Ah canım ah doktora mı gitsen nerde hata yapıyosun öğrensen artık ?Günaydın kızlargüne biraz isyankar başlıyorum bugün, ben neden zayıflayamıyorum ya !!! Kolu oturan bi gömleğim vardı gecen seneden sabah onu giyeyim dedim yine aynı, biraz bi değişsin artık bir şeyler ya
Canım dün yazmıştımya 2 gün şehir dışındaydım aniden gittik kısa bi tatil gibi oldu. Yedim yani birazGünaydın fıstığım ne oldu da kilo aldın?
Öyle mi kuzum fark etmemiştim, anladım tatilde ben de çok yemiştim özümüze dönüyoruz hemen nedense ama eminim sen toparlarsın...kuzu ya ben de inan baya dikkat ediyorum yani ama arada da yiyorum demek ki veya sağlıklı olsa da miktarı fazla kacırıyor olabilirim, inanılmaz bi direnc var ama artık sinirimi bozanAh canım ah doktora mı gitsen nerde hata yapıyosun öğrensen artık ?
Canım dün yazmıştımya 2 gün şehir dışındaydım aniden gittik kısa bi tatil gibi oldu. Yedim yani biraz
Bugün o artıları sileceğim inşallah , öyle umuyorum
Gayet iyşsin canım :)günaydın
baskülüm çalıştı dün akşam nasıl oldu anladım sabah tartıldım -100 gr neyse almamısım bugünü hafif atlatayım ki yarın eksiler daha çok olsun
çarşamba menüm
sabah 08:30
250ml süt
1 yk neskafe
1 hurma
öğle 12:30
3 minik biber dolması
1 kase yoğurt
1 dilim haşlanmış kırmızı pancar
ara 17:00
1 minik şeftali
1 fincan az şekerli kahve
akşam 20:00
8 yk kurufasulye
1 minik kase domates salatalık ve soğandan salata
ara 22:00
1 şişe maden suyu
1.5 km tempolu yüryüş
Evet neredeyse 1 yıl olacak sen başlayalı ortalama giden 2 kg var kendini salsan zaten o olduğu gibi gelecek. Bence tuhaf bu artık gerçekten beyninde bitir bu işi yapılması gereken ne varsa yap zaman hızlı geçiyoÖyle mi kuzum fark etmemiştim, anladım tatilde ben de çok yemiştim özümüze dönüyoruz hemen nedense ama eminim sen toparlarsın...kuzu ya ben de inan baya dikkat ediyorum yani ama arada da yiyorum demek ki veya sağlıklı olsa da miktarı fazla kacırıyor olabilirim, inanılmaz bi direnc var ama artık sinirimi bozan
Profiterol sadece 1 taneyse fena değil menüMenu gelsin
Sabah
Yuruyus oncesi ac olmamak icin
3 zeytin
Bir parca ekmek
Kahvaltı
1 yumurta
10 zeytin
Domataes
Az bir peynir
Yarim dilim tereyagli ekmek
Ogle
1 kase yogurt
Salatalik
Biber
Aksam
1kase cacik
1 kase nohut
1 koca domates
1 profiterol
Spor
55 dk
Yürüyüş
Su 2 litre
Bitki cayi icmedm
Ay varya nasıl bi özendirdin beni resmen coşmuşsunuz ya, ama ne eğlenmişsinizdir di miYaa ben bugün hiç menü vermesem iyi olur çünkü çok kötü baya baya cisss var arkadaşın tayini çıktı bir daha beni nerden bulacaksın gel keyfimsizce takılalım dedi dondurma cips kola pizza patates kızartması ve künefe yedimdurum çok fena kilo almazsam iyidir bu hafta yarında oruç tutuyorum yine durum kötü
Kuzum çok geçmiş olsun ya Allah şifa versinBugün aksama kadar hastanede refakatçiydim. Kayinbabam ameliyat oldu.
Gelelim menüye
Sabah 8.00 yarım çay bardağı süt
10.30
börek +ayran
Öğlen.
4 kaşık bulgur pilavı
4 kaşık et sote
salata
Aksam .16.30
4-5 kaşık patates-tavuk kizartma
çorba
4 -5 kaşık supangle
18.00 1 çay bardağı içe tea
20. 00 komposto
Ah o ikilem varya! İnşallah yemedin kuzu?Oo süper olucak daa bu akşamki iştah ne yaa bendekipatlamaya hazır bomba gibiyim dolapta ıslak kek beni çağırıyor ve ve vee 1 tepsi şekerpare ısrar ediyor tadıma bak diye napcam ben yaa
Bu haliyle gayet iyi bence günü erken kapatmışsın :)Sabah tahlil verince kahvaltı geç oldu..
10:30
Yeşil zeytin
2 fırın patates 2 biber 1 soğan
2 dilim ekmek
11:00
1 dilim ıslak kek
12:30
Ciğer yürek kavurma
4 dilim ekmek
Soğan
Biber
Domates
18:00
2 salatalık
Bi salatalık daha mı kemirsemki..
Hoff..
1 saat yürüyüş
2 litre su
Gayet iyisin canım nasıl gidiyor bayadır konuşsmadık senlemenüm
kahvaltı 11.30 (biraz geç oldu)
1 bardak ayran
1 adet bol yeşillikli şinitzel dürüm
ara 14.00
1 bardak çilek suyu (96 kcal)
akşam 20.30
3 kaşık menemen
2 dilimden biraz az ekmek
1 porsiyon kavun
1.5 lt su
950 ml soda limon yeşil çay karışımı
124 dk yürüyüş (12688 adım)
Kız valla resmen 1 yıl dolacak 31 ekimde ay şaka gibi ya amma da yerimde saydım ha ! Aynen yediğim anda 71Evet neredeyse 1 yıl olacak sen başlayalı ortalama giden 2 kg var kendini salsan zaten o olduğu gibi gelecek. Bence tuhaf bu artık gerçekten beyninde bitir bu işi yapılması gereken ne varsa yap zaman hızlı geçiyo
Akşam yemeği en önemlisi. Akşam ne yersek kalıyo gibi bişey. Gün içinde yenilenler bişekilde eriyo gidiyo. Akşam hafif geçmeli benim en faydalı yöntemim buSabah 1 dilim tb yi gecmedim kahvaltıda, öğlene de 1 dilimden peynirli sandviç yaptım, arkadas simit almış 2 lokma ondan böldüm sadece... okuldan sonra 1 saat yol alıp eve gelince çok acıkıyorum o araya dikkat edicem bir de akşam yemeğinden sonra kavun karpuz çilek yedim bu ara onu yapmayacağım
Sen de mi bsşladınBaşladık valla Allah yardımcımız olsun...
kesinlikle akşam çok önemli eşim iş sebebiyle geç geliyor akşam yemekleri geç yeniyor bu ara yerimde sayıyorum kilo verme konusundaAkşam yemeği en önemlisi. Akşam ne yersek kalıyo gibi bişey. Gün içinde yenilenler bişekilde eriyo gidiyo. Akşam hafif geçmeli benim en faydalı yöntemim bu
Yemedim canımm.. Ben kazandımProfiterol sadece 1 taneyse fena değil menü
Ay varya nasıl bi özendirdin beni resmen coşmuşsunuz ya, ama ne eğlenmişsinizdir di mi
Kuzum çok geçmiş olsun ya Allah şifa versin
Ah o ikilem varya! İnşallah yemedin kuzu?
Bu haliyle gayet iyi bence günü erken kapatmışsın :)
Gayet iyisin canım nasıl gidiyor bayadır konuşsmadık senle
Canım sen erken ye yine de.. Eşin geldiğinde salatadan felan tırtıklarsın..kesinlikle akşam çok önemli eşim iş sebebiyle geç geliyor akşam yemekleri geç yeniyor bu ara yerimde sayıyorum kilo verme konusundaberaber sadece akşam yemeğini yiyebiliyoruz erken yiyip sonra ona hazırlamak istemiyorum çocuğa da örnek olsun diye beraber yemenin uygun olduğunu düşünüyoum .
Teşekkür ederim canım aldığım şişliği vermeye çalışıyorum cuma artı çıkma ihtimali varGayet iyisin canım nasıl gidiyor bayadır konuşsmadık senle
haklısın canım sürekli olsa değin gibi yapardım ama geçici bu durum zaten benim eve gelmem yediyi bulacak süt iznim bitiyor bu hafta. ekim ayında tamamen yeni bir düzen kuracağım annemden kendi evime geçeceğim bebek 1 yaşını doldurduğu için.Canım sen erken ye yine de.. Eşin geldiğinde salatadan felan tırtıklarsın..
Ben hep o düşünce yüzüne kilo aldım.. Ya kendine önem verip erken yiyip zayıf olcan, ya da diğerlerini düşünüp kilolu bi eş ve anne olcan..
Şişko bi anne ve eş ne kadar benimsenir sen düşün.. Düşünceli olmak asıl kendini önemsemekten geçiyor şekerim
kesinlikle akşam çok önemli eşim iş sebebiyle geç geliyor akşam yemekleri geç yeniyor bu ara yerimde sayıyorum kilo verme konusundaberaber sadece akşam yemeğini yiyebiliyoruz erken yiyip sonra ona hazırlamak istemiyorum çocuğa da örnek olsun diye beraber yemenin uygun olduğunu düşünüyoum .
Canım sen erken ye yine de.. Eşin geldiğinde salatadan felan tırtıklarsın..
Ben hep o düşünce yüzüne kilo aldım.. Ya kendine önem verip erken yiyip zayıf olcan, ya da diğerlerini düşünüp kilolu bi eş ve anne olcan..
Şişko bi anne ve eş ne kadar benimsenir sen düşün.. Düşünceli olmak asıl kendini önemsemekten geçiyor şekerim
İyiymiş. Ben aynı etkiyi tantuni nin yanında 5-6cin biber yiyince görüyorum .sonra diyorum et bozuk muydu yoksaKızlar tuvalete çıkamayanlara çoook etkili bir yöntem söylüyorum şuan mutlaka deneyinteşekkür edeceksiniz..
Sabah kalkınca 1 büyük fincan şekersiz kahve içiyoruz.
Ardından 2 bardak su.
Ardından yarım fincan keçiboynuzu özü pekmezi.
Ardından 1 bardak su.
Ardından 2 gün kurusu.
Ardından 2 bardak daha su.
Sonra kahvaltımızı ediyoruz.
Birkaç saat içinde ne var ne yok finish
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?