Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Menun cok güzel tatlim,,
Bende eskiden cok nescafe icerdim ama nescafe sagliga cok zararli imis, onun yerine filtre kahve veya turk kahvesi tavsiye ederim ..turk kahvesi nescafeye gore daha da uzun sure tok tutuyor tatlim..
Birde 4.5 lt su bana göre cok ama tabii hep bu kadar iciyorsan yada cok terledigin bir spor yapiyorsan birsey diyemem tatlim...

Menün guzel kahvalti neden yapmadin??

Tebrikler canım
Teşekkürler bende seni tebrik ederim :)
Saol kuzum

Maydanoz hürü yapanlar nasıl gidiyor? Etkisini görebiliyor musunuz?
Bende merak ediyorum devam ediyorlar mı? İle yaradı mı?
Zereno ve @akrep33 tebrikler kızlaaar

Zereno 5 kg verseydin 1 . Olurduk belkim
He Ya kesin 1.olurduk bende görünce bozuldum biraz neyse haftaya sözüm olsun inş :)

Merhaba kizlar ben maydanoz kurunü yaklaşık 1 haftadır yapıyorum 15 günde genelde etkisi olurmuş benim çok etki gördüğüm söylenemez ama benim genel anlamda kabızlık sıkıntım hic olmaz ödem atması açısından iciyorum bu haftada yapicam sonra 1 hafta ara verip 15gun tekrar yapicam

Cok teşekkürler canım yorumun için günde 2 nescafenin birini türk kahvesi olarak iceyim ozaman ben su konusuna gelince ben 7de işbaşı yapıyorum 5.30da kalktigim 12 gibi ortalama yattigim için susadigimdan iciyorum hafta sonları biraz geç kalkınca 3 3,5 litreye düşüyor :)

Hoşgeldin canım tanisamadik
Ben buranin demirbaslarindanim
Kac kilosun? Yaşın kaç? Hedef?

Hoşgeldin canım özledik seni nerelerdeydin iyisin dimi

Kızlar kaç gündür hastayım arada girip okuyorum ama yazmaya halim yok

Havalar birden soğudu oğlum da hasta antibiyotiğe başladık ne yazikki
İkinize de geçmiş olsun canım dikkay edin kendinize geçiş mevsimi çok kötü yapıyor acil şifalar dilerim yavruna ve sana
Nasılsın canım
Teşekkür ederim canım iyiyim temizlik bulaşık
Erkenden bitirdim işleri haftasonu yatışına hazırım artık

Bu hafta zerenodan bir rekor denemesi geliyor hedef 80,7 verilmesi gereken tam 4,2 var (bugün 84,9 geldim de :/) haydi bakalım geçen hafta olmadı bu hafta olsun inş :) cıssız olacak menülerim filan demiyorum anahtar kelimem dengele ve hareket et :) yeni haftamız mübarek olsun bu haftanın ilk sporunu da yaptım :) herşey güzel olacak inş

Canım maydanozun kendisini mi kullanıyorsun yağını mı?

Kızlar kaç gündür hastayım arada girip okuyorum ama yazmaya halim yok
Geçmiş olsun canım benim hem sana hem oğluşuna Dikkat edin
Saol kuzum

Evet canim sabah bi kalktim firtina vardı
Dün sicacikti
Deniz dalgalı
Yapraklar sapsarı
Geldi sonbahar
Güle güle yaz
Hosgeldin sonbahar
Sende hoşgeldin grip
bu havalar seni şair etmiş

Burası hala çoooook sıcak
Havada biraa bulut var ama boğucu bir sıcaklığı da var.
Bizde de durum aynı bugün yağmur yapar gibi yaptı 5 dk sürdü gitti

Oo zereno çok güzel döndü hadi yap şu işi bende 53 hedefliyorum 1.2 kg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…