O zaman Harikaymış canım afiyet olsunkahvaltıyı işyerinde yapıyorum pratik olması gerekiyor atıştırıyorum. yumurta sebze detaya girince taşımak sorun oluyor.
annem kısırı az bulgurlu bol sebzeli yapıyor daha çok salataya benziyor. yağ da soğanı kavuracak kadar koyuyor. off mesai bitsede gidip yesemmm
Canım bence güzel sadece Adana'yı lavaşla yemeseydin çok daha güzel olurdı o kadar boşuna moralini bozmaSelam kızlar
Sabah
1 lokma kek
2 haş yumurta
Zeytin
Peynir
Domates
1 dilim ekmek
Öğlen
2 dilim kavun
2 dilim ekmek
Akşam
17.00
1 adana dürüm
4 çiğköfte
Ayran
Spor yapamadım dışardaydık yürüdüm biraz işte
Su bol içtim
Kalori hesaplıyorum 1400 falab çkıyo sizce bugünüm çöptemi ne dersinizerken yemiş olmam kurtarır mı hatunlar ???
İşte lavaşla yedimCanım bence güzel sadece Adana'yı lavaşla yemeseydin çok daha güzel olurdı o kadar boşuna moralini bozma
Kısırın soğanını kavuruyomusunuz?kahvaltıyı işyerinde yapıyorum pratik olması gerekiyor atıştırıyorum. yumurta sebze detaya girince taşımak sorun oluyor.
annem kısırı az bulgurlu bol sebzeli yapıyor daha çok salataya benziyor. yağ da soğanı kavuracak kadar koyuyor. off mesai bitsede gidip yesemmm
Çöpe gitmez tabiki canım.. Kurtarır merak etmeSelam kızlar
Sabah
1 lokma kek
2 haş yumurta
Zeytin
Peynir
Domates
1 dilim ekmek
Öğlen
2 dilim kavun
2 dilim ekmek
Akşam
17.00
1 adana dürüm
4 çiğköfte
Ayran
Su bol içtim
Kalori hesaplıyorum 1400 falab çkıyo sizce bugünüm çöptemi ne dersinizerken yemiş olmam kurtarır mı hatunlar ???
Ben gittim canimDevlet hastanesinde diyetisyene gideniniz varmı kızlaaarrr
1 kek bir de lavas ciss ama onlarda korkunc degil niye çöp olsunSelam kızlar
Sabah
1 lokma kek
2 haş yumurta
Zeytin
Peynir
Domates
1 dilim ekmek
Öğlen
2 dilim kavun
2 dilim ekmek
Akşam
17.00
1 adana dürüm
4 çiğköfte
Ayran
Su bol içtim
Peyniri niye cikartiyorsun kiBende peyniri hayatimdan cikartmaya calisiyorum, haftada 1 dilim ile sinirlandirdim kendimi...
Sekeri cikarttim hayatimdan, simdi sira peynir de artik gitsin bu kilolar.....sende kurtulursun tum cissslardan umarim tatlim...
canim acikirsan gece yogurt ustune pul biber ek ye hem doyuruyor hemde gobege saldiriyorDün gece açlıktan uyuyamadım ama bugün sabiy çıktım kızlar ya neden acep ??
Ben tıp fakültesine gitmiştim ama devam etmedim :/Devlet hastanesinde diyetisyene gideniniz varmı kızlaaarrr
Canım biraz sağlıksız bi menü olmuş :/dışarıda filan mıydın? Kitabının adı da çok ilginç :)Bugun ki menum
Sabah
Chiali tam bugdayli minik ekmek arasi domates salatalik peynir
Soda
Aksam 15:30
Biraz sarma
2 3 kuru pasta
Ara
turk kahvesi
Yesil cay
Su 3 lt
Spor
100 mekik
İc bacak hareketi 1 saat yuruyus
Kitap su hortumlu dunyada fil yanliz bir hayvandir
Ohh ne güzel ben olsam yatmaya devam ederdimBen sabah 5.30da uyuyakalmışım artık böyle bi nem yok banyodan çıkıyorm yapış yapışım gece çıktım bahçede uyuyim şezlongda fıskiyeler çalıştı 4te dalmışken tam it gibi ıslandım bide reziillik
Burda ekime kadar sürer büyük ihtimal ama bu sene ayrı bir sıcak en son deprem zamanı bu kadar sıcak olduğunu hatırlıyorum Allah korusun inşAllah öyle birşey olmazOf sizde bide nem var çok şükür buranın havası kuru terlesekte yapış yapış olmuyoruz Rabbim yardımcımız olsun 3 haftamız kaldı ayın 15inde kuyruk doğuyor zannedersem ondan sonra yavaş yavaş serinliyor havalar
Peynir olusurken olan bakteti vucudu kitliyormus arkadasim dedi bende deniyorum ama cok yogurt yiyorum tatlim sutte icerim...Peynır protein ye bence canm
Grip olmudOğluşunın neyi var canım
Geçmiş olsun canımGrip olmud
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?