün durumuna göre diğer öğünlerede yayabilirimDaha
Daha onceden gunde 1 tabak sebze yemegi yiyerek yapmistim 3 gunde 1 kilo falan vermistim..
Normalde 21 gunde 10 kilo 1 haftada 5 kilo gidiyormus ama ben yulaf ekledigim icin bu kadar cok kilo verilmiyor...
Yalniz cok guzel istah kesiyor sonrasinda birakinca oyle cok yemekte yemiyirsun..
Kahvalti ile aksam yemeklerinde yapabilirsin öğlende ne yiyirsan yiyebilirsin tatlim...teşekkür ederim cnm bende kahvaltıda başlayayım sonra sütün durumuna göre diğer öğünlerede yayabilirim
annem bakıyor oğluma akşam yemeklerini beraber yiyoruz akşam uygulamam imkansız annem bık bık yaparKahvalti ile aksam yemeklerinde yapabilirsin öğlende ne yiyirsan yiyebilirsin tatlim...
Emzirince insan cok acikiyor anam ben dunyalari yesem ne karnim nede gozum doyardi....
Bende dort gozle bekliyorum 6 li rakamlari...annem bakıyor oğluma akşam yemeklerini beraber yiyoruz akşam uygulamam imkansız annem bık bık yapar
sporla destekliyor musun peki biran önce 6. lı rakamlar gelsin istiyorum da
Guzel menümenüm
sabah 07.30
1 kase buğday kepekli yoğurt
kahvaltı 09.30
1 adet kepekli çörek (otobüs durağında kahvaltı yaptım)
öğle 14.00
3 kaşık mercimek yemeği
2 kaşık kısır
2 küçük parça börek
akşam 20.15
domates
salatalık
peynir
1 dilim salam
2 dilim kepekli ekmek
2 çatal ucuyla şeftali reçeli
3 lt su
1 bardak yeşil çay
100 dk yürüyüş (10.000 adım)
5 mesaj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?