Evet aralarda yazıyosun ve evet taşınma telaşın vardı ama artık daha sık görelim seni takımda tatlım. Her gün en az 5 mesaj kuralımızu biliyosun ve hepiniz bir bilgi hazinesisiniz benim gözümde..Ben yazıyorum ama
Günaydın sevgili 2. Takım. Birkaç gündür bir yeyip bir kısıp alıştırma yapıyorum. Cuma günü sauna eşohmanı giyip saatlerce temizlik yapıp bayağı bir ter attım yemekleride hafif geçirdim lakin gece bebeğime mama hazırlarken mutfaktaki yemekten yerken buldum kendimi
Neyse herşeye rağmen az yediğim spor yaptığım her an kar sayılır
Dünde hiç ekmek yemedim. Akşam yemeğinide 17.30 da yedim. Yalnız akşam eşimin aldığı ekler pastadan ve biraz cips yedim. Pastanın hepsini yiyebilirdim yemedim kar sayıyorum cipside bitirmedim buda kar bana göre
Gelelim bugüne. Ekmek yemeyeceğim karar verdim. Ekmeksize oluyor hem alışıyor insan. Yarından itibaren leslie ye başlayacağım. Bu ay içinde listeye gireceğim inşallah. Zayıflamalıyım bu yaşlarımı kilolu geçirmemem lazım.
Evet aralarda yazıyosun ve evet taşınma telaşın vardı ama artık daha sık görelim seni takımda tatlım. Her gün en az 5 mesaj kuralımızu biliyosun ve hepiniz bir bilgi hazinesisiniz benim gözümde..
Paylaşım yaparak fayda sağlarız birbirimize.
Hadi inşallah canım.Günaydın sevgili 2. Takım. Birkaç gündür bir yeyip bir kısıp alıştırma yapıyorum. Cuma günü sauna eşohmanı giyip saatlerce temizlik yapıp bayağı bir ter attım yemekleride hafif geçirdim lakin gece bebeğime mama hazırlarken mutfaktaki yemekten yerken buldum kendimi
Neyse herşeye rağmen az yediğim spor yaptığım her an kar sayılır
Dünde hiç ekmek yemedim. Akşam yemeğinide 17.30 da yedim. Yalnız akşam eşimin aldığı ekler pastadan ve biraz cips yedim. Pastanın hepsini yiyebilirdim yemedim kar sayıyorum cipside bitirmedim buda kar bana göre
Gelelim bugüne. Ekmek yemeyeceğim karar verdim. Ekmeksize oluyor hem alışıyor insan. Yarından itibaren leslie ye başlayacağım. Bu ay içinde listeye gireceğim inşallah. Zayıflamalıyım bu yaşlarımı kilolu geçirmemem lazım.
Koca bir bardak süt sanki ben içmişim gibi hoşuma gitti..Dün menümm
Sabah 1 dilim tb ekmek zeytin domates yeşilçay
Ara 1 elmaa
Öğlen 1 dilim tb ekmek azcık kaşar 3 dilim sucuk
Ara süt koca bardak
Akşam 1 porsiyon kanat ve cacık
Ara 4 tane kırmızı erik
Su 2 lt
Bitki çayı yokk
spor tüm gün yüzme
Midem bir kotuydu sabah ki yogurttan mi ne bastirsin diye cubuk kraker yedim biAkşam canınmı istemedi canım?
62Kaç kilosun canım şuann
Hadi inşallah canım.
Spor olarak tae bo da öneririm. Hem çok eğlenceli hem de çok çabuk sıkılaştırıyor..
Yarın ben dr tae bo ya başlıyayım. Seni görüp imrendim şimdi
Bende varım bendeeee 82yi görmek istiyorum zor ama imkansız değil :)Kizlar gunaydinnnnn hafta sonunuz nasil geciyor kacamaksizdir insallahben bu hafta guzel bir donus yapmak istiyorum suan 71.4 um soyle bir 69 u goreyim diyorum kimler benle olur acaba
Bu hafta mı 69 u görmek istiyosınKizlar gunaydinnnnn hafta sonunuz nasil geciyor kacamaksizdir insallahben bu hafta guzel bir donus yapmak istiyorum suan 71.4 um soyle bir 69 u goreyim diyorum kimler benle olur acaba
Geçmiş olsun canım.Kizlar selam
Bugün ufak çaplınbir gıda zehirlenmesi yaşadım
Hala tam toparlayamadım ama şükürler olsun ki sabaha göre daha iyiyim
Ancak bu durum menüme yansıdı
Bütün günü 2 kase yoğurt, 1 kase şehriye çorbası ve 1 dilim ekmekle geçirdim
Yatmadan hemen önce bir kase daha yoğurt yiyeceğim
Suyu sayamadım, spor ve çay yok çünkü kolumu kaldırmaya halim yoktu hala da yokçayı da midem almadı
Ben zatwn varımmmmBende varım bendeeee 82yi görmek istiyorum zor ama imkansız değil :)
Sağol canımGeçmiş olsun canım.
Afiyet olsn canım güzel menü:)Kızlar iyi akşamlar menüleri okudum genel anlamda iyisiniz tabi aralarda cısslar varinş düzelecektir malumunuz bende toparlanmaya çalışıyorum bugün daha iyiyim ama tabiki cıslarım var maalesef neyse hadi bakalım Cuma'ya çok daha iyi olur inş :)
Gelelim menüye
28 GÜNDE 5 KİLOYA VEDA
BAŞLANGIÇ KİLO:85,0
1 EYLÜL HEDEF:79,7
1.HAFTA HEDEF:82,9
3.GÜN KİLO : 85,4
KAHVALTI(11.00)
Semizotlu domatesli salata
1 poğaça, 2 şekerli çörek
3-4 dilim peynir
3 bardak şekersiz çay
ARA
1 minik incir
Yarım kupa filtre kahve
1 kahve fincanı tuzsuz kabak çekirdeği
AKŞAM(19.30)
1 tabak ekşili etli balkabağı yemeği
1 kase semizotlu cacık
125 gr Maraş dondurması
Spor: 30 dk spor (15 dk 90gündedevribody 1.hafta - Gerisi de kol çalışması esneme )
Su: 2,5 lt
Çay: 1 yeşilçay
Aslında çorba ekmek ve bulgur hepsi ekmek grubu sayılıyor ama ben menüye bayıldım yine deMenüm
Kahvaltı 11.00
Domates
Salatalık
Peynir
1 dilim ekmek
2 çatal reçel
Ara 15.30
Bir kaç kaşık meyveli yoğurt
Akşam 19.30
Yarım tabak mercimek çorbasi
1 dilim ekmek
4 kaşık bulgur pilavi
Biraz yoğurt
2.5-3 lt su
1 bardak yesil cay
30 dk yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?