canım selam senınle baya benzıyor kilo durumlarımız ben de arada o 7 rakamını görüyorum sonra kurtuluyorum kabusum oldu artık kalıcı 6lara geçelimgünaydın
ohh be tatil bitti düzenli hayatıma geri döndüm. hep çalıştığım için evde olunca ayarlayamıyorum ipin ucu kaçıyor 7 lii bişeyler gördüm bu sabah tartıda ama moral bozmak yok. cuma gününe kadar eksi kilolara geleceğim :)
selam beybimHerkese selamlar
Sanmayınki ayperest bayramda cozuttu o yüzden gelmiyo diye :)
Bayramda bildiğiniz aç gezdim kızlar.. çok biyere gidemedik böylece ikramlardan kurtuldum :) çoğunluk kv de de geçti ve bi yığın misafir ve bulaşıkla başbaşa kalan ben () baya bi spor yaptım sayılır
Canım istemiyo ayağına bazı günler akşam yemeği yemedim..
Hiç ekmek yemedim.
Hergün 3 lt su içtim
Hergün yeşil çayımı içtim
Hiç tatlı yemedim
Toplamda 1 çikolata ve 3 şeker yedim
Dolmayı çoook az yedim.
İnceldiğimi hissediyorum..
En sob perşembe tartılmıştım ve 56.3 gelmiştim bugünse 56.6 geldim nedenseaç gezip böyle gelmek beni üzdü üstelik bayramın 1. Günü regl oldum ve ona rağmen kendimi tuttum
O moral bozukluğuyla sabah kahvaltımı çikolata baklava ve dolma ile yaptım
Sonra spor su devam ediyorum akşamı erken ve çok hafif geçirmem lazım
Benden böyle kızlar cumaya hedef 55.9
hoşgeldin canım ya valla iyi ki geldin :) özledim sizi, artık bi silkinip kendimize gelelim, benım bayram da cok iyi gecti sadece 1 dilim baklavayla gecti sonra evde hep dikkat etmeye devam gecen bir öğün kızartma yedim onun dısında hiç cısım yok gibiİyi akşamlar kızlar malum Bayram yoğunluğu bundan mütevellit giremedim siteye 2 gündür daha doğrusu girdim ama cevap yazamadım :) Bayram bitti 3 günü güzel bir günü kötüydüama düzelecek her şey tüm kalbimle inanıyorum hedefime ulaşacağım gün gelecek inş :) sizler nasılsınız? Ben bir geçmişe uçayım :)
aynen öyle canım biraz daha sabır edicez yolu yok üzülmek beni ileriye götürmeyecekAman mesajları alıntıladım ama cevaplayamıyorum bir sorun oldu galiba :/
@be your selff canım sana mesaj yazmak bi türlü kısmet olmadı yavbu arada hem ölçün hem kilon maşallah süpersin kuzuu :)
_perina_ canım sakın üzülme evet belki istediğin gibi bir fark olmadı ama tatilde kilo alanlardan da olmadın iyi tarafından bakalım olaya bu yıl bizim yılımız olsun inş hepimiz fit hallerimize kavuşalım :)
@ayperest canım 300 gr için üzüldüğüne değmez bir iki güne geçecektir
@bebekicin @tabitabi hoşgeldiniz kızlar :)
Hepinize de kocaman merabaaa insan yüzlerini bile bilmediği insanları niye özler ki acaba
pide mi ooSabah 9.da duble şekersiz Türk kahvesi
bol su
12 de kahvaltı
1 yumurta az yağlı baharatlı salçalı
2 adet Wasa
1 Cecil peyniri
10 adet irili ufaklı erik
Ara.kahve. 10 erik.
1 kase az şekerli erik
Aksam 17. 30
1 kepçe şehriye corba
5 parça kemikli et
2 dilim pide
yogurtlu kırmızı biber
Ara.yeşil çay.
Kahve
spor.15 dk eliptik için söz veriyorum.inşallah daha fazla olur
kaptanım menü baya dolu dolu olmuşBugün menüm
Sabah
İşkembe mumbar dolma
Ara
Kavun
Kahve
Öğle
Kavurma pide
Akşam
Az fıstık
Kavun
Bi lokmalık pideye 3 parça et
1 kase mantı
Saat 14:00 ten 18:00 e kadar yürüdüm çarşı mağazalar..
Ayaklarım perttt
Sporum da bu olsun.
Erik partisi yapmışız afiyet olsun belki miktar az daha az olabilirdiSabah 9.da duble şekersiz Türk kahvesi
bol su
12 de kahvaltı
1 yumurta az yağlı baharatlı salçalı
2 adet Wasa
1 Cecil peyniri
10 adet irili ufaklı erik
Ara.kahve. 10 erik.
1 kase az şekerli erik
Aksam 17. 30
1 kepçe şehriye corba
5 parça kemikli et
2 dilim pide
yogurtlu kırmızı biber
Ara.yeşil çay.
Kahve
spor.15 dk eliptik için söz veriyorum.inşallah daha fazla olur
Sabah öğle miktar belirtilmemiş kafamda deli sorularBugün menüm
Sabah
İşkembe mumbar dolma
Ara
Kavun
Kahve
Öğle
Kavurma pide
Akşam
Az fıstık
Kavun
Bi lokmalık pideye 3 parça et
1 kase mantı
Saat 14:00 ten 18:00 e kadar yürüdüm çarşı mağazalar..
Ayaklarım perttt
Sporum da bu olsun.
Bu halka simit gibi bişey miydi?meninğ beğendim canım afiyet olsun yarından tezi Yok spora başlıyoruz inş perinam :)Sabah: 1 dilim halka, 1 domates, az peynir 1 kupa yeşilçay
Ara: 1 kupa soguk sütlü kahve 2 kara incir
Akşam: 1 kase bamya 6-7 zeytin az halkadan yedim
Ara: yeşilçay 1 incir
Ara: şimdi bi yorgunluk kahvesi ve soda içeceğim
Kızlar henuz kilomda cok oynama olmasa da ben zayıfladıgımı hissedıyorum hafiften inşallah devamı gelecek !!!
Canım bayramdaki Azminden ötürü tebrik ediyorum bu defa Zafer çok yakın hissediyorum :)canım selam senınle baya benzıyor kilo durumlarımız ben de arada o 7 rakamını görüyorum sonra kurtuluyorum kabusum oldu artık kalıcı 6lara geçelim
selam beybimZereno yla yoksunuz buralar cok sessizleşti...şu anki kilon cok güzel birilerinin de hayali :)) sen daha iyisini de yapacaksın sadece biraz unut cok takma o gram hesaplarını biraz akışına bırak dikkat edıyorsun zaten kuzum, bayramdaki çabanı da takdir ediyorum süpersin, ama o moral bozup yemek bende de var bunu yapmayalım biz dikkat ettıkten sonra Allahın izniyle elbet gidecek o kilolar hem de en direndiği gitmiyor gibi göründüğü anda bile...
hoşgeldin canım ya valla iyi ki geldin :) özledim sizi, artık bi silkinip kendimize gelelim, benım bayram da cok iyi gecti sadece 1 dilim baklavayla gecti sonra evde hep dikkat etmeye devam gecen bir öğün kızartma yedim onun dısında hiç cısım yok gibi
aynen öyle canım biraz daha sabır edicez yolu yok üzülmek beni ileriye götürmeyecek
pide mi oo
kaptanım menü baya dolu dolu olmuş
Kuzu bu halka nedir her kahvaltında görüyorum ve aklıma halka tatlı geliyor..Sabah: 1 dilim halka, 1 domates, az peynir 1 kupa yeşilçay
Ara: 1 kupa soguk sütlü kahve 2 kara incir
Akşam: 1 kase bamya 6-7 zeytin az halkadan yedim
Ara: yeşilçay 1 incir
Ara: şimdi bi yorgunluk kahvesi ve soda içeceğim
Kızlar henuz kilomda cok oynama olmasa da ben zayıfladıgımı hissedıyorum hafiften inşallah devamı gelecek !!!
Miktar ı ben de diyememkiErik partisi yapmışız afiyet olsun belki miktar az daha az olabilirdi
Sabah öğle miktar belirtilmemiş kafamda deli sorularafiyet olsun kaptanım
Halka halka söyle banaaBu halka simit gibi bişey miydi?meninğ beğendim canım afiyet olsun yarından tezi Yok spora başlıyoruz inş perinam :)
Seçim sloganı gibi olmuşİyi geceler canlarım inş yarın hepimiz için daha güzel, daha mutlu , daha huzurlu, daha iradeli ve daha azimli olduğumuz bir gün olur :) Cuma'ya son 2 :/
Yöresel bi ekmek canım ya sadece bayramlarda yapılır içinde susam ve ceviz varKuzu bu halka nedir her kahvaltında görüyorum ve aklıma halka tatlı geliyor..
AhahaaSeçim sloganı gibi olmuş
tanışmasanız daha iyi gerek yok bnce ben de bitsin diye bakıyorum çünkü aşırı lezzetli ve biraz yağlıHalka halka söyle banaanası bişisiinnn
Miktar ı ben de diyememkiölene kadar değil doyana kadar diyelim
Seçim sloganı gibi olmuş
Ah ah :/ kesin tam benlik bişeytanışmasanız daha iyi gerek yok bnce ben de bitsin diye bakıyorum çünkü aşırı lezzetli ve biraz yağlı
Hmm cevizzz.. Sen nereliydine kuzu ve tarifini verseneYöresel bi ekmek canım ya sadece bayramlarda yapılır içinde susam ve ceviz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?