Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

SABAH(06.00)
1 fincan şekersiz Türk kahvesi
3 kuru kayısı

KAHVALTI(08.39)
1 tb lavaş
İçine domates, 3 burgu peynir , biraz kuru soğan ve nane koydum
1 yumurtadan az yağlı omlet

ARA(15.00)
1 çay bardağı çerez

AKŞAM(18.00)
1 lahmacun
2 bardak ayran

Spor: 53 dk (tempolu yürüyüş ve bölgesel hareketler)
Su: 2,5-3 lt
Çay: 2 Yeşilçay

Hepinize iyi geceler moralim yok o yüzden mesajlara düzgün bakamadım kusura bakmayın kızlar

Harikasın maşallah.
Kurutma işinde seriyosun kuruyormu? Başka işlem yok sanırım.

Evet canım 200 gr gitmiş bugüne şükür :)

Aynen canım mide küçüldü mü sıkıntı yok. Ama o safha çook zor. Bende nasıl açım anlatamam yarın güzel eksi görcem hissediyorum..
O güzel hissi ben de hissetmiştim gece aç iken ama sabah gram oynamamış çok sinirliyim şu an..

Makineye noldu kuzu?

Hayırdır neyin var canım?

Neyin var canım

O güzel hissi ben de hissetmiştim gece aç iken ama sabah gram oynamamış çok sinirliyim şu an..
Yarına farkı görürsün kaptanım bence

Kızlar dün psikolojikmen iyi değildim.. sıkıcı bir gündü nedense içim sıkıldı uykum geldi habire.. ve menümün altınada yazmıştım zor bi gün diye çokta acıktım.. en sonunda çikolatalara dayanamadım ağlayacaktım nerdeyse ya ve yedim kızlar bikaç çikolata yedim gittim dolmaya abandım sonra o küçük patateslerden yedim ardından lavaşla kavurmayı dürüm yapıp yedim kola da içecektim içemedim kola çok tatlı geldi.. o şekilde nefsimi tatmin ettim sanırım bayramı yaşayamamanın acısını çıkardım pskolojik olarak
Gece de kızım 2 kez çığlık çığlığa uyandı nedense moralim bozuldu gecede badem şekerlerden falan attım ağzıma..
Sonuç ? Sabah 57 kiloydum.. pişmanımda değilimde.. rejim pskolojisinden çıkmadım kendimi rahatlattım diyorum insanım sonuçta biyerde kaçıyo ayar. Bugün toplayacağıma inanıyorum. Bi sonraki hedefim olan 55 e odaklandım

Afiyet olsun canım menün çok güzel hayırdır neyin var canım

Çok geçmiş olsun sığmayan makineye de ne yapılır ki olsa olsa hortumu uzatılir tabi şu borusu uygunsa

Evet sıkma canını gelsin 55

Dün ki menüm
Kahvaltı yok
Öğle 13.30
Domates
Salatalık
Yumurta
2 dilim ekmek
2 çatal reçel

Ara 18.00
Birkaç kaşık dondurma

Akşam 20.00
2 kaşık tavuklu şehriye pilavi
2 kaşık yoğurt

1.5 saat yürüyüş
1.5 lt su

Ben de dün yazdığım menüden sonra neler yemedim ki
Düğüne gitmek için eşimi bekledik çok ge c geldi çok acıkmıştım. Öncesinde, düğünde ve sonrasında yedim durdum. Sabah +500 gramla ve cok aç uyandım. Neyse ki Çörek otu yağı ve Türk kahvesi ile öğle yi buldum.

Kahvaltıyı geciktirme ekolume devam ediyorum. Bugün buna Karatay i da eklemeyi karar verdim.

Sabah.9 da 1 çay kaşığı Çörek otu yağı
Türk kahvesi

7500 adim orta tempo çarşı gezmesi

13.00 kahvaltı
1 kayisi kıvamı yumurta
1 Sucuklu yumurta
2 dilim hellim peyniri
Domates salatalık
10 çiğ badem

Arada kahve kayisi öğünü yapıp aksama Karatay öğünü insallah

Selam kızlar bugun sabah çok gerıldım sinir bızucu bi gündü, işe gıttıgım otobus yazıhanesi koltuk sahıplerini karıştırmış bız dun yer ayırdık, benım yerıme başkasını yazmış mal herif bn oturdum baska bi örtmen bayan geldı dikildi tepeme kalkar mısınız burası benım yerim kalkın diyor bana kalktım artık sonra baska bış yer varmış oturdum ama demıralize oldum yanı bırak dün de böyle yer sorunu oldu, bu kadar zor bi iş mi bu yanı insanları birbirine düşünüyorlar, hey Allahım adamı 10 kere arayıp teyit ettirdık ama bakalım yarın başımıza ne gelecek

Başka bi otobusle gitsen canım çok sinir bozucu gerçekten..

Sabah: okulda kahvaltımız vardı yola çıkmadan 1 incir yedim, 1 kepçe menemen 6-7 zeytin 2 dilim peynir 1 dilim tahin helvası 1 baklava
Ara: 2 incir
Ara: turk kahvesi az 9 kat
Akşam: 4 biber dolması 2 kaşık yoğurt
Ara: yeşilçay, turk kahvesi soda

Biraz fazla değil mi canım ?

08.30
1 türk kahvesi

09.00
2 yumurta ile omlet
Kk peynir
Domates salatalık

11.00
1 yeşil çay

13.00
1 dilim kavub
1 incir

14.30
1 yk pilav
1 yk kavurma
2 yk kuru fasulye

17.00
2 kepçe çorba

3 lt su
Eşohmanla 2 kez leslie 1 mile express

Bugün karnım şiş nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…