Onu ilk defa duyuyorum kaçırmışım demek ki :)Çocuğuna jiji ismini koy bak o da iyidir sihirli güçleri vardı onun da
İnş iyi olur senin için Muş'u bu yaz gördüm ama Şırnak'ı bilmiyorum :/Zereno
Evet muştaydım ama şırnaka taşındım artık :)
Onu ilk defa duyuyorum kaçırmışım demek ki :)
Bugün temizlik yaparken tartım tuzla buz oldu resmen
Kenara itip altını sileyim diyordum ki bam
Doğum günleri kutlu olsun oğluşlarının. Benim kızın da yarın doğum günü. Biz bu akşam kutlicaz yarın babamız çalışınca.Bugünkü menüm
Sabah 8.30
çörek otu yağı
Türk kahvesi
2 kayısı
13.00
2 dilim Sucuklu 2 yumurta
1 dilim hellim
2 kase yağı dondurulup atılmış et suyu
1 salatalık
15.00
Türk kahvesi şekersiz
2 kayısı
1 çay kaşığı hindistan cevizi yağı
19.00
2 ayran
250 g. Tavuk döner
salata
20.
1 minik dilim yaş pasta(ikizlerin doğum günüydü )
22.
Tabaklar da kalan yaş pasta cukulata larını temizledim resmen
1/4 krep attım ağzıma
Uyuyup uyaninca böyle oldu
Hayırlı olsun evin canım. Güle güle oturun.Kızlar bugün çocukların sınıfı belli oldu,güya kurra attılar da inanmıyorum, neyse. ..pazartesi başlayacaklar minikler okula
Evimizi aldık, ödeme işlemini de şükür hallettik bugün 2 gundur onunla uğraştık baya.bir miktarı da ekimden sonra artik
Arabanın muayenesi ,trafik cezası, cezayı odeyebilmem için banka kartının sifresibdeki sorunu halletmek gerekiyordu onlar da bir bir haloluyor.
Aldığımız eve taşınmadan bir kaç şey yaptırıp sonra toparlanmaya başlayacağım inşallah.
Az önce Cnn Türk te deniz Bayramoğlu nun programını izledim.mutluyum.gerçi biraz abuk subuk şeyler yidim ama
Özet. Sarıln birbirinize, değer verdiğinizi hissettirin
Yatılı misafir mi ? Allah yardımcın olsunbayram misafirleri hala bitmedi hemde yatılı geliyorlarçocuğun düzeni de bozuldu. hazırlıkların ucundan tırtıklarken ipin ucu kaçtı 3.5 ay sonra ilk defa kilo aldım bu gidişe dur demeye bende varım lütfeeeen takım olarak motive olalım bayram tatil yaz bitti küllerimizden yeniden doğalım
bugünden itibaren diyetime pazartesiden itibaren de burada aktif olmaya başlıyorum. kim tutar beni
hedef 63kasıma kadar mezun olmak istiyorum
İnş iyi olur senin için Muş'u bu yaz gördüm ama Şırnak'ı bilmiyorum :/
Ay çok geçmiş olsun nasıl kırılır
İyi akşamlar kızlar :)
KAHVALTI(10.45)
4 etimek form (2 dilim ekmeğe eşdeğer)
150 gr labne
Domates, salatalık, az acuka
Papatya çayı
ÖĞLE(12.00)
Yarım lavaş
1 şiş ciğer
Çay
Kuru soğan
AKŞAM(17.15)
1 yemek tabağı dolusu yoğurt çorbası
Spor: Çok az yürüyüş
Su:1,5 lt filan (suyu az içiyorum bu aralar cildim kurumaya başladı)
Çay: 1 papatya 1 de Yeşilçay içerim inş
Kitap : Kuranı Kerim
Mesaj Sayısı: 11 (mesajlarımızı sayalım lütfen, sayarken profilimize girip dünkü mesajlarımızı sayıyoruz sadece)
Güzel bir adaptasyon menüsü ama pilavın miktarıdır sigara börekleridir biraz kısmak lazım :)afiyet olsun canımSabah (saatini hatırlamıyorum öğleye doğruydu)
Sigara böreği 4-5 tane
Çay şekersiz
Salatalık
2 çatal lorlu omlet
Ara
1 elma
Akşam (17:00)
Zeytinyağlı taze fasulye
Bulgur pilavı 1 tbk
Cacık
Ara
Sade kahve
2 parça bitter çikolata
Su: 2 lt
Kitap: Başucumda Müzik
Bitkiçayı: birazdan yeşilçay içerim
Spor: temizlik yaptım bugün
Şişkinliktir o kilo canım verirsin hemencik:)bayram misafirleri hala bitmedi hemde yatılı geliyorlarçocuğun düzeni de bozuldu. hazırlıkların ucundan tırtıklarken ipin ucu kaçtı 3.5 ay sonra ilk defa kilo aldım bu gidişe dur demeye bende varım lütfeeeen takım olarak motive olalım bayram tatil yaz bitti küllerimizden yeniden doğalım
bugünden itibaren diyetime pazartesiden itibaren de burada aktif olmaya başlıyorum. kim tutar beni
hedef 63kasıma kadar mezun olmak istiyorum
2 gün üstüste süper menüler afiyet olsun canım siz yazlıktan döndünüz mü?Merhaba kızlar
Dün ki menüm
Kahvaltı 10.45
Domates
Salatalık
Peynir
Birkaç çatal yumurta
2 dilim ekmek
Ara 16.00
Birkaç kaşık maraş dondurması
Akşam 19.00
2 kaşık garniturlu ve yoğurtlu makarna
45 dk yürüyüş
1.5 lt su
Bugün ki menüm
Kahvaltı 10.45
Domates
Salatalık
Peynir
Birkaç çatal yumurta
2 dilim ekmek
Ara 14.00
1 avuç cekirdek
Akşam 19.30
Biraz fırında tavuk ve patates
2 kaşık yoğurt
1 saat 40 dk yürüyüş
30 dakika yüzme
1.5 lt su
Afiyet olsun canım menün çok güzel cildin için su içmenin dışında aleovera yada susam yağı kullanabilirsin benim de dirseklerim çok kurur hatta kuruluktan kanardı bide ders çalışırken dayayıp durduğum için galiba susam yağı sürdüm iyileşti aleoverada cilde çok iyi geliyor hem sivilce vs varsa iyileştiriyorİyi akşamlar kızlar :)
KAHVALTI(10.45)
4 etimek form (2 dilim ekmeğe eşdeğer)
150 gr labne
Domates, salatalık, az acuka
Papatya çayı
ÖĞLE(12.00)
Yarım lavaş
1 şiş ciğer
Çay
Kuru soğan
AKŞAM(17.15)
1 yemek tabağı dolusu yoğurt çorbası
Spor: Çok az yürüyüş
Su:1,5 lt filan (suyu az içiyorum bu aralar cildim kurumaya başladı)
Çay: 1 papatya 1 de Yeşilçay içerim inş
Kitap : Kuranı Kerim
Mesaj Sayısı: 11 (mesajlarımızı sayalım lütfen, sayarken profilimize girip dünkü mesajlarımızı sayıyoruz sadece)
Yok canım bi sıkıntı olmazsa 15inin akşamı dönücez haftaya cumaya denk geliyor2 gün üstüste süper menüler afiyet olsun canım siz yazlıktan döndünüz mü?
Aslında çok iyi olur öyle bişey kullansam önümüz kış şimdiden dudaklarım kollarım bacaklarım kurumaya başladı eskiden kışın ellerim hep kanardıAfiyet olsun canım menün çok güzel cildin için su içmenin dışında aleovera yada susam yağı kullanabilirsin benim de dirseklerim çok kurur hatta kuruluktan kanardı bide ders çalışırken dayayıp durduğum için galiba susam yağı sürdüm iyileşti aleoverada cilde çok iyi geliyor hem sivilce vs varsa iyileştiriyor
İnş kuzum :)Yok canım bi sıkıntı olmazsa 15inin akşamı dönücez haftaya cumaya denk geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?