bana da doktor söyledi tuvalete çıkamıyorum diye ama yine çıkamadım tahlil vermem lazım veremedim daha çok midem bulandı ama tok tutuyorGuzel menü
Bugday kepeği ilk defa duydum yulaf kepegi gibi uzun sure tok tutan bir sey mi?
Bol su iç canım..bana da doktor söyledi tuvalete çıkamıyorum diye ama yine çıkamadım tahlil vermem lazım veremedim daha çok midem bulandı ama tok tutuyor
Güzel menü afiyet olsun.Pazartesi menüm
Kahvaltı
400 ml shake
Ara
1 dilim karpuz
Öğle
Yüksük çorbası
Dövme pilavı
Ara
çeyrek nektari
Çekirdek
3 çokoprens
Akşam
Yüksük çorbası
.dövme pilavı
Patlican biber domates közleme
2 kupa yeşilçay
Kitap
Kayıp ruhlar şehri
Evet sen uzun zamandir bu dertten muzdaripsin degil mi??bana da doktor söyledi tuvalete çıkamıyorum diye ama yine çıkamadım tahlil vermem lazım veremedim daha çok midem bulandı ama tok tutuyor
Börek evet tıkıyor ama diğerini tavsiye ederim halk ekmekte satılıyor yemek yiyecek vakit yoksa ayaküstü diyette iyi gidiyor zaten kepekli diyetede engel degil pekEvet sen uzun zamandir bu dertten muzdaripsin degil mi??
Hemen ver tahlillerini tatlim.
Birde simdi menune gene baktim tatlim çörek borek gibi seyler kabızlık yapabiliyor tatlim..
Diyet icin degil tatlim, bagirsak hareketlerin duzelmesi icin...Börek evet tıkıyor ama diğerini tavsiye ederim halk ekmekte satılıyor yemek yiyecek vakit yoksa ayaküstü diyette iyi gidiyor zaten kepekli diyetede engel degil pek
Emzirmek basli basina spor 450 kcal yakılıyor tatlim....günaydın pazartesi menüm
sabah 8:30
2 wasa kraker üstüne az krem peynir sürdüm
1 kupa şekersiz açık çay
ara 10:45
1 kırmızı erik
1 avuç içi çiğ fıstık
1 kupa yeşil çay
öğle 12:30
5 yk kurufasulye
3 yk bulgur pilavı
bol yeşil salata
ara 16:30
yarım haşlanmış mısır
akşam 20:00
6 köfte
4 yk makarna (ketçaplı)
1 kase yeşil salata
ara 21:30
1 dilim anne keki
1 kupa şekersiz çay
3lt su içildi
10 kg oğlum kanguruda leslie 1 mil yapıldı
emzirme de spor sayılır dimiii :)
3 cokoprens cok olmus hem öğlen hemde aksam pilav da cok olmus....Pazartesi menüm
Kahvaltı
400 ml shake
Ara
1 dilim karpuz
Öğle
Yüksük çorbası
Dövme pilavı
Ara
çeyrek nektari
Çekirdek
3 çokoprens
Akşam
Yüksük çorbası
.dövme pilavı
Patlican biber domates közleme
2 kupa yeşilçay
Kitap
Kayıp ruhlar şehri
haklısın canım farkettim ve bu sabah ekledim 1 yumurtaEmzirmek basli basina spor 450 kcal yakılıyor tatlim....
Menun cok guzel tatlim ama ben olsam sabah bir yumurta eklerdim birde....
Teşekkür ederim canım insAllah kötü bisey cıkmaz beslenme kaynakliysa diyetisyene gidicem sanirim pek beslenmeyi beceremiyorumDiyet icin degil tatlim, bagirsak hareketlerin duzelmesi icin...
Misal elma lifli ve diyet yiyecegi ve cok severim ama birden fazla yersem karnim sisiyor ve inanilmaz rahatsiz olabiliyorum..
Ben daha onceden de dedigim gibi 10 yil bu dertten muzdarip oldum, herkese iyu gelen sey sana kotu etki yapabiliyor tatlim...
Gecmis olsun...
Beslenmeyi becerememe degil tatlim kesinlikle degil...Teşekkür ederim canım insAllah kötü bisey cıkmaz beslenme kaynakliysa diyetisyene gidicem sanirim pek beslenmeyi beceremiyorum
tebrikler02 06
Kilo 77.5
Gogus 98
Bel 83
Göbek 100
Kalca 112
Ic bacak 67.5
Kol 30
01 07
Kilo 74.1
Göğüs 94
Bel 76
Göbek 96
Kalca 107
Bacak 62
Kol 28
Gogus alti 76
01 08
Kilo 74.9
Gogus 93
Bel 74
Gobek 94
Kalca 102
Bacak 60
Gogus alti 75
Kol 28
Kilo hic vermemisim 1 ayda ama incelmisim sanirsam yuzmenin ve evde pilates topu ile yuvarlanmanin sonuclarini aliyorum...
Birde asagi yukari 3 ay oldu sekersiz bir hayat sureli, tabiki de yedim ama cok az sayilidir meyve yi de haftada 2 porsiyin yiyorum gerci üzüm ahhhhh üzüm severim ama onu bile sayiyla yiyirum..
Aktif spor cok yapmani onermem tatlim ama sıkılasmak için spor yapmani tavsiye ederim...haklısın canım farkettim ve bu sabah ekledim 1 yumurta
senin bebe kaç aylık emzirmeyi ne zaman bıraktın
emzirirken iştahım açılıyor diye yedim sonra baktım olmayacak emzirmeyi avantaja çevirdim.
porsiyon kontrolü yapıyorum ve aburcubur yemiyorum aktif spor yapmadan gidiyor kilolar :)
Süper incelmişsin.02 06
Kilo 77.5
Gogus 98
Bel 83
Göbek 100
Kalca 112
Ic bacak 67.5
Kol 30
01 07
Kilo 74.1
Göğüs 94
Bel 76
Göbek 96
Kalca 107
Bacak 62
Kol 28
Gogus alti 76
01 08
Kilo 74.9
Gogus 93
Bel 74
Gobek 94
Kalca 102
Bacak 60
Gogus alti 75
Kol 28
Kilo hic vermemisim 1 ayda ama incelmisim sanirsam yuzmenin ve evde pilates topu ile yuvarlanmanin sonuclarini aliyorum...
Birde asagi yukari 3 ay oldu sekersiz bir hayat sureli, tabiki de yedim ama cok az sayilidir meyve yi de haftada 2 porsiyin yiyorum gerci üzüm ahhhhh üzüm severim ama onu bile sayiyla yiyirum..
aktif spora enerjim kalmıyor çünkü sürekli hareket halinde olduğum bir işim varAktif spor cok yapmani onermem tatlim ama sıkılasmak için spor yapmani tavsiye ederim...
Emzirmeyi biraktiginda aktif spor yaparsin birde porsiyonlari 1/3 oraninda kucultursun ki emzirmeyi birakinca kilo almazsin ve kilo vermeye devam edersin..
Benim oglum 31 aylik 6 hafta falan oluyor birakali, şükür kilo almadim arti kilo veriyorum ama coook yavaş.. gerci bir aydir saldim kendimi ama simdi isi sıkı tutuyorum...umarim bu ay sonunda 60 lari görürüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?