Harikasın maşallah.Zereno Ellssa daha kötü ama erik komposto yazacaktım o da az şekerli erik diye çıkmış
Kış hazırlığı yapiyom kızlar. Dolmalık biber kuruttum. Arkadaşım benim için domates kuruttu.gene de öğrenmek için bi 5 kilo da ben kuruttum. Yeşil biber de kurtuyorum.bu kurutma işi hoşuma gitti 10 kilo yeşil fasulye aldım şimdi onu da kırıp serecem
pazardan salçalık domates baktım ilk defa salça yapacam .kislik domates sosu deneme maksatlı 225 cc Likk tek kullanımlık 5 kavaniz yaptım. Daha da yapsam olur. Ahudu rexeli yaptim azcik,meyveler curuyexekti yoksa.erik kompostosu yaptığımı anlamissinizfir zaten
Mmmm nefissssbursalıyım canım, ekmek hamurunu yuvarlak kete gibi yaydır, içine biraz yağ, kavrulmuş ceviz ve susam karışımını yayın sonra rulo halde kıvırın ve gül böreği gibi sarın üzerine yumurta sürüp fırınlayın, işte böyle
O güzel hissi ben de hissetmiştim gece aç iken ama sabah gram oynamamış çok sinirliyim şu an..Evet canım 200 gr gitmiş bugüne şükür :)
Aynen canım mide küçüldü mü sıkıntı yok. Ama o safha çook zor. Bende nasıl açım anlatamam yarın güzel eksi görcem hissediyorum..
Makineye noldu kuzu?Kızlar bu akşam çok üzülerek spor yapamadığımı söylemek istiyorumve bunun nedeni bulaşıklar !!! Her akşam yemekten sonra klasık bulaşık yıkıyorum makine kullanım dışı...okuldan öğlen gelıyorum çok yorgun ve aç oldugum için yapamadım ama bi düzen oturtmam lazım bi araya sığdırmalıyım onu da
Hayırdır neyin var canım?SABAH(06.00)
1 fincan şekersiz Türk kahvesi
3 kuru kayısı
KAHVALTI(08.39)
1 tb lavaş
İçine domates, 3 burgu peynir , biraz kuru soğan ve nane koydum
1 yumurtadan az yağlı omlet
ARA(15.00)
1 çay bardağı çerez
AKŞAM(18.00)
1 lahmacun
2 bardak ayran
Spor: 53 dk (tempolu yürüyüş ve bölgesel hareketler)
Su: 2,5-3 lt
Çay: 2 Yeşilçay
Hepinize iyi geceler moralim yok o yüzden mesajlara düzgün bakamadım kusura bakmayın kızlar
Ya mutfakta ayrılan yere sığmıyor ust kısmı acık duruyorMakineye noldu kuzu?
Üst kısmı açık duruyor derkenYa mutfakta ayrılan yere sığmıyor ust kısmı acık duruyor
SABAH(06.00)
3 kuru kayısı
KAHVALTI(08.39)
1 tb lavaş
ARA(15.00)
1 çay bardağı çerez
AKŞAM(18.00)
1 lahmacun
2 bardak ayran
Hepinize iyi geceler moralim yok o yüzden mesajlara düzgün bakamadım kusura bakmayın kızlar
Yarına farkı görürsün kaptanım benceO güzel hissi ben de hissetmiştim gece aç iken ama sabah gram oynamamış çok sinirliyim şu an..
Afiyet olsun canım menün çok güzel hayırdır neyin var canımSABAH(06.00)
3 kuru kayısı
KAHVALTI(08.39)
1 tb lavaş
ARA(15.00)
1 çay bardağı çerez
AKŞAM(18.00)
1 lahmacun
2 bardak ayran
Kızlar bu akşam çok üzülerek spor yapamadığımı söylemek istiyorumve bunun nedeni bulaşıklar !!! Her akşam yemekten sonra klasık bulaşık yıkıyorum makine kullanım dışı...okuldan öğlen gelıyorum çok yorgun ve aç oldugum için yapamadım ama bi düzen oturtmam lazım bi araya sığdırmalıyım onu da
Kızlar dün psikolojikmen iyi değildim.. sıkıcı bir gündü nedense içim sıkıldı uykum geldi habire.. ve menümün altınada yazmıştım zor bi gün diye çokta acıktım.. en sonunda çikolatalara dayanamadım ağlayacaktım nerdeyse yave yedim kızlar bikaç çikolata yedim gittim dolmaya abandım sonra o küçük patateslerden yedim ardından lavaşla kavurmayı dürüm yapıp yedim kola da içecektim içemedim kola çok tatlı geldi.. o şekilde nefsimi tatmin ettim sanırım bayramı yaşayamamanın acısını çıkardım pskolojik olarak
Gece de kızım 2 kez çığlık çığlığa uyandı nedensemoralim bozuldu gecede badem şekerlerden falan attım ağzıma..
Sonuç ? Sabah 57 kiloydum.. pişmanımda değilimde.. rejim pskolojisinden çıkmadım kendimi rahatlattım diyorum insanım sonuçta biyerde kaçıyo ayar. Bugün toplayacağıma inanıyorum. Bi sonraki hedefim olan 55 e odaklandım
Başka bi otobusle gitsen canım çok sinir bozucu gerçekten..Selam kızlar bugun sabah çok gerıldım sinir bızucu bi gündü, işe gıttıgım otobus yazıhanesi koltuk sahıplerini karıştırmış bız dun yer ayırdık, benım yerıme başkasını yazmış mal herifbn oturdum baska bi örtmen bayan geldı dikildi tepeme kalkar mısınız burası benım yerim kalkın diyor bana kalktım artık sonra baska bış yer varmış oturdum ama demıralize oldum yanı bırak dün de böyle yer sorunu oldu, bu kadar zor bi iş mi bu yanı insanları birbirine düşünüyorlar, hey Allahım adamı 10 kere arayıp teyit ettirdık ama bakalım yarın başımıza ne gelecek
Biraz fazla değil mi canım ?Sabah: okulda kahvaltımız vardı yola çıkmadan 1 incir yedim, 1 kepçe menemen 6-7 zeytin 2 dilim peynir 1 dilim tahin helvası 1 baklava
Ara: 2 incir
Ara: turk kahvesi az 9 kat
Akşam: 4 biber dolması 2 kaşık yoğurt
Ara: yeşilçay, turk kahvesi soda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?