Canım recel yemek gun içinde kan şekeri dengesini etkilediği için yağ yakımını da olumsuz etkiliyormuş bnde yiyordum artık bıraktım balı tercıh edıyorum azDün ki menüm
Kahvaltı yok
Öğle 13.30
Domates
Salatalık
Yumurta
2 dilim ekmek
2 çatal reçel
Ara 18.00
Birkaç kaşık dondurma
Akşam 20.00
2 kaşık tavuklu şehriye pilavi
2 kaşık yoğurt
1.5 saat yürüyüş
1.5 lt su
Kuzum çörek otu yağı ne etki edıyor?Ben de dün yazdığım menüden sonra neler yemedim ki
Düğüne gitmek için eşimi bekledik çok ge c geldi çok acıkmıştım. Öncesinde, düğünde ve sonrasında yedim durdum. Sabah +500 gramla ve cok aç uyandım. Neyse ki Çörek otu yağı ve Türk kahvesi ile öğle yi buldum.
Kahvaltıyı geciktirme ekolume devam ediyorum. Bugün buna Karatay i da eklemeyi karar verdim.
Sabah.9 da 1 çay kaşığı Çörek otu yağı
Türk kahvesi
7500 adim orta tempo çarşı gezmesi
13.00 kahvaltı
1 kayisi kıvamı yumurta
1 Sucuklu yumurta
2 dilim hellim peyniri
Domates salatalık
10 çiğ badem
Arada kahve kayisi öğünü yapıp aksama Karatay öğünü insallah
Sorma canım ya fobi yarattılar resmenBaşka bi otobusle gitsen canım çok sinir bozucu gerçekten..
Canım evet akşamki dolmalar fazlaydı bide 9 katBiraz fazla değil mi canım ?
Gayet iyi bence canım hem sporun da var :)08.30
1 türk kahvesi
09.00
2 yumurta ile omlet
Kk peynir
Domates salatalık
11.00
1 yeşil çay
13.00
1 dilim kavub
1 incir
14.30
1 yk pilav
1 yk kavurma
2 yk kuru fasulye
17.00
2 kepçe çorba
3 lt su
Eşohmanla 2 kez leslie 1 mile express
Bugün karnım şiş nedense
Yanı üst kapağı sığmadıgı için onu çıkarttılar kapaksız duruyor içine su sızar diye de annem kullanmıyor babam saç bı kapak yapscak onu bekliyoruzÜst kısmı açık duruyor derkennasıl yani ? Bulaşık makinesinden söz ediyoruz dimi
Cnm işte yukseklik sorun ama cidden evin bulaşığı bitmıyor yaÇok geçmiş olsun sığmayan makineye de ne yapılır ki olsa olsa hortumu uzatılir tabi şu borusu uygunsa
Evet sıkma canını gelsin 55
Dediklerine katılıyorum gerçekten canım, arada böyle boşalmak iyi diyorum ya robot değiliz sonuçta telafi edersin sen, bazen bana da oluyor o iç sıkıntısı dua et kuzum...Kızlar dün psikolojikmen iyi değildim.. sıkıcı bir gündü nedense içim sıkıldı uykum geldi habire.. ve menümün altınada yazmıştım zor bi gün diye çokta acıktım.. en sonunda çikolatalara dayanamadım ağlayacaktım nerdeyse yave yedim kızlar bikaç çikolata yedim gittim dolmaya abandım sonra o küçük patateslerden yedim ardından lavaşla kavurmayı dürüm yapıp yedim kola da içecektim içemedim kola çok tatlı geldi.. o şekilde nefsimi tatmin ettim sanırım bayramı yaşayamamanın acısını çıkardım pskolojik olarak
Gece de kızım 2 kez çığlık çığlığa uyandı nedensemoralim bozuldu gecede badem şekerlerden falan attım ağzıma..
Sonuç ? Sabah 57 kiloydum.. pişmanımda değilimde.. rejim pskolojisinden çıkmadım kendimi rahatlattım diyorum insanım sonuçta biyerde kaçıyo ayar. Bugün toplayacağıma inanıyorum. Bi sonraki hedefim olan 55 e odaklandım
Menun harika da ne oldu sana kuzum inş ciddi bir sorun yoktur, bu gece de yoksun meraktayımSABAH(06.00)
1 fincan şekersiz Türk kahvesi
3 kuru kayısı
KAHVALTI(08.39)
1 tb lavaş
İçine domates, 3 burgu peynir , biraz kuru soğan ve nane koydum
1 yumurtadan az yağlı omlet
ARA(15.00)
1 çay bardağı çerez
AKŞAM(18.00)
1 lahmacun
2 bardak ayran
Spor: 53 dk (tempolu yürüyüş ve bölgesel hareketler)
Su: 2,5-3 lt
Çay: 2 Yeşilçay
Hepinize iyi geceler moralim yok o yüzden mesajlara düzgün bakamadım kusura bakmayın kızlar
Mmmm nefissss
Oki cnm dogru peki sabah aç karna mı yenmeli?_perina_ çörekotu yağı çok işe yariyo:)
İnsülin direncine iyi geliyor başta. Bağırsakları da çalıştırıyor
kanser e iyi
Omega 3 kaynağı vb.
Hayırdır neyin var canım?
Afiyet olsun canım menün çok güzel hayırdır neyin var canım
Saolun kızlar babaannem rahatsız beyninde tümör var demişler bu gece emar filan çekilecek inş korktuğumuz gibi bişey çıkmaz tam ne olduğunu da bilmiyoruz ona canım sıkıldıMenun harika da ne oldu sana kuzum inş ciddi bir sorun yoktur, bu gece de yoksun meraktayım
Bende bi düzene oturtcam istediğim herşeye ulaşamıyorum canım suan yazlıktayım hala ama haftaya istanbula dönücem hem de okul başlıycak daha düzenli olurum arkadaşımla da spora mı yazılsak diyoduk umarım yazılırız:)Canım recel yemek gun içinde kan şekeri dengesini etkilediği için yağ yakımını da olumsuz etkiliyormuş bnde yiyordum artık bıraktım balı tercıh edıyorum az
Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versinSaolun kızlar babaannem rahatsız beyninde tümör var demişler bu gece emar filan çekilecek inş korktuğumuz gibi bişey çıkmaz tam ne olduğunu da bilmiyoruz ona canım sıkıldı
Allah razı olsun canımÇok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin
Afiyet olsun canım dengeli bi menü olmuşYarın Cuma uyumadan listemizi taşıyalım :) hepinize hayırlı geceler listeden önce de menün şurda kalsın
KAHVALTI(11.30)
1 tb lavaş
3 burgu peynir
1 dilim urfa peyniri
1 haşlanmış yumurta
Biraz acuka
1,5 porsiyon kavun
ARA(14.30)
1 bardak sade kahve
1 çay bardağı çerez
ARA
3 minnak incir
6 tane üzüm
AKŞAM(18.00)
1 tabak etli kuru fasulye
1 salkım üzüm
6-7 minik incir
1 Ece çikolata
Spor: yok
Su: 1,5 - 2 lt
Çay: 1 Yeşilçay
Aynen canım böyle bikere ayar kaçınca benim motivem baya bi düşüyo böyle zamanlarda çok sabra ihtiyacım var..Dediklerine katılıyorum gerçekten canım, arada böyle boşalmak iyi diyorum ya robot değiliz sonuçta telafi edersin sen, bazen bana da oluyor o iç sıkıntısı dua et kuzum...
Saolun kızlar babaannem rahatsız beyninde tümör var demişler bu gece emar filan çekilecek inş korktuğumuz gibi bişey çıkmaz tam ne olduğunu da bilmiyoruz ona canım sıkıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?