- 26 Mayıs 2017
- 1.146
- 2.410
- 48
- 45
Menun cok güzel tatlim,,Iyi aksamlar kızlar bugünkü menüm
6.00da maydonoz kürü
7de 2 bardak yesilcay 1 domates 2 salatalik kahvalti
10.30da sekersiz sade nescafe
12.30 yogurt taze fasulye sade soda
15.30 sekersiz sade nescafe
18.30 2 salatalik 1 domatesden salata yaninda yogurt içine zencefil zerdeçal tarcin
Suu toplamda 4.5 litre
Spor yarim saat
Menü cok güzel afiyet olsun...Cuma menü
08.00
1 türk kahvesi
08.30
4 kurabiye
1 çay
09.30
2 haşlanmış yumurtanın beyazı
13.30
1 kase kısır
1 dilim karpuz
16.00
1 kase bulgur pilavı
4 lt su
Leslie 1 mile express
Menün guzel kahvalti neden yapmadin??menüm
kahvaltı yok
öğle 12.30
domates
salatalık
peynir
2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
2 çatal reçel
ara 17.30
1 armut
akşam 20.00
4 en küçük boy biber dolması
az yoğurt
1 dilim ekmek
ara 21.00
biraz üzüm
2 lt su
35 dk yürüyüş
Karışımı bırakma kararı verdim. Dün o kadar şişkinlik yaptı ki karnımın gerilmesinden canım yandı.
maydanoz kürüne geçmeyi düşünüyorum
Teşekkürler bende seni tebrik ederim :)Tebrikler canım
Saol kuzum
Bende merak ediyorum devam ediyorlar mı? İle yaradı mı?Maydanoz hürü yapanlar nasıl gidiyor? Etkisini görebiliyor musunuz?
He Ya kesin 1.olurduk
Cok teşekkürler canım yorumun için günde 2 nescafenin birini türk kahvesi olarak iceyim ozaman ben su konusuna gelince ben 7de işbaşı yapıyorum 5.30da kalktigim 12 gibi ortalama yattigim için susadigimdan iciyorum hafta sonları biraz geç kalkınca 3 3,5 litreye düşüyor :)Menun cok güzel tatlim,,
Bende eskiden cok nescafe icerdim ama nescafe sagliga cok zararli imis, onun yerine filtre kahve veya turk kahvesi tavsiye ederim ..turk kahvesi nescafeye gore daha da uzun sure tok tutuyor tatlim..
Birde 4.5 lt su bana göre cok ama tabii hep bu kadar iciyorsan yada cok terledigin bir spor yapiyorsan birsey diyemem tatlim...
Günaydın canım bende gece regl oldum her sabah uyanır uyanmaz tartiya kosan ben bu sabah yapmadım :)Günaydınbu sabah tartılmadım regl oldum dün akşam moralimi hiiç bozamam şimdi artı çıkıp
Hoşgeldin canım tanisamadikMerhaba kizlar ben maydanoz kurunü yaklaşık 1 haftadır yapıyorum 15 günde genelde etkisi olurmuş benim çok etki gördüğüm söylenemez ama benim genel anlamda kabızlık sıkıntım hic olmaz ödem atması açısından iciyorum bu haftada yapicam sonra 1 hafta ara verip 15gun tekrar yapicam
Nasılsın canımGünaydınnn
Hoşgeldin canım özledik seni nerelerdeydin iyisin dimiHanimlar bu arada kolay ve lezzetli dondurma yapmayi ogrendim...
Meyveleri guzelce dograyip buzluga atiyoruz, daha sonra bu meyveleri alip kese yogurdu ve istwge göre bal ekleyip robottan geciriyiruz....
Yummy yummuy oluyor...
1 muza asagi yukari 1 tk kese yogurdu katiyorum.. oğlum bayılıyor,,,benimde tatli kruzlerimde iyi oluyor....muz gibi tatli meyvelerde bal gerekmiyor bile birde hindistan cevizi kurusu da yakisiyor....
Siddetle tavsiye edilir...
Hatta hafta sonu mini robot alicam bunun icin....
Geçmiş olsun en tehlikeli havalar valla hemen kapıyolarHavalar birden soğudu oğlum da hasta antibiyotiğe başladık ne yazikki
Evet canim sabah bi kalktim firtina vardıGeçmiş olsun en tehlikeli havalar valla hemen kapıyolar
Kızlar kaç gündür hastayım arada girip okuyorum ama yazmaya halim yok
İkinize de geçmiş olsun canım dikkay edin kendinize geçiş mevsimi çok kötü yapıyorHavalar birden soğudu oğlum da hasta antibiyotiğe başladık ne yazikki
Teşekkür ederim canım iyiyim temizlik bulaşıkNasılsın canım
Burası hala çoooook sıcakEvet canim sabah bi kalktim firtina vardı
Dün sicacikti
Deniz dalgalı
Yapraklar sapsarı
Geldi sonbahar
Güle güle yaz
Hosgeldin sonbahar
Sende hoşgeldin grip
Canım maydanozun kendisini mi kullanıyorsun yağını mı?Merhaba kizlar ben maydanoz kurunü yaklaşık 1 haftadır yapıyorum 15 günde genelde etkisi olurmuş benim çok etki gördüğüm söylenemez ama benim genel anlamda kabızlık sıkıntım hic olmaz ödem atması açısından iciyorum bu haftada yapicam sonra 1 hafta ara verip 15gun tekrar yapicam
Geçmiş olsun canım benim hem sana hem oğluşunaKızlar kaç gündür hastayım arada girip okuyorum ama yazmaya halim yok
Saol kuzum
Evet canim sabah bi kalktim firtina vardı
Dün sicacikti
Deniz dalgalı
Yapraklar sapsarı
Geldi sonbahar
Güle güle yaz
Hosgeldin sonbahar
Sende hoşgeldin grip
Bizde de durum aynı bugün yağmur yapar gibi yaptı 5 dk sürdü gittiBurası hala çoooook sıcak
Havada biraa bulut var ama boğucu bir sıcaklığı da var.
Oo zereno çok güzel döndü hadi yap şu işi bende 53 hedefliyorum 1.2 kgBu hafta zerenodan bir rekor denemesi geliyorhedef 80,7 verilmesi gereken tam 4,2 var (bugün 84,9 geldim de :/) haydi bakalım geçen hafta olmadı bu hafta olsun inş :) cıssız olacak menülerim filan demiyorum anahtar kelimem dengele ve hareket et :) yeni haftamız mübarek olsun bu haftanın ilk sporunu da yaptım :) herşey güzel olacak inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?