Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Gunaydin hanimlar
Sabah tartildim 74.9 ciktim 100 gr arti,,
Artik bugunden itibaren silkelenmeye karar verdim, yulafli yigurt ve hurma 3 lüsünu yapacagim önümüzde ki 5 gün..
Cuma günü umarim eksi cikarim...
Bu aralar kosusturmam vardi ve ayrica midum cok düşüktü onun icin cok fazla katilamadim buraya ama her acidan biraz silkelenmeye ihtiyacım var sanirsam....

Kendime karisim yaptim 6 yk yulaf 1 yk chia 1 yk keten tohumu 1 yk yulaf kepegi ...
Bu karisimi 3 e bölüp her ogun yogurtla yiyeceğim..
Sabah kahvaltimi bununla yaptim ama sonra oglumla ayni sofraya oturunca yemeden olmayacağı icin domates salatalik yedim tabiki de ekmeksiz....
Aralarda acijirsam 2 3 hurma ve 1 tabak sebze yemegi yerim diye düşünüyorum...

Son düzenleme:
yogurt karıştırınca ne kadar süre bekleyeceksin chia şişmesi için yoksa hemen mi yiyeceksin? hurma acıkınca mı yenecek belirli sayısı var mı emziren anne olduğum için sütü etkilemeyecek karışıma benziyor dikkatimi çekti

Aslinda bunun orjinali yagi alinmis yogurtla beraber 7 hurma her ogun...
Ama bana agir geliyor ben sabah kahvaltiyi 8 30 da yaptim yulafli yogurt karisimi saat 11 gibi 5 hurma yedim saat 13 de yogurtlu karisimi yedim su anda tokum acikir gibi olunca hurma yerim , ben böyle yapıyorum ama bazen yogurdu yesemde ac oluyorum o zaman hurmalarimi hemen yiyorum..
Ben chia yi bekleyince yemeyi sevmiyorum,onun icin yogurdun icine katinca hemen yiyorum zaten yulaf susatan bir sey bol bol su içiyorum,, migdede sisiyor...
Emziriyirsan gunde 2 ogunu böyle yapmani tavsiye edebilirim oteki ogunde normal yemegini ye derim...
Cunku emzirirken cok kilo verilince vucudunun salgiladigi keton diye madde var o bebege geçiyor ve saglikli degil...
Emziren anneler hadtada 500 gr fazla onerilmiyor tatlim...
Bende emzirmeyi yeni biraktim... tabii simdi kafami duvarlara vuruyorum keske daha dikkatli olsaymisim.diye..hayatimdan sekeri bu donemde cikarsaymisim.diye...

teşekkür ederim bilgiler için
10 aylık artık büyüdü çocuğum
herşeyden yiyorum sadece porsiyon kontrolü yapıyorum 2 ayda 9 kg verdim. şimdi durum zorlaştı onun için arada bu uygulamayı deneyebilirim

bunu kaç gün uygulamak gerekiyor ve ortalama kaç kg gidiyor daha önce demişmiydin

bunu kaç gün uygulamak gerekiyor ve ortalama kaç kg gidiyor daha önce demişmiydin
Daha
Daha onceden gunde 1 tabak sebze yemegi yiyerek yapmistim 3 gunde 1 kilo falan vermistim..
Normalde 21 gunde 10 kilo 1 haftada 5 kilo gidiyormus ama ben yulaf ekledigim icin bu kadar cok kilo verilmiyor...
Yalniz cok guzel istah kesiyor sonrasinda birakinca oyle cok yemekte yemiyirsun..

teşekkür ederim cnm bende kahvaltıda başlayayım sonra sütün durumuna göre diğer öğünlerede yayabilirim

Kahvalti ile aksam yemeklerinde yapabilirsin öğlende ne yiyirsan yiyebilirsin tatlim...
Emzirince insan cok acikiyor anam ben dunyalari yesem ne karnim nede gozum doyardi....
annem bakıyor oğluma akşam yemeklerini beraber yiyoruz akşam uygulamam imkansız annem bık bık yapar
sporla destekliyor musun peki biran önce 6. lı rakamlar gelsin istiyorum da

annem bakıyor oğluma akşam yemeklerini beraber yiyoruz akşam uygulamam imkansız annem bık bık yapar
sporla destekliyor musun peki biran önce 6. lı rakamlar gelsin istiyorum da
Bende dort gozle bekliyorum 6 li rakamlari...
Ilk baslarda hafta 4 gun 5 km yuruyup kosuyirdum, simdi yazliktayim haftada 2 3 defa 30 dak yuzuyorum ve hafta da 1 kosuyorum ama pilates topu ve dumbell alfim onlarla hareketler yapiyorum..
Birde kendi kendime is cikartiyorum, usenme hissini kendime yasakladim..
Belki sabah ve oglen bunu deneyip aksam hafif yiyerekte yapabilirsin...

Bugun sabahtan 6 yk yulaf 1 yk yulaf kepegi 1 yk keten tohunu ve 1 yk chia yi karistirdim.
Bunu sabah öğlen ve aksam birer kase yogurtla yedim..5 er tane hurma ile..
Yalniz aksam 1 kase tarhana corbasi ve 3 yk eriste yedim...
Spor istesemde yapamam bugün anneanneme ve ogluma bakıyorum eget ikisi de uyursa ip atlarim ...
Yesil cay ictim
3 lt su...

Şu an koltukta mayışmış oturuyorum. Soğuk yeşil çayım yanı başımda...
Oturuyorum ama sanki tempolu spor yapıyorum gibi alnımdan boğazımfan sırtımdan ter akıyor..
Hava şu an 38 derece... Akşamın bu saati 38 se öğlen 50 lerde idi kesin ve ben o sıcakta 2 defa uzuun yürümeli dışardaydım.. Git gel kıyafet değiş..
İki gündür sanki daha ağır bi sıcak var..
Rabbim sen koru bizi..

menüm
sabah 07.30
1 kase buğday kepekli yoğurt

kahvaltı 09.30
1 adet kepekli çörek (otobüs durağında kahvaltı yaptım)

öğle 14.00
3 kaşık mercimek yemeği
2 kaşık kısır
2 küçük parça börek

akşam 20.15
domates
salatalık
peynir
1 dilim salam
2 dilim kepekli ekmek
2 çatal ucuyla şeftali reçeli

3 lt su
1 bardak yeşil çay
100 dk yürüyüş (10.000 adım)
5 mesaj

Guzel menü
Bugday kepeği ilk defa duydum yulaf kepegi gibi uzun sure tok tutan bir sey mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…