Canım emziriyomusun bebişi?günaydın
hafta sonu oğlumun doğum günü hazırlıklarla uğraşıyorum işten ve bebekten kalan zamanımda ama güzel yorgunluk bunlar :)
pazartesi menüm
sabah 08:30
250ml süt
1 yk neskafe
1 hurma
öğle 12:30
7 yk barbunya
1 kase yoğurt
ara 17:00
1 dilim kek
1 gofret
akşam 19:30
8 yk haşlanmış et
1 kase salata
ara 21:30
1 sade türk kahvesi
1 şişe soda
oğlumu kanguruya takıp 1.5 km yürüdüm
Ben de üzüm zeytin ekmek ile yaptım kahvaltımı..Sabah 1 dilim tb ile kahvaltımı yaptım, şimdi 1 boş dersim var diyet kurbiyelerimden getirdim kahveyle yiyeceğim, öğlene de 1 dilim tb den mini sandviçim var...sizin nasıl gidiyor kızlar ?
Selam canım.. Nasıl gidiyorSelam kizlar. Dun cok yogundum .nefes alamadim. Bugun az once yuruyusumu yaptim buralardayim
evet hala çok yoğun emiyor ek gıda yok denecek kadar azCanım emziriyomusun bebişi?
Iyi canim yengemin isi vardi yardima cagirdi. Ya oyle yorulmusumki nasil uyudugumu hatirlamiyorumSelam canım.. Nasıl gidiyor
Benim oglan da oyleydi. Hala istahsiz bir sey yediremiyorum.evet hala çok yoğun emiyor ek gıda yok denecek kadar az
Kaptanim sonra .... sonra..... biraz cok olmamis miBen de üzüm zeytin ekmek ile yaptım kahvaltımı..
Sonra yürüyüş.. Sonra kahve.. Sonra 1 mandalina.. Sonra 1 salkım üzüm yarım kelek.. Az sonra da öğlenimi yicem
süt iznim bu hafta bitiyor ve ekim 15 de evime döneceğim ( işe yakın diye hafta içi annemde kalıyorum bebeğe de o bakıyor) sabah 7 akşam 7 bensiz kalacak mecburen yiyecek bişeyler. biraz zayıflasın tosuncuk gibi şimdiBenim oglan da oyleydi. Hala istahsiz bir sey yediremiyorum.
ben diyecektim sonra kendimin kahvaltıda yarım simit ve yarım tahinli çörek yediği geldi sustum.Kaptanim sonra .... sonra..... biraz cok olmamis mi
Kuzum uykusuz olduğumda böyle oluyor.. Ben de sabah olduğu için rahat davrandım. Öğleden sonra tümm iştahıma kesinlikle duur diyecemKaptanim sonra .... sonra..... biraz cok olmamis mi
ben diyecektim sonra kendimin kahvaltıda yarım simit ve yarım tahinli çörek yediği geldi sustum.
regil öncesi canavara dönüşüyorum
Kız güleyimmi ağlıyayımmı bilemedimKızlar Kayinvalidem 1 yılda hızla 65 ten 49a düştü. Niye zayifla di diye endoskopi kolonoskopi yaptırdık.şimdi hastanedeyız.
Kayinbabam geçen yıl karı koca geçen yil maydanoz kuru yaptık ondan mi diyip duruyodurun tarif gelecek
Rehber öğretmenim benKız maşallah sana 55 olmuşsun vay be darısı başıma tez zamanda inşallah
Yaparsın sen ne kalmış :)
Ah be kuzum hadı kızartmayı gectım o kola ne kremler falansen de mi öğretmensin beybi?
Kesinlikle gram görmek etkileyici oluyor :)
Çok iyi fikir nasıl motive oluyorsan öyle yapmak lazım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?