Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Bu durumda ilk sorumlumuz @_Rosebud_

Başarılar canım

Sabah: 1 dilim halka salata biraz peynir 1 çay k bal ve 1 kupa yeşilçay
Ara: soguk sütlü kahve
Ara: 3 küçük incir
Akşam: 3 küçük biber dolması 2 kaşık yoğurt, biraz salata
Ara: kahve soda ve yeşilçay yaparım

İyi akşamlar arkadaşlar, nasılsınız?
Birkaç gündür ilişik kesme başlama derken giremedim hiç. Evime bile yenice gelebildim zor işlermiş bu işler
Beslenmem de alt üst oldu iyice misafir kaldım arkadaşlarda mecburen başkalrıma göre yaşadım bu haftayı. Daha çok aç kaldım da diyebiliriz buna

Kiloma gelince 62,9 gösteriyor şuan

bugün yeni okuluma başladım sonunda sabahtan banka ve mem işlemlerini yaptırmakla uğraştım.

Menüm

Kahvaltı: yok
Öğle: 1 kaşık tavuk sote ekmek
Ara: 1 elma
Akşam: tavuk sote, 3 yk pilav, az patates kızartma, salata
Ara: sade kahve

Spor: kurumlar arasında koşturmakşa geçtiği için günüm onu spor sayabiliriz belki
Kitap: Başucumda Müzik
Su: 2lt

Oo 62 diyosun daha önce daha fazlaydı dimi kilon?

O halka bize gelecekkk

Sabah neden yok canım.. En azından bişiler atıver ağzına

Oo 62 diyosun daha önce daha fazlaydı dimi kilon?

Sabah neden yok canım.. En azından bişiler atıver ağzına
Gruba ilk başladığımda 65 kiloydum, 63 sularında ara vermiştim. Geçen hafta da tartım dengesizdi düzeldi sonradan, arkadaşların tartısında da kontrol ettim 62-63 küsuratlarında değişiyor açlık tokluk durumuna göre
Sabah kalkamadım apar topar hazırlanıp okula gittim seminerden dönene kadar da bir şey yemeye fırsatım olmadı

Kuzu nerden buluyosun bu garip isimleri umayım natsumem nikini değiştirince bize de söyle şaşırmayalım

Umay çocukları ve hayvanları koruyan tanrıçanın ismi kızıma vermek istediğim isimdi
Natsume de en sevdiğim çizgi film karakterlerinden biri çok düşündüm nick bulamadım hepsini almışlardı bunu yaptım ben de.
Bir dahaki mesajımda şaapacaktım nick değişikliğini

KAHVALTI(12.00)
2 küçük tahıllı ekmeğe biber salçalı peynirli tost
2 burgu peynir
1 porsiyon karpuz

ARA(14.30)
yarım kase kayısılı kakaolu yulaf lapası
1 bardak sade kahve
1 çay bardağı çerez

AKŞAM(20.30)(düğündeydik)
Yarım porsiyon etli pirinç pilavı
Az ayran çorbası
Küçük bir sigara böreği
Küçük bir ayran

Spor:yok
Su: 2 lt
Çay: yok

Çikolatalı ekmekler havaya uçuşmuş ben bayram haftasındaki ayperestimi istiyorum
Evet kızçeler daha önce uyguladığımız bir uygulamayı tekrar gündeme getiriyorum.

Her hafta sırayla bir kişi takım sorumlusu olacak ve liste yapıcak..
Süper bir uygulama Kaptanım sonuna kadar destekliyorum
Zereno m kuzum çok geçmiş olsun Allah şifasını versin inşallah üzülme canım kıyamam sana
Saol canım benim şu an bi belirsizlik var ameliyat olacak ama iyi mi kötü mü tümör, zor mu kolay mı bi ameliyat bilmiyoruz dua ediyoruz sadece

Süpersin canım bende dolma çok değil tam kıvamında

Bende diyorum bu kim meğer bizim umaymış muştaydın di mi sen?
Mazeretin var kuzu menü dengesiz olmuş ama yapacak bişey yok
O halka bize gelecekkk
Evet ya canımız çekti 1 haftadır kargoyla isterim

Bugünkü menüm
Sabah 8.30
çörek otu yağı
Türk kahvesi
2 kayısı

13.00
2 dilim Sucuklu 2 yumurta
1 dilim hellim
2 kase yağı dondurulup atılmış et suyu
1 salatalık

15.00
Türk kahvesi şekersiz
2 kayısı
1 çay kaşığı hindistan cevizi yağı

19.00
2 ayran
250 g. Tavuk döner
salata

20.
1 minik dilim yaş pasta(ikizlerin doğum günüydü )

22.
Tabaklar da kalan yaş pasta cukulata larını temizledim resmen
1/4 krep attım ağzıma

Uyuyup uyaninca böyle oldu

Kızlar bugün çocukların sınıfı belli oldu,güya kurra attılar da inanmıyorum, neyse. ..pazartesi başlayacaklar minikler okula
Evimizi aldık, ödeme işlemini de şükür hallettik bugün 2 gundur onunla uğraştık baya.bir miktarı da ekimden sonra artik

Arabanın muayenesi ,trafik cezası, cezayı odeyebilmem için banka kartının sifresibdeki sorunu halletmek gerekiyordu onlar da bir bir haloluyor.

Aldığımız eve taşınmadan bir kaç şey yaptırıp sonra toparlanmaya başlayacağım inşallah.

Az önce Cnn Türk te deniz Bayramoğlu nun programını izledim.mutluyum.gerçi biraz abuk subuk şeyler yidim ama
Özet. Sarıln birbirinize, değer verdiğinizi hissettirin

Canım akşama kadar güzel sonrası kötü olmuş artık cıss olmasın menülerde artı çıkma gibi bi lüksümüz yok artık

kızlar günaydın ya bugun arkadaşım misafirliğe geliyor, gece yaşpasta yaptım şimdi de poğaça börek sarmalar yapılacak bugun Allah yardımcım olsun
Canım aman dikkat sarmanı al tabağına yanına yoğurt ekle yavaş yavaş ye salata da yapabilirsin elinle yaptıgın şeyi yememek zor ama dikkat etmemiz lazım

Günaydınnnnn
Bu ay sonuna kadar her cumartesi pazar düğün ve nişan var herkesin evlenesi tuttu itinayla düğüne gidilir yazcam arabaya resmennnnn bugün start veriyorum
Bol bol oynamalı kardiyo desene ama menülere de dikkat akşam bekliyorum menünü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…