Bu durumda ilk sorumlumuz @_Rosebud_***2.TAKIM 533.ETAP***
akrep33(72,6/ 73,8 / -1,2/%-1,65/ %-0,83)
Zereno(85,1/83,4/1,7/%2,00/%1,00)
_rosebud_(59,9 ///) bildirimde bulunmadı
Gzm2628 (84///)sabit
hedef25(85,5///)Bildirimsiz izne ayrıldı
2BHB(61,0/60,2/0,8/%1,31/%0,66)
hedef56(66,7 /68.3/-1,6/%-2,40/%-0,80)Yüzdesi 3e bölündü
bebekicin(68,6/ 69 / -0,4/%-0,58/%-0,29)
ayperest(58,1/56.5/1.6/%1,38)
Tabitabi (87.1/ / ) 525.etap izne ayrılan üye aynı kilosu ile geri döndü
2.TAKIM ORTALAMA :%0,112
Oo 62 diyosun daha önce daha fazlaydı dimi kilon?İyi akşamlar arkadaşlar, nasılsınız?
Birkaç gündür ilişik kesme başlama derken giremedim hiç. Evime bile yenice gelebildim zor işlermiş bu işler
Beslenmem de alt üst oldu iyice misafir kaldım arkadaşlarda mecburen başkalrıma göre yaşadım bu haftayı. Daha çok aç kaldım da diyebiliriz buna
Kiloma gelince 62,9 gösteriyor şuan
O halka bize gelecekkkSabah: 1 dilim halka salata biraz peynir 1 çay k bal ve 1 kupa yeşilçay
Ara: soguk sütlü kahve
Ara: 3 küçük incir
Akşam: 3 küçük biber dolması 2 kaşık yoğurt, biraz salata
Ara: kahve soda ve yeşilçay yaparım
bugün yeni okuluma başladım sonunda sabahtan banka ve mem işlemlerini yaptırmakla uğraştım.
Menüm
Kahvaltı: yok
Öğle: 1 kaşık tavuk sote ekmek
Ara: 1 elma
Akşam: tavuk sote, 3 yk pilav, az patates kızartma, salata
Ara: sade kahve
Spor: kurumlar arasında koşturmakşa geçtiği için günüm onu spor sayabiliriz belki
Kitap: Başucumda Müzik
Su: 2lt
Sabah neden yok canım.. En azından bişiler atıver ağzınabugün yeni okuluma başladım sonunda sabahtan banka ve mem işlemlerini yaptırmakla uğraştım.
Menüm
Spor: kurumlar arasında koşturmakşa geçtiği için günüm onu spor sayabiliriz belki
Oo 62 diyosun daha önce daha fazlaydı dimi kilon?
Gruba ilk başladığımda 65 kiloydum, 63 sularında ara vermiştim. Geçen hafta da tartım dengesizdi düzeldi sonradan, arkadaşların tartısında da kontrol ettim 62-63 küsuratlarında değişiyor açlık tokluk durumuna göreSabah neden yok canım.. En azından bişiler atıver ağzına
Kuzu nerden buluyosun bu garip isimleri umayım natsumemGruba ilk başladığımda 65 kiloydum, 63 sularında ara vermiştim. Geçen hafta da tartım dengesizdi düzeldi sonradan, arkadaşların tartısında da kontrol ettim 62-63 küsuratlarında değişiyor açlık tokluk durumuna göre
Sabah kalkamadım apar topar hazırlanıp okula gittim seminerden dönene kadar da bir şey yemeye fırsatım olmadı
Çikolatalı ekmekler havaya uçuşmuş ben bayram haftasındaki ayperestimi istiyorum08.00
1 türk kahvesi
08.30
2 dilim yağsız kızarmış peynir
Domates salatalık
Çay
12.00
2 gün kurusu
13.00
1 kase çorba
1 dilim çikolatalı ekmek
15.15
3 servis kaş bulgur pilavı
3 yk kavurma
Biraz lavaş
4 dilim falab çikolatalı ekmek
2 kez leslie 1 mile express
Su 2lt yatana kadar 3 olur
Süper bir uygulama Kaptanım sonuna kadar destekliyorumEvet kızçeler daha önce uyguladığımız bir uygulamayı tekrar gündeme getiriyorum.
Her hafta sırayla bir kişi takım sorumlusu olacak ve liste yapıcak..
Saol canım benim şu an bi belirsizlik var ameliyat olacak ama iyi mi kötü mü tümör, zor mu kolay mı bi ameliyat bilmiyoruz dua ediyoruz sadece
Süpersin canım bende dolma çok değil tam kıvamındaSabah: 1 dilim halka salata biraz peynir 1 çay k bal ve 1 kupa yeşilçay
Ara: soguk sütlü kahve
Ara: 3 küçük incir
Akşam: 3 küçük biber dolması 2 kaşık yoğurt, biraz salata
Ara: kahve soda ve yeşilçay yaparım
Bende diyorum bu kim meğer bizim umaymışİyi akşamlar arkadaşlar, nasılsınız?
Birkaç gündür ilişik kesme başlama derken giremedim hiç. Evime bile yenice gelebildim zor işlermiş bu işler
Beslenmem de alt üst oldu iyice misafir kaldım arkadaşlarda mecburen başkalrıma göre yaşadım bu haftayı. Daha çok aç kaldım da diyebiliriz buna
Kiloma gelince 62,9 gösteriyor şuan
Mazeretin var kuzu menü dengesiz olmuş ama yapacak bişey yokbugün yeni okuluma başladım sonunda sabahtan banka ve mem işlemlerini yaptırmakla uğraştım.
Menüm
Evet ya canımız çekti 1 haftadır kargoyla isterimO halka bize gelecekkk
Çocuğuna jiji ismini koy bak o da iyidir sihirli güçleri vardı onun daKız ya da erkek farketmez çocuğumun sahip olmasını istediğim kişilik özelliklerine karaktere sahip Natsume sadece hir çizgi film karakteri olması çok yazık
Canım akşama kadar güzel sonrası kötü olmuş artık cıss olmasın menülerde artı çıkma gibi bi lüksümüz yok artıkBugünkü menüm
Sabah 8.30
çörek otu yağı
Türk kahvesi
2 kayısı
13.00
2 dilim Sucuklu 2 yumurta
1 dilim hellim
2 kase yağı dondurulup atılmış et suyu
1 salatalık
15.00
Türk kahvesi şekersiz
2 kayısı
1 çay kaşığı hindistan cevizi yağı
19.00
2 ayran
250 g. Tavuk döner
salata
20.
1 minik dilim yaş pasta(ikizlerin doğum günüydü )
22.
Tabaklar da kalan yaş pasta cukulata larını temizledim resmen
1/4 krep attım ağzıma
Uyuyup uyaninca böyle oldu
Canım aman dikkat sarmanı al tabağına yanına yoğurt ekle yavaş yavaş ye salata da yapabilirsin elinle yaptıgın şeyi yememek zor ama dikkat etmemiz lazımkızlar günaydın ya bugun arkadaşım misafirliğe geliyor, gece yaşpasta yaptımşimdi de poğaça börek sarmalar yapılacak bugun Allah yardımcım olsun
Bol bol oynamalı kardiyo deseneGünaydınnnnn
Bu ay sonuna kadar her cumartesi pazar düğün ve nişan var herkesin evlenesi tuttu itinayla düğüne gidilir yazcam arabaya resmennnnn bugün start veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?