Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Sabah: 1 dilim halka, 1 domates, az peynir 1 kupa yeşilçay
Ara: 1 kupa soguk sütlü kahve 2 kara incir
Akşam: 1 kase bamya 6-7 zeytin az halkadan yedim
Ara: yeşilçay 1 incir
Ara: şimdi bi yorgunluk kahvesi ve soda içeceğim

Kızlar henuz kilomda cok oynama olmasa da ben zayıfladıgımı hissedıyorum hafiften inşallah devamı gelecek !!!

canım selam senınle baya benzıyor kilo durumlarımız ben de arada o 7 rakamını görüyorum sonra kurtuluyorum kabusum oldu artık kalıcı 6lara geçelim
selam beybim Zereno yla yoksunuz buralar cok sessizleşti...şu anki kilon cok güzel birilerinin de hayali :)) sen daha iyisini de yapacaksın sadece biraz unut cok takma o gram hesaplarını biraz akışına bırak dikkat edıyorsun zaten kuzum, bayramdaki çabanı da takdir ediyorum süpersin, ama o moral bozup yemek bende de var bunu yapmayalım biz dikkat ettıkten sonra Allahın izniyle elbet gidecek o kilolar hem de en direndiği gitmiyor gibi göründüğü anda bile...
hoşgeldin canım ya valla iyi ki geldin :) özledim sizi, artık bi silkinip kendimize gelelim, benım bayram da cok iyi gecti sadece 1 dilim baklavayla gecti sonra evde hep dikkat etmeye devam gecen bir öğün kızartma yedim onun dısında hiç cısım yok gibi
aynen öyle canım biraz daha sabır edicez yolu yok üzülmek beni ileriye götürmeyecek
pide mi oo
kaptanım menü baya dolu dolu olmuş

Erik partisi yapmışız afiyet olsun belki miktar az daha az olabilirdi
Sabah öğle miktar belirtilmemiş kafamda deli sorular afiyet olsun kaptanım

Bu halka simit gibi bişey miydi?meninğ beğendim canım afiyet olsun yarından tezi Yok spora başlıyoruz inş perinam :)

Canım bayramdaki Azminden ötürü tebrik ediyorum bu defa Zafer çok yakın hissediyorum :)

KAHVALTI-ÖĞLE(10.00)
Çeyrek tırnaklı pide
1 haşlanmış yumurta
4-5 dilim peynir
Domates,salatalık
4-5 kaşık yoğurt

ARA(15.00)
1er domates, salatalık
100 gr labne

AKŞAM(18.30)
1 kase cacık
7 kaşık sebzeli bulgur pilavı ( _perina_ sende görüyordum hep sonunda bende denedim çok güzel oldu Ya diyette olmasam rahat iki tabak yerdim )
1 dilim kavun

Spor: yok(yarın başlıyorum inş )
Su: 2 lt
Çay: 1 Yeşilçay

Kuzu bu halka nedir her kahvaltında görüyorum ve aklıma halka tatlı geliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…