Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Ne varbelgesel kanalı mi yemek kanalı mi

İnsan belgeseli gibi canım 300-400 kg olan insanlarla ilgilii

Tebrikleeeerrr:) kaçta yiyosun en sonn

günaydın
çarşamba menüm
sabah 08:30
6 grisin krem peynire batırdım
1 fincan şekersiz çay

ara 10:00
1 avuç çiğ fıstık

öğle 12:30
10 yk kısır ( 5 yk olarak 2 tabak yedim) akşam yiyemeyince annem öğleye yapmış :)
2 kupa şekersiz çay
1 salatalık
1 domates
4 kornişon turşu

ara 16:30
1 armut

akşam 19:30
6 yk tazefasulye
1 kase yeşil salata

ara 20:30
1 fincan şekersiz çay
1 minik kurabiye (misafir vardı küçük cısss oldu )

1.5 km yürüdüm ayrıca işte tüm gün arazide dolaştım .

Geçmiş olsun canım. Şimdi nasıl oğluşun?

O zaman hiç içmeyelim keratayı

Çarşamba menüm

Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1 salkım üzüm

Öğle
4 kaşık taze fasulye
2 kaşık pirinç pilavı
4 acı biber

Akşam
1 paket cips
Yarım paket balık kraker
2 kaşık taxe fasulye

1 saat yürüyüş

Günaydın kızlar :) 2 gündür evde yoğun temizlik hakim malum tatil dönüşü valiz boşalt çamaşır vs zaten tüm yaz böyle geçti yerde hala halılar yok cumartesi camları yapmaya gelecekler bayram üstü de balkonlar kapanacak oy anam oyy hemen dünkü menümü yazayım

Sabah: 2 dilim tb bol salata az badem ezmesi az tereyağı peynir ve çay
Öğlen: 3 biber dolması 2 kaşık yoğurt biraz domates soğan
Ara: 1 br soğuk sütlü kahve
Akşam: 1 kase mantı biraz tavuk
Ara: sade soda turk kahve 7-8 badem şekeri

Yemekten sonra parka gittik orada 1 top maraş dondurma

Hanimlar gece kalktim nasil acim ikibtane tortilla ekmegi yedim biri peynirli...
Dun aksam reglim oldu, ondan oldu herhal...
Sabahta tortilla ekmekli yumurta yedim sonra iki tabak bulgur pilavi
Simdi markete gittim kirmizi erik ile salatalik aldim...kirmizi erik tatli krizini halleder, salatalik da migdemi sisirir...
Yarın arti cikmam umarim....

kesin regldendir canım ben de çok cozutuyorum o zamanlarda...ama krizi çok iyi yönetiyorsun

ay çok kıskandım yaa ve motive de oldum sanırım tebrıkler fıstıgım senden böyle seyler duymak çok güzel darısı başımıza inş :))
Güüünaydınnnnnnn :) 1 saat yüzerek güne başlamış bulunuyorummm
ben de istireemmmm
canım tanısamadık aramıza hoşgeldin ben giremiyordum 1-2 haftadır...inş birlikte kurtulucaz kilolardan
Kızlar dün fena bişi yaptım. Cips yedim.
nefsini körlemen açısından iyi bile olmuş bence çünkü mahrum kaldıkça da daha kötü oluyor üzülme bu yuzden :)
akşamı telafi ettiysen bol su ve çayla iyi bence

Sağol tatlımm inş
Ama ben sana çok kızıyorum alınma dediklerime ama aylardır listedesin ama yerinde sayıyorsun bir sen bir Ellssa kaptanım.. yani yaptığınız bi yanlış var belliki işte düzeltinsene bunu. Belli işte olmadığı böyle.. myprincess mi ne vardı. Bedeninin huyunu biliyordu ama haftada 400 gr olsada veriyodu. Bence bi çare bul. Senin boylarında ve kilonda birini tanıyorum. Yok ya hiç güzel değil senin yaşında biri için. Seni öyle hayal etmek istemiyorum artık zayıfla!! Eylülde 65 lerde ol mesela yapabilirsin. Artık biryerden başla. Bu yaz böyle geçti işte seneyede mi böyle olsun istiyorsun ????

Selammmmm :)) yarın 4te diyetisyen randevum varrr yeni biri bakalımm inş bu sefer ben kendime gelirim artık
walla benim de bi kendıme gelmem lazım artık, inş faydasını görürsün kuzum
sebzelerin fırında olması super :) gayet iyisin fıstıgım :)
harikasın canım :)
dondurma da nazar boncugu olsun bol sıvıyla telafi edersin afiyet olsun canım :)
kızlar aşırı derecede şişlik var adet ya da kabızlıktan değil bu havalardan galiba ya c.tesi başlıycam şu geçen dediğim karışıma inşAllah iyi gelir
ne karışımı o bebek?
ah beybi cayın yanındakiler baya bozmuş ama yol hali canım iyi bile idare etmişsin
evet express cok tempolu bnde hep ondan yapıyorum :) erken bitirmen iyi olmuş yine

Birde sauna eşohmanla yapki su gibisin :) sauna eşohman edinebilirsiniz kızlar yaptığınız sporu ikiye katlıyo bence :)

hiç alınmadım canım aksine bu sözlerin bana verdiğin değeri ve düşünceni gösteriyor bak yine yeniden fahriye oldum kolunu gösterdiği fotoyu koydum ki tombul kollarımı eritmek için ekstra motive olayım diye...sabit kalmakta çok iyiyim kilo vermenin aksine sen bir de tatilde yaptıklarımı yanı yediklerimi bi duysan yine bi kot şort giyemeden yaz geçti valla nefret ettim bu halimden ama demek ki içten içe seviyorum ki böyle olmaya devam ediyorum, tembelim ben ya resmen, bir de yeme bağımlısıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…