Cumaya görürsün kuzum aynen devam etGünaydın kızlar
Cuma: 69,4
Bugün: 69,3
Fark sadece 100 gr2 günde de spora yuklendim gece aç uyudum daha fazla eksi umuyordum
Canını sıkma tatlım o kilolardan olunca öyle oluyor hatta bazen hafta da o kadar veriyorsun fazla kilolu olunca daha çok veriyorsun hevesin kaçmasın öyle öyle istediğin kiloya ulaşırsınıGünaydın kızlar
Cuma: 69,4
Bugün: 69,3
Fark sadece 100 gr2 günde de spora yuklendim gece aç uyudum daha fazla eksi umuyordum
Baskülün kırılması kötü olmuş..günaydın
ben tam tembel öğrenci oldum hafa sonu misafirim vardı çoook yoğun geçti buralara uğrayamadım
annemin evi ile kendi evim arasında baskülümü yanımda taşıyordum eşim bagaja dikkat etmeden koymuş bebek arabasının demirine çarpıp kırılmış. bugün kilo bilgim de yokkkk
dövebilirsiniz beni
Günaydın kızlar
Cuma 60
Bugün 63 çıktım tartı bozuk sandım başka tartıda tartıldım o da aynı çıktı 2 günde 3 kilo nasıl aldım ben ya
Günaydınlar
Mutluluktan çıldırırcasına bildirim yapıyorum şuanda
An itibarı ile hamile kaldığım kiloya ulaşmış doğum kilolarımı ponçik bedenimden ışınlamış durumdayım
Cuma kilo 56.2
Bugün 55.1
Cumaya o artı gidecek ve senden en az 500 gr istiyorum canımCuma 68.3
pazartesi 68.9
+600
Evet bu biraz can sıkıcı ama büyük ihtimalle odemdir o kadar almasın iki günde bir de dikkat etmiş sen yada Regl dönemin yakındır ondan bir çok sebeb var cuma gününe kadar dikkat et o zaman anlarsınGünaydın kızlar
Cuma 60
Bugün 63 çıktım tartı bozuk sandım başka tartıda tartıldım o da aynı çıktı 2 günde 3 kilo nasıl aldım ben ya
Hayırlı olsun yeni eğitim öğretim dönemi hepimize..Günaydın kızlar doğrusu okul olunca güne erken başladım bir de 9 lari vermişler bana canım çıktı uyum programı yapicam diye :)
Cuma 83
Bugün 82.700
-300gr verebildim maalesef iki günde
Sağol kaptanim fena değil çok kilolu olduğum için daha çok veririm diye düşünüyordumHayırlı olsun yeni eğitim öğretim dönemi hepimize..
Kilo da çok güzel gitmiş canım tebrikler
Baskülün kırılması kötü olmuş..
Hemen baskül edin kendine kuzu, cumaya problem yaşamayalımr
O nasıl oldu öyle ya ödem mi oldu acaaba
Hemen acil proğram yap kendine canım.. Cumaya gitsin o 3 kilo
Ayy maşallah sanaa harikasın tebrik ediyorum seni bu hafta bireeyselde derece yaparsın kesin ve takım olarak da ilk üçe giriyoruz bu hafta hep birlikte destek verin kızlar
Cumaya o artı gidecek ve senden en az 500 gr istiyorum canım
Günaydın kızlar doğrusu okul olunca güne erken başladım bir de 9 lari vermişler bana canım çıktı uyum programı yapicam diye :)
Cuma 83
Bugün 82.700
-300gr verebildim maalesef iki günde
Belki şehir değiştirdim hava değişikliğinden olmuştur spor programi bi de biti çayına başlıycam gider inşallahO nasıl oldu öyle ya ödem mi oldu acaaba
Hemen acil proğram yap kendine canım.. Cumaya gitsin o 3 kilo
Sayılmazmı sayılır tabikiBugün tam 4 saat sürekli ayakta gezer haldeydim bu spordan sayılır mı
Kilo işi çok göreceli ilerleyebiliyor.. 3 günde 100 gram verirken diğer gün 1 kilo verilebiliyor.. O yüzden cuma güzel sonuç olacak inşallah.Sağol kaptanim fena değil çok kilolu olduğum için daha çok veririm diye düşünüyordum
Harikasın canımmHEDEF LİSTESİ başlangıç 62 kg
1.59.5 hedef görülmeden geçildi
2.57 hedef görülmeden geçildi
3.55 hedefe ulaşıldııııı
4.53
5.51
6.49
7.48
Ay çok sevdim bu hedef listesini ve ben de yapcam işteBundan sonra 53 e odaklıyım kızlarnişanlandığımda 53 kiloydum
Ben de öyle düşündüm. Şehir değişikliği suyu yemeği felan.. Sen düzenine kavuştun ya gider hepsi merak etme bebişim.Belki şehir değiştirdim hava değişikliğinden olmuştur spor programi bi de biti çayına başlıycam gider inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?