saat 16 da ki ara öğünde
Ödem yapmış vücudun canım toparlarsn senBende Cuma 83,4 bugün 83,8 +400
Oyyyy maşallah günün en güzel haberi senden geldi inş Cuma'ya 1,5 kg olsunCuma 61.8
Bugun 61.1
Yok kuzum ya Cuma menümü yazmadım çünkü berbattıÖdem yapmış vücudun canım toparlarsn sen
Verirsin canım 4 gün var dahaOyyyy maşallah günün en güzel haberi senden geldi inş Cuma'ya 1,5 kg olsun
Yok kuzum ya Cuma menümü yazmadım çünkü berbattıhala aldığımı vermeye çalışıyorum
Ayyyy senin kilonda olmak için çıldırıyorum resmen çılgınlar gibi istiyorum yaaaaSelam kızlar biliyorsunuz memleketteyim giremiyorum pek
Bugun
49.7
Bende Cuma 83,4 bugün 83,8 +400
Bende 200 gr artıdayım listeye girme çabasındayım çok istiyorum dışardaki zayıf kızları görünce kendime bakıyorum ve dombili bacaklarım sinirlerimi çoook bozuyo fazla yediğim her an mutsuz oluyorum daha fazla bişeyler yapmak istiyorum ama şu sıra elimden gelen bu.. cuma lsiteye girersem mutluluktan uçucam.artık bu düzensiz beslenmeyi regl cozutmasını geride bırakıp kendimi toparlamam gerekiyor ... siz nasılsınız?
harikasın bebeğim inşallah girersin, benim yolum biraz daha uzun listeye girebilmek için, ama olacak :) en önemlisi istemek ve şuan sen cok istiyorsun motivasyonun cok güzel canım benim :)Bende 200 gr artıdayım listeye girme çabasındayım çok istiyorum dışardaki zayıf kızları görünce kendime bakıyorum ve dombili bacaklarım sinirlerimi çoook bozuyo fazla yediğim her an mutsuz oluyorum daha fazla bişeyler yapmak istiyorum ama şu sıra elimden gelen bu.. cuma lsiteye girersem mutluluktan uçucam.
Eveet motivasyonum iyi bu ara zor bela sağladım ama :) en önemlisi motivasyon zaten kafa da bitirince yapıyor insan inanınca.. kaç olman gerekiyor canım listw için ?harikasın bebeğim inşallah girersin, benim yolum biraz daha uzun listeye girebilmek için, ama olacak :) en önemlisi istemek ve şuan sen cok istiyorsun motivasyonun cok güzel canım benim :)
kesinlikle canım.. 66,9 olmam gerekiyorEveet motivasyonum iyi bu ara zor bela sağladım ama :) en önemlisi motivasyon zaten kafa da bitirince yapıyor insan inanınca.. kaç olman gerekiyor canım listw için ?
Kız ciddi misin ? O kadar vermiş miydin niye izne ayrıldınki tühkesinlikle canım.. 66,9 olmam gerekiyor
Vermiştim valla kuzum sonra almaya baslayınca böyle oldu malesefKız ciddi misin ? O kadar vermiş miydin niye izne ayrıldınki tüh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?