Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

İkisi de olabilir canım.. Psikolojik de olabilir.

İkisi de olabilir canım.. Psikolojik de olabilir.

Kızlar nerdesiniz ?? Yarın cuma kaçamaklar yapılmıyor umarım
Ya acaip bi iştah tuttu.. Akşam yemeğinde kaybolasım geldi.. Salatadan tırtıkladım felan..
Evde bi sürü aburcubur ve tatlı var..
Nasıl bi imtihandayım ben yaa

7:30
1 kase ciğer kavurma
5 zeytin
Çok az ekmek

9:30
Sade kahve

10:30
4 şekerpare
1 salatalık

12:30
Et kavurma
El kadar pide
Salata

16:30
1 salatalık

20:00
Salata tırtıklamaca

1,5 saat yürüyüş

4 litre su
Hala içiyorum..

Menüm
Kahvaltı 10.45
Domates
Salatalık
Peynir
1.5 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
3 dilim salam
2 çatal reçel

Ara 16.00
1 avuç üzüm
1 armut

Akşam 21.00 (uyuyakalmışım)
3 kaşık etli patates yemeği (etini az yedim)
1 kaşık yoğurt
1.5 dilim ekmek
1 porsiyon kavun

1.5 lt su
950 ml soda karışımı
1.5 saat yürüyüş (10.000 adım)

Afiyet olsun canım çok güzel menü su içinde tebrikler :)

Menu

8.00
yarım simit 1 d peynir domates

Öğlen 14.00
1.5 tabak makarna
patates kızartması
3 tavuk kanat
hatta 2 dilim ekmek
biber salcasi ketçap mayonez

16.00
kahve 1 bayram çikolatası

20.00
3 erik
yeşil çay

Toplam .9000 adim

Yansır tabi ki :)

Afiyet olsun canım tuvalete çıkmadıysan sudandır ama sabaha geçer

Kız zaten onları yiyince kahvaltıya yer kalmıyor

Güzel bakış açısı :) ama onlarda kebaplar, baklavalar, künefeler vs.yok tabi zayıf olurlar

İyi geceler kızlar nasılsınız? Çok şükür evimdeyim hamdolsun babaannemde iyi :) güzel bir duş alıp uyumak istiyorum artık benim için yorucu üzücü birkaç gün oldu kendi hastamızdan çok başka hastalar içinde üzüldüm çıkarken içim buruk çıktım biz çıkıyoruz hastaneden ama durumu kritik olan hala ameliyatı bekleyen hastalar vardı Rabbim tüm hastalara Şafi ismiyle şifa versin inş onlarda sağlıkla hastaneden çıkarlar
Diyete gelecek olursak bol karbonhidratlı menülerim oldu hastanede olunca hep dışardan yedik filan ve ben büyük ihtimal yine kilo aldım çok şükür ki bu hafta kaptanımdan izinliyim malum benim için anormal bir hafta oldu bir yandan yorucu bir hafta olması, bir yandan hem regl hemde yol şişkinliği, bir yandan da düzensiz ve sağlıksız beslenme hepsi üstüste geldi inş haftaya cumaya kadar toparlanıcam yarın Cuma hepinize başarılar dilerim :) inş takım olarak güzel sonuçlarımız olur

İyi akşamlar kızlar bugünkü menüm
Akşam yemeği
Bir tane sandviç ekmeği tantuni
1 bardak diyet kola
2 lt su
Oruç tutum kızlar bugün tek akşam yemeği var

Geçmiş olsun canım olur arada öyle diğer haftaya verirsin önemli olan sağlık bende bu hafta çok saldım sanırım az kilo vermişimdir

İyi akşamlar

Sabah
Tereyağlı simit
Meyve suyu

Öğle
1 kase mercimek çorbası
Az salata

Ara
Burçak bisküvi 3 tane

Akşam
Tavuk sote
Domates soğan salatalık

Ara
Maden suyu

Su: 2 lt
Spor: yok

Geçmiş olsun canım olur arada öyle diğer haftaya verirsin önemli olan sağlık bende bu hafta çok saldım sanırım az kilo vermişimdir
Saol canım Aynen en önemlisi sağlık tabi yiyince sağlık da bozuluyor ama neyse :/ az kilo vermek kilo almaktan ya da sabit olmaktan çok daha iyidir maşallah sen güzel kilo vermişsin arada duraksamalar olması çok normal

Zereno çok geçmiş olsun canım.
Saol tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…