Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

1 büyük kase yedim canım ya ama bence fazla kaçırdım sen ne kdr yedin kısır? bence küçük bir kase makul olur

O sendeki ruh hali bendede hakimdi kaç zamandır. Ve ramazan bittiğinden beri rejime girme çabasındayım. Kilomdan memnun olmadığım için bende istediğim gibi giyinemiyorum. Eski çıtır halimden eser yok. Yürüken kendimi ağır vasıta gibi hissediyorum. Ama bunları bilmek ve zayıflamayı istiyorum demek yetmiyo.. valla bak başlama çabası gösterirken yeni bi yol buldum o şekilde gidiyorum erken yiyerek.. yani sende yöntemini değiştir başka türlü motive ol. Artık buraya hergün menü yazmak az buçuk spor yapmak ya da maşallah inşallah zayıflıcaz demek seni heycanlandırıp motive etmiyo. Etse yerinde saymazsın. Erteliyosun hep. En büyük hata işte. Başka türlü motive ol ya artık daha erken ye akşam yemeğini daha az ye tek çeşit ye. Ya sadece çorba ya sadece yemek ya sadece yoğurt salata. Açlıktan uyuyamıyosan mesela doğru yoldasın demektir. Kol hareketi bacak hareketi yapma artık. En kolayına giden kardiyo hangisiyse onu yap habire habire..
Ve birde sor kendine bu yaşlarını 70 kilo olarak mı geçireceksin ????
İlerde karşına biri çıktığında 70 kiloyla onub yanında ne kadar özgüvenli olacaksın ??
70 kilo ile giyeceğin gelinlik modelini hayal ettin mi ???
Yok ya akşam yemeğini yemediysen yeme bugün bugün akiam yemeği sana yasak olsun !! Aç aç uyu! Git film izle zayıflama hikayesi oku. Youtubeda zayıflama meditasyon videoları var onları seyret vaktini geçir. Bugünü atlat sabah zayıfladığını hisset artık yiter !!

28 GÜNDE 5 KİLOYA VEDA

BAŞLANGIÇ KİLO:85,0

1 EYLÜL HEDEF:79,7

1.HAFTA HEDEF:82,9

4.GÜN KİLO : 83,8

KAHVALTI(08.20)
2 dilim ev yapımı kek
1 bardak sade nescafe

ARA
Ucundan fındık kadar poğaça (ayıp olmasın diye yedim)

ÖĞLE(12.00)
Yarım porsiyon ciğer(Yarım küçük lavaşla)
1 büyük ayran
Az ayran çorbası ve soğan salatası

ARA(13.00)
1 şekersiz Türk kahvesi

ARA(14.30)
1 küçük yeşil elma

AKŞAM(17.30)
1 tabak kıymalı patlıcan söğürme
1 kase yoğurtsuz ekşi cacık

Spor: Yapınca yazıcam inş
Su: 2-2,5 lt
Çay: 1 yeşilçay-1 form çay

Gayet iyisin canımm mutlaka spor yap
Hedefine de yaklaştın sayılır olsun

Şuana kadar tüm yediklerimi kusmak istiyorum bu nasılll bir motivasyon hepimize çok teşekkürler kafama balyozla biri vurdu sanki

Iki haftadır diyete basladim ama kilo veremiyorum. Boyum 1.67 kilom 63. Bugün sabahtan itibaren yediklerim sabah 1 dilim ekmek yarim yumurta, 1 bardak çay ,peynir,zeytin,domates salatalik. Ara öğün 11 de 1 kaşe yoğurt ve musli öğlen 13.30 1 tabak zeytin yağlı fasulye 1 dilim ekmek 15.00 1 kupa yeşil çay, 18.00 mecburen dışarıda tavuklu wrap yedim .Sonrasında 20 dakika yürüdüm. Saat 9 gibi bir kupa yeşil çay içeceğim.

Selammmmm :)) yarın 4te diyetisyen randevum varrr yeni biri bakalımm inş bu sefer ben kendime gelirim artık
Canım nasıl geçti diyetisyen işin?
tlc diye bi kanal var izleyin neler nelerrr allah korusun halimize şükredelim ve zayıflayalım acil çok tırstımmmm
Bende gördüm Rabbim yardımcıları olsun bizde inş bi daha obez kategorisinde olmayalım kilo herşeyden önce sağlıksız bir beden demek

Doğru diyorsun canım bende içmiyormuş bugün
Ya gece kısmına kadar bayılmıştım ama son kısım bozmuş
Nuggerı erken yemişsin ses etmiyorum süpersin bebiş

Vayy süper süper maşallah bu hızla yarın listeye de girersin sen

Ya kurabiye olmasa çok sevdim menünü ama o da minnakmış afiyet olsun tatlım
Akşama kadar müthiş bugün toparlamışsındır sen

Aboooo siz komple evi yeniliyorsunuz desene Allah kolaylık versin sadece akşamdan sonrayı beğenmedim kuzum afiyet olsun

2 tortilla ekmek fazla olmuş kuzum keşke yoğurt süt gibi hafif bişey tercih etseydin :/

Ayperest eski moda dönmüşsün harikasın bebiş :)

Birde sauna eşohmanla yapki su gibisin :) sauna eşohman edinebilirsiniz kızlar yaptığınız sporu ikiye katlıyo bence :)
Bende eşofman Yok ama spor yaparken termal kemer takıyorum belime su gibi oluyor
Oy bi bomba daha gelmiş :)

Gayet iyisin canımm mutlaka spor yap
Hedefine de yaklaştın sayılır olsun
Belki yarın bi sürpriz olur da 82yi görürüm

Şuana kadar tüm yediklerimi kusmak istiyorum bu nasılll bir motivasyon hepimize çok teşekkürler kafama balyozla biri vurdu sanki
Oo öyledir ayperest beni az gaza getirmedi zamanında :)

selam canım ben buranın moyivasyoncusu
Bugün ben akşam yemeği yemiyorum sizde yemeyin
Akşam yemeği yerine yoğurt yiyorsun ama di mi vücudu kıtlığa da sokma ama
Hoşgeldin canım
Hedef kilon kaç?
Daha önce başka bir takımda yarışmış mıydın

Kız yok yarın giremem listeye ama haftaya aranızdayım tekrardan inşallah :)
Umarım eski modumu kaybetmem :)
Kemerde iyiymiş hiç olmadı streç film poşet falan sarmakta etkiyi artırır diye düşünüyorum :)
Yemedim valla bişi az bişeu karpuz yedim :))

Sabah
1 yumurta ile peynirli omley
Zeytin peynir
Domates salatalık
1 dilim ekmek

Ara
Türk kahvesi

Öğlen 14.30
2 buçuk küçük pide
1 bardak kola
Salata
Az kavun
1 dilim ev yapımı süt dilimi

17.00
1 kaç lokma karpuz

Bol su
1 saat eşohmanla temizlik yaptım

İnş yarın 200 gr falan vermiş olurum tatlı ve kola işimi batırmaz..

Kızlar şu an diyet yapmıyorum ama biraz dikkat etmeye basladım .bende süper bir motivasyon oluşturan bir şeyi sizinle paylaşmak istedim. Belki zaten biliyorsunuzdur ben yeni keşfettim.
TLC'de Ağır Yaşamlar adlı programda süper obezlerin zayıflama hikayelerini anlatıyor. bir gün tesadüfen yakaladım, yemek yerken yarıda bıraktım yiyemedim. sonra eşim de geldi beraber izledik. ertesi gün kendimizi yürüyüşte bulduk.ekmek almayı bıraktık.
uyarayım çok hoş görüntüler beklemeyin lakin çok etkili.

İnş kuzum aynen kışın ayağımı streçlemeyi düşünüyorum

Öğlen cıss yenmiş akşam niye yemediğini şimdi anladım

menüm
kahvaltı 09.00
1 bardak süt
1 kepekli çörek

ara 11.00
az bitterli tahıl
bir kaç tane fesleğenli kepekli küçük kraker

öğle 13.30
1 kaşık püre
yarım kase yoğurt çorbası
kepekli ekmeğin kıyısı :)
2 biber dolması
salata

ara 17.00
1 dilimev yapımı çok az şekerli havuçlu tarçınlı kek (şekersize yakındı tadı)

akşam 20.30
1.5 dilim kepekli ekmek
peynir
domates
salatalık
1 dilim salam
2 çatal şeftali reçeli

1.5 saat yürüyüş
2.5 lt su

sanki bugün fazlamı yedim

Benim ideal kilom 56 ama şu an 60 a dussem o bile çok büyük bir moral olacak.Daha önce hiç bir takımda yer almadım canım. Çok teşekkürler. Motive olmaya ihtiyacım var. Ne zor şeymiş kilo vermek

afiyet olsun canım bu arada söğürme ne

Kuzum fazla değil bence minnak minnak yemişsin hep

Benim ideal kilom 56 ama şu an 60 a dussem o bile çok büyük bir moral olacak.Daha önce hiç bir takımda yer almadım canım. Çok teşekkürler. Motive olmaya ihtiyacım var. Ne zor şeymiş kilo vermek
Ah ah hem de ne zor :/ inş beraber daha kolay başarıyoruz ama hem burda motive ol hem de bizi motive et
afiyet olsun canım bu arada söğürme ne
Saol canım söğürme şöyle patlıcanları közlüyorsun kabuklarını soyup sarımsak ve tuzla eZiyorsun üstüne de kavrulmuş kıyma koyuyorsun biraz da tereyağ eritip dökersen tadından yenmiyor

Guzel meni masallah

Tatlim acliktan uyuyamadim...ilk once tek tortilla ekmek yedim o bile kesmedi sonra oturdum peynirli yedim...aclik anlatilicak gibi degildi kuzum..

guzel menü afiyet olsun...
Sanki biraz biber dolmasi 1 olabilirmis kek tadimlik olabilirdi

Sabah: 2 dilim tb biraz peynir, bol salata, az bademella ve çay
Ara: sade soda
Öğlen: 4 biber dolması, 2 kaşık yoğurt ve 4 dilim karpuz
Ara: yarım br neskafe 1 küçük cocostar çiko
Akşam: biraz tavuk biraz mantı
Ara: 1 avuç kara erik yeşilçay

Kızlar bugun de kr agırlıklı oldu farkındayım yarın daha iyi olacak

Kusura bakmayın giremiyorum malum memlekette yim ve telefonu m tam düzelmedi
Suan yeni telefon alamam maasi yedim
Bugun kendıme bej pantolon aldım 34-36 beden yazıyor ustu nde.
Ablamla sıkı ve saglıklı diyete gırdık ablamın 5
Benım 4. Gunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…