1.65 canım aslında boyuma göre biraz daha verebilirim ama 58 bana ideal çok zayıfladı mı yüzüm çok çöküyor burnum azıcık büyük, olduğu gibi ortaya çıkıyor sonra
teşekkürler canım :)Anladım canım kendine yakışan kiloyu en iyi sen bilirsin tebrik ediyoruö dediğin gibi 1 2 kilo daha ver 58 e sabitle
Maşallah canım çok yediğin günüb ertesi daha az ye ve spor yap kilonu koru bidaha kendine kötülük yapma kilo almateşekkürler canım :)
evet sabitleyip spora ve sağlıklı beslenmeye devam edeceğim
çünkü cidden kendimi daha iyi hissediyorum artık, daha önce yediğim içtiğim herşey şu an bana boş beleş geliyor eskisi kadar aramıyorum
amin canımm inşallah siz de en kısa sürede istediğin kilolara erişirsinizMaşallah canım çok yediğin günüb ertesi daha az ye ve spor yap kilonu koru bidaha kendine kötülük yapma kilo almadarısı başımıza
Tebrikler tatlımmkızlar günaydın
ben istediğim kiloya geldim artık şükürler olsun ki bundan sonra 1 ya da 2 kilo daha verip kilomu 58e sabitlemek amacım
mezun olabiliyor muyum kaptanımEllssa
Tebrikler canım..***2. Takım 537. Etap***
akrep33(72,9 / //%)
Zereno( 86,7 / 84,2/2,5/%2,88)
_Rosebud_(58 / // %)
2BHB(62.0 ///%)
hedef56(68.7/// /-%)
bebekicin(67,8 /// %)
ayperest( 55,3 /54.2/1.1 / %1.98)
Tabitabi (88.0/// %)
2.Takım ortalaması : %
***2. Takım 537. Etap***
akrep33(72,9 / //%)
Zereno( 86,7 / 84,2/2,5/%2,88)
_Rosebud_(58 / // %)
2BHB(62.0 ///%)
hedef56(68.7/// /-%)
bebekicin(67,8 /// %)
Tabitabi (88.0/// %)
kızlar günaydın
ben istediğim kiloya geldim artık şükürler olsun ki bundan sonra 1 ya da 2 kilo daha verip kilomu 58e sabitlemek amacım
Tebrikler canım..Günaydınnnn
Pazartesi: 62,3
Cuma: 62
Fark: 300gr
Haftaya listeye girerim belki
Tebrikler canım..Günaydınlarrrr.
Çarşamba 93.4
Bu gün 92.5
Herhalde ödem gitti
Bende öyle bekliyordumTebrikler canım..
Hani rekor? Gelen kilolar komple gider diye bekledimdi senden.
Saol kuşum daha iyi olabilirdi son aldığım kilolardı ama buna şükür :)Zerenom süpersin
Maşallah tebriklerrrr
Darısı hepimize.
Kaç kilo verdin mersk ettim toplamda.
Mezun mu oluyorsun canım tebrik ederimkızlar günaydın
Tebrikler canım.. İmrenerek takip ediyorum seni. Hayalimdeki kilodasın***2. Takım 537. Etap***
akrep33(72,9 / //%)
Zereno( 86,7 / //%)
_Rosebud_(58 / // %)
2BHB(62.0 ///%)
hedef56(68.7/// /-%)
bebekicin(67,8 /// %)
Tabitabi (88.0/// %)
Haftaya alırız o zaman tatlım.. Problem yok.Gunaydin hanımlar,
Bugun tartildim 74.9 ciktim ne yazik ki biraz kilo almisim... birde bugün kahvaltiyi cok erken yaptim tartilmayi da kahvaltidan sonra yaptım... hatta 2 kahvaltidan sonra...
Birde gunlerdir gribim ben grip olunca durmadan yemek yerim sanki ac kalinca daha kotu hasta olucakmisim hissi olur...sanirsam yillarca tek basina yasamanin verdiği bir huy...
Bu hafta listede degilim sonucta ama haftaya umarim listede olurum... ayrildigim kilo 74.7 idi bu arada...
Oo sahalara dönmüşsün maşallah, 2.takımın bilirkişisiSabahleyin cok hafif bir kahvalti hazirladim bayanlar ve cocuklar da bayılıyor bu kahvaltiya...
Fırında yumurtali ekmek..
Hem evde cok ekmek veya hafif kokusu bozulmus peynir varsa da israfi da önleyen bir sey...
Tarifi;
3 yumurta ve teneke peyniri ,kup kup kirmizi biber, hepsini karistiriyorsun ekmegin üzerine suruyorsun firinda ustu kizarincaya kadar 180 derece de pisiriyorsun..bu arada misir sucuk v.s hepsi cok yakışıyor ve isi hinti ise kenarlarada malzeme koyun yoksa cok sert oluyir...
Ben sabah esimle kucuk bir dilim yedim 2 saat sonra da oglumla küçük bir dilim yedim... ve evet sogukta gayet lezzetli
Canım @ayperest arkadışımızın dediği gibi 2 hafta.. Gün olarak 15 günü doldurmuş olman gerekiyor..acaba ben ne zaman listeye girebilirim yada girebilir miyim sadece merak
Tebrikler canım***2. Takım 537. Etap***
akrep33(72,9 / //%)
Zereno( 86,7 / 84,0/2,7/%3,11)
_Rosebud_(58 / 57,7/0,3/ %0,52)
2BHB(62.0 ///%)
hedef56(68.7/// /-%)
bebekicin(67,8 /// %)
Tabitabi (88.0/// %)
***2. Takım 537. Etap***
akrep33(72,9 / //%)
Zereno( 86,7 / 84,0/2,7/%3,11)
_Rosebud_(58 / 57,7/0,3/ %0,52)
2BHB(62.0 ///%) Sabit
hedef56(68.7/// /-%)
bebekicin(67,8 /// %)
Tabitabi (88.0/// %)
Haftaya güzel bir kilo bekliyorum senden canımAdet olmak üzereyim hatta 2 gün gecikti nedense adetlerim cuma günlerine geliyor hep
Hiçde bile büyük değil burnun.. Çok tatlısın maşallah1.65 canım aslında boyuma göre biraz daha verebilirim ama 58 bana ideal çok zayıfladı mı yüzüm çok çöküyor burnum azıcık büyük, olduğu gibi ortaya çıkıyor sonra
Mümkün tabiki.. Hatta 65 yap sen onu.
teşekkürler canımmTebrikler tatlımm
Tamam mezun edelim seni
sağol canım darısı başınıza inşallahZerenom süpersin
Maşallah tebriklerrrr
Darısı hepimize.
Kaç kilo verdin mersk ettim toplamda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?