Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Canım diyet yapıyorsun spor yapıyorsun liste dışı niye kalasın ki
Selam canlar
Bu hafta spor yaptim. Yediklerime dikkat ettim. Yok cakildim kaldim bu kiloya. Kaptanim ben gruba zarar vermemek adina liste disi katilabilirim. Boyle kendimi rahatsiz hissediyorum[/QUOTE

Süper inceltici karaciğer temizleyen maydanoz kürü deneyimim

İlk günüm şöyle
sabah 3 damla maydanoz yağı ve 1 yemek kaşığı limon suyu kullandım.
Wc ye ciktigimi hatırlamıyorum ama çok susuyorum.

Ayilip bayılmıyorum da. Yarın 5 damla yapabilirim.

Ben olsam kesin kusardım önce
Ama gayet sağlıklı bi çözüm.

Kızlar dün alanyadaydık malum çoğunluk ruslar tatil yapıyo orda. Türklerde var ama az. Biz türkler turist gibiydik
Neyse işte bir ayrıntı dikkatimi çekti nerde bakımsız kilolu varsa türk nerde bakımlı zayıf varsa rus
Biz türk kadınları olarak niden kendimize bunu yapıyoruz kii ?? Niden çoğunluk dombili ?? Zayıflamalıyız kızlar zayıf kadınları olan bi toplum olmalıyız

Selam canlar
Bu hafta spor yaptim. Yediklerime dikkat ettim. Yok cakildim kaldim bu kiloya. Kaptanim ben gruba zarar vermemek adina liste disi katilabilirim. Boyle kendimi rahatsiz hissediyorum
Canım sen de başla maydamoz yağına.. Bir de d vitamini ve omega3 kullan. Eksikliklerinde vücut kilo vermede direnç gösteriyor.. Al hemen bugün..
Hiç de moral bozma. Birlikte kurtulucaz bu illet yağlardan.

süper incelticiituttum bu sözü..

Süper inceltici maydanoz yağı 1. Gün

Sabah 5 damla çay fincanına damlattım çok hızlı damladığından 7 damla oldu..

Hemen ardından wc ye çıktım.

İçimde sahra çölü var sanki.. Su şişesini yanıma getirdim bitirdim.. Bardak kesmiyor.. Yanına şişeyi de getiriyorum..
İki gündür susuz gibiyim şu an..

Sabah kiloma da yansırmıki

Tahlil sonuçlarımı da aldım kızlar..

Sadece kan şekerim biraz düşük..

D vitamini 9 dan 29 a yükselmiş ama hala yetersiz. 1 kutu daha alıcam..

Ay cok hossun. Zayiflamaya milli bakis

Canım diyet yapıyorsun spor yapıyorsun liste dışı niye kalasın ki
Kilo veremeyince takimin puani etkileniyor ya o yuzden. Kendimi kotu hissediyorum.
Canım sen de başla maydamoz yağına.. Bir de d vitamini ve omega3 kullan. Eksikliklerinde vücut kilo vermede direnç gösteriyor.. Al hemen bugün..
Hiç de moral bozma. Birlikte kurtulucaz bu illet yağlardan.
Canim disari cikma gibi bir durumum yok ama maydonoz suyuyla katilabilirim. D vitamini baslayayim hemen.
Canim kac sisede cikti seninki 29 degerine.

Ayyy kendimden nefret ettim şimdii ve aklıma ünlü rus diyetim geldii..

Kilo veremeyince takimin puani etkileniyor ya o yuzden. Kendimi kotu hissediyorum.

Canim disari cikma gibi bir durumum yok ama maydonoz suyuyla katilabilirim. D vitamini baslayayim hemen.
Canim kac sisede cikti seninki 29 degerine.
2. Şişe bitti.. Şimdi 3. Şişeyi alcam..

08.30
1 türk kahvesi
2 gün kurusu
Yarım fincan pekmez

09.00
1 yumurta ile omlet
4 minik köfte

13.00
2 dilim kavun
1 kase yoğurt
1 incir
1 minik köfte

17.00
1 servis kaş makarna

3.lt su içtim yatana kadarda içerim
Eşohmanla leslie 1 mile express

Şiş hissediyorum makarnadan mı sudan mı bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…