Ben iyiyim tatlim,,,Hoşgeldin canım özledik seni nerelerdeydin iyisin dimi
Valla ben ishalden dolayı ara verdimdi. Perşembe tekrar başladım. Sanırım etkili oldu bana.. İştahım azaldı ve çok su içiriyor..Maydanoz hürü yapanlar nasıl gidiyor? Etkisini görebiliyor musunuz?
Zerenocum ben uzun zamandir yoktum..Bu hafta zerenodan bir rekor denemesi geliyorhedef 80,7 verilmesi gereken tam 4,2 var (bugün 84,9 geldim de :/) haydi bakalım geçen hafta olmadı bu hafta olsun inş :) cıssız olacak menülerim filan demiyorum anahtar kelimem dengele ve hareket et :) yeni haftamız mübarek olsun bu haftanın ilk sporunu da yaptım :) herşey güzel olacak inş
Ben hala gribim ama surunmuyorum en azindan bugün...Selam kızlar dünden beri yatıyorum.
Böğle bir grip görmedim.
Geçmişe bakayım.
Geçmiş olsun canımKızlar kaç gündür hastayım arada girip okuyorum ama yazmaya halim yok
Havalar birden soğudumuuHavalar birden soğudu oğlum da hasta antibiyotiğe başladık ne yazikki
İzinli sayamam maalesef geçti canım.. Ben tel nolarını bu gibi durumlar için istiyorum.. Numaran olsaydı telden yazardın işteSelam kizlar. Cok ozur diliyorum. Intrnet kotam dolmus. Giremiyorum. Simdi bir wifi buldum o sekilde girebiliyorum. Dun hastane bahcesine gittim wifi var diye orda da olmadi. Kilomu belirtmek icin. Uzgunum. Malesef 10 ekime kadar bir yerden wifi bulamazsam giremeyecegim.
Kaptanim izinli sayarmisin beni...
Geçmiş olsun canımSelam kızlar dünden beri yatıyorum.
Böğle bir grip görmedim.
Geçmişe bakayım.
Sana da geçmiş olsun canım..Ben hala gribim ama surunmuyorum en azindan bugün...
Ama 4 gun cok kotuydu esimde gelemedi eve erken hastaneye de gidemedim bir serum iyi gelirdi aslında ,,,
Geçmiş olsun... umarim hemen gecer...
Sağol canım benimİkinize de geçmiş olsun canım dikkay edin kendinize geçiş mevsimi çok kötü yapıyoracil şifalar dilerim yavruna ve sana
Teşekkür ederim canım iyiyim temizlik bulaşık
Erkenden bitirdim işleri haftasonu yatışına hazırım artık
Burasıda öyleydi canısı ama sabah fırtınayla uyandıkBurası hala çoooook sıcak
Havada biraa bulut var ama boğucu bir sıcaklığı da var.
Zereno döndü yuppiiiiBu hafta zerenodan bir rekor denemesi geliyorhedef 80,7 verilmesi gereken tam 4,2 var (bugün 84,9 geldim de :/) haydi bakalım geçen hafta olmadı bu hafta olsun inş :) cıssız olacak menülerim filan demiyorum anahtar kelimem dengele ve hareket et :) yeni haftamız mübarek olsun bu haftanın ilk sporunu da yaptım :) herşey güzel olacak inş
Sağol canımCanım maydanozun kendisini mi kullanıyorsun yağını mı?
Geçmiş olsun canım benim hem sana hem oğluşunaDikkat edin
Saol kuzum
bu havalar seni şair etmiş
Bizde de durum aynı bugün yağmur yapar gibi yaptı 5 dk sürdü gitti
Sevindim donmene canimBen iyiyim tatlim,,,
Biraz yogun bir dönemdi adamakilli yazamiyordum ve birde biraz ara istedim..
Ama asagi yukari biraktigim kilodayim..200 gr fazlam var...
Burada olmak güzel☺☺☺
Gecmis olsun bu arada oglusuna....
Iyilessin hasta olmasin bu kuzucuklar...
Geçmiş olsun canımSelam kızlar dünden beri yatıyorum.
Böğle bir grip görmedim.
Geçmişe bakayım.
Sağol canımGeçmiş olsun canım
Düne kadar sadece akşamları serindiHavalar birden soğudumuusen antalyada değilmiydin canım.. Biz burda klimayı açtık dayanamadık.. Çok sıcak..
Tesekkur ederimSana da geçmiş olsun canım..
Geçmiş olsun canım
Sağol canım benim
İhh ne güzel dinlen artık bol bol birde gezin eşinle
Burasıda öyleydi canısı ama sabah fırtınayla uyandıkOra neresi
Zereno döndü yuppiiii
Sağol canım
Evet içimdeki şair i buldum
Sevindim donmene canim
Çok artida değilsin en azından
Sağol canım sanada geçmiş olsun
Geçmiş olsun canım
Sağol canım
Düne kadar sadece akşamları serindi
Sabah yağmur fırtına vardı
Denize ve ormana yakın olduğu için daha serin sanırım
Yok değilim zaten 3 hafta esimle beraberdij tatil yaptik...esimin doğum gunu falan da vardı dedim kasmaya gerek yok ama kilo almamis olmam beni sevindirdi biraz da şaşırdım demek ki yaramazlik da yapsam genel olarak saglikli beslenmisim...Sağol canım benim
İhh ne güzel dinlen artık bol bol birde gezin eşinle
Burasıda öyleydi canısı ama sabah fırtınayla uyandıkOra neresi
Zereno döndü yuppiiii
Sağol canım
Evet içimdeki şair i buldum
Sevindim donmene canim
Çok artida değilsin en azından
Sağol canım sanada geçmiş olsun
Geçmiş olsun canım
Sağol canım
Düne kadar sadece akşamları serindi
Sabah yağmur fırtına vardı
Denize ve ormana yakın olduğu için daha serin sanırım
Havalar birden soğudu oğlum da hasta antibiyotiğe başladık ne yazikki
Evet canim sabah bi kalktim firtina vardı
Dün sicacikti
Deniz dalgalı
Yapraklar sapsarı
Geldi sonbahar
Güle güle yaz
Hosgeldin sonbahar
Sende hoşgeldin grip
Bu hafta zerenodan bir rekor denemesi geliyorhedef 80,7 verilmesi gereken tam 4,2 var (bugün 84,9 geldim de :/) haydi bakalım geçen hafta olmadı bu hafta olsun inş :) cıssız olacak menülerim filan demiyorum anahtar kelimem dengele ve hareket et :) yeni haftamız mübarek olsun bu haftanın ilk sporunu da yaptım :) herşey güzel olacak inş
Selam kizlar. Cok ozur diliyorum. Intrnet kotam dolmus. Giremiyorum. Simdi bir wifi buldum o sekilde girebiliyorum. Dun hastane bahcesine gittim wifi var diye orda da olmadi. Kilomu belirtmek icin. Uzgunum. Malesef 10 ekime kadar bir yerden wifi bulamazsam giremeyecegim.
Kaptanim izinli sayarmisin beni...
Selam kızlar dünden beri yatıyorum.
Böğle bir grip görmedim.
Geçmişe bakayım.
Ben hala gribim ama surunmuyorum en azindan bugün...
Ama 4 gun cok kotuydu esimde gelemedi eve erken hastaneye de gidemedim bir serum iyi gelirdi aslında ,,,
Geçmiş olsun... umarim hemen gecer...
Sağol....Geçmiş olsun ikinize de grip olan olana dikkat edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?