Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Günaydın kızlar

Cuma: 69,4
Bugün: 69,3
Fark sadece 100 gr 2 günde de spora yuklendim gece aç uyudum daha fazla eksi umuyordum
Canını sıkma tatlım o kilolardan olunca öyle oluyor hatta bazen hafta da o kadar veriyorsun fazla kilolu olunca daha çok veriyorsun hevesin kaçmasın öyle öyle istediğin kiloya ulaşırsını

Baskülün kırılması kötü olmuş..
Hemen baskül edin kendine kuzu, cumaya problem yaşamayalımr
Günaydın kızlar
Cuma 60
Bugün 63 çıktım tartı bozuk sandım başka tartıda tartıldım o da aynı çıktı 2 günde 3 kilo nasıl aldım ben ya
O nasıl oldu öyle ya ödem mi oldu acaaba
Hemen acil proğram yap kendine canım.. Cumaya gitsin o 3 kilo
Ayy maşallahsanaaharikasın tebrik ediyorum senibu hafta bireeyselde derece yaparsın kesin ve takım olarak da ilk üçe giriyoruz bu haftahep birlikte destek verin kızlar
Cuma 68.3
pazartesi 68.9
+600
Cumaya o artı gidecek ve senden en az 500 gr istiyorum canım

Günaydın kızlar
Cuma 60
Bugün 63 çıktım tartı bozuk sandım başka tartıda tartıldım o da aynı çıktı 2 günde 3 kilo nasıl aldım ben ya
Evet bu biraz can sıkıcı ama büyük ihtimalle odemdir o kadar almasın iki günde bir de dikkat etmiş sen yada Regl dönemin yakındır ondan bir çok sebeb var cuma gününe kadar dikkat et o zaman anlarsın

Günaydın kızlar doğrusu okul olunca güne erken başladım bir de 9 lari vermişler bana canım çıktı uyum programı yapicam diye :)
Cuma 83
Bugün 82.700
-300gr verebildim maalesef iki günde
Hayırlı olsun yeni eğitim öğretim dönemi hepimize..

Kilo da çok güzel gitmiş canım tebrikler

İnşallah kaptanım bikere de ben 1. Olsam nolur sanki bireyselde
Teşeklür ederim darısı hepinize

Günaydın kızlar doğrusu okul olunca güne erken başladım bir de 9 lari vermişler bana canım çıktı uyum programı yapicam diye :)
Cuma 83
Bugün 82.700
-300gr verebildim maalesef iki günde

2 gün için güzel tatlım aynen devam

Belki şehir değiştirdim hava değişikliğinden olmuştur spor programi bi de biti çayına başlıycam gider inşallah
Ben de öyle düşündüm. Şehir değişikliği suyu yemeği felan.. Sen düzenine kavuştun ya gider hepsi merak etme bebişim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…