Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Sabah 1 dilim tb ile kahvaltımı yaptım, şimdi 1 boş dersim var diyet kurbiyelerimden getirdim kahveyle yiyeceğim, öğlene de 1 dilim tb den mini sandviçim var...sizin nasıl gidiyor kızlar ?

Canım emziriyomusun bebişi?

Sabah 1 dilim tb ile kahvaltımı yaptım, şimdi 1 boş dersim var diyet kurbiyelerimden getirdim kahveyle yiyeceğim, öğlene de 1 dilim tb den mini sandviçim var...sizin nasıl gidiyor kızlar ?
Ben de üzüm zeytin ekmek ile yaptım kahvaltımı..
Sonra yürüyüş.. Sonra kahve.. Sonra 1 mandalina.. Sonra 1 salkım üzüm yarım kelek.. Az sonra da öğlenimi yicem

Benim oglan da oyleydi. Hala istahsiz bir sey yediremiyorum.
süt iznim bu hafta bitiyor ve ekim 15 de evime döneceğim ( işe yakın diye hafta içi annemde kalıyorum bebeğe de o bakıyor) sabah 7 akşam 7 bensiz kalacak mecburen yiyecek bişeyler. biraz zayıflasın tosuncuk gibi şimdi

Kızlar Kayinvalidem 1 yılda hızla 65 ten 49a düştü. Niye zayifla di diye endoskopi kolonoskopi yaptırdık.şimdi hastanedeyız.

Kayinbabam geçen yıl karı koca geçen yil maydanoz kuru yaptık ondan mi diyip duruyodurun tarif gelecek

Kız güleyimmi ağlıyayımmı bilemedim
Ben dönene kadar tarif gelsin litfeeen

Rehber öğretmenim ben
Haftasonu misafir gelecek diye yapmıştım ama yiyemiyoruz bitiremedik tatlıları hala var dolapta dondurucu kısmına atmıştım. Dün çok iyi geldi dondurma gibi olmuştu

Sabah
Yarım simit

Ara
Sade nescafe

Öğle 12:40
Birkaç kaşık tel şehriyeli çorba
Tavuk be patlıcanlı türlü (birkaç kaşık)
Pilav (daha çok kaşık)

Akşam 16:00
Tavuk sote
Yarım pizZa börek

Ara 17:50
Sade Türk kahvesi

Su: 3 lt geçti geçecek
Kitap: Rüyaların Yorumu

Akşam yemeğinde kola vardı sofrada içmedim kendmi kutluyorum! Öğle yemeğini okulda dışardan söyledik pek beğenilmedi. Okula giderken telefonumu yol üzerinde su aldığım bir markette unutmuşum öğleye doğru farkettim. Sporum yok adımlarımı da saydıramadım telefnsuz dolaşmışım günün çoğunda

İyi akşamlar kızlar bugünkü menüm
Maydanoz suyu ve limon kahvaltidan 30 dk önce
Kahvaltı
1 kepekli galeta
1 yeşil elma
Ara
1 dilim kek
2 tane gofret ( okulda şekerim düştü. Gibi birşey oldu basım döndü ondan yedim
Öğle
6 kaşık kısır
2 bardak ayran
Akşam
3 kaşık kısır
,çay
Gün boyu 3 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…