Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Aleoveranın yara iyileştirme özelliğide var çatlaklara iyi gelirmi bilmem ama yarayı daha kısa sürede iyileştiriyor çatlaklara ne iyi geliyor bilmiyorm bilsem bende kullancam yan taraflarımda çatlaklar var benimde

Alerjik bisey varsa önce bi doktora görün canım içten bi sıkıntı varsa dıştan ne yapsan pek kar etmiyor

Aleoveranın yara iyileştirme özelliğide var çatlaklara iyi gelirmi bilmem ama yarayı daha kısa sürede iyileştiriyor çatlaklara ne iyi geliyor bilmiyorm bilsem bende kullancam yan taraflarımda çatlaklar var benimde
Ah ah çaresi yok diyorlar ama Allahtan Ümit kesilmez instagramda zayıflayarak fenomen olmuş bi kadın var o sarıkantoronlu krem kullanıyor görüntüsünü azaltıyormuş bayağı

Alerjik bisey varsa önce bi doktora görün canım içten bi sıkıntı varsa dıştan ne yapsan pek kar etmiyor
Doğru diyorsun zaten bende genel olarak bi alerji sorunu var neye olduğunu bilsem bide :/ gerdanımda aniden kızarmalar oluyor kendi kendine geçiyor kısa bir süre sonra

Muhtemelen çatlağın rengini ten rengine yaklaştırıyordur bende ideal kiloma geldikten sonra biseyler yapmayı düşünüyordum çatlaklara

Kızarıklıkların egzama gibimi canım

Düğünlere değişik bir bakış açısı :)

Ben hedef belurleyemiyorum nedense amaaaaaa seniiiii gözüme kestiriyorum (hazır hedefi olan biri var) ve sana meydan okuyorum.o zaman ben de 63 olacam kasim a kadar

Phytolastil jel
çatlaklar iyi geliyordu kesinlikle mor çatlaklar iyileşiyor ama beyaz çatlaklar a yapacak bişey yok. Beyaz olunca lifler zaten kopmuş oluyo.

Hamilelikte karnınınuz catlamasin istiyorsanız gebelik düşünmeden önce karın kaslarinuzi güçlendirin deniyor. Bu şekilde yükü deri değil kaslar taşıyor ve çatlak olmuyor.sporcu bi kadın diyordu
Bebek dusunenlere spor yapmak için bir neden daha:)
Karın kası çalışın anacim; )

Dünkü menüm

Sabah 9. Duble şekersiz Türk kahvesi
2 kayısı
1 CK çörek otu yağı 1 tk hindistan cevizi yağı

12.00
domtes kurusu kekik az yağ
2 yumurta haşlama
1/4 simit
1 dilim peynir
salatalık

15.00
1 muz
çekirdek 1 kase
2 kayısı kahve

18.
2 lahmacun 1 ayran

20.
1 top dondurma

Spor.-
Bitki Çayı -
Kitap -
Mesaj sayısı 3

Muhtemelen çatlağın rengini ten rengine yaklaştırıyordur bende ideal kiloma geldikten sonra biseyler yapmayı düşünüyordum çatlaklara

Kızarıklıkların egzama gibimi canım
Şimdiden kullan bence bişeyler ne kadar erken önlem alsak o kadar iyi
Kızarıklığım tam bilmiyorum egzamayı ama mesela aynaya bi bakıyorum kızarmış dalgalı bi şekilde bi 15-20 dk sonra kendiliğinden geçiyor dahiliyeye gittiğimde demiştim hatta fotoğrafını çektim doktora göstermek için baktı alerji bu dedi cildiyeye gitmem lazım heralde
Malesef benimki beyazlar artık :/Napalım sağlık olsun da

Akşam 1 lahmacun olsaydı keşke onun dışında güzel afiyet olsun

Günaydın hanimlar. Dun misafirim vardi yemekli. Bir de konserve durumu. Bugun geldim artik.
Hoşgeldin canım hadi bir an önce başla vakit geçiyor kuzum

Nazar çıkmış. Artık kilo verdin diye kim nazar ettiyse:)
Ayy ne güzel bir bakış açısı

Birkaç gündür ihmal ediyordum tekrar başlayacağım mekiklere o zaman ben

Sabah kullandığın yağları ne için kullanıyorsun canım merak ettim. Çekirdek haricinde güzel olmuş. Ayrıca benim canım da çekirdek istedi şimdi okuduktan sonra
Günaydın hanimlar. Dun misafirim vardi yemekli. Bir de konserve durumu. Bugun geldim artik.
Hoş geldin :)

Gunaydın kızlar nasılsınız? Dun misafir vardı dedım ya bi de regl başlangıcındayım 2 gündür dun biraz hamurişi ve pasta yedim öğlen artık, bugun de agrım var biraz sizin nasıl gidiyor?

Ben hedef belurleyemiyorum nedense amaaaaaa seniiiii gözüme kestiriyorum (hazır hedefi olan biri var) ve sana meydan okuyorum.o zaman ben de 63 olacam kasim a kadar
Ooo meydan okuma haa..
Çekirdekler hazırmı? Çıt çıt.. Çıt çıt..
Seyretmek heyecanlı olucak

İddialı bir menü olmuş. 20:00 de yenen dondurma bile çok görünmedi gözüme

Gunaydın kızlar nasılsınız? Dun misafir vardı dedım ya bi de regl başlangıcındayım 2 gündür dun biraz hamurişi ve pasta yedim öğlen artık, bugun de agrım var biraz sizin nasıl gidiyor?
Geçmiş olsun canım. Ada çayı iç söktürür sakinleştirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…