1 büyük kase yedim canım ya ama bence fazla kaçırdımannem yapıyor bizde yemekleri öğle menüm 4 yk tavuklu bulgur pilavı. 4 yk barbunya. 1kase yoğurt.
5 de iş çıkışı kısır yapalım dedim canım çok istedi ara öünler ve akşam yemeği yerine ne kadar kısır yiyebilirim?.. patates salatasından ne kadar yiyeceksin canım.
O sendeki ruh hali bendede hakimdi kaç zamandır. Ve ramazan bittiğinden beri rejime girme çabasındayım. Kilomdan memnun olmadığım için bende istediğim gibi giyinemiyorum. Eski çıtır halimden eser yok. Yürüken kendimi ağır vasıta gibi hissediyorum. Ama bunları bilmek ve zayıflamayı istiyorum demek yetmiyo.. valla bak başlama çabası gösterirken yeni bi yol buldum o şekilde gidiyorum erken yiyerek.. yani sende yöntemini değiştir başka türlü motive ol. Artık buraya hergün menü yazmak az buçuk spor yapmak ya da maşallah inşallah zayıflıcaz demek seni heycanlandırıp motive etmiyo. Etse yerinde saymazsın. Erteliyosun hep. En büyük hata işte. Başka türlü motive ol ya artık daha erken ye akşam yemeğini daha az ye tek çeşit ye. Ya sadece çorba ya sadece yemek ya sadece yoğurt salata. Açlıktan uyuyamıyosan mesela doğru yoldasın demektir. Kol hareketi bacak hareketi yapma artık. En kolayına giden kardiyo hangisiyse onu yap habire habire..hiç alınmadım canım aksine bu sözlerin bana verdiğin değeri ve düşünceni gösteriyorbak yine yeniden fahriye oldum kolunu gösterdiği fotoyu koydum ki tombul kollarımı eritmek için ekstra motive olayım diye...sabit kalmakta çok iyiyim kilo vermenin aksine sen bir de tatilde yaptıklarımı yanı yediklerimi bi duysan yine bi kot şort giyemeden yaz geçti valla nefret ettim bu halimden ama demek ki içten içe seviyorum ki böyle olmaya devam ediyorum, tembelim ben ya resmen, bir de yeme bağımlısıyım
Gayet iyisin canımm mutlaka spor yap28 GÜNDE 5 KİLOYA VEDA
BAŞLANGIÇ KİLO:85,0
1 EYLÜL HEDEF:79,7
1.HAFTA HEDEF:82,9
4.GÜN KİLO : 83,8
KAHVALTI(08.20)
2 dilim ev yapımı kek
1 bardak sade nescafe
ARA
Ucundan fındık kadar poğaça (ayıp olmasın diye yedim)
ÖĞLE(12.00)
Yarım porsiyon ciğer(Yarım küçük lavaşla)
1 büyük ayran
Az ayran çorbası ve soğan salatası
ARA(13.00)
1 şekersiz Türk kahvesi
ARA(14.30)
1 küçük yeşil elma
AKŞAM(17.30)
1 tabak kıymalı patlıcan söğürme
1 kase yoğurtsuz ekşi cacık
Spor: Yapınca yazıcam inş
Su: 2-2,5 lt
Çay: 1 yeşilçay-1 form çay
O sendeki ruh hali bendede hakimdi kaç zamandır. Ve ramazan bittiğinden beri rejime girme çabasındayım. Kilomdan memnun olmadığım için bende istediğim gibi giyinemiyorum. Eski çıtır halimden eser yok. Yürüken kendimi ağır vasıta gibi hissediyorum. Ama bunları bilmek ve zayıflamayı istiyorum demek yetmiyo.. valla bak başlama çabası gösterirken yeni bi yol buldum o şekilde gidiyorum erken yiyerek.. yani sende yöntemini değiştir başka türlü motive ol. Artık buraya hergün menü yazmak az buçuk spor yapmak ya da maşallah inşallah zayıflıcaz demek seni heycanlandırıp motive etmiyo. Etse yerinde saymazsın. Erteliyosun hep. En büyük hata işte. Başka türlü motive ol ya artık daha erken ye akşam yemeğini daha az ye tek çeşit ye. Ya sadece çorba ya sadece yemek ya sadece yoğurt salata. Açlıktan uyuyamıyosan mesela doğru yoldasın demektir. Kol hareketi bacak hareketi yapma artık. En kolayına giden kardiyo hangisiyse onu yap habire habire..
Ve birde sor kendine bu yaşlarını 70 kilo olarak mı geçireceksin ????
İlerde karşına biri çıktığında 70 kiloyla onub yanında ne kadar özgüvenli olacaksın ??
70 kilo ile giyeceğin gelinlik modelini hayal ettin mi ???
Yok ya akşam yemeğini yemediysen yeme bugün bugün akiam yemeği sana yasak olsun !! Aç aç uyu! Git film izle zayıflama hikayesi oku. Youtubeda zayıflama meditasyon videoları var onları seyret vaktini geçir. Bugünü atlat sabah zayıfladığını hisset artık yiter !!
Şuana kadar tüm yediklerimi kusmak istiyorum bu nasılll bir motivasyon hepimize çok teşekkürler kafama balyozla biri vurdu sanki
Canım nasıl geçti diyetisyen işin?Selammmmm :)) yarın 4te diyetisyen randevum varrr yeni biri bakalımm inş bu sefer ben kendime gelirim artık
Bende gördüm Rabbim yardımcıları olsuntlc diye bi kanal var izleyin neler nelerrr allah korusun halimize şükredelim ve zayıflayalım acil çok tırstımmmm
Doğru diyorsun canım bende içmiyormuş bugünHayır perşembe içmeyin soda yi. Ben ne zaman gece yemek yememek için 1 şişe maden suyu icsen ertesi sabah fazla kilolu çıkıyorum. Yemedigim halde.
1 şişe maden suyu bile bence ödem yapıyor. En gec çarşamba için ki 1 günde ödem atıp cuma Tartıya yansımasın.
Ya gece kısmına kadar bayılmıştım ama son kısım bozmuş9.agustos çarşamba
Kahvalti 9.00
2 dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
1.5 dilim ekmek
salatalık acur
1 cay bardağı süt
Araogun11 .1 hurma-kahve
16.00
1.5 bardak ayran
18.00
Tavuk şiş
1 dilim pide
Ayran
Biber
20.30
Ezogelin çorba
3 yk mantı
6-7yk z.yagli taze fasulye
4 sarma
Gece 11
Çayın yanında 1 dilim Şerbetli bişey
2 adet tuzlu CIS
Sabah kahvaltıda bir şehirde öğlen evimde akşam yemeğinde başka sehirdeydim. Yoldaydik anlayacağınız. Aksam yemegi geç oldu mantıyla srbrettim ama çayın yanında kiler ye beni dedi
Yarın gene yollardayiz
Nuggerı erken yemişsin ses etmiyorumDünkü menüm
Sabah
Menemen
2 dilim ekmek
Çay
Öğlen 14.30
Tavuk kanat ( ne kadar yedim bilmiyorum mangal yapmıştık)
Pişmiş soğan sarımsak
Köz biber
2 dilim ekmek
16.00
1 nugger dondurma
Mangaldan eve gelince eşohmanı giyip 20 dk ev işi yaptım
15 dk da leslie 1 mile expres yaptım eşohmanla acayip ter atıyorum o videoyla
Bol su içtim
Vayy süper süper maşallah bu hızla yarın listeye de girersin senBu sabah 60.6 geldim -100 gr daha
Erken yemek canmış meğerdilediğimi yiyorum kaç gündür yaaa erken kestiğim ve spor yaptığım için sanırım zayıflıyorum cumadan buyana 1.4 gitti şaka gibi bugün biraZ daha kasayım yarın kaç çıkacak bakalım.. sanırım haftaya listede olurum
Ya kurabiye olmasa çok sevdim menünü ama o da minnakmış afiyet olsun tatlımgünaydın
çarşamba menüm
sabah 08:30
6 grisin krem peynire batırdım
1 fincan şekersiz çay
ara 10:00
1 avuç çiğ fıstık
öğle 12:30
10 yk kısır ( 5 yk olarak 2 tabak yedim) akşam yiyemeyince annem öğleye yapmış :)
2 kupa şekersiz çay
1 salatalık
1 domates
4 kornişon turşu
ara 16:30
1 armut
akşam 19:30
6 yk tazefasulye
1 kase yeşil salata
ara 20:30
1 fincan şekersiz çay
1 minik kurabiye (misafir vardı küçük cısss oldu )
1.5 km yürüdüm ayrıca işte tüm gün arazide dolaştım .
Akşama kadar müthiş bugün toparlamışsındır senÇarşamba menüm
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1 salkım üzüm
Öğle
4 kaşık taze fasulye
2 kaşık pirinç pilavı
4 acı biber
Akşam
1 paket cips
Yarım paket balık kraker
2 kaşık taxe fasulye
1 saat yürüyüş
Aboooo siz komple evi yeniliyorsunuz desene Allah kolaylık versin sadece akşamdan sonrayı beğenmedim kuzum afiyet olsunGünaydın kızlar :) 2 gündür evde yoğun temizlik hakim malum tatil dönüşü valiz boşalt çamaşır vs zaten tüm yaz böyle geçti yerde hala halılar yokcumartesi camları yapmaya gelecekler bayram üstü de balkonlar kapanacak oy anam oyy hemen dünkü menümü yazayım
Sabah: 2 dilim tb bol salata az badem ezmesi az tereyağı peynir ve çay
Öğlen: 3 biber dolması 2 kaşık yoğurt biraz domates soğan
Ara: 1 br soğuk sütlü kahve
Akşam: 1 kase mantı biraz tavuk
Ara: sade soda turk kahve 7-8 badem şekeri
Yemekten sonra parka gittik orada 1 top maraş dondurma
2 tortilla ekmek fazla olmuş kuzum keşke yoğurt süt gibi hafif bişey tercih etseydin :/Hanimlar gece kalktim nasil acim ikibtane tortilla ekmegi yedim biri peynirli...
Dun aksam reglim oldu, ondan oldu herhal...
Sabahta tortilla ekmekli yumurta yedim sonra iki tabak bulgur pilavi
Simdi markete gittim kirmizi erik ile salatalik aldim...kirmizi erik tatli krizini halleder, salatalik da migdemi sisirir...
Yarın arti cikmam umarim....
Ayperest eski moda dönmüşsün harikasın bebiş :)Sağol tatlımm inş
Ama ben sana çok kızıyorum alınma dediklerime ama aylardır listedesin ama yerinde sayıyorsun bir sen bir @akrep33 kaptanım.. yani yaptığınız bi yanlış var belliki işte düzeltinsene bunu. Belli işte olmadığı böyle.. myprincess mi ne vardı. Bedeninin huyunu biliyordu ama haftada 400 gr olsada veriyodu. Bence bi çare bul. Senin boylarında ve kilonda birini tanıyorum. Yok ya hiç güzel değil senin yaşında biri için. Seni öyle hayal etmek istemiyorumartık zayıfla!! Eylülde 65 lerde ol mesela yapabilirsin. Artık biryerden başla. Bu yaz böyle geçti işte seneyede mi böyle olsun istiyorsun ????
Bende eşofman Yok ama spor yaparken termal kemer takıyorum belime su gibi oluyorBirde sauna eşohmanla yapki su gibisin :) sauna eşohman edinebilirsiniz kızlar yaptığınız sporu ikiye katlıyo bence :)
Oy bi bomba daha gelmiş :)O sendeki ruh hali bendede hakimdi kaç zamandır. Ve ramazan bittiğinden beri rejime girme çabasındayım. Kilomdan memnun olmadığım için bende istediğim gibi giyinemiyorum. Eski çıtır halimden eser yok. Yürüken kendimi ağır vasıta gibi hissediyorum. Ama bunları bilmek ve zayıflamayı istiyorum demek yetmiyo.. valla bak başlama çabası gösterirken yeni bi yol buldum o şekilde gidiyorum erken yiyerek.. yani sende yöntemini değiştir başka türlü motive ol. Artık buraya hergün menü yazmak az buçuk spor yapmak ya da maşallah inşallah zayıflıcaz demek seni heycanlandırıp motive etmiyo. Etse yerinde saymazsın. Erteliyosun hep. En büyük hata işte. Başka türlü motive ol ya artık daha erken ye akşam yemeğini daha az ye tek çeşit ye. Ya sadece çorba ya sadece yemek ya sadece yoğurt salata. Açlıktan uyuyamıyosan mesela doğru yoldasın demektir. Kol hareketi bacak hareketi yapma artık. En kolayına giden kardiyo hangisiyse onu yap habire habire..
Ve birde sor kendine bu yaşlarını 70 kilo olarak mı geçireceksin ????
İlerde karşına biri çıktığında 70 kiloyla onub yanında ne kadar özgüvenli olacaksın ??
70 kilo ile giyeceğin gelinlik modelini hayal ettin mi ???
Yok ya akşam yemeğini yemediysen yeme bugün bugün akiam yemeği sana yasak olsun !! Aç aç uyu! Git film izle zayıflama hikayesi oku. Youtubeda zayıflama meditasyon videoları var onları seyret vaktini geçir. Bugünü atlat sabah zayıfladığını hisset artık yiter !!
Belki yarın bi sürpriz olur da 82yi görürümGayet iyisin canımm mutlaka spor yap
Hedefine de yaklaştın sayılır olsun
Oo öyledir ayperest beni az gaza getirmedi zamanında :)Şuana kadar tüm yediklerimi kusmak istiyorum bu nasılll bir motivasyon hepimize çok teşekkürler kafama balyozla biri vurdu sanki
Akşam yemeği yerine yoğurt yiyorsun ama di mi vücudu kıtlığa da sokma amaselam canım ben buranın moyivasyoncusu
Bugün ben akşam yemeği yemiyorum sizde yemeyin
Hoşgeldin canımIki haftadır diyete basladim ama kilo veremiyorum. Boyum 1.67 kilom 63. Bugün sabahtan itibaren yediklerim sabah 1 dilim ekmek yarim yumurta, 1 bardak çay ,peynir,zeytin,domates salatalik. Ara öğün 11 de 1 kaşe yoğurt ve musli öğlen 13.30 1 tabak zeytin yağlı fasulye 1 dilim ekmek 15.00 1 kupa yeşil çay, 18.00 mecburen dışarıda tavuklu wrap yedim .Sonrasında 20 dakika yürüdüm. Saat 9 gibi bir kupa yeşil çay içeceğim.
Kız yok yarın giremem listeye ama haftaya aranızdayım tekrardan inşallah :)Canım nasıl geçti diyetisyen işin?
Bende gördüm Rabbim yardımcıları olsunbizde inş bi daha obez kategorisinde olmayalım kilo herşeyden önce sağlıksız bir beden demek
Doğru diyorsun canım bende içmiyormuş bugün
Ya gece kısmına kadar bayılmıştım ama son kısım bozmuş
Nuggerı erken yemişsin ses etmiyorumsüpersin bebiş
Vayy süper süper maşallah bu hızla yarın listeye de girersin sen
Ya kurabiye olmasa çok sevdim menünü ama o da minnakmış afiyet olsun tatlım
Akşama kadar müthiş bugün toparlamışsındır sen
Aboooo siz komple evi yeniliyorsunuz desene Allah kolaylık versin sadece akşamdan sonrayı beğenmedim kuzum afiyet olsun
2 tortilla ekmek fazla olmuş kuzum keşke yoğurt süt gibi hafif bişey tercih etseydin :/
Ayperest eski moda dönmüşsün harikasın bebiş :)
Bende eşofman Yok ama spor yaparken termal kemer takıyorum belime su gibi oluyor
Oy bi bomba daha gelmiş :)
Belki yarın bi sürpriz olur da 82yi görürüm
Oo öyledir ayperest beni az gaza getirmedi zamanında :)
Akşam yemeği yerine yoğurt yiyorsun ama di mi vücudu kıtlığa da sokma ama
Hoşgeldin canım
Hedef kilon kaç?
Daha önce başka bir takımda yarışmış mıydın
İnş kuzum aynen kışın ayağımı streçlemeyi düşünüyorumKız yok yarın giremem listeye ama haftaya aranızdayım tekrardan inşallah :)
Umarım eski modumu kaybetmem :)
Kemerde iyiymiş hiç olmadı streç film poşet falan sarmakta etkiyi artırır diye düşünüyorum :)
Yemedim valla bişi az bişeu karpuz yedim :))
Öğlen cıss yenmiş akşam niye yemediğini şimdi anladımSabah
1 yumurta ile peynirli omley
Zeytin peynir
Domates salatalık
1 dilim ekmek
Ara
Türk kahvesi
Öğlen 14.30
2 buçuk küçük pide
1 bardak kola
Salata
Az kavun
1 dilim ev yapımı süt dilimi
17.00
1 kaç lokma karpuz
Bol su
1 saat eşohmanla temizlik yaptım
İnş yarın 200 gr falan vermiş olurum tatlı ve kola işimi batırmaz..
yeşil çay soda limon karışımı canım 750 ml suyla 2 kaşık yeşil çayı demliyorsun sonra 1 şişe soda bide yarım limon koyuyorsun gün içinde tüketiyorsun canım ödem atmak için ben c.tesi başlıycam stajda olmuyor zaten yarın son günüm rahat rahat yapıcamne karışımı o bebek?
Benim ideal kilom 56 ama şu an 60 a dussem o bile çok büyük bir moral olacak.Daha önce hiç bir takımda yer almadım canım. Çok teşekkürler. Motive olmaya ihtiyacım var. Ne zor şeymiş kilo vermekCanım nasıl geçti diyetisyen işin?
Bende gördüm Rabbim yardımcıları olsunbizde inş bi daha obez kategorisinde olmayalım kilo herşeyden önce sağlıksız bir beden demek
Aboooo siz komple evi yeniliyorsunuz desene Allah kolaylık versin sadece akşamdan sonrayı beğenmedim kuzum afiyet olsun
2 tortilla ekmek fazla olmuş kuzum keşke yoğurt süt gibi hafif bişey tercih etseydin :/
Bende eşofman Yok ama spor yaparken termal kemer takıyorum belime su gibi oluyor
Hoşgeldin canım
Hedef kilon kaç?
afiyet olsun canım bu arada söğürme ne28 GÜNDE 5 KİLOYA VEDA
KAHVALTI(08.20)
2 dilim ev yapımı kek
1 bardak sade nescafe
ARA
ÖĞLE(12.00)
1 büyük ayran
ARA(13.00)
1 şekersiz Türk kahvesi
ARA(14.30)
1 küçük yeşil elma
AKŞAM(17.30)
Kuzum fazla değil bence minnak minnak yemişsin hepmenüm
kahvaltı 09.00
1 bardak süt
1 kepekli çörek
ara 11.00
az bitterli tahıl
bir kaç tane fesleğenli kepekli küçük kraker
öğle 13.30
1 kaşık püre
yarım kase yoğurt çorbası
kepekli ekmeğin kıyısı :)
2 biber dolması
salata
ara 17.00
1 dilimev yapımı çok az şekerli havuçlu tarçınlı kek (şekersize yakındı tadı)
akşam 20.30
1.5 dilim kepekli ekmek
peynir
domates
salatalık
1 dilim salam
2 çatal şeftali reçeli
1.5 saat yürüyüş
2.5 lt su
sanki bugün fazlamı yedim
Ah ah hem de ne zor :/ inş beraber daha kolay başarıyoruz amaBenim ideal kilom 56 ama şu an 60 a dussem o bile çok büyük bir moral olacak.Daha önce hiç bir takımda yer almadım canım. Çok teşekkürler. Motive olmaya ihtiyacım var. Ne zor şeymiş kilo vermek
Saol canım söğürme şöyle patlıcanları közlüyorsun kabuklarını soyup sarımsak ve tuzla eZiyorsun üstüne de kavrulmuş kıyma koyuyorsun biraz da tereyağ eritip dökersen tadından yenmiyorafiyet olsun canım bu arada söğürme ne
Guzel meni masallah28 GÜNDE 5 KİLOYA VEDA
KAHVALTI(08.20)
2 dilim ev yapımı kek
1 bardak sade nescafe
ARA
ÖĞLE(12.00)
1 büyük ayran
ARA(13.00)
1 şekersiz Türk kahvesi
ARA(14.30)
1 küçük yeşil elma
AKŞAM(17.30)
Tatlim acliktan uyuyamadim...ilk once tek tortilla ekmek yedim o bile kesmedi sonra oturdum peynirli yedim...aclik anlatilicak gibi degildi kuzum..Canım nasıl geçti diyetisyen işin?
Hoşgeldin canım
Hedef kilon kaç?
guzel menü afiyet olsun...Sabah
1 yumurta ile peynirli omley
Zeytin peynir
Domates salatalık
1 dilim ekmek
Ara
Türk kahvesi
Öğlen 14.30
2 buçuk küçük pide
1 bardak kola
Salata
Az kavun
1 dilim ev yapımı süt dilimi
17.00
1 kaç lokma karpuz
Bol su
1 saat eşohmanla temizlik yaptım
İnş yarın 200 gr falan vermiş olurum tatlı ve kola işimi batırmaz..
Sanki biraz biber dolmasi 1 olabilirmis kek tadimlik olabilirdimenüm
kahvaltı 09.00
1 bardak süt
1 kepekli çörek
ara 11.00
az bitterli tahıl
bir kaç tane fesleğenli kepekli küçük kraker
öğle 13.30
1 kaşık püre
yarım kase yoğurt çorbası
kepekli ekmeğin kıyısı :)
2 biber dolması
salata
ara 17.00
1 dilimev yapımı çok az şekerli havuçlu tarçınlı kek (şekersize yakındı tadı)
akşam 20.30
1.5 dilim kepekli ekmek
peynir
domates
salatalık
1 dilim salam
2 çatal şeftali reçeli
1.5 saat yürüyüş
2.5 lt su
sanki bugün fazlamı yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?