Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Takım listesinde olup da buraya yazmayan arkadaşlar
hedef56
be your selff
gzm2628
Jasminium84
Mazeret siz yazmamanın cezası listeden çıkartılmak olur maalesef.

Ah bizim şu duygusal açlığımız neyse ki o seni değil sen onu yenmişsin sabah artı olmaması da müthiş olmuş :)

Süper bi menü ve süper bi program canım tebrik ediyorum..
Dur ben de yapayım hemen. Çok imrendim.
Saol kaptanım ya aynen sende yap böyle yazınca çok motive oluyorum kilomu da hergün yazıcam gözümün önünde dursun hem kilom hem de hedefim :)

1 Eylül hedefim 69 olsun.

Bu hafta hedefim 72,6 olsun

Güncel kilom 74

Ay bu haftaki hedefim çok mu olduki..
Bence Harika bir hedef hiç çok da değil 1,4 kilo çok ideal olur bu hafta için

listede olmadığım için biraz rahat davrandım birde regil dönemim. listeye girince kaçamak yok söz
Canım bu dönemi çok iyi değerlendir ben en çok kilomu ilk aylarda vermiştim

Ay inşallah canım. Sen ne yapıyosan ben de aynısını yapıcam. Banane

kaptanim bence yuksek hedef iyi az tutunca az az gidiyor bunyeyi zorlamak lazim
Dimi kuzum yaa. Zaten son alınan kilolar.
Karatay tarzı da zaten protein detoksu gibi.
Direk yağlardan vuruyor.. Bu da çabuk gitmesine neden olur kiloların..
Ayyy pek gaza geldim bu cuma 72 yi görmeliyim

Merhaba arkadaşlar nasılsınız? Hepinizi çok özledim bir Merhaba demek için geldim.size hep zorlu bir süreç gecirdigimi söylemiştim.ama ne olduğundan bahsetmemistim.cok uzuluyordum çok korkuyordum ve cok utaniyordum. Ama karar verdim insan yaptıklarından utanir yaşamak zorunda kaldiklarindan değil. Ve artık ayağa kalktım.insallah birdaha dusmem.
4 yıllık evliligim boyunca küfür hakaret aşağılama üstüne 2 yıl öncede dayak girdi. Hiçbirinde birşey yapamamistim. Kızımı vermemekle tehdit ediliyordum. Okadar korkmustumki aslında kızımın bana verileceğini biliyordum ama yinede korkuyor cesaret edemiyordum. (Kızım 2.5 yaşında).en son 15 gün önce kızımın gözünün önünde dayak yedim yere yatirilip bogazimi sıkıp tekmeler attı. Ve polis cagirdim.once 20 günlük uzaklaştırma aldım. Şuanda da 6 aylık uzaklaştırma almak için dava açtım. Çok şükür kızım yanımda. Ailem yanimda.Kendimi onarmaya çalışıyorum.cok zaman alacak ama inşaallah basaracagim. Yavrumla huzurlu bir yuva kurmak istiyorum.
Paylaşmak istedim. Utanmamaya buradan başlamak istedim. Dua edin bana olurmu.

Canım hoşgeldin.
Tahmin etmiştim sıkıntı ve zorluğun eş kaynaklı olduğunu..
Tabiki utanmicaksın. Utanılacak bişi yapmadın zira. Rabbim yardımcın olsun tatlım.
Özelden tel nonu yazarmısın canım.

benim 3. ayım 31 mayısta 79.8 le başladım ama burayı yeni keşfettim. bana iyi geleceğine inanıyorum

Canım benim iyi ki yazdın da boşalttın içini elbetteki utanacak bişey değil asıl utanması gereken kendini erkek zanneden ama zerresini dahi üzerinde taşımayan o pislik, bu nasıl bir insandır ki çoçuğunun annesini, karısını kızının yanında dövmeye cesaret eder ama bütün bunlar bi yana en doğrusunu yapmışsın polis çağırıp uzaklaştırma alarak inş tamamen o adamdan kurtulup kızınla ailenle yepyeni musmutlu bir hayatın olur Herşey biz insanlar için ve buna imtihan diyoruz Rabbim bu yolda yardımcın olsun ve bu çektiğin sıkıntılar inş senin hem bu dünya hem de ahiret mutluluğun için kefaret olsun. İnş kızınla beraber bir daha sıkıntı, üzüntü görmezsiniz ve buradan mutlu haberlerini de okuruz tüm kalbimle buna inanıyorum ve dua ediyorum canım benim

Cumartesi menüm

Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
7 zeytin
Dpm sal bib soğan
1 salkım siyah üzüm

Ara
1 dilim karpuz
Türk kahvesi

Akşam
2 küçük tabak türlü
2 minik kase cacık
4 süs biberi
1 acı yeşil biber

Menümü yazayım bari :)
Sabah 11.00
2 yumurtalı peynirli omlet
Yarım simit

Ara 13.30
Bir haşlanmış mısır

Ara 16.00
Bir salkım üzüm
Bir kase çilek

Akşam 19.00
Büyük bir tabak yeşil salata

Su: 3 lt
Spor: ip atlama (kaç oldu saymadım kızımla oyun oynadık güya :) )
Çay: papatya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…