- 26 Mayıs 2017
- 1.146
- 2.410
- 48
- 45
Az değil mi tatlim?? Oglen sebze yemegi falan yeseydin keskeSabah 10:00
1 pogoca
1 bardak meyva suyu
Öğlen 13:30
Bitki çayı
1 avuç leblebi
1 kase yoğurt
Akşam yiyeceğim daha
1 kase aşure (ablamın getirmesini bekliyorum)
Bitki cayina devam
Güncel kilom 49.6
Afiyet olsunnn :)Sağol....
Inanir misin sacimi yikamaya korkuyorum sacimi yikamadan dus alip cikiyirum bugün 5.gün sanirsam...
Esim gelicek yemek yicrz baba ogul u pastaneye gondericem ,, bende banyoya atacagim kendimi... ayyyy birde cay demlersem deymeyin keyfime....
Hastayim ya kimsede yokAz değil mi tatlim?? Oglen sebze yemegi falan yeseydin keske
Sebep ne acaba köyde misiniz canimAfiyet olsunnn :)
Burda da su kesintisi problemimiz var. Sürekli olur olmadık zamanda kesiliyor bazen bütün gün gelmiyor. Evde spor yapmayı da bıraktım o yüzden iyice. İşin ucunda spordan sonra duş alamadan insan içine karışmak da varayrıca alerjik bir duruma neden oluyor hemen duş almazsam. Bugün öğleden beri suyumuz yok
Gönder gitsinSağol....
Inanir misin sacimi yikamaya korkuyorum sacimi yikamadan dus alip cikiyirum bugün 5.gün sanirsam...
Esim gelicek yemek yicrz baba ogul u pastaneye gondericem ,, bende banyoya atacagim kendimi... ayyyy birde cay demlersem deymeyin keyfime....
Buyur gel basimlaGönder gitsin
Ayyyy kiyamam...Hastayim ya kimsede yok
Çocuklar zaten hazirci
İnş kuzum bugün de güzel olmadı ama :/ kendimi yinede hafif hissediyorumOo zereno çok güzel döndü hadi yap şu işi bende 53 hedefliyorum 1.2 kg
Oy canım ya ne kadar aksilik olmuşSelam kizlar. Cok ozur diliyorum. Intrnet kotam dolmus. Giremiyorum. Simdi bir wifi buldum o sekilde girebiliyorum. Dun hastane bahcesine gittim wifi var diye orda da olmadi. Kilomu belirtmek icin. Uzgunum. Malesef 10 ekime kadar bir yerden wifi bulamazsam giremeyecegim.
Kaptanim izinli sayarmisin beni...
Hiç sorma canım ya babaannem ameliyat oldu 12 gün filan önce onun yanına gittik ve ben 4-5 günde 5 kilo filan birden aldım bu hafta hepsini vermek istiyordum son aldığım kilolar çabuk verirm diye ama yine tutamadım kendimi o yüzden sadece bir kısmını verebildim bu hafta da geri kalanını vermek istiyorum normal şartlarda bir hafta için çok fazla bir hedef ama benim yeni aldığım kilolar yerleşmeden bir an evvel yollamam lazımZerenocum ben uzun zamandir yoktum..
Sen ne kadar kilo aldin ve ne kadar sürede aldin tatlim?
Bu kadar yüklenme kendine, saglikli ve dengeli beslenme ile sonsuza kadar göndereceğiz bu kilolari...
ben de maydanoz yağını aldım. yarın başlayacağım. nasıl yapıyonuz?Valla ben ishalden dolayı ara verdimdi. Perşembe tekrar başladım. Sanırım etkili oldu bana.. İştahım azaldı ve çok su içiriyor..
Salcali ekmek odem yapmaz mi tatlim tuz varya o bakımdan...UYANINCA(10.10)
Cevizli su
KAHVALTI(10.30)
2 dilim tb ekmek (salçalı)
3-4 dilim peynir
Domates, salatalık
1 bardak sade nescafe
AKŞAM(17.00)
1 dilim tatlı 1 dilim tuzlu kek
1 dilim börek
Yarım simit
2 çikolatalı top
Yarımdan az fazla lahmacun
KİLO: 84,9
CUMA HEDEF:80,9
SPOR: 1 mile jessica Walk+ 90gündedevribody 2.hafta
ÇAY: 1 biberiye, 1 papatya
SU: 3 lt
Ya olmadı menüm Yaanneanneme gittik herkes bişeyler yapıp getirince sonuç bu oldu :/ şu an açım ama daha sağlıklı şeyler yesem çok daha iyi olurdu yarın daha iyi olacak inş
Menu cok guzel ama keske ekmek yada dolma ikisimden biri olsaymis tatlim...menüm
kahvaltı 11.30
domates
salatalık
peynir
2 çatal reçel
3 dilim ekmek
ara 14.00
az üzüm
akşam 19.00
4 kaşık kuru fasulye
3 küçük biber dolması
1 ekmek
1 porsiyon kavun
ara 21.00
biraz üzüm
1.5 lt su
2 saat 10 dk yürüyüş
Şırnakta bir ilçedeyizSebep ne acaba köyde misiniz canim
bugün biraz fazla cıss olmuş galiba :)UYANINCA(10.10)
Cevizli su
KAHVALTI(10.30)
2 dilim tb ekmek (salçalı)
3-4 dilim peynir
Domates, salatalık
1 bardak sade nescafe
AKŞAM(17.00)
1 dilim tatlı 1 dilim tuzlu kek
1 dilim börek
Yarım simit
2 çikolatalı top
Yarımdan az fazla lahmacun
KİLO: 84,9
CUMA HEDEF:80,9
SPOR: 1 mile jessica Walk+ 90gündedevribody 2.hafta
ÇAY: 1 biberiye, 1 papatya
SU: 3 lt
Ya olmadı menüm Yaanneanneme gittik herkes bişeyler yapıp getirince sonuç bu oldu :/ şu an açım ama daha sağlıklı şeyler yesem çok daha iyi olurdu yarın daha iyi olacak inş
ödevim için araştırma yapmam lazımdı saat 1de çıktım 4e doğru geldim eveMenu cok guzel ama keske ekmek yada dolma ikisimden biri olsaymis tatlim...
Oyyyy 2 saat yurumussun waoouuhhhh,,, nasil ozendim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?