O zaman süper kuzum :)Evet ama bu sefer etkilenmeden devam ediyorum tatlım bunun ben de farkındayım :)
Çok güzel canım afiyet olsun spora başladın mı?Bugün 09.00 kahvaltı, 2 dilim ekmek ,yumurta,peynir ve 5 adet yeşil zeytin
11.30 ta ara öğün 1kupa yeşil çay ve küçücük bir yulaflı kakaolu biskuvı (pişman degilimTatlı şeyleri çok ozlemisim).Öğlen 15 00 geç kaldı bugün. 1 dilim ekmek ve fırında sebzeli tavuk. Sanırım akşam sadece yoğurt ve musli yiyeceğim cunku bu saat oldu acıkmadım. Bugünkü menüm böyle kizlar
Harika bir menü afiyet olsun tatlım :)Menüm
Kahvaltı yok (geç kalktim)
Öğle 12.00
Domates
Salatalık
Peynir
2 küçük parca bazlama
Akşam 19.30
2-3 kaşık menemen
1 dilim ekmek
1 porsiyon kavun
2-2.5 lt su
950 ml yeşil çay limon soda karışımı
1.5 saat yürüyüş
Süper olmuş canım öğün saatlerini de yaz merak ediyorum uyuyor musun diyeSabah; domates salatalık zeytin 2 haşlanmış yumurta
Ara; 1 kase yoğurt içine 3 hurma 1 ceviz yulaf tarçın
Öğlenn; 1 kase mercimek yemeği ve yoğurt
Ara; bikaç bademm fındık
Akşam; 2 kaşık fasulye kavurması 5-6 tane fırında kanat
Spor ; tüm gün yüzdümm toplam 1.5 saat hızlı spor gibi olmuştur
Su 1.5 lt anca olmuştur
2 hafta öncesine kadar 1 saatlik yürüyüşler yapıyordum ama geçen hafta ayağımı burktum,o yüzden çok yürüyemiyorum. Spor yapamadığım için yediğime ne kadar dikkat etsem de kilo gitmiyor maalesef. Önümüzdeki hafta inşallah yeniden başlayabilirim.O zaman süper kuzum :)
Çok güzel canım afiyet olsun spora başladın mı?
Harika bir menü afiyet olsun tatlım :)
Süper olmuş canım öğün saatlerini de yaz merak ediyorum uyuyor musun diye
Canim 4 gundur ishalim ankaranin sularinda birsey var galiba tuvalette yasiyorum resmen o yediklerim bile kalmadiBir önceki gün kahvaltı Yok dün de akşam yemeği Yokmuş metabolizman yavaşlamasın
Anladım canım ben akıllısı geç de olsa yemişti yemeğini
Canım tatilde oldugun için çok bişey demiyorum nasıl olsa düzeltirsin inş
İnş canım hadi bakalım tatil bitmiş şimdi full konsantrasyon zamanı
Kuzum sen en son izne ayrılmadan önce böyle yapıyordun bana onu hatırlattın cips Yemen sorun değil ama seni etkilemesinden korkuyorum önceki gibi dikkat et lütfen
Günaydın tünaydın :)
Geçmiş olsun canım beynini şartlama sporsuz da çok güzel gider kilo lastik filan varsa kol bel filan çalışabilirsin hareket olsun diye iyice geçene kadar zorlama ayağını daha beter oluyor sonra2 hafta öncesine kadar 1 saatlik yürüyüşler yapıyordum ama geçen hafta ayağımı burktum,o yüzden çok yürüyemiyorum. Spor yapamadığım için yediğime ne kadar dikkat etsem de kilo gitmiyor maalesef. Önümüzdeki hafta inşallah yeniden başlayabilirim.
Kuzum sana da çok geçmiş olsun dikkat et kaynamış su iç bi süreCanim 4 gundur ishalim ankaranin sularinda birsey var galiba tuvalette yasiyorum resmen o yediklerim bile kalmadi
Afiyet olsun canım güzel olmuş bugünkü menü? Bu arada staja filan gidiyordun devam ediyor Musun?Bugun
Sabah
Sutlu sekersiz nescafe
Oglen
Chiali kucuk sandivic ekmegi arasina peynir salatalik
3 erik
Ara
Turk kahvesi
Aksam
1 porsiyon peynirli yagsiz makarna
Yogurt
2 soda
Su 3 lt geckin
Spor 1,5 saat yuruyus
Kitap ders
İnşallah benle 5 ligünaydın
haftasonu teyezeme gitmiştim yayla evi var telefon çekmiyormuşbiraz cısslı hafatsonu oldu ama bol yürüyüş yaptım. işe yaramamış sabah 70,9 kg geldim 2 hafta mola vermiştim diyetime şimdi yeniden başlıyorum cumaya 6... lı kilolarda olacağım!!!!!!!
Ben de gircemki o listeyeCuma 60.4
Bugün 60.6
+200
Cumartesi 60.7 gelmiştim..
Cumaya kadar listeye girmek gerek
Geçmiş olsun canım, şimdi nasıl eylül?Kızlar sabitim eylülün ateşi çok yazabilirmisiniz listeyeZereno canım gidemedim diyetisyene eylül hastaa
Tartı bilgisini sbah erken paylaşıyoruz canım.Herkese merhaba sabah aç karnına tartildim 62.6. Menü şöyle : 08.00 Kahvaltı yeşil çay, peynir ve 5 adet zeytin ekmek yok.
Oglen: Saat 12.00 Yarım kase mercimek çorbası, tavuk göğsü ve salata
Ara öğün 16.00 :Türk kahvesi ve 2 dilim bitter cikolata
Akşam 18.30 ,sadece fırında patates 2 tane yuvarlak dilim,1 tane biber,2 ince dilim kabak ve 1 tavuk baget 1.5 dilim ekmek. Şimdi ise yeşil çay demleyip içeceğim. Diyetisyene gitmiyorum,kendi kendime vermeye çalışıyorum. Umarım basarabiliriz
Hergün tartılma. Pazartesi cuma tartısı yeterli olsun sana.Bugün 300 gr artıdayım 60.7 geldim.. belki erken tartıldım belki fazla su içtim bilmem.. pöffff be güzel iyi gidiyordum
Bugün biraz daha dikkat etmeliyim hızımı kesmemem gerekiyo
İnşallah canimİnşallah benle 5 li
Bazen vücut fazla odem yapabiliyor,belki sadece ödemdirGünaydın
Cuma 73,7
Bugün 75,1
Akrep çok bozulur ve acil önlem paketi açılır.
Sabah
Sandaloz sakızı ve elma sirkeli su
1 haşlanmış yumurta yenir dışarı çıkılır..
Bu hafta ip atlama yarışı yapıyorum varmı katılan
Hosbulduk canım, sabah tartildim 62.6.Ben de bir gerileme yok.Bakalım diyette 3. haftam. Sabrediyorum,spor yapmak gerekiyor. Bileğimi burktugum için spor yapamiyorum. Sadece dengeli yemeye çalışarak kilo vermeye çalışıyorum. Bir tartıda 62 yi görebilsem o bile motive edecekTartı bilgisini sbah erken paylaşıyoruz canım.
Hoşgeldin bu arada.
GunaydinlarrGünaydınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?