Akşam yemeğin nerdeeeMenüm
Kahvaltı 11.00
Domates
Salatalık
Peynir
2 çatal reçel
2 küçük kepekli ekmege tost
Ara 14.00
1 armut
Ara 17.00
2 kare bitter
2 lt su (devam)
950 ml bitki çayı(yeşil çay,soda,limon karışımı)
2 saat yürüyüş
Dışardaydık çok geç geldik eve o yüzden yemedimAkşam yemeğin nerdeee
Önemli bebeğem.kortizon hormonunun salınımı ve metabolizma hızı ile ilgili. Saat 10a kadar kahvaltı bitmeli.Günaydınnnnn
Kahvaltı saatine 9 yazmış bende o saatte pireler uçuşuyo ya nası yapcam alarmı kurdum güya bugün kapatıp yatmışım
Saatlere uymak önemlimi sizce o kadar
Canım benim de gozunun önünden cipsler,çikolatalar uçuşuyor. İnsan eski alışkanliklarini istiyor. İnsan bir şeyi 20 gün yemeyince o alışkanlıktan vazgecebiliyormus. Ben kolada denedim bunu. Hergün kola iciyorken şimdi aramıyorum. Ama çikolata ve cipste o noktaya gelemedim daha.Dün akşam 1 küçük paket cips yedim
Şimdide birkaç tane tutku bisküvi
Zayıflıyormuşum gibi gelmiyor
Canım benim de gozunun önünden cipsler,çikolatalar uçuşuyor. İnsan eski alışkanliklarini istiyor. İnsan bir şeyi 20 gün yemeyince o alışkanlıktan vazgecebiliyormus. Ben kolada denedim bunu. Hergün kola iciyorken şimdi aramıyorum. Ama çikolata ve cipste o noktaya gelemedim daha.
Bir önceki gün kahvaltı Yok dün de akşam yemeği Yokmuş metabolizman yavaşlamasınDunki menum
Oglen
2 dolma
1 kucuk borek
1 kepce yarma corbasi
Aksam
2 kepce corba
Yogurt
Bugun
Sabah
1 haslanmis yumurta
1 dilim tb chiali kp ekmegi
1kk peynir
Domates salatalik
Aksam 17:30
3 4 dilim patates kizartmasi
İkisininde sporu 1 saat yuruyus
Su 3 lt i geckin
Kitap yok dinlendim
Anladım canım ben akıllısı geç de olsa yemişti yemeğiniDışardaydık çok geç geldik eve o yüzden yemedim
Canım tatilde oldugun için çok bişey demiyorum nasıl olsa düzeltirsin inşCumartesi
Kahvalti 9.00
2 dilim peynir
5 dilim patates kizartma
10 zeytin
2 dilim ekmek
Domates salatalık
Ara .2 hurma+3 dilim kavun
15.00
1.5 yumurta tavada
25 zeytin
3 dilim kavun
Çekirdek
Ve malesef ekmek ,borek(miktarı yazmaya utsniyorum
8.30mercimek çorba
1 baget
3 çatal kavun
Ayran
Spor. 1 saat gezinti
Su. Cook litre
Bitki Çayı. Yok
İnş canım hadi bakalım tatil bitmiş şimdi full konsantrasyon zamanıDonus yolundayiz
15 günde 7-8il gezdik,akraba ziyareti yaptık. Sabah öğlen i yiyip aksami hafiflettim.umuyorum cumaya tekrar kilo vermeye başlarım
Kuzum sen en son izne ayrılmadan önce böyle yapıyordun bana onu hatırlattın cips Yemen sorun değil ama seni etkilemesinden korkuyorum önceki gibi dikkat et lütfenDün akşam 1 küçük paket cips yedim
Şimdide birkaç tane tutku bisküvi
Zayıflıyormuşum gibi gelmiyor
Günaydın tünaydın :)Günaydınnnnnn
Evet ama bu sefer etkilenmeden devam ediyorum tatlım bunun ben de farkındayım :)Bir önceki gün kahvaltı Yok dün de akşam yemeği Yokmuş metabolizman yavaşlamasın
Anladım canım ben akıllısı geç de olsa yemişti yemeğini
Canım tatilde oldugun için çok bişey demiyorum nasıl olsa düzeltirsin inş
İnş canım hadi bakalım tatil bitmiş şimdi full konsantrasyon zamanı
Kuzum sen en son izne ayrılmadan önce böyle yapıyordun bana onu hatırlattın cips Yemen sorun değil ama seni etkilemesinden korkuyorum önceki gibi dikkat et lütfen
Günaydın tünaydın :)
Saat 10'a geliyordu hazırda bişey yoktu da hazırlayana kadar 11 olurdu saat o yüzden yememeyi tercih ettm :)Anladım canım ben akıllısı geç de olsa yemişti yemeğini
Telafi edersin canım birşey olmaz. O kadar katı diyet yaparsak zaten devamlılığını sağlayamayiz ki arada kaçamaklar olurBiliyoruuum ben de öyleyim yemeyince unutuluyo ama dün eşim önümde yedi yedi 30 kere teklif etti 30 kere reddettim en sonunda yedimtüh neyse bugün telafi ederim inş..
SüperrrMenüm
Kahvaltı yok (geç kalktim)
Öğle 12.00
Domates
Salatalık
Peynir
2 küçük parca bazlama
Akşam 19.30
2-3 kaşık menemen
1 dilim ekmek
1 porsiyon kavun
2-2.5 lt su
950 ml yeşil çay limon soda karışımı
1.5 saat yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?