Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Ah canım ah doktora mı gitsen nerde hata yapıyosun öğrensen artık ?

Günaydın fıstığım ne oldu da kilo aldın?
Canım dün yazmıştımya 2 gün şehir dışındaydım aniden gittik kısa bi tatil gibi oldu. Yedim yani biraz
Bugün o artıları sileceğim inşallah , öyle umuyorum

günaydın
baskülüm çalıştı dün akşam nasıl oldu anladım sabah tartıldım -100 gr neyse almamısım bugünü hafif atlatayım ki yarın eksiler daha çok olsun

çarşamba menüm
sabah 08:30
250ml süt
1 yk neskafe
1 hurma

öğle 12:30
3 minik biber dolması
1 kase yoğurt
1 dilim haşlanmış kırmızı pancar

ara 17:00
1 minik şeftali
1 fincan az şekerli kahve

akşam 20:00
8 yk kurufasulye
1 minik kase domates salatalık ve soğandan salata

ara 22:00
1 şişe maden suyu

1.5 km tempolu yüryüş

Öyle mi kuzum fark etmemiştim, anladım tatilde ben de çok yemiştim özümüze dönüyoruz hemen nedense ama eminim sen toparlarsın...kuzu ya ben de inan baya dikkat ediyorum yani ama arada da yiyorum demek ki veya sağlıklı olsa da miktarı fazla kacırıyor olabilirim, inanılmaz bi direnc var ama artık sinirimi bozan

Gayet iyşsin canım :)

Evet neredeyse 1 yıl olacak sen başlayalı ortalama giden 2 kg var kendini salsan zaten o olduğu gibi gelecek. Bence tuhaf bu artık gerçekten beyninde bitir bu işi yapılması gereken ne varsa yap zaman hızlı geçiyo

Profiterol sadece 1 taneyse fena değil menü
Ay varya nasıl bi özendirdin beni resmen coşmuşsunuz ya, ama ne eğlenmişsinizdir di mi
Kuzum çok geçmiş olsun ya Allah şifa versin
Oo süper olucak daa bu akşamki iştah ne yaa bendekipatlamaya hazır bomba gibiyimdolapta ıslak kek beni çağırıyorve ve vee 1 tepsi şekerpare ısrar ediyor tadıma bak diyenapcam ben yaa
Ah o ikilem varya! İnşallah yemedin kuzu?
Bu haliyle gayet iyi bence günü erken kapatmışsın :)
Gayet iyisin canım nasıl gidiyor bayadır konuşsmadık senle

Evet neredeyse 1 yıl olacak sen başlayalı ortalama giden 2 kg var kendini salsan zaten o olduğu gibi gelecek. Bence tuhaf bu artık gerçekten beyninde bitir bu işi yapılması gereken ne varsa yap zaman hızlı geçiyo
Kız valla resmen 1 yıl dolacak 31 ekimde ay şaka gibi ya amma da yerimde saydım ha ! Aynen yediğim anda 71 ay kabus ya bırak yemeyince de 69 güleyim ağlanacak halime bari

Sabah 1 dilim tb yi gecmedim kahvaltıda, öğlene de 1 dilimden peynirli sandviç yaptım, arkadas simit almış 2 lokma ondan böldüm sadece... okuldan sonra 1 saat yol alıp eve gelince çok acıkıyorum o araya dikkat edicem bir de akşam yemeğinden sonra kavun karpuz çilek yedim bu ara onu yapmayacağım

Akşam yemeği en önemlisi. Akşam ne yersek kalıyo gibi bişey. Gün içinde yenilenler bişekilde eriyo gidiyo. Akşam hafif geçmeli benim en faydalı yöntemim bu

Akşam yemeği en önemlisi. Akşam ne yersek kalıyo gibi bişey. Gün içinde yenilenler bişekilde eriyo gidiyo. Akşam hafif geçmeli benim en faydalı yöntemim bu
kesinlikle akşam çok önemli eşim iş sebebiyle geç geliyor akşam yemekleri geç yeniyor bu ara yerimde sayıyorum kilo verme konusunda beraber sadece akşam yemeğini yiyebiliyoruz erken yiyip sonra ona hazırlamak istemiyorum çocuğa da örnek olsun diye beraber yemenin uygun olduğunu düşünüyoum .

Yemedim canımm.. Ben kazandım

Canım sen erken ye yine de.. Eşin geldiğinde salatadan felan tırtıklarsın..
Ben hep o düşünce yüzüne kilo aldım.. Ya kendine önem verip erken yiyip zayıf olcan, ya da diğerlerini düşünüp kilolu bi eş ve anne olcan..
Şişko bi anne ve eş ne kadar benimsenir sen düşün.. Düşünceli olmak asıl kendini önemsemekten geçiyor şekerim

haklısın canım sürekli olsa değin gibi yapardım ama geçici bu durum zaten benim eve gelmem yediyi bulacak süt iznim bitiyor bu hafta. ekim ayında tamamen yeni bir düzen kuracağım annemden kendi evime geçeceğim bebek 1 yaşını doldurduğu için.

Valla kaptanıma sonuna kadar katılıyorum canım eşinden önce ye sen o varkende yiyomuş gibi yap ben diyetteyken herkesten ayrı yiyorum

Kızlar tuvalete çıkamayanlara çoook etkili bir yöntem söylüyorum şuan mutlaka deneyin teşekkür edeceksiniz..

Sabah kalkınca 1 büyük fincan şekersiz kahve içiyoruz.
Ardından 2 bardak su.
Ardından yarım fincan keçiboynuzu özü pekmezi.
Ardından 1 bardak su.
Ardından 2 gün kurusu.
Ardından 2 bardak daha su.
Sonra kahvaltımızı ediyoruz.
Birkaç saat içinde ne var ne yok finish

İyiymiş. Ben aynı etkiyi tantuni nin yanında 5-6cin biber yiyince görüyorum .sonra diyorum et bozuk muydu yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…