Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Kurallarımızı tekrar hatırlayalım lütfen okuyun kızlar

2. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM.

2. TAKIM KURALLARI:

Takım üyelerinin uyması gereken şartlar:

1. Her gün en az 5 mesaj paylaşımı

2. Günlük menü paylaşımı.Takım düzenini sağlamak için herkes menüsünü hem görsel hem de içerik olarak alttaki sıralamaya göre paylaşmak zorundadır!!!

ÖRNEK MENÜ

KAHVALTI(saat)

ARA ÖĞÜN(saat)

ÖĞLE YEMEĞİ(saat)

ARA ÖĞÜN(saat)

AKŞAM YEMEĞİ (saat)

ARA ÖĞÜN (saat)

Spor:
Çay:
Su:

3.En az 2 litre su içilecek..

4.En az 1 kupa bitki çayı içilecek ve menüye eklenecek..

5. Kitap okumak şart..Okunan kitabın günlük paylaşımı..

6. En az 30 dk spor yapılacak..

ÖZEL KURALLAR

1-Takımda aktif olunmalı, diğer üyelerin menüleri yorumlanmalı, takım arkadaşları motive edilmeli, menü ve spor konusunda fikir verilmeli,takım düzenine ve sağlıklı beslenmeye yönelik kötü örnek teşkil edebilecek davranışları sergilenmemelidir!!!

2-Zaruri durumlarda takıma girilmeyeceği belirtilmeli, kaptan veya yardımcılardan izin alınmalı, diğer üyelere de haber verilmelidir!!!

4.Pazartesi ve Cuma kilo bildirimi vardır. En geç 12.00ye kadar yapılmak zorundadır! 12.00den sonra bildirim yapmak uyarı almaya sebeptir!!!

5.Takım içi dereceler listemiz de uyarı tablosunda her derece bir uyarıyı siler. 2 uyarı alınır, hiç derece olmazsa ve ertesi haftada derece alarak uyarılar yine silinmezse O üyeye bir yaptırım uygulanacaktır!!!

6.Kilo vermek zor ve ciddi bir iştir.Ve birlikte takım halinde kilo vermek çok daha ciddi bir iştir. Eğer takımsak birbirimizin moralini bozup, motivasyonunu düşüyorsak takım olmamızın hiçbir anlamı olmaz.Ayrıca bir görünüp bir kaybolursak, her gün her gün bozdum vs diye yazıp düzeltmek için adım atmıyorsak bu şekilde hem bireysel hem de takımca ilerlememiz çok zor. Çünkü birimiz düşünce hepimiz düşüyor.Birimiz motive olunca da bu hepimize yansıyor!!!

NOT: Arkadaşlar lütfen tek tek uyarmak zorunda kalmadan kurallara uyum sağlayınız. Amacımız takımımızı düzenli , kurallı ve başarılı bir takım haline getirmektir. Takımın üyeleri olarak bu kurallara uymak keyfiyet değil zorunluluk gereğidir!!!

Zereno

Evet muştaydım ama şırnaka taşındım artık :)

Çocuğuna jiji ismini koy bak o da iyidir sihirli güçleri vardı onun da
Onu ilk defa duyuyorum kaçırmışım demek ki :)

Bugün temizlik yaparken tartım tuzla buz oldu resmen
Kenara itip altını sileyim diyordum ki bam

İnş iyi olur senin için Muş'u bu yaz gördüm ama Şırnak'ı bilmiyorum :/
Ay çok geçmiş olsun nasıl kırılır

bayram misafirleri hala bitmedi hemde yatılı geliyorlar çocuğun düzeni de bozuldu. hazırlıkların ucundan tırtıklarken ipin ucu kaçtı 3.5 ay sonra ilk defa kilo aldım bu gidişe dur demeye bende varım lütfeeeen takım olarak motive olalım bayram tatil yaz bitti küllerimizden yeniden doğalım
bugünden itibaren diyetime pazartesiden itibaren de burada aktif olmaya başlıyorum. kim tutar beni
hedef 63 kasıma kadar mezun olmak istiyorum

Doğum günleri kutlu olsun oğluşlarının. Benim kızın da yarın doğum günü. Biz bu akşam kutlicaz yarın babamız çalışınca.
Sinemaya felan gidicez.

Hayırlı olsun evin canım. Güle güle oturun.
Seni tekrardan kaptan yardımcısı yapayımmı?

Yatılı misafir mi ? Allah yardımcın olsun hadi toparlanalım ben çok şükür 5 gündür filan iyi gidiyorum hadi çabucak takıma dön :)birbirimizi motive edelim

İyi akşamlar kızlar :)

KAHVALTI(10.45)
4 etimek form (2 dilim ekmeğe eşdeğer)
150 gr labne
Domates, salatalık, az acuka
Papatya çayı

ÖĞLE(12.00)
Yarım lavaş
1 şiş ciğer
Çay
Kuru soğan

AKŞAM(17.15)
1 yemek tabağı dolusu yoğurt çorbası

Spor: Çok az yürüyüş
Su:1,5 lt filan (suyu az içiyorum bu aralar cildim kurumaya başladı)
Çay: 1 papatya 1 de Yeşilçay içerim inş
Kitap : Kuranı Kerim
Mesaj Sayısı: 11 (mesajlarımızı sayalım lütfen, sayarken profilimize girip dünkü mesajlarımızı sayıyoruz sadece )

İnş iyi olur senin için Muş'u bu yaz gördüm ama Şırnak'ı bilmiyorum :/
Ay çok geçmiş olsun nasıl kırılır

Yolun muşa nasıl düştü ve nasıl buldun acaba üç yıl kaldım orda
Kırılmak az kalır patladı resmen kum taneleri gibi oldu her parçası çok ürkütücüydü teşekkür ederimm:)

Son düzenleme:

Afiyet olsun kuzum güzel menü olmuşş

Sabah (saatini hatırlamıyorum öğleye doğruydu)
Sigara böreği 4-5 tane
Çay şekersiz
Salatalık
2 çatal lorlu omlet

Ara
1 elma

Akşam (17:00)
Zeytinyağlı taze fasulye
Bulgur pilavı 1 tbk
Cacık

Ara
Sade kahve
2 parça bitter çikolata

Su: 2 lt
Kitap: Başucumda Müzik
Bitkiçayı: birazdan yeşilçay içerim
Spor: temizlik yaptım bugün

akrep33(72,6/ 73,8 / -1,2/%-1,65/ %-0,83
Zereno(85,1/83,4/1,7/%2,00/%1,00)
@_Rosebud_ (59,9 ///) bildirimde bulunmadı
gzm2628 (84///)sabit

2BHB (61,0/60,2/0,8/%1,31/%0,66)

hedef56 (66,7/68.3/-1,6/%-2,40/%-0,80)Yüzdesi 3e bölündü

MERiN_ (68,6/ 69 / -0,4/%-0,58/%-0,29)
ayperest (58,1/56.5/1.6/%1,38)
T tabitabi (87.1/ / ) 525.etap izne ayrılan üye aynı kilosu ile geri döndü

Listede olupta takıma uğramayan, uğramak istemeyen, uğramak gerektiğini idrak etmeyen kızlar; bence şu andan itibaren takımda olmanın sorumluluğunu yerine getirin zira gelmeyen veya keyfi gelen veya ce yapıp kaçan veya sadece kilo bildirimi yapıp kaçan liste dışı olacak...

Bu hafta ve her hafta..

İmza
Takım Kaptanı

Merhaba kızlar
Dün ki menüm
Kahvaltı 10.45
Domates
Salatalık
Peynir
Birkaç çatal yumurta
2 dilim ekmek

Ara 16.00
Birkaç kaşık maraş dondurması

Akşam 19.00
2 kaşık garniturlu ve yoğurtlu makarna

45 dk yürüyüş
1.5 lt su

Bugün ki menüm
Kahvaltı 10.45
Domates
Salatalık
Peynir
Birkaç çatal yumurta
2 dilim ekmek

Ara 14.00
1 avuç cekirdek

Akşam 19.30
Biraz fırında tavuk ve patates
2 kaşık yoğurt

1 saat 40 dk yürüyüş
30 dakika yüzme
1.5 lt su

Güzel bir adaptasyon menüsü ama pilavın miktarıdır sigara börekleridir biraz kısmak lazım :)afiyet olsun canım

Şişkinliktir o kilo canım verirsin hemencik:)

2 gün üstüste süper menüler afiyet olsun canım siz yazlıktan döndünüz mü?

Afiyet olsun canım menün çok güzel cildin için su içmenin dışında aleovera yada susam yağı kullanabilirsin benim de dirseklerim çok kurur hatta kuruluktan kanardı bide ders çalışırken dayayıp durduğum için galiba susam yağı sürdüm iyileşti aleoverada cilde çok iyi geliyor hem sivilce vs varsa iyileştiriyor

Aslında çok iyi olur öyle bişey kullansam önümüz kış şimdiden dudaklarım kollarım bacaklarım kurumaya başladı eskiden kışın ellerim hep kanardı sivilcem çok şükür yok ama hangisinden alayım sence aleovera bu çatlaklara filan da iyi gelir mi acep? Sarı kantaron alasım da var ama hep alıyorum sürmeye üşeniyorum cilt sarkmasın diye de bi krem aldım sürmüyorum ne kadar üşengecim yav

Yok canım bi sıkıntı olmazsa 15inin akşamı dönücez haftaya cumaya denk geliyor
İnş kuzum :)

Ha bide kolarımda omzuma yakın döküntü oluyor nokta nokta tam sivilce gibi de değil ama sıkınca içince iltihap gibi de bişey var tam ne bilmiyorum alerjik bişey galiba bazen glutene alerjim olduğumu düşünüyorum :/ ona da iyi gelir mi kurudukça kaldırıyorum iyileşmiyorlar da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…