Gece ile sabah kilo farki oluyor ya hani ben gece 12 de tartildigimda 71.4 kg ciktim onu dedimTekrar tekrar okuduğum halde anlayamadımki bu cümleyi daha doğrusu ilk kelimelerin alakasını kuramadım..
12 yemekleri nedir?
]***2.TAKIM 529.ETAP***
Zereno(83,8/85,0/+1,2/%-1,43)
_rosebud_(60/61,5/+1,5/%-2,50)
strontium(71.7///)sabit
Gzm2628 (80,2/85,0/4,8/%-5,99/%-2,00)2 hafta bildirimde bulunmadığı için yüzdesi 3e bölündü.
hedef25(85,8/85,5/0,3/%0,35)
be your self(50,1///)2.kez bildirimde bulunmadı.
zayiflayacgim(74,8/74,4/0,4/%0,53)
2BHB(62,0///) Sabit
hedef56(65.8///)1.kez bildirimde bulunmadı.
ecii (69.1///)Hamilelik nedeniyle izne ayrıldı.
2.TAKIM ORTALAMA :%-0,505
akrep33 (74,5 / 74 / 0,5 / %)
HmmGece ile sabah kilo farki oluyor ya hani ben gece 12 de tartildigimda 71.4 kg ciktim onu dedim
kaptanim bence yuksek hedef iyi az tutunca az az gidiyor bunyeyi zorlamak lazim1 Eylül hedefim 69 olsun.
Bu hafta hedefim 72,6 olsun
Güncel kilom 74
Ay bu haftaki hedefim çok mu olduki..
listede olmadığım için biraz rahat davrandım birde regil dönemim. listeye girince kaçamak yok sözAkşam ve sonrasına gözlerim kocaman oldu ama oynaman kurtarmış biraz. Sen yine de hamur işlerinden uzak dur lütfen.
Ah bizim şu duygusal açlığımızAslında akşamki açlığımı biliyorum ben. Çayın yanında eşime gofret çıkardım... O gofrette kaldı aklım.. Bir koca paketi al yanına kırt kırt kırt ye dedi iç sesim hep.. O iç sesi susturmak adına o şeyleri yedim ama susmadı ya. Ne pis gıcık bi sesmiş.. Bol su içtim artık her seferinde ve yattım.
Sabah ohh çok hafif kalktım hemen tartıya koştum dedim artı oldummu yoksa..
Ohh artı yok..
Olmicak da artıkkk.
Saol kaptanım ya aynen sende yap böyle yazınca çok motive oluyorum kilomu da hergün yazıcam gözümün önünde dursun hem kilom hem de hedefim :)Süper bi menü ve süper bi program canım tebrik ediyorum..
Dur ben de yapayım hemen. Çok imrendim.
Bence Harika bir hedef hiç çok da değil 1,4 kilo çok ideal olur bu hafta için1 Eylül hedefim 69 olsun.
Bu hafta hedefim 72,6 olsun
Güncel kilom 74
Ay bu haftaki hedefim çok mu olduki..
Canım bu dönemi çok iyi değerlendir ben en çok kilomu ilk aylarda vermiştimlistede olmadığım için biraz rahat davrandım birde regil dönemim. listeye girince kaçamak yok söz
Ay inşallah canım. Sen ne yapıyosan ben de aynısını yapıcam. BananeAh bizim şu duygusal açlığımızneyse ki o seni değil sen onu yenmişsin sabah artı olmaması da müthiş olmuş :)
Saol kaptanım ya aynen sende yap böyle yazınca çok motive oluyorum kilomu da hergün yazıcam gözümün önünde dursun hem kilom hem de hedefim :)
Bence Harika bir hedef hiç çok da değil 1,4 kilo çok ideal olur bu hafta için
Canım bu dönemi çok iyi değerlendir ben en çok kilomu ilk aylarda vermiştim
Dimi kuzum yaa. Zaten son alınan kilolar.kaptanim bence yuksek hedef iyi az tutunca az az gidiyor bunyeyi zorlamak lazim
Ay inşallah canım. Sen ne yapıyosan ben de aynısını yapıcam. Banane
Tekefon kırıldı canm koydeydım yaptıramadmTakım listesinde olup da buraya yazmayan arkadaşlar
hedef56
be your selff
gzm2628
Jasminium84
Mazeret siz yazmamanın cezası listeden çıkartılmak olur maalesef.
Hoşgeldin canım. Bundan sonra aramızdasın o zaman..Tekefon kırıldı canm koydeydım yaptıramadm
Canım hoşgeldin.Merhaba arkadaşlar nasılsınız? Hepinizi çok özledim bir Merhaba demek için geldim.size hep zorlu bir süreç gecirdigimi söylemiştim.ama ne olduğundan bahsetmemistim.cok uzuluyordum çok korkuyordum ve cok utaniyordum. Ama karar verdim insan yaptıklarından utanir yaşamak zorunda kaldiklarindan değil. Ve artık ayağa kalktım.insallah birdaha dusmem.
4 yıllık evliligim boyunca küfür hakaret aşağılama üstüne 2 yıl öncede dayak girdi. Hiçbirinde birşey yapamamistim. Kızımı vermemekle tehdit ediliyordum. Okadar korkmustumki aslında kızımın bana verileceğini biliyordum ama yinede korkuyor cesaret edemiyordum. (Kızım 2.5 yaşında).en son 15 gün önce kızımın gözünün önünde dayak yedim yere yatirilip bogazimi sıkıp tekmeler attı. Ve polis cagirdim.once 20 günlük uzaklaştırma aldım. Şuanda da 6 aylık uzaklaştırma almak için dava açtım. Çok şükür kızım yanımda. Ailem yanimda.Kendimi onarmaya çalışıyorum.cok zaman alacak ama inşaallah basaracagim. Yavrumla huzurlu bir yuva kurmak istiyorum.
Paylaşmak istedim. Utanmamaya buradan başlamak istedim. Dua edin bana olurmu.
benim 3. ayım 31 mayısta 79.8 le başladım ama burayı yeni keşfettim. bana iyi geleceğine inanıyorumAh bizim şu duygusal açlığımızneyse ki o seni değil sen onu yenmişsin sabah artı olmaması da müthiş olmuş :)
Saol kaptanım ya aynen sende yap böyle yazınca çok motive oluyorum kilomu da hergün yazıcam gözümün önünde dursun hem kilom hem de hedefim :)
Bence Harika bir hedef hiç çok da değil 1,4 kilo çok ideal olur bu hafta için
Canım bu dönemi çok iyi değerlendir ben en çok kilomu ilk aylarda vermiştim
Canım benim iyi ki yazdın da boşalttın içini elbetteki utanacak bişey değil asıl utanması gereken kendini erkek zanneden ama zerresini dahi üzerinde taşımayan o pislik, bu nasıl bir insandır ki çoçuğunun annesini, karısını kızının yanında dövmeye cesaret eder ama bütün bunlar bi yana en doğrusunu yapmışsın polis çağırıp uzaklaştırma alarak inş tamamen o adamdan kurtulup kızınla ailenle yepyeni musmutlu bir hayatın olurMerhaba arkadaşlar nasılsınız? Hepinizi çok özledim bir Merhaba demek için geldim.size hep zorlu bir süreç gecirdigimi söylemiştim.ama ne olduğundan bahsetmemistim.cok uzuluyordum çok korkuyordum ve cok utaniyordum. Ama karar verdim insan yaptıklarından utanir yaşamak zorunda kaldiklarindan değil. Ve artık ayağa kalktım.insallah birdaha dusmem.
4 yıllık evliligim boyunca küfür hakaret aşağılama üstüne 2 yıl öncede dayak girdi. Hiçbirinde birşey yapamamistim. Kızımı vermemekle tehdit ediliyordum. Okadar korkmustumki aslında kızımın bana verileceğini biliyordum ama yinede korkuyor cesaret edemiyordum. (Kızım 2.5 yaşında).en son 15 gün önce kızımın gözünün önünde dayak yedim yere yatirilip bogazimi sıkıp tekmeler attı. Ve polis cagirdim.once 20 günlük uzaklaştırma aldım. Şuanda da 6 aylık uzaklaştırma almak için dava açtım. Çok şükür kızım yanımda. Ailem yanimda.Kendimi onarmaya çalışıyorum.cok zaman alacak ama inşaallah basaracagim. Yavrumla huzurlu bir yuva kurmak istiyorum.
Paylaşmak istedim. Utanmamaya buradan başlamak istedim. Dua edin bana olurmu.
Hım Tamam o zaman sen o dönemi yaşamışsın zaten :) kesinlikle burayla daha iyi olacak sonuçların insanda psikolojik bir baskı oluyorbenim 3. ayım 31 mayısta 79.8 le başladım ama burayı yeni keşfettim. bana iyi geleceğine inanıyorum
Hem de ne baskı..Hım Tamam o zaman sen o dönemi yaşamışsın zaten :) kesinlikle burayla daha iyi olacak sonuçların insanda psikolojik bir baskı oluyor
Döndüm balım döndümTakım listesinde olup da buraya yazmayan arkadaşlar
hedef56
be your selff
gzm2628
Jasminium84
Mazeret siz yazmamanın cezası listeden çıkartılmak olur maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?