Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Canım metonun hızlı zamanlarında aç kalırsan, kitler kendini vücudun..
Yemen ve yememen gereken zamanlara dikkat edersen sorun çözülür.

Hmm doğru öğreniyoruz işte zamanla kaptanım tuvalete de pek çıkamamaıştım ondandır belki..

Takmıyorum canım zaten vaçgeçmeden devam ediyorum şükürki bugün 200 gr gitniş ve 56.4 geldim cumaya hedefimw ulaşacağım inşallah. Sanırım benimkisi senin dediğin gibi duygusal açlıktı ya o kadar tuttum kendimi sonunda çozuttum yine de kendimi tebrik ediyorum senide tabii :))
Şu evdeki dolma tatlı et ve şeker faslı bitsw bari ya ay herşeyde olduğu gibi duruyo demekki ben yemeyince bitmiyomuş herşeyi ben yiyomuşum bunu anladım

Kv deki dolmada bitmedi onuda ben yiyomuşum meğer her bayram biterdi

Salı menü
09.00
1 türk kahvesi
1 yeşik çay
Limonsu su
4 bayram çikolatası
2 draje şeker
2 baklava
10 yaprak sarma

15.00
1 haş yumurta
1 şeftali

17.00
Birkaç kaşık çorba
Salata
2 yk kavurma

17.30
1 yeşil çay

Eşohmanla 1 kez leslie 1 mile express
3.5 lt su

Zereno @akrep33 daha kötü ama erik komposto yazacaktım o da az şekerli erik diye çıkmış

Kış hazırlığı yapiyom kızlar. Dolmalık biber kuruttum. Arkadaşım benim için domates kuruttu.gene de öğrenmek için bi 5 kilo da ben kuruttum. Yeşil biber de kurtuyorum.bu kurutma işi hoşuma gitti 10 kilo yeşil fasulye aldım şimdi onu da kırıp serecem
pazardan salçalık domates baktım ilk defa salça yapacam .kislik domates sosu deneme maksatlı 225 cc Likk tek kullanımlık 5 kavaniz yaptım. Daha da yapsam olur. Ahudu rexeli yaptim azcik,meyveler curuyexekti yoksa.erik kompostosu yaptığımı anlamissinizfir zaten

Bayram ertesi, ev alma telaşı,kış hazırlıkları, İlkokula başlayacak ikizler derken baya yogun bir dönemin içindeyiz. Bu hafta 1 haftaya 2 düğünumuz var ayriyeten. Şükür,hepsi tatlı koşturmaca.

2-3 gündür kahvaltimi gecijtitmeye devam ediyorum. Türk kahvesi içip ise güce kendimi kaptirinca öğlen oluyor.öğlen güzel bir kahvaltı yapıp ikindi araogun Aksam etken saatte yemek.umarım iştahımi Kırarım.

66.7 son kilo bildirimimi. 69.5 oldum.bu sabah 68.3.
2 günde 66.5 olmam lazım

Dün ki menüm
Kahvaltı 12.00
Domates
Salatalık
Peynir
Yarım simit
2 çatal reçel
Birkaç çatal yumurta

Ara 15.00
1 haşlanmış mısır

Ara 18.00
Birkaç kaşık maraş dondurmasi

Akşam 19.40
1 ince lahmacun
Bol salata

1 saat yürüyüş
1.5 lt su

Kolay gelsin canım 66.5 olamasanda üzülme nerdeyse 2 kilo var çünkü arada bol bol su iç ödemini atarsın

Hamaratlığın tutmuş canım:)

Kahvaltıda biraz kaçmış canım ama sporla ve az yiyerek biraz toplamışsın afiyet olsun :)

selam kızlar 2 gundur 2 saat yol gidip geliyorum epey yoruyor ve acıktırıyor buna rağmen öğlen yemıyorum ama şuan nasıl açım varya anlatamam size, işte zor safhalar bunları atlatırsak kolaylaşacak inşallah çünkü mide büyüdü mü küçültmesi zor birazdan patatesli omlet yiyeceğim 5:30 da yapmaya başlayacagım

Kahvaltıda biraz kaçmış canım ama sporla ve az yiyerek biraz toplamışsın afiyet olsun :)

Evet canım 200 gr gitmiş bugüne şükür :)

Aynen canım mide küçüldü mü sıkıntı yok. Ama o safha çook zor. Bende nasıl açım anlatamam yarın güzel eksi görcem hissediyorum..

08.30
1 türk kahvesi

09.00
2 rafadan yumurta
1 çay

13.00
4 yk taze fasulye
1 yaprak sarma

16.00
3 ceviz kadar haş patates
3 minik biber

Türk kahvesi içebilirim.

2 kez leslie 1 mile express yaptım eşohmanla
Su şuan 2 lt yatana kadar 3lt yi geçer

Çok aç ve zor günlerden biri...

Kolay gelsin canım 66.5 olamasanda üzülme nerdeyse 2 kilo var çünkü arada bol bol su iç ödemini atarsın
Yeni tarzimda,Ogleye kadar sıkıntı olmuyo da ogleden yatan kadar zor . Iyi yani acijtikca su iciyorum:)

Arada salatalık yedım Türk kahvesi 3 fincan oluyor.artık 4 . Zararlı olur diye kafein siz kahve içiyorum.

Bizim orda bi deyim var "açlıktan hantır hantır ediyorum":)

Bu ikileme ambarı Delen farelerin çıkardığı sesten gelir:)

Bu günkü menüm

Sabah 9
Nescafe fincanı nda şekersiz Türk kahvesi

12.30
Yarım çay tabağı kadar Tahinli çörek
2 Wasa
1 yunurta
2 Cecil peyniri
domates salatalık
yarım kase yogurtlu fırın biber

16.00 şekersiz kahve
1 kayisi/salatalık bol

17.00
10 çilek
1 orta boy muz
2 yk yoğurt 1 çay bardağı süt
1 yk keten tohumu +1 yk fistik
kafein siz Nescafe

Yürüyüş 30 dk.

Burada bitmesini umudediyorum.yemekli düğüne davetliyiz

Sabah: 2 dilim ekmek salata biraz peynir az bal ve yeşilçay
Ara: çeyrek simit çay (okulda toplantıda)
Ara: (okuldan gelince) 2 incir 1 küçük armut
Ara: 1 br soguk sutlü kahve
Akşam: 1 patates 2 yumurtadan omlet
Ara: yeşilçayımı içiyorum
Ara: turk kahve soda

Kızlar bu akşam çok üzülerek spor yapamadığımı söylemek istiyorum ve bunun nedeni bulaşıklar !!! Her akşam yemekten sonra klasık bulaşık yıkıyorum makine kullanım dışı...okuldan öğlen gelıyorum çok yorgun ve aç oldugum için yapamadım ama bi düzen oturtmam lazım bi araya sığdırmalıyım onu da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…