İkisi de olabilir canım.. Psikolojik de olabilir.08.30
1 türk kahvesi
2 gün kurusu
Yarım fincan pekmez
09.00
1 yumurta ile omlet
4 minik köfte
13.00
2 dilim kavun
1 kase yoğurt
1 incir
1 minik köfte
17.00
1 servis kaş makarna
3.lt su içtim yatana kadarda içerim
Eşohmanla leslie 1 mile express
Şiş hissediyorum makarnadan mı sudan mı bilmem
İkisi de olabilir canım.. Psikolojik de olabilir.08.30
1 türk kahvesi
2 gün kurusu
Yarım fincan pekmez
09.00
1 yumurta ile omlet
4 minik köfte
13.00
2 dilim kavun
1 kase yoğurt
1 incir
1 minik köfte
17.00
1 servis kaş makarna
Ya acaip bi iştah tuttu.. Akşam yemeğinde kaybolasım geldi.Kızlar nerdesiniz ?? Yarın cuma kaçamaklar yapılmıyor umarım
Ya acaip bi iştah tuttu.. Akşam yemeğinde kaybolasım geldi.. Salatadan tırtıkladım felan..
Evde bi sürü aburcubur ve tatlı var..
Nasıl bi imtihandayım ben yaa[/QUOTE
Arada geliyo öyle. O günleri atlatınca başarmanın keyfini yaşıyosunsabret
7:30
1 kase ciğer kavurma
5 zeytin
Çok az ekmek
9:30
Sade kahve
10:30
4 şekerpare
1 salatalık
12:30
Et kavurma
El kadar pide
Salata
16:30
1 salatalık
20:00
Salata tırtıklamaca
1,5 saat yürüyüş
4 litre su
Hala içiyorum..
Akiam yemeği olarak bol salata veya 1 kase çorba içseydin daha kolay geçebilirdi akşam kaptanım. Akşam çok az yeyince ayar kaçıyo bide salatalık bence iyice mideyi kıyıyo ya ben ne zaman yesem biraz saha acıkıyorum tabi kişiden kişiye değişebilir
Afiyet olsun canım çok güzel menü su içinde tebrikler :)7:30
1 kase ciğer kavurma
5 zeytin
Çok az ekmek
9:30
Sade kahve
10:30
4 şekerpare
1 salatalık
12:30
Et kavurma
El kadar pide
Salata
16:30
1 salatalık
20:00
Salata tırtıklamaca
1,5 saat yürüyüş
4 litre su
Hala içiyorum..
Yansır tabi ki :)Süper inceltici maydanoz yağı 1. Gün
Sabah 5 damla çay fincanına damlattım çok hızlı damladığından 7 damla oldu..
Hemen ardından wc ye çıktım.
İçimde sahra çölü var sanki.. Su şişesini yanıma getirdim bitirdim.. Bardak kesmiyor.. Yanına şişeyi de getiriyorum..
İki gündür susuz gibiyim şu an..
Sabah kiloma da yansırmıki
Afiyet olsun canım tuvalete çıkmadıysan sudandır ama sabaha geçer08.30
1 türk kahvesi
2 gün kurusu
Yarım fincan pekmez
09.00
1 yumurta ile omlet
4 minik köfte
13.00
2 dilim kavun
1 kase yoğurt
1 incir
1 minik köfte
17.00
1 servis kaş makarna
Kız zaten onları yiyince kahvaltıya yer kalmıyorKızlar tuvalete çıkamayanlara çoook etkili bir yöntem söylüyorum şuan mutlaka deneyinteşekkür edeceksiniz..
Sabah kalkınca 1 büyük fincan şekersiz kahve içiyoruz.
Ardından 2 bardak su.
Ardından yarım fincan keçiboynuzu özü pekmezi.
Ardından 1 bardak su.
Ardından 2 gün kurusu.
Ardından 2 bardak daha su.
Sonra kahvaltımızı ediyoruz.
Birkaç saat içinde ne var ne yok finish
Güzel bakış açısı :) ama onlarda kebaplar, baklavalar, künefeler vs.yok tabi zayıf olurlarKızlar dün alanyadaydık malum çoğunluk ruslar tatil yapıyo orda. Türklerde var ama az. Biz türkler turist gibiydik
Neyse işte bir ayrıntı dikkatimi çekti nerde bakımsız kilolu varsa türk nerde bakımlı zayıf varsa rus
Biz türk kadınları olarak niden kendimize bunu yapıyoruz kii ?? Niden çoğunluk dombili ?? Zayıflamalıyız kızlar zayıf kadınları olan bi toplum olmalıyız
Geçmiş olsun canım olur arada öyle diğer haftaya verirsin önemli olan sağlık bende bu hafta çok saldım sanırım az kilo vermişimdirİyi geceler kızlar nasılsınız? Çok şükür evimdeyim hamdolsun babaannemde iyi :) güzel bir duş alıp uyumak istiyorum artık benim için yorucu üzücü birkaç gün oldu kendi hastamızdan çok başka hastalar içinde üzüldüm çıkarken içim buruk çıktım biz çıkıyoruz hastaneden ama durumu kritik olan hala ameliyatı bekleyen hastalar vardı Rabbim tüm hastalara Şafi ismiyle şifa versin inş onlarda sağlıkla hastaneden çıkarlar
Diyete gelecek olursak bol karbonhidratlı menülerim oldu hastanede olunca hep dışardan yedik filan ve ben büyük ihtimal yine kilo aldım çok şükür ki bu hafta kaptanımdan izinliyim malum benim için anormal bir hafta oldu bir yandan yorucu bir hafta olması, bir yandan hem regl hemde yol şişkinliği, bir yandan da düzensiz ve sağlıksız beslenme hepsi üstüste geldi inş haftaya cumaya kadar toparlanıcam yarın Cuma hepinize başarılar dilerim :) inş takım olarak güzel sonuçlarımız olur
Saol canım Aynen en önemlisi sağlık tabi yiyince sağlık da bozuluyor ama neyse :/ az kilo vermek kilo almaktan ya da sabit olmaktan çok daha iyidir maşallah sen güzel kilo vermişsin arada duraksamalar olması çok normalGeçmiş olsun canım olur arada öyle diğer haftaya verirsin önemli olan sağlık bende bu hafta çok saldım sanırım az kilo vermişimdir
Saol tatlımZereno çok geçmiş olsun canım.
Valla çok susadım bol su içtim ve uyudum..Maydanoz kürü uygulayanlar ilk gün nasıl geçti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?