Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Afiyet olsunnn :)

Burda da su kesintisi problemimiz var. Sürekli olur olmadık zamanda kesiliyor bazen bütün gün gelmiyor. Evde spor yapmayı da bıraktım o yüzden iyice. İşin ucunda spordan sonra duş alamadan insan içine karışmak da var ayrıca alerjik bir duruma neden oluyor hemen duş almazsam. Bugün öğleden beri suyumuz yok

Sebep ne acaba köyde misiniz canim

Iyi aksamlar hanimlar
Bugünkü menü
Sabah
Az sutlu duble sekersiz turk kahvesi
1/2 dilim tam bugday ekmek
1 ceviz içi
Öğlen
1 tabak nohutlu tarhana corbasi
Ara
3 petibor bisküvi
Aksam
150 gr izgara balik
1 tabak taze fasulye
1 dilim tam bugday ekmek
Kasik salata
Ara
1 ceviz ici
15 findik
Walla petiborler olmayaydi menu iyiydi..oldu lakin uyduk seytana diyelim...
Sekersizlik diyetimde bozulmus oldu..
Yarin biraz daha iyi umarim...
Bu arada ben butun yazi dondurma yemeden gecirdim yani 4 aya yakin seker tuketmedim bir iki kacamak dışında , 3 haftalik tatilde tabii benim sekersizlik de yalan oldu 4 , 5 tane magnum birde 1 kucuk paket cikolata 3 dilim de pasta yedim...
Ama benim cilt amanin rezalet kizlar su anda ondan gene sekeri cikardim walla seneye tatile kadar da yemeyi dusunmuyirum... petiborler iyi olmadi portletti beni

Bayanlar gene ben ....
Gecen sene kisin bir esofman takımı almistim kendime heves heves ama icine girememistim yani girmistim de fazla ic doldurulmus dolma gibi olmuştum...
Su an uzerimde ne var bilin bakalim esofman takımı... ay ne mutluyum sanki cindy crawford um anam nasil salim salim saliniyorum evin salonunda....

Oo zereno çok güzel döndü hadi yap şu işi bende 53 hedefliyorum 1.2 kg
İnş kuzum bugün de güzel olmadı ama :/ kendimi yinede hafif hissediyorum

Oy canım ya ne kadar aksilik olmuş

Zerenocum ben uzun zamandir yoktum..
Sen ne kadar kilo aldin ve ne kadar sürede aldin tatlim?
Bu kadar yüklenme kendine, saglikli ve dengeli beslenme ile sonsuza kadar göndereceğiz bu kilolari...
Hiç sorma canım ya babaannem ameliyat oldu 12 gün filan önce onun yanına gittik ve ben 4-5 günde 5 kilo filan birden aldım bu hafta hepsini vermek istiyordum son aldığım kilolar çabuk verirm diye ama yine tutamadım kendimi o yüzden sadece bir kısmını verebildim bu hafta da geri kalanını vermek istiyorum normal şartlarda bir hafta için çok fazla bir hedef ama benim yeni aldığım kilolar yerleşmeden bir an evvel yollamam lazım

UYANINCA(10.10)
Cevizli su

KAHVALTI(10.30)
2 dilim tb ekmek (salçalı)
3-4 dilim peynir
Domates, salatalık
1 bardak sade nescafe

AKŞAM(17.00)
1 dilim tatlı 1 dilim tuzlu kek
1 dilim börek
Yarım simit
2 çikolatalı top
Yarımdan az fazla lahmacun

KİLO: 84,9

CUMA HEDEF:80,9

SPOR: 1 mile jessica Walk+ 90gündedevribody 2.hafta

ÇAY: 1 biberiye, 1 papatya

SU: 3 lt

Ya olmadı menüm Ya anneanneme gittik herkes bişeyler yapıp getirince sonuç bu oldu :/ şu an açım ama daha sağlıklı şeyler yesem çok daha iyi olurdu yarın daha iyi olacak inş

Son düzenleme:
Salcali ekmek odem yapmaz mi tatlim tuz varya o bakımdan...
Benim sana önerim az yagli domates corbasi ve kabak yemeği biri oglen biri akşam..
Kabaklari domatesleri soganlari kırmızı biberleri halka halka kes tatlim...bunlari sira ile dizele tatlım , 1 yemek kasigi da pirinci at(önceden islatilmis olsun) ekle cok az zeytinyagi kisik ateste pirincler pisinceye kadar pisir... ocaktan almaya 10 dak oncesi maydonoz yanina sarimsakli yogurt 1 dilim ekmek karnin doyuncaya kadar ye tatlim....
Verirsin tatlim o 5 kilo vucud ne yapacagini sasirmistir sen morelini bozma...
Gecmis olsun bu arada...

menüm
kahvaltı 11.30
domates
salatalık
peynir
2 çatal reçel
3 dilim ekmek

ara 14.00
az üzüm

akşam 19.00
4 kaşık kuru fasulye
3 küçük biber dolması
1 ekmek
1 porsiyon kavun

ara 21.00
biraz üzüm

1.5 lt su
2 saat 10 dk yürüyüş

Menu cok guzel ama keske ekmek yada dolma ikisimden biri olsaymis tatlim...
Oyyyy 2 saat yurumussun waoouuhhhh,,, nasil ozendim...

bugün biraz fazla cıss olmuş galiba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…