Ne varbelgesel kanalı mi yemek kanalı mi
Bu sabah 60.6 geldim -100 gr daha
Erken yemek canmış meğerdilediğimi yiyorum kaç gündür yaaa erken kestiğim ve spor yaptığım için sanırım zayıflıyorum cumadan buyana 1.4 gitti şaka gibi bugün biraZ daha kasayım yarın kaç çıkacak bakalım.. sanırım haftaya listede olurum
Teşekkürler :) cumartesiden beri 16 17 arası yeme işini bitirdim. Hemde istediğim kadar yedim yani. Valla bende çok şaşkınım :))İnsan belgeseli gibi canım 300-400 kg olan insanlarla ilgilii
Tebrikleeeerrr:) kaçta yiyosun en sonn
Geçmiş olsun canım. Şimdi nasıl oğluşun?günaydıııınn...
salı menüm
sabah 08:30
2 krem peynirli wasa kraker
ara 10:30
1 armut
öğle 12:30
6 yk barbunya
1 kase yoğurt
ara 15:30
1 kırmızı erik
1 avuç çiğ fıstık
akşam 18:00
6 yk tavuklu bulgur pilavı
1 kase yoğurt
ara 21:30
1 avuç kadar üzüm
yarım armut
1 şişe soda
iş çıkışı eve gidince oğlumu banyo yaptırıp uyutuyordum dün banyodan çıkmak istemedi kendisini geriye atınca elimden kayıp düştü. kısır işi yattı. tam uyku saati öncesi olunca 2 saat daha uyanık tutmakla uğraştım takip için şükür gayet iyi. so
akşam 1 km tempolu yürüyüş sonra parkta oğlumu oynattım.
O zaman hiç içmeyelim keratayıHayır perşembe içmeyin soda yi. Ben ne zaman gece yemek yememek için 1 şişe maden suyu icsen ertesi sabah fazla kilolu çıkıyorum. Yemedigim halde.
1 şişe maden suyu bile bence ödem yapıyor. En gec çarşamba için ki 1 günde ödem atıp cuma Tartıya yansımasın.
teşekkür ederim oğlum iyi sayesinde yürüyüş yapıyorum :)Geçmiş olsun canım. Şimdi nasıl oğluşun?
tadı nasıl, tok tutuyor mu, bakalım kiloya etkisi nasıl olacak merakla bekliyorum.Dün sandaloz sakızı aldım.
Akşam ve sabah menü öncesi, elma sirkeli sıcak su ile içtim.
kesin regldendir canım ben de çok cozutuyorum o zamanlarda...ama krizi çok iyi yönetiyorsunHanimlar gece kalktim nasil acim ikibtane tortilla ekmegi yedim biri peynirli...
Dun aksam reglim oldu, ondan oldu herhal...
Sabahta tortilla ekmekli yumurta yedim sonra iki tabak bulgur pilavi
Simdi markete gittim kirmizi erik ile salatalik aldim...kirmizi erik tatli krizini halleder, salatalik da migdemi sisirir...
Yarın arti cikmam umarim....
ay çok kıskandım yaa ve motive de oldum sanırımBu sabah 60.6 geldim -100 gr daha
Erken yemek canmış meğerdilediğimi yiyorum kaç gündür yaaa erken kestiğim ve spor yaptığım için sanırım zayıflıyorum cumadan buyana 1.4 gitti şaka gibi bugün biraZ daha kasayım yarın kaç çıkacak bakalım.. sanırım haftaya listede olurum
ben de istireemmmmGüüünaydınnnnnnn :) 1 saat yüzerek güne başlamış bulunuyorummm
canım tanısamadık aramıza hoşgeldin ben giremiyordum 1-2 haftadır...inş birlikte kurtulucaz kilolardangünaydın
çarşamba menüm
sabah 08:30
6 grisin krem peynire batırdım
1 fincan şekersiz çay
ara 10:00
1 avuç çiğ fıstık
öğle 12:30
10 yk kısır ( 5 yk olarak 2 tabak yedim) akşam yiyemeyince annem öğleye yapmış :)
2 kupa şekersiz çay
1 salatalık
1 domates
4 kornişon turşu
ara 16:30
1 armut
akşam 19:30
6 yk tazefasulye
1 kase yeşil salata
ara 20:30
1 fincan şekersiz çay
1 minik kurabiye (misafir vardı küçük cısss oldu )
1.5 km yürüdüm ayrıca işte tüm gün arazide dolaştım .
nefsini körlemen açısından iyi bile olmuş bence çünkü mahrum kaldıkça da daha kötü oluyor üzülme bu yuzden :)Kızlar dün fena bişi yaptım. Cips yedim.
akşamı telafi ettiysen bol su ve çayla iyi benceÇarşamba menüm
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1 salkım üzüm
Öğle
4 kaşık taze fasulye
2 kaşık pirinç pilavı
4 acı biber
Akşam
1 paket cips
Yarım paket balık kraker
2 kaşık taxe fasulye
1 saat yürüyüş
Sağol tatlımm inşay çok kıskandım yaa ve motive de oldum sanırımtebrıkler fıstıgım senden böyle seyler duymak çok güzel darısı başımıza inş :))
ben de istireemmmm
canım tanısamadık aramıza hoşgeldin ben giremiyordum 1-2 haftadır...inş birlikte kurtulucaz kilolardan
nefsini körlemen açısından iyi bile olmuş bence çünkü mahrum kaldıkça da daha kötü oluyor üzülme bu yuzden :)
akşamı telafi ettiysen bol su ve çayla iyi bence
walla benim de bi kendıme gelmem lazım artık, inş faydasını görürsün kuzumSelammmmm :)) yarın 4te diyetisyen randevum varrr yeni biri bakalımm inş bu sefer ben kendime gelirim artık
sebzelerin fırında olması super :) gayet iyisin fıstıgım :)28 GÜNDE 5 KİLOYA VEDA
BAŞLANGIÇ KİLO:85,0
1 EYLÜL HEDEF:79,7
1.HAFTA HEDEF:82,9
4.GÜN KİLO : 84,5 (erken tartıldıgım için düne göre fazla çıktı 300 gr)
KAHVALTI(07.30)
1 dilim tahıllı ekmek
1 yumurtadan yağsız omlet
Domates salatalık
3 minik dilim peynir
1 yarım ay şeklinde dilim kavun
1 bardak sade nescafe
1 bardak papatya çayı
ÖĞLE(12.00)
2 kase yoğurt çorbası (pirinçli )
ARA(14.20)
1 yarım ay şeklinde dilim kavun
Kardeşim kaşarlı tost yapmıştı biraz ucundan yedim
AKŞAM(16.20)
1 tabak fırında karışık sebze (1er patlıcan, patates, biber- 1 yumurta, 1 yk zeytinyağı)
Yağsız sarımsaklı domates sosu
1 kase cacık
ARA(19.00)
1 kupa buzlu kahveli süt
Bi iki lokma döner eti
Spor: 90gündedevribody 1.hafta yapıcam inş
Su: 2 lt
Çay: 2 yeşilçay-2 papatya
harikasın canım :)Bugun menum
Sabah 08:00
Yarim kk peynir
1 salatalik
Oglen
Minik chiali tb ekmek arasi peynir domates salatalik
Soda
Aksam 17:00
1 porsiyon kısır
Ara
Turk kahvesi
Yesil cay
Su 3 lt
Spor 1 bucuk saat yuruyus mekik ic bacak calisicam simdi
Kitap ders
dondurma da nazar boncugu olsun bol sıvıyla telafi edersin afiyet olsun canım :)merhaba kızlar
menüm
kahvaltı 09.15
1 kepekli çörek
1 bardak süt
ara 11.30
az meyveli tahıl
öğle 14.00
yarım kase tarhana
salata
1 dilime yakın fırın makarna
akşam 20.30
az fırına patates tavuk
yoğurt
3-4 kaşık dondurma
3 lt su
1 saat yürüyüş
ne karışımı o bebek?kızlar aşırı derecede şişlik var adet ya da kabızlıktan değil bu havalardan galiba yac.tesi başlıycam şu geçen dediğim karışıma inşAllah iyi gelir
ah beybi cayın yanındakiler baya bozmuş ama yol hali canım iyi bile idare etmişsin9.agustos çarşamba
Kahvalti 9.00
2 dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
1.5 dilim ekmek
salatalık acur
1 cay bardağı süt
Araogun11 .1 hurma-kahve
16.00
1.5 bardak ayran
18.00
Tavuk şiş
1 dilim pide
Ayran
Biber
20.30
Ezogelin çorba
3 yk mantı
6-7yk z.yagli taze fasulye
4 sarma
Gece 11
Çayın yanında 1 dilim Şerbetli bişey
2 adet tuzlu CIS
Sabah kahvaltıda bir şehirde öğlen evimde akşam yemeğinde başka sehirdeydim. Yoldaydik anlayacağınız. Aksam yemegi geç oldu mantıyla srbrettim ama çayın yanında kiler ye beni dedi
Yarın gene yollardayiz
evet express cok tempolu bnde hep ondan yapıyorum :) erken bitirmen iyi olmuş yineDünkü menüm
Sabah
Menemen
2 dilim ekmek
Çay
Öğlen 14.30
Tavuk kanat ( ne kadar yedim bilmiyorum mangal yapmıştık)
Pişmiş soğan sarımsak
Köz biber
2 dilim ekmek
16.00
1 nugger dondurma
Mangaldan eve gelince eşohmanı giyip 20 dk ev işi yaptım
15 dk da leslie 1 mile expres yaptım eşohmanla acayip ter atıyorum o videoyla
Bol su içtim
Birde sauna eşohmanla yapki su gibisin :) sauna eşohman edinebilirsiniz kızlar yaptığınız sporu ikiye katlıyo bence :)walla benim de bi kendıme gelmem lazım artık, inş faydasını görürsün kuzum
sebzelerin fırında olması super :) gayet iyisin fıstıgım :)
harikasın canım :)
dondurma da nazar boncugu olsun bol sıvıyla telafi edersin afiyet olsun canım :)
ne karışımı o bebek?
ah beybi cayın yanındakiler baya bozmuş ama yol hali canım iyi bile idare etmişsin
evet express cok tempolu bnde hep ondan yapıyorum :) erken bitirmen iyi olmuş yine
hiç alınmadım canım aksine bu sözlerin bana verdiğin değeri ve düşünceni gösteriyorSağol tatlımm inş
Ama ben sana çok kızıyorum alınma dediklerime ama aylardır listedesin ama yerinde sayıyorsun bir sen birEllssa kaptanım.. yani yaptığınız bi yanlış var belliki işte düzeltinsene bunu. Belli işte olmadığı böyle.. myprincess mi ne vardı. Bedeninin huyunu biliyordu ama haftada 400 gr olsada veriyodu. Bence bi çare bul. Senin boylarında ve kilonda birini tanıyorum. Yok ya hiç güzel değil senin yaşında biri için. Seni öyle hayal etmek istemiyorum artık zayıfla!! Eylülde 65 lerde ol mesela yapabilirsin. Artık biryerden başla. Bu yaz böyle geçti işte seneyede mi böyle olsun istiyorsun ????
çok mantıklıBirde sauna eşohmanla yapki su gibisin :) sauna eşohman edinebilirsiniz kızlar yaptığınız sporu ikiye katlıyo bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?