- 26 Mayıs 2017
- 1.146
- 2.410
- 48
- 45
Guzel menü afiyet olsun..Menümmmm ;
Sabah aç karnına sirkeli su içtimm
Kahvaltım ; yarım dilim peynirli omlet domates salatalık
Ara yer fıstığı tuzsuz 1 avuç ve damla sakızlı nescafe şekersizz
Akşam tek lavaşlı dürüm dönerin yarısı
Ara 2 dilim elmaa ve adaçayı
Su 3 olmuşturr
spor 8000 adım yürüyüüşş
Üzulme tatlim ben dedigim gibi dr gitmedim ama bende ayni durumdayim... buraya basladigimda VKI bildigin obez çıkıyordu,, ama azimle oluyor tatlim...
Burasi cok motive ediyor insani...
Hepimiz veriyiruz kilolari...
Bende bir aydir hic kilo veremedim 700 gr aldim ama olsun simdi şıkı diyetteyim eylul lu 60 larla karsilayacagim...Uzak kaldım ya bide saldım ki başka şansım yoktu taşınma beni inanılmaz zorladı tek başıma öldüm resmen ama vazgeçmek yok yola devam edicezzz önümüze bakıcazz :))
Yarından itibaren bunu uyguliycam inş şekerden kurtulmam lazım en azından bu kadar meyve dondurma yemiyim yaOlursun tatlim...
Ben tarcinli sut yaptim...tavsiye ederim...
Tarcin çubuğunu 1 bardak sute at onunla kaynat dolaba kaldir ertesi gun saat 4 gibi soguk olarak yada sicak olarak tuket (kahvesi harika oluyor) tarcin cubugunu da ye tatlim...
Ben ilk bir hafta boyle yaparak basladim sekersizlige....
Ben dr gitmedim ama bemde de insulin direnci vardi sanirsam inanilmaz yavas kilo verdim ilk baslarda simdide yavas yavas veriyorum ama dr gitmeyi ben tercih etmedim...
Ay çok fena oluyor bu şekilde daha diğerinden de tık Yok değil mi ?kızlar c.tesi adet olmam lazımdı olamadım hala havalardan sanırım balon gibi oldum
Hiç deme kuzum yaamin canım işin olmadıkça dışarı çıkma güneşte alev alevdir
Canım sodanın fazlası ödem yapıyormuş içinde sodyum varmış ve su tutuyormuş dikkatli tüket 1 en fazla 2 şişeKizlar acim aççççç
Durmadan soda iciyorum su içiyorum hemen uyusamda sabah olsa barine.....
Allah korusun canım sende şu tarçınlı sütü dene inş hastalığa dönmeden kurtulEn son kaçtım bilmek istemiyorum ama sabah 85.5 gördüm başlangıca döndüm yani rezillik ama cidden şeker hastası olmak üzereyim ramak kalmış artık iş benim istememden görsellikten çıktı sağlığa döndü ailemde herkeste şeker var genetik benim kendimi acilen toparlamam lazım çok üzgünüm(
Haklısın canım nasıl yerleşebildin mi?Uzak kaldım ya bide saldım ki başka şansım yoktu taşınma beni inanılmaz zorladı tek başıma öldüm resmen ama vazgeçmek yok yola devam edicezzz önümüze bakıcazz :))
Bende 2 Aydır sadece 1 -2 kilo filan vermişimBende bir aydir hic kilo veremedim 700 gr aldim ama olsun simdi şıkı diyetteyim eylul lu 60 larla karsilayacagim...
Yarından itibaren bunu uyguliycam inş şekerden kurtulmam lazım en azından bu kadar meyve dondurma yemiyim yaama benimki tamamen sıcağın etkisi mayıştıkça mayıştım
Ay çok fena oluyor bu şekilde daha diğerinden de tık Yok değil mi ?her taraftan şiştin desene
Hiç deme kuzum yadaha da artacakmış sıcaklık
Canım sodanın fazlası ödem yapıyormuş içinde sodyum varmış ve su tutuyormuş dikkatli tüket 1 en fazla 2 şişe
Allah korusun canım sende şu tarçınlı sütü dene inş hastalığa dönmeden kurtul
Haklısın canım nasıl yerleşebildin mi?
Bende 2 Aydır sadece 1 -2 kilo filan vermişimbende Eylül'ü 7li rakamlarla karşılamak istiyorum
günaydınUmarim tatlim... menülerin gayet guzel saglikli birde abur cuburu da kesersen bence verirsin kilolarini....
Ben sekeri hayatimdan cikarttim tamami ile,,, sana da tavsiye ederim...
günaydınUmarim tatlim... menülerin gayet guzel saglikli birde abur cuburu da kesersen bence verirsin kilolarini....
Ben sekeri hayatimdan cikarttim tamami ile,,, sana da tavsiye ederim...
Ay inş görürsün görürüz canım aslında gerçekten çabalasak olur ama :/Bende aynı 3 eylül doğumgünüm bi 75-76 görsem allahımmmmmm ne isterim dahaa
Yerleştim sayılır işte ufak tefek şeyler kaldı canım
merhaba2 ayda 8 çokk iyi neler yaptınnn biraz anlatsann
Iyi aksamlar hanimlar
Sabah öğlen ve aksam 1 er kase yogurt total 6 yk yulaf 1 yk chia 1 yk keten tohunu 1 yk yulaf kepegi ile yedim (3 e boldum bu karisimi)... her ogün de 6 tane hurma yedim...
Ara ; 1 kase cacik 3 bardak süt..
bende çook bekledim canım inşallah hayırlı zamanda hayırlı bir evlat verir rabbim. kesin bilgi kan tahliliyle belli olur kimseye söylemeden kan tahlili yaptır canım ben hep öyle yapıyordum oğlumda adetime 1 hafta vardı öğrendiğimde :) çok isteyince psikolojik olarak da o belirtileri hissedebilirsin yanıltıcı olablilir.Merhaba hanımlar ben gebe kalmak istiyorum ve bu ay yüzümde sivilce çıktı adetime 5 gün var sabahlar yutkunamıyorum bile boğazımda kuruluk var ağzımda sanki DEMİR var öyle tadıyorum göğüsümün kenarları acıyo Karnıma ve kaşıklarıma doğru damarlarımın çok belirgin olduğunu hissediyorum göğüslerimdeki kahverengi yer uçlarında çok koyunduruyo noktalarıda kabarcık gibi oldu sizce hamile miyim adetime 5 gün var çok istiyorum anne olmak ne yapmalıyım stres yapıyorum istemsizce Bunları yaşayan var mı öok tecrübesizim beni aydınlatın lütfen danışacak kimsem Yok
bende çook bekledim canım inşallah hayırlı zamanda hayırlı bir evlat verir rabbim. kesin bilgi kan tahliliyle belli olur kimseye söylemeden kan tahlili yaptır canım ben hep öyle yapıyordum oğlumda adetime 1 hafta vardı öğrendiğimde :) çok isteyince psikolojik olarak da o belirtileri hissedebilirsin yanıltıcı olablilir.
Aynen ben de canım..En son kaçtım bilmek istemiyorum ama sabah 85.5 gördüm başlangıca döndüm yani rezillik ama cidden şeker hastası olmak üzereyim ramak kalmış artık iş benim istememden görsellikten çıktı sağlığa döndü ailemde herkeste şeker var genetik benim kendimi acilen toparlamam lazım çok üzgünüm(
Dünkü menüm yazmayı unuttum pek parlak değil zaten
KAHVALTI(08.45)
1 paket Eti form sunta
3 burgu peynir
1 bardak süt
ÖĞLE(12.00)
1 haşlanmış yumurta
1 kase mercimek çorbası
1 kırmızı erik
2 porsiyon karpuz
ARA
1 tuzlu susamlı yuvarlak kurabiye
1er lokma tadımlık börek ve poğaça
1 bardak ev yapımı vişne suyu
AKŞAM(21.00)
1 porsiyon çiğköfte
Salata
1 kase yoğurt çorbası
2-3 porsiyon meyve
ARA
Küçük bir kase dondurma
Spor: Bugün dinlenme günü kol çalıştım ama
Su: 2,5-3 lt
Çay: Yok
İnşallah canım yaa. Çok umutsuz vaka görüyorum kendimi bu aralar.Üzulme tatlim ben dedigim gibi dr gitmedim ama bende ayni durumdayim... buraya basladigimda VKI bildigin obez çıkıyordu,, ama azimle oluyor tatlim...
Burasi cok motive ediyor insani...
Hepimiz veriyiruz kilolari...
Aynen ben de canım..
Karatay tarzı beslenme düşünüyorum. Dilersen sen de takıl..
Ben de ben de ben deeeBende bir aydir hic kilo veremedim 700 gr aldim ama olsun simdi şıkı diyetteyim eylul lu 60 larla karsilayacagim...
Hurma dene tatlim...günaydın
yaz dönemi şeker yönünden cısss olarak dondurma yiyorum. meyveler bol olunca diğer şekerlilere ihtiyaç hissetmiyorum. aburcuburu tam çıkardım diyorum regil dönemi dayanamıyorum
Ay süpersin canım. Yeterki isteyelim dimi. Nasıl güzel otı kontrol sağlıyoruz kendimize.merhaba
ben bebekiçin tedavi gördüm aldığım hormonlarla 67 den 80 e çıktım bu arada hamile kaldım 93 le doğuma gittim sonra 1 haftada yine 80 e indim ama sonrası gelmedi. 8 ay 80 de kaldım diyet denemelerim oldu ama süt etkilendi bıraktım.
kendime geldim ki kaşık çatal kullanmadan ekmekle yiyorum yemekleri, sonra çayın yanında yediklerim çikolatalar kurabiyeler... süte ne faydası vardı
31 mayıs günü evet yeni ayla başlıyorum dedim ve baskül 79.8 i gösteriyordu ben başladım.
soruna gelirsek emzirdiğim için diyet yapmıyorum sadece porsiyon kontrolü yapıyorum. ekmeği 1 veya 2 dilimle sınırladım. çayın yanında kurabiye mi var önceden tüm tepsiyi yerken şimdi 1 tane yiyorum 2. ye asla dokunmuyorum. tabak tabak yemek yiyordum hemde ekmekle şimdi 6 veya 8 kaşık ölçerek alıyorum tabağıma ve sadece onu yiyorum. doymasamda sofradan kalkıyorum ve 2 saat sonra acıkırsam yine bu yemekten yiyeceğim diyorum ara öğün yerine de 4 veya 5 kaşık yine o yemekten yiyorum. akşamları oğlumu pusete koyup yürüyüş yapıyorum veya onu kanguruya takıp evde leslie yapıyorum hiçbirisine enerjim kalmamısşa emzirirken bacaklarımı kaldır indir hareket ettiriyorum hem oyun sanıyor benimki :)
akşamları 1 şişe soda içiyorum ve gün içinde 2-3 lt arasında su tüketiyorum.
diyetisyenden verilme listem yok yardımcı olabildim mi bilmiyorum bende durumlar böyle.
hepimize motivasyon dolu günler diliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?