Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

aktif spora enerjim kalmıyor çünkü sürekli hareket halinde olduğum bir işim var
biraz enerjim kalmışsa oğlumla dans edip oynatarak leslie 1 mil yapıyorum
maşallah sen büyütmüşsün benimki 10 aylık
Büyüyorlar şükür sen ne guzel simdi baslamissin yavas yavas kilo vermeye ....

Büyüyorlar şükür sen ne guzel simdi baslamissin yavas yavas kilo vermeye ....
ben 6. ay bitiminde ek gıdaya başlayınca başlamıştım diyete ama o dönem sütüm azldığı için bıraktım. 8. ay bitince ek gıda alımı arttı bende yeniden denedim bu defa sütüm etkilenmedi 2 aydır devam ediyorum 8 kg gitti. inşallah devamı gelir de 63ü görürüm

Umarim tatlim... menülerin gayet guzel saglikli birde abur cuburu da kesersen bence verirsin kilolarini....
Ben sekeri hayatimdan cikarttim tamami ile,,, sana da tavsiye ederim...

Kızlar hava gerçekten çok sıcak biraz da hastaydım boğazım filan ağrıyordu gece hap filan attım galiba ağır geldi uyandığımdan beri tekrar tekrar uyuyorum dengem şaştı resmen buraya da giremedim zaten hayırlısıyla şu sıcaklar geçseydi 44 derece şu an Güneş altında kaç derece hiç bilmiyorum Rabbim cehennem ateşinden muhafaza etsin

Selam canlarrrrr bomba gibi döndüm :)) kilo almış olsamda daha iyi hissediyorm insülin direnci için glifor kullanmaya başladım d vitaminim çokkkk düşükmüş zaten ikisi bi arada neredeyse kilo vermek imkansızmış artık daha iyi olucak herşey umarım

2 ayda 8 çokk iyi neler yaptınnn biraz anlatsann

Bende yapmıştım bi ara ne güzel günlerdi ahh ahh :)))
Walla benim cildim inanilmaz duzeldi ki yillarca su cildime harcadigim emegin paranin haddi hesabi yoktur..
Kalcam 10 cm inceldi kilo verdim ama bu kadar degil resmen inceldim....Kuculdum..
Eskiden zorla kalkardim simdi enerji seviyem inanilmaz iyi sabahlari dinlenik kalkıyorum...
Ha birde genclestim 5 yas geriye attim resmen...
Yani tavsiye ederim...
Ama arada kacamaklar oluyor tabiki de ama sen etkileri gordukce kacamaklar bir o kadar azalıyor tatlim....

İlaca başladm işte iştahımda ciddiii azalma var ama acıkıncada direk tatlı isteğim beynime vuruyo berbat bişey bende senin gibi olucam inşallahhhhhh

İlaca başladm işte iştahımda ciddiii azalma var ama acıkıncada direk tatlı isteğim beynime vuruyo berbat bişey bende senin gibi olucam inşallahhhhhh
Olursun tatlim...
Ben tarcinli sut yaptim...tavsiye ederim...
Tarcin çubuğunu 1 bardak sute at onunla kaynat dolaba kaldir ertesi gun saat 4 gibi soguk olarak yada sicak olarak tuket (kahvesi harika oluyor) tarcin cubugunu da ye tatlim...
Ben ilk bir hafta boyle yaparak basladim sekersizlige....
Ben dr gitmedim ama bemde de insulin direnci vardi sanirsam inanilmaz yavas kilo verdim ilk baslarda simdide yavas yavas veriyorum ama dr gitmeyi ben tercih etmedim...

Son düzenleme:
Iyi aksamlar hanimlar
Sabah öğlen ve aksam 1 er kase yogurt total 6 yk yulaf 1 yk chia 1 yk keten tohunu 1 yk yulaf kepegi ile yedim (3 e boldum bu karisimi)... her ogün de 6 tane hurma yedim...
Ara ; 1 kase cacik 3 bardak süt..

menüm
kahvaltı 09.15
1 bardak süt
1 adet kepekli çörek

ara 11.30
2 kare bitter

öğle 14.00
yarım kase çorba
1 porsiyon karpuz
3 kaşık yoğurt
2 kaşık kıymalı makarna

akşam 20.30
ton balıklı salata

3 lt su
1.30 saat yürüyüş
1 bardak yeşil çay

amin canım işin olmadıkça dışarı çıkma güneşte alev alevdir

Guzel menü afiyet olsun...

Menümmmm ;

Sabah aç karnına sirkeli su içtimm

Kahvaltım ; yarım dilim peynirli omlet domates salatalık

Ara yer fıstığı tuzsuz 1 avuç ve damla sakızlı nescafe şekersizz

Akşam tek lavaşlı dürüm dönerin yarısı

Ara 2 dilim elmaa ve adaçayı

Su 3 olmuşturr
spor 8000 adım yürüyüüşş

En son kaçtım bilmek istemiyorum ama sabah 85.5 gördüm başlangıca döndüm yani rezillik ama cidden şeker hastası olmak üzereyim ramak kalmış artık iş benim istememden görsellikten çıktı sağlığa döndü ailemde herkeste şeker var genetik benim kendimi acilen toparlamam lazım çok üzgünüm (

Üzulme tatlim ben dedigim gibi dr gitmedim ama bende ayni durumdayim... buraya basladigimda VKI bildigin obez çıkıyordu,, ama azimle oluyor tatlim...
Burasi cok motive ediyor insani...
Hepimiz veriyiruz kilolari...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…