- 26 Mayıs 2017
- 1.146
- 2.410
- 48
- 45
Büyüyorlar şükür sen ne guzel simdi baslamissin yavas yavas kilo vermeye ....aktif spora enerjim kalmıyor çünkü sürekli hareket halinde olduğum bir işim var
biraz enerjim kalmışsa oğlumla dans edip oynatarak leslie 1 mil yapıyorum
maşallah sen büyütmüşsün benimki 10 aylık
ben 6. ay bitiminde ek gıdaya başlayınca başlamıştım diyete ama o dönem sütüm azldığı için bıraktım. 8. ay bitince ek gıda alımı arttı bende yeniden denedim bu defa sütüm etkilenmedi 2 aydır devam ediyorum 8 kg gitti. inşallah devamı gelir de 63ü görürümBüyüyorlar şükür sen ne guzel simdi baslamissin yavas yavas kilo vermeye ....
Umarim tatlim... menülerin gayet guzel saglikli birde abur cuburu da kesersen bence verirsin kilolarini....ben 6. ay bitiminde ek gıdaya başlayınca başlamıştım diyete ama o dönem sütüm azldığı için bıraktım. 8. ay bitince ek gıda alımı arttı bende yeniden denedim bu defa sütüm etkilenmedi 2 aydır devam ediyorum 8 kg gitti. inşallah devamı gelir de 63ü görürüm
ben 6. ay bitiminde ek gıdaya başlayınca başlamıştım diyete ama o dönem sütüm azldığı için bıraktım. 8. ay bitince ek gıda alımı arttı bende yeniden denedim bu defa sütüm etkilenmedi 2 aydır devam ediyorum 8 kg gitti. inşallah devamı gelir de 63ü görürüm
Umarim tatlim... menülerin gayet guzel saglikli birde abur cuburu da kesersen bence verirsin kilolarini....
Ben sekeri hayatimdan cikarttim tamami ile,,, sana da tavsiye ederim...
Walla benim cildim inanilmaz duzeldi ki yillarca su cildime harcadigim emegin paranin haddi hesabi yoktur..Bende yapmıştım bi ara ne güzel günlerdi ahh ahh :)))
Walla benim cildim inanilmaz duzeldi ki yillarca su cildime harcadigim emegin paranin haddi hesabi yoktur..
Kalcam 10 cm inceldi kilo verdim ama bu kadar degil resmen inceldim....Kuculdum..
Eskiden zorla kalkardim simdi enerji seviyem inanilmaz iyi sabahlari dinlenik kalkıyorum...
Ha birde genclestim 5 yas geriye attim resmen...
Yani tavsiye ederim...
Ama arada kacamaklar oluyor tabiki de ama sen etkileri gordukce kacamaklar bir o kadar azalıyor tatlim....
Olursun tatlim...İlaca başladm işte iştahımda ciddiii azalma var ama acıkıncada direk tatlı isteğim beynime vuruyo berbat bişey bende senin gibi olucam inşallahhhhhh
amin canım işin olmadıkça dışarı çıkma güneşte alev alevdirKızlar hava gerçekten çok sıcakbiraz da hastaydım boğazım filan ağrıyordu gece hap filan attım galiba ağır geldi uyandığımdan beri tekrar tekrar uyuyorum dengem şaştı resmen buraya da giremedim zaten hayırlısıyla şu sıcaklar geçseydi 44 derece şu an Güneş altında kaç derece hiç bilmiyorum Rabbim cehennem ateşinden muhafaza etsin
Guzel menü afiyet olsun...menüm
kahvaltı 09.15
1 bardak süt
1 adet kepekli çörek
ara 11.30
2 kare bitter
öğle 14.00
yarım kase çorba
1 porsiyon karpuz
3 kaşık yoğurt
2 kaşık kıymalı makarna
akşam 20.30
ton balıklı salata
3 lt su
1.30 saat yürüyüş
1 bardak yeşil çay
Kizlar acim aççççç
Durmadan soda iciyorum su içiyorum hemen uyusamda sabah olsa barine.....
Üzulme tatlim ben dedigim gibi dr gitmedim ama bende ayni durumdayim... buraya basladigimda VKI bildigin obez çıkıyordu,, ama azimle oluyor tatlim...En son kaçtım bilmek istemiyorum ama sabah 85.5 gördüm başlangıca döndüm yani rezillik ama cidden şeker hastası olmak üzereyim ramak kalmış artık iş benim istememden görsellikten çıktı sağlığa döndü ailemde herkeste şeker var genetik benim kendimi acilen toparlamam lazım çok üzgünüm(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?