Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Aman boşver kaptanım al birini vur ötekine hiçbir besin mucize değil bunda hem bunu çiğne hem elma sirkesi hem beşi bi yerde hemde şeker yeme zaten zayıflarız şeker yemezsek :/
Beşi biyerde değilde sandaloz elma sirkesi başlanabilir.
Zaten ödem için elma sirkesi başlicaktım bunu da kullanırım

günaydın dün iş çok yoğundu evde de bebe izin vermedi aktif olamadım

pazartesi menüm
sabah 08:30
2 krem peynirli wasa kraker

ara 10:30
3 adet salatalık
1 fincan yeşil çay

öğle 12:30
2 yumurta
1 kase yoğurt
1 simit

ara 16:00
14 tane çiğ fıstık

akşam 19:30
6 yk barbunya
4 yk makarna ( ketçaplı)
1 kase yoğurt

ara 22:00
yarım armut
1 şişe soda

spor olarak puset iterek 1 km yol yürüdüm

Menun harika tatlim, ama saglikli beslenme adına tatlim ketçap kullanma kuzum hem selülit yapiyor ve cok sekerli... onun yerine domates soslu olmadı vaktin yoksa salcali makarna....

Gunaydin hanimlar
İki gündür isin ucu kacti gitti...Ama tatli falan yok,,bir paket doritos var bir...peynirsizlik beni zorladi ..ama devam.
Ben aksam menü paylasmak yerine sabahtan paylasayim diyorum belki boyle biraz daha disiplinli olurum...
Sabah
3/4 tortilla ekmegine zeytinyaginda pismis 1.5 yumurta
5 hurma
Öğlen
6 yk bamya
1 kase yogurt 1 tk chiali
Aksam
2 yk bulgur pilavi
1 kase yogurt 1 tk keten tohumlu..
Aralarda karnim aciktikca bol bol salatalik ..sayi veremeyeceğim..
Spor olarakda aksama yurusuye çıkıyorum oğlumu pusete koyuyirum çok hizli tempoda 45 dak yuruyorum..
Bugun evide temizleyecegim...ama oglusum kirik biraz ondan cikmayadabikirim..
3 lt su belki daha fazla...
Yesil cay...

Günaydın canlar :) sabahtan beri evin işi bitmiyor öğlene patates salatası yapıyorum siz napıyosunuz?

Ay kuscam sanırım

Aynen burda da uyuyamıyoruz sıcaktan yapış yapış oluyorsun terden yazı seven bi insanım ama bu sene kışı özledim

Ben sabah 5.30da uyuyakalmışım artık böyle bi nem yok banyodan çıkıyorm yapış yapışım gece çıktım bahçede uyuyim şezlongda fıskiyeler çalıştı 4te dalmışken tam it gibi ıslandım bide reziillik

Günaydın canlar :) sabahtan beri evin işi bitmiyor öğlene patates salatası yapıyorum siz napıyosunuz?

Ben yeşil mercimek yemeği yaptım dün onu yicemmm :)

Menun harika tatlim, ama saglikli beslenme adına tatlim ketçap kullanma kuzum hem selülit yapiyor ve cok sekerli... onun yerine domates soslu olmadı vaktin yoksa salcali makarna....
haklısın ama ketçabı çoook seviyorum az döktüm eskiden ketçabı boca ederdim. 4 yk makarnaya 1 tatlı kaşığı kadar kepçap. kilo vermem duruna kadar azaltmaya devam durunca tüm cısslar hayatımdan çıkacak. şimdilik gr olarak gidiyor kilolar.

annem yapıyor bizde yemekleri öğle menüm 4 yk tavuklu bulgur pilavı. 4 yk barbunya. 1kase yoğurt.
5 de iş çıkışı kısır yapalım dedim canım çok istedi ara öünler ve akşam yemeği yerine ne kadar kısır yiyebilirim?.. patates salatasından ne kadar yiyeceksin canım.

Bende peyniri hayatimdan cikartmaya calisiyorum, haftada 1 dilim ile sinirlandirdim kendimi...
Sekeri cikarttim hayatimdan, simdi sira peynir de artik gitsin bu kilolar.....sende kurtulursun tum cissslardan umarim tatlim...

Kurabiye kadar irmikli bişeydi baya bi hafifti :) ismini bilmiyorum misafirlikteydim..

Kilo almaya çok yakın olduğum için 48 olmak istiyorum Sonra da en fazla 50 olurum dörtlü rakamları görmek istiyorum nedense zayıf gelmiyorum kendime

Ayyy aynen canım haklısın bırakınca 2 3 kilo kendiliğinden geliyo..

Bende peyniri hayatimdan cikartmaya calisiyorum, haftada 1 dilim ile sinirlandirdim kendimi...
Sekeri cikarttim hayatimdan, simdi sira peynir de artik gitsin bu kilolar.....sende kurtulursun tum cissslardan umarim tatlim...
şeker zararlı da peynir neden protein diye diyette öneriliyor

Aynen burda da uyuyamıyoruz sıcaktan yapış yapış oluyorsun terden yazı seven bi insanım ama bu sene kışı özledim
Of sizde bide nem var çok şükür buranın havası kuru terlesekte yapış yapış olmuyoruz Rabbim yardımcımız olsun 3 haftamız kaldı ayın 15inde kuyruk doğuyor zannedersem ondan sonra yavaş yavaş serinliyor havalar

Canım kahvaltına biraz daha sebze ekleyebilirsin onun haricinde çok güzel ketçap hariç

Çok çok az olmaz mı bu menü acıkma sonradan

Miktara dikkat et kuzum 1 haşlanmış patates yiyebilirsin ben öğlen yemek yemedim kahvaltı öğlen olunca arada 1 çay bardağı leblebi yedim

Ay çok fena kız

Kısır kişi başı 1 kahve fincanı bulgurdan yapıp yiyebilirsiniz tabi sen yağını az koydur 1 yk filan kısır bence çok sağlıklı :)
Kuzum bence hata ediyorsun peyniri hayatından çıkarmakla az tuzlu ya da tuzsuz peynir çok sağlıklı bişey

Kurabiye kadar irmikli bişeydi baya bi hafifti :) ismini bilmiyorum misafirlikteydim..

Ayyy aynen canım haklısın bırakınca 2 3 kilo kendiliğinden geliyo..
Anladım kuzum afiyet olsun irmikli tatlılara bayılırım

Dün gece açlıktan uyuyamadım ama bugün sabiy çıktım kızlar ya neden acep ??
Sıkıntı yapma canım yarın daha çok gider suyu fazla içtin belki de

Oğluşunın neyi var canım

ay ne güldüm uyurken ıslanmana

kahvaltıyı işyerinde yapıyorum pratik olması gerekiyor atıştırıyorum. yumurta sebze detaya girince taşımak sorun oluyor.
annem kısırı az bulgurlu bol sebzeli yapıyor daha çok salataya benziyor. yağ da soğanı kavuracak kadar koyuyor. off mesai bitsede gidip yesemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…