Hoşgeldin canım.Bende katılmak istiyorum ama neresi uygun bilmiyorum beni de yonlendirirmisibiz
Koşturmayla benimkisi.
Saolasın fıstıgım ama benim de şu boğazımı tutmam lazım işte onda zorlanıyorum
Hoşgeldin aramıza canımBende katılmak istiyorum ama neresi uygun bilmiyorum beni de yonlendirirmisibiz
Süper sağol tatlım sen neler yaptın takip edemedim cok yoğunum buraya zor yazıyorumSelam kızlar nasıl gidiyor diyetleriniz. Akrep sucuk ekmekleri yiyerek nasıl gireceksin o eteğe. 100 de benim için atla ip 400 olsun
canım senınle o kadar benziyoruz kiKoşturmayla benimkisi.
Yarın büyük gün benim için. Bu koşturmaların arasında alışverişe de çıktım ve moralim yerlerde.
Beğendiğim ve olmayan _hoş denemedim ama olmaz belli yani_, aldım. O eteğin içine sığıcam. İlk hedefim o.
O yüzden aç bi durumdayım.
Zaten o eteğin içine sığarsam dolaptaki kıyafetlerin üçte birine de sığarım. Sonrası hedefim daha küçülecek.
Eteği görünen yerine astım dolaba..
6 lı rakamları görürsem sığarım bence..
alkışlar sana o halde :)Yoo gayet açız :)
wallaBugünkü menüm
Sabah
1 bardak süt
Öğle
Sucuk ekmek salata
Akşam
Sucuk ekmek salata
2 kez sandaloz sakızı ve elma sirkeli ballı sıcak su
2 kupa açlık otu
Spor
1 saat yürüyüş
İp atlama 300 olur yatana kadar
selam canım ben yine geriledim bu ara ama olacak senın nasıl gidiyor?Selam kızlar nasıl gidiyor diyetleriniz. Akrep sucuk ekmekleri yiyerek nasıl gireceksin o eteğe. 100 de benim için atla ip 400 olsun
ben de inanıyorum canım...Menüleri n gayet guzel bence başaracaksın :)
Hoşgeldin aramıza canım
Ben de iyiyim aynı iki ileri bir geri derken 62.8 görmüşken ameliyat oldum safra kesemi aldılar. Annem geldi onla cozuttum 64 oldum yine. Dun tekrar başladım bakalım bayrama kadar 61 olmak hedefim. Sen kaç kilosun canım. Sen zaten zayıftın takıma geldiğinde.Süper sağol tatlım sen neler yaptın takip edemedim cok yoğunum buraya zor yazıyorum
Kaç kılosun suan
selam canım ben yine geriledim bu ara ama olacak senın nasıl gidiyor?
Evet canım gercekten iş kafada bitiyor ben de kendime o yediğin bir lokma sana cok zarar hiç buna ihtiyacın yok diyerek vermiştim mesela gözüm aç çünkü yemek ıstıyorum ama açlıktan değil...olacak tabi Allahım irademizi güçlü yapsın inşİnandıktan sonra oluyor canım. Ben anka yedin yedin yediklerim baseninde gobeğinde hala seninle daha nerene yiceksin diye diye verdim baya. Bu ara cozuttum biraz ama dünden itibaren topladım yine bakalım dağıtmam inşallah. Sen de yaparsın. Yediklerim beni bekliyor zayıflayınca yerim dedin mi gerisi geliyor.
Çok gecmiş olsun canım benim şimdi iyisin di mi?Ben de iyiyim aynı iki ileri bir geri derken 62.8 görmüşken ameliyat oldum safra kesemi aldılar. Annem geldi onla cozuttum 64 oldum yine. Dun tekrar başladım bakalım bayrama kadar 61 olmak hedefim. Sen kaç kilosun canım. Sen zaten zayıftın takıma geldiğinde.
Ben de iyiyim aynı iki ileri bir geri derken 62.8 görmüşken ameliyat oldum safra kesemi aldılar. Annem geldi onla cozuttum 64 oldum yine. Dun tekrar başladım bakalım bayrama kadar 61 olmak hedefim. Sen kaç kilosun canım. Sen zaten zayıftın takıma geldiğinde.
Canım sana da geçmiş olsun basın arıyorsa sonraya bırak sporuÇok gecmiş olsun canım benim şimdi iyisin di mi?
Ya sorma bebiş tek eksiğim düzenli yemek olmaması ama şu saate kadar ayaktayım. Bugünlük 100 oldu ip. Bacaklarımı hissetmiyorum artık.Selam kızlar nasıl gidiyor diyetleriniz. Akrep sucuk ekmekleri yiyerek nasıl gireceksin o eteğe. 100 de benim için atla ip 400 olsun
Napim kuzu yaa. Yemek olmayınca sucuk ekmek candır diyoruz ailece.. Şu işleri yoluna koyup bi yardımcı tutmak şart oldu..canım senınle o kadar benziyoruz kiikimiz de boğazımızdan ödn vermekte zorlanıyoruz ve yemek yemeyi alışverişe ve zayıf olmaya yeğliyoruz malesef aynı seyleri ben de yasıyorum alışveriş bir kabus beğendıgım hiçbir şey olmuyor anca günü kurtarıyorum, hadi artık değişsin şu düzen
alkışlar sana o halde :)ayperest ne alemde acaba?
wallaAnka nin yorumuna katılıyorum dostum bu hiç olmamış
selam canım ben yine geriledim bu ara ama olacak senın nasıl gidiyor?
ben de inanıyorum canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?