Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Evet ama bu sefer etkilenmeden devam ediyorum tatlım bunun ben de farkındayım :)
O zaman süper kuzum :)

Çok güzel canım afiyet olsun spora başladın mı?

Harika bir menü afiyet olsun tatlım :)

Süper olmuş canım öğün saatlerini de yaz merak ediyorum uyuyor musun diye

O zaman süper kuzum :)

Çok güzel canım afiyet olsun spora başladın mı?

Harika bir menü afiyet olsun tatlım :)

Süper olmuş canım öğün saatlerini de yaz merak ediyorum uyuyor musun diye
2 hafta öncesine kadar 1 saatlik yürüyüşler yapıyordum ama geçen hafta ayağımı burktum,o yüzden çok yürüyemiyorum. Spor yapamadığım için yediğime ne kadar dikkat etsem de kilo gitmiyor maalesef. Önümüzdeki hafta inşallah yeniden başlayabilirim.

Canim 4 gundur ishalim ankaranin sularinda birsey var galiba tuvalette yasiyorum resmen o yediklerim bile kalmadi

Bugun
Sabah
Sutlu sekersiz nescafe
Oglen
Chiali kucuk sandivic ekmegi arasina peynir salatalik
3 erik
Ara
Turk kahvesi
Aksam
1 porsiyon peynirli yagsiz makarna
Yogurt
2 soda
Su 3 lt geckin
Spor 1,5 saat yuruyus
Kitap ders

Geçmiş olsun canım beynini şartlama sporsuz da çok güzel gider kilo lastik filan varsa kol bel filan çalışabilirsin hareket olsun diye iyice geçene kadar zorlama ayağını daha beter oluyor sonra

Canim 4 gundur ishalim ankaranin sularinda birsey var galiba tuvalette yasiyorum resmen o yediklerim bile kalmadi
Kuzum sana da çok geçmiş olsun dikkat et kaynamış su iç bi süre ishal çok fena ya :/ muz yada haşlanmış patates filan ye

Bugun
Sabah
Sutlu sekersiz nescafe
Oglen
Chiali kucuk sandivic ekmegi arasina peynir salatalik
3 erik
Ara
Turk kahvesi
Aksam
1 porsiyon peynirli yagsiz makarna
Yogurt
2 soda
Su 3 lt geckin
Spor 1,5 saat yuruyus
Kitap ders
Afiyet olsun canım güzel olmuş bugünkü menü? Bu arada staja filan gidiyordun devam ediyor Musun?

günaydın
haftasonu teyezeme gitmiştim yayla evi var telefon çekmiyormuş biraz cısslı hafatsonu oldu ama bol yürüyüş yaptım. işe yaramamış sabah 70,9 kg geldim 2 hafta mola vermiştim diyetime şimdi yeniden başlıyorum cumaya 6... lı kilolarda olacağım!!!!!!!

İnşallah benle 5 li

Günaydın
Cuma 73,7
Bugün 75,1

Akrep çok bozulur ve acil önlem paketi açılır.
Sabah
Sandaloz sakızı ve elma sirkeli su
1 haşlanmış yumurta yenir dışarı çıkılır..

Bu hafta ip atlama yarışı yapıyorum varmı katılan

Tartı bilgisini sbah erken paylaşıyoruz canım.
Hoşgeldin bu arada.

Tartı bilgisini sbah erken paylaşıyoruz canım.
Hoşgeldin bu arada.
Hosbulduk canım, sabah tartildim 62.6.Ben de bir gerileme yok.Bakalım diyette 3. haftam. Sabrediyorum,spor yapmak gerekiyor. Bileğimi burktugum için spor yapamiyorum. Sadece dengeli yemeye çalışarak kilo vermeye çalışıyorum. Bir tartıda 62 yi görebilsem o bile motive edecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…