Iyi tatiller canım bol bol doğal beslen:)Sorma kız köyde yim, pek çekmiyor
Boyun kaç kaç yaşındasın canımEvet yanlisvazmisim 64 yazacagima 55 olarak kalmis canim.Birden bire 64 kiloya kadar ciktim 55 kilodan.Şuan 62.6 yim.
Hemde cok dogalIyi tatiller canım bol bol doğal beslen:)
Gunaydin canim.Boyum 1.67 . 35 yasindayim.Bekarım. 30 yaşindan sonra metabolizmanın yavasladigina tanık oldumBoyun kaç kaç yaşındasın canım
Evli misin
Canım haftada 1kılo verebilirsin zatenBu sabah 60.2 geldim dünden bu yana -100 cumadan bu yana -200.. 2 günde 700 gr gider mi ? Gitmez. Offf niye böyle oldu nerde hata yapıyorum ?
Bugün hiç sporda yapasım yok
Günaydın tatlımGunaydin canim.Boyum 1.67 . 35 yasindayim.Bekarım. 30 yaşindan sonra metabolizmanın yavasladigina tanık oldum
Ben diyet ve spor yaptığım halde 2 aydır 61den aşağı inemedimBu sabah 60.2 geldim dünden bu yana -100 cumadan bu yana -200.. 2 günde 700 gr gider mi ? Gitmez. Offf niye böyle oldu nerde hata yapıyorum ?
Bugün hiç sporda yapasım yok
Kız neden ki acaba.Ben diyet ve spor yaptığım halde 2 aydır 61den aşağı inemedimgitmeyince gitmiyor bayramdan sonra daha da asılcam hazirana kadar 48 olmam lazım
1.59 canım zaten hedefim 48di seneye haziran mezun oluyorum o yüzden :)Kız neden ki acaba.
Boyun kaç tı
İnşallah canım benimGünaydın tatlım
Evet yaş ilerledikçe metabolizma yavaşlama baslıyor
Ama hersey senın elinde
Annem 50 yaşında 20 kilo verdi Suan 62 kilo
Canım ben de 1 aydır diyet yapıyorum ama gitmiyor. Muhtemelen metabolizma hızım yavaşladı, belki senin de yavaşlamis olabilir.Metabolizmayı hızlandırmak için bol yürüyüş yapmak ve öğünlerin düzenli olması gerekiyor. Dur hemen moral bozmak yok,belki yavaş olacak ama bu kilolar gidecekBen diyet ve spor yaptığım halde 2 aydır 61den aşağı inemedimgitmeyince gitmiyor bayramdan sonra daha da asılcam hazirana kadar 48 olmam lazım
Kiyamam Canım yeşil çay içsene tokluk hissi veriyor ya da yoğurdun içine 1 kasık tarçın ve 1 kaşık zerdecal. Dene bir istersen.Belli bir süre tokluk oluşturabilir canim
Bence yılbaşına kadar ulaşacaksın hedefe:)1.59 canım zaten hedefim 48di seneye haziran mezun oluyorum o yüzden :)
Sade neskafe yle Geçiştiriyorum canimKiyamam Canım yeşil çay içsene tokluk hissi veriyor ya da yoğurdun içine 1 kasık tarçın ve 1 kaşık zerdecal. Dene bir istersen.Belli bir süre tokluk oluşturabilir canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?