Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

selam kızlar ! haftasonum kabus gibiydi cumartesi sabahtan camlar için ustalar geldi her yeri batırıp gittiler ardından yine temizlik üstüne bir de regl oldum ağrısı ayrı, yemeğime de çok dikkat edemedim açıkçası

artık bu düzensiz beslenmeyi regl cozutmasını geride bırakıp kendimi toparlamam gerekiyor ... siz nasılsınız?
Bende 200 gr artıdayım listeye girme çabasındayım çok istiyorum dışardaki zayıf kızları görünce kendime bakıyorum ve dombili bacaklarım sinirlerimi çoook bozuyo fazla yediğim her an mutsuz oluyorum daha fazla bişeyler yapmak istiyorum ama şu sıra elimden gelen bu.. cuma lsiteye girersem mutluluktan uçucam.

harikasın bebeğim inşallah girersin, benim yolum biraz daha uzun listeye girebilmek için, ama olacak :) en önemlisi istemek ve şuan sen cok istiyorsun motivasyonun cok güzel canım benim :)

harikasın bebeğim inşallah girersin, benim yolum biraz daha uzun listeye girebilmek için, ama olacak :) en önemlisi istemek ve şuan sen cok istiyorsun motivasyonun cok güzel canım benim :)
Eveet motivasyonum iyi bu ara zor bela sağladım ama :) en önemlisi motivasyon zaten kafa da bitirince yapıyor insan inanınca.. kaç olman gerekiyor canım listw için ?

Sabah
1 dilim çikolatalı ekmek
1 bardak çay

Öğlen
1 küçük patatesli pide

Ara
Az kavun

Akşam 16.00
1 tabak yoğurtlu ıspanak yemeği
2 dilim ekmek

17.00
2 top dondurma

Çok hareketli bi gündü
Leslie 1 mile express yaptım esohmanla
Bol su içiyorum
Yeşil çay içerim birde

Sabah: 2 dilim tb, salata peynir azbademella ve çay
Öğlen: 2 servis kaşığı makarna 4-5 dilim karpuz biraz peynir
Ara: sade soda
Ara: turk kahvesi 1 diyet kurabiye ben yaptım
Akşam: 1 kase taze fasülye ekmek yerine salata
Ara: yeşilçayımı içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…