Aleoveranın yara iyileştirme özelliğide var çatlaklara iyi gelirmi bilmem ama yarayı daha kısa sürede iyileştiriyor çatlaklara ne iyi geliyor bilmiyorm bilsem bende kullancam yan taraflarımda çatlaklar var benimdeAslında çok iyi olur öyle bişey kullansam önümüz kış şimdiden dudaklarım kollarım bacaklarım kurumaya başladı eskiden kışın ellerim hep kanardısivilcem çok şükür yok ama hangisinden alayım sence aleovera bu çatlaklara filan da iyi gelir mi acep? Sarı kantaron alasım da var ama hep alıyorum sürmeye üşeniyorum cilt sarkmasın diye de bi krem aldım sürmüyorum ne kadar üşengecim yav
İnş kuzum :)
Alerjik bisey varsa önce bi doktora görün canım içten bi sıkıntı varsa dıştan ne yapsan pek kar etmiyorHa bide kolarımda omzuma yakın döküntü oluyor nokta nokta tam sivilce gibi de değil ama sıkınca içince iltihap gibi de bişey var tam ne bilmiyorum alerjik bişey galiba bazen glutene alerjim olduğumu düşünüyorum :/ ona da iyi gelir mi kurudukça kaldırıyorum iyileşmiyorlar da
Ah ahAleoveranın yara iyileştirme özelliğide var çatlaklara iyi gelirmi bilmem ama yarayı daha kısa sürede iyileştiriyor çatlaklara ne iyi geliyor bilmiyorm bilsem bende kullancam yan taraflarımda çatlaklar var benimde
Doğru diyorsun zaten bende genel olarak bi alerji sorunu var neye olduğunu bilsem bide :/ gerdanımda aniden kızarmalar oluyor kendi kendine geçiyor kısa bir süre sonraAlerjik bisey varsa önce bi doktora görün canım içten bi sıkıntı varsa dıştan ne yapsan pek kar etmiyor
Muhtemelen çatlağın rengini ten rengine yaklaştırıyordur bende ideal kiloma geldikten sonra biseyler yapmayı düşünüyordum çatlaklaraAh ahçaresi yok diyorlar ama Allahtan Ümit kesilmez instagramda zayıflayarak fenomen olmuş bi kadın var o sarıkantoronlu krem kullanıyor görüntüsünü azaltıyormuş bayağı
Doğru diyorsun zaten bende genel olarak bi alerji sorunu var neye olduğunu bilsem bide :/ gerdanımda aniden kızarmalar oluyor kendi kendine geçiyor kısa bir süre sonra
Düğünlere değişik bir bakış açısı :)Canım akşama kadar güzel sonrası kötü olmuş artık cıss olmasın menülerde artı çıkma gibi bi lüksümüz yok artık
Canım aman dikkat sarmanı al tabağına yanına yoğurt ekle yavaş yavaş ye salata da yapabilirsin elinle yaptıgın şeyi yememek zor ama dikkat etmemiz lazım
Bol bol oynamalı kardiyo deseneama menülere de dikkat akşam bekliyorum menünü
Sizinkişi de kutlu olsun.yaşasın başak burclariDoğum günleri kutlu olsun oğluşlarının. Benim kızın da yarın doğum günü. Biz bu akşam kutlicaz yarın babamız çalışınca.
Sinemaya felan gidicez.
Ben hedef belurleyemiyorum nedense amaaaaaa seniiiii gözüme kestiriyorum (hazır hedefi olan biri var) ve sana meydan okuyorum.o zaman ben de 63 olacam kasim a kadarbayram misafirleri hala bitmedi hemde yatılı geliyorlarçocuğun düzeni de bozuldu. hazırlıkların ucundan tırtıklarken ipin ucu kaçtı 3.5 ay sonra ilk defa kilo aldım bu gidişe dur demeye bende varım lütfeeeen takım olarak motive olalım bayram tatil yaz bitti küllerimizden yeniden doğalım
bugünden itibaren diyetime pazartesiden itibaren de burada aktif olmaya başlıyorum. kim tutar beni
hedef 63kasıma kadar mezun olmak istiyorum
Kaptanım ben şu sıralar çok yoğunum ve cep telefonundan giriyorum. Eve internet bağlatip lap toptan girerken yapabilirim.Hayırlı olsun evin canım. Güle güle oturun.
Seni tekrardan kaptan yardımcısı yapayımmı?
Nazar çıkmış. Artık kilo verdin diye kim nazar ettiyse:)Yolun muşa nasıl düştü ve nasıl buldun acaba üç yıl kaldım orda
Kırılmak az kalır patladı resmen kum taneleri gibi oldu her parçası çok ürkütücüydüteşekkür ederimm:)
Phytolastil jelAleoveranın yara iyileştirme özelliğide var çatlaklara iyi gelirmi bilmem ama yarayı daha kısa sürede iyileştiriyor çatlaklara ne iyi geliyor bilmiyorm bilsem bende kullancam yan taraflarımda çatlaklar var benimde
Şimdiden kullan bence bişeyler ne kadar erken önlem alsak o kadar iyiMuhtemelen çatlağın rengini ten rengine yaklaştırıyordur bende ideal kiloma geldikten sonra biseyler yapmayı düşünüyordum çatlaklara
Kızarıklıkların egzama gibimi canım
Malesef benimki beyazlar artık :/Napalım sağlık olsun daPhytolastil jel
çatlaklar iyi geliyordu kesinlikle mor çatlaklar iyileşiyor ama beyaz çatlaklar a yapacak bişey yok. Beyaz olunca lifler zaten kopmuş oluyo.
Hamilelikte karnınınuz catlamasin istiyorsanız gebelik düşünmeden önce karın kaslarinuzi güçlendirin deniyor. Bu şekilde yükü deri değil kaslar taşıyor ve çatlak olmuyor.sporcu bi kadın diyordu
Bebek dusunenlere spor yapmak için bir neden daha:)
Karın kası çalışın anacim; )
Akşam 1 lahmacun olsaydı keşke onun dışında güzel afiyet olsunDünkü menüm
Sabah 9. Duble şekersiz Türk kahvesi
2 kayısı
1 CK çörek otu yağı 1 tk hindistan cevizi yağı
12.00
domtes kurusu kekik az yağ
2 yumurta haşlama
1/4 simit
1 dilim peynir
salatalık
15.00
1 muz
çekirdek 1 kase
2 kayısı kahve
18.
2 lahmacun 1 ayran
20.
1 top dondurma
Spor.-
Bitki Çayı -
Kitap -
Mesaj sayısı 3
Hoşgeldin canım hadi bir an önce başla vakit geçiyor kuzumGünaydın hanimlar. Dun misafirim vardi yemekli. Bir de konserve durumu. Bugun geldim artik.
Ayy ne güzel bir bakış açısıNazar çıkmış. Artık kilo verdin diye kim nazar ettiyse:)
Birkaç gündür ihmal ediyordum tekrar başlayacağım mekiklere o zaman benPhytolastil jel
çatlaklar iyi geliyordu kesinlikle mor çatlaklar iyileşiyor ama beyaz çatlaklar a yapacak bişey yok. Beyaz olunca lifler zaten kopmuş oluyo.
Hamilelikte karnınınuz catlamasin istiyorsanız gebelik düşünmeden önce karın kaslarinuzi güçlendirin deniyor. Bu şekilde yükü deri değil kaslar taşıyor ve çatlak olmuyor.sporcu bi kadın diyordu
Bebek dusunenlere spor yapmak için bir neden daha:)
Karın kası çalışın anacim; )
Sabah kullandığın yağları ne için kullanıyorsun canım merak ettim. Çekirdek haricinde güzel olmuş. Ayrıca benim canım da çekirdek istedi şimdi okuduktan sonraDünkü menüm
2 kayısı
12.00
2 yumurta haşlama
1/4 simit
1 dilim peynir
salatalık
15.00
1 muz
çekirdek 1 kase
2 kayısı kahve
18.
2 lahmacun 1 ayran
20.
1 top dondurma
Spor.-
Bitki Çayı -
Kitap -
Mesaj sayısı 3
Hoş geldin :)Günaydın hanimlar. Dun misafirim vardi yemekli. Bir de konserve durumu. Bugun geldim artik.
Evet yaa başaklarSizinkişi de kutlu olsun.yaşasın başak burclari
Ooo meydan okuma haa..Ben hedef belurleyemiyorum nedense amaaaaaa seniiiii gözüme kestiriyorum (hazır hedefi olan biri var) ve sana meydan okuyorum.o zaman ben de 63 olacam kasim a kadar
Tamam canım.Kaptanım ben şu sıralar çok yoğunum ve cep telefonundan giriyorum. Eve internet bağlatip lap toptan girerken yapabilirim.
İddialı bir menü olmuş. 20:00 de yenen dondurma bile çok görünmedi gözümeDünkü menüm
2 kayısı
12.00
2 yumurta haşlama
1/4 simit
1 dilim peynir
salatalık
15.00
1 muz
çekirdek 1 kase
2 kayısı kahve
18.
2 lahmacun 1 ayran
20.
1 top dondurma
Spor.-
Bitki Çayı -
Kitap -
Mesaj sayısı 3
Geçmiş olsun canım. Ada çayı iç söktürür sakinleştirir.Gunaydın kızlar nasılsınız? Dun misafir vardı dedım ya bi de regl başlangıcındayım 2 gündür dun biraz hamurişi ve pasta yedim öğlen artık, bugun de agrım var biraz sizin nasıl gidiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?