Selam canlar
Bu hafta spor yaptim. Yediklerime dikkat ettim. Yok cakildim kaldim bu kiloya. Kaptanim ben gruba zarar vermemek adina liste disi katilabilirim. Boyle kendimi rahatsiz hissediyorum[/QUOTE
Ne yaramazlık ettin de bamlandin
Kızlar tuvalete çıkamayanlara çoook etkili bir yöntem söylüyorum şuan mutlaka deneyinteşekkür edeceksiniz..
Sabah kalkınca 1 büyük fincan şekersiz kahve içiyoruz.
Ardından 2 bardak su.
Ardından yarım fincan keçiboynuzu özü pekmezi.
Ardından 1 bardak su.
Ardından 2 gün kurusu.
Ardından 2 bardak daha su.
Sonra kahvaltımızı ediyoruz.
Birkaç saat içinde ne var ne yok finish
Canım sen de başla maydamoz yağına.. Bir de d vitamini ve omega3 kullan. Eksikliklerinde vücut kilo vermede direnç gösteriyor.. Al hemen bugün..Selam canlar
Bu hafta spor yaptim. Yediklerime dikkat ettim. Yok cakildim kaldim bu kiloya. Kaptanim ben gruba zarar vermemek adina liste disi katilabilirim. Boyle kendimi rahatsiz hissediyorum
Yok yaaa kusacak birşey yok o kadarda kötü değil suyla beraber gidiyo :)Ben olsam kesin kusardım önce
Ama gayet sağlıklı bi çözüm.
Yok yaaa kusacak birşey yok o kadarda kötü değil suyla beraber gidiyo :)Ben olsam kesin kusardım önce
Ama gayet sağlıklı bi çözüm.
Süper inceltici karaciğer temizleyen maydanoz kürü deneyimim
İlk günüm şöyle
sabah 3 damla maydanoz yağı ve 1 yemek kaşığı limon suyu kullandım.
Wc ye ciktigimi hatırlamıyorum ama çok susuyorum.
Ayilip bayılmıyorum da. Yarın 5 damla yapabilirim.
Ay cok hossun. Zayiflamaya milli bakisKızlar dün alanyadaydık malum çoğunluk ruslar tatil yapıyo orda. Türklerde var ama az. Biz türkler turist gibiydik
Neyse işte bir ayrıntı dikkatimi çekti nerde bakımsız kilolu varsa türk nerde bakımlı zayıf varsa rus
Biz türk kadınları olarak niden kendimize bunu yapıyoruz kii ?? Niden çoğunluk dombili ?? Zayıflamalıyız kızlar zayıf kadınları olan bi toplum olmalıyız
Kilo veremeyince takimin puani etkileniyor ya o yuzden. Kendimi kotu hissediyorum.Canım diyet yapıyorsun spor yapıyorsun liste dışı niye kalasın ki
Canim disari cikma gibi bir durumum yok ama maydonoz suyuyla katilabilirim. D vitamini baslayayim hemen.Canım sen de başla maydamoz yağına.. Bir de d vitamini ve omega3 kullan. Eksikliklerinde vücut kilo vermede direnç gösteriyor.. Al hemen bugün..
Hiç de moral bozma. Birlikte kurtulucaz bu illet yağlardan.
Ayyy kendimden nefret ettim şimdii ve aklıma ünlü rus diyetim geldii..Kızlar dün alanyadaydık malum çoğunluk ruslar tatil yapıyo orda. Türklerde var ama az. Biz türkler turist gibiydik
Neyse işte bir ayrıntı dikkatimi çekti nerde bakımsız kilolu varsa türk nerde bakımlı zayıf varsa rus
Biz türk kadınları olarak niden kendimize bunu yapıyoruz kii ?? Niden çoğunluk dombili ?? Zayıflamalıyız kızlar zayıf kadınları olan bi toplum olmalıyız
2. Şişe bitti.. Şimdi 3. Şişeyi alcam..Kilo veremeyince takimin puani etkileniyor ya o yuzden. Kendimi kotu hissediyorum.
Canim disari cikma gibi bir durumum yok ama maydonoz suyuyla katilabilirim. D vitamini baslayayim hemen.
Canim kac sisede cikti seninki 29 degerine.
Kaca kadar degerin cikmasi gerekiyor2. Şişe bitti.. Şimdi 3. Şişeyi alcam..
Sise dedigin bu saglik ocagindan bebeklere verdikleri sise buyuklugumu2. Şişe bitti.. Şimdi 3. Şişeyi alcam..
O nasıl bi şişeki..Sise dedigin bu saglik ocagindan bebeklere verdikleri sise buyuklugumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?