Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

günaydın kızlaaar :) turk kahvesi+soda ilk ara öğünümü yapıyorum...öğlene rus salatası hazırlıyorum bol yoğurtlu ve az mayonezli haşlanmış sebzeli :) siz neler yapıyorsunuz? bugun inşallah yıne başım donmezse sporumu yapmak ıstıyorum taytım da gelirse onunla yapıcam

Bu sabah 60.2 geldim dünden bu yana -100 cumadan bu yana -200.. 2 günde 700 gr gider mi ? Gitmez. Offf niye böyle oldu nerde hata yapıyorum ?
Bugün hiç sporda yapasım yok

Bu sabah 60.2 geldim dünden bu yana -100 cumadan bu yana -200.. 2 günde 700 gr gider mi ? Gitmez. Offf niye böyle oldu nerde hata yapıyorum ?
Bugün hiç sporda yapasım yok
Ben diyet ve spor yaptığım halde 2 aydır 61den aşağı inemedim gitmeyince gitmiyor bayramdan sonra daha da asılcam hazirana kadar 48 olmam lazım

Ben diyet ve spor yaptığım halde 2 aydır 61den aşağı inemedim gitmeyince gitmiyor bayramdan sonra daha da asılcam hazirana kadar 48 olmam lazım
Canım ben de 1 aydır diyet yapıyorum ama gitmiyor. Muhtemelen metabolizma hızım yavaşladı, belki senin de yavaşlamis olabilir.Metabolizmayı hızlandırmak için bol yürüyüş yapmak ve öğünlerin düzenli olması gerekiyor. Dur hemen moral bozmak yok,belki yavaş olacak ama bu kilolar gidecek

1.59 canım zaten hedefim 48di seneye haziran mezun oluyorum o yüzden :)
Bence yılbaşına kadar ulaşacaksın hedefe:)
Kiyamam Canım yeşil çay içsene tokluk hissi veriyor ya da yoğurdun içine 1 kasık tarçın ve 1 kaşık zerdecal. Dene bir istersen.Belli bir süre tokluk oluşturabilir canim
Sade neskafe yle Geçiştiriyorum canim
Aksam da yoğurt yerim yemek olarak

sabah: 1 dilim tb, biraz salata, biraz peynir, çok az reçel ve çay
ara: turk kahvesi sade soda
öğlen: 2 kepçe rus salatası, 4-5 dilim kavun
ara: br soğuk sütlü kahve
akşam: 3 dilim fırında balık, salata
ara:2 top maraş dondurma
ara:kahve soda içerim yine

taytım geldı ama bu akşam giyemicem hala kurumadı, zaten bugun ev işinden spora vakit kalmadı gibi bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…