- 25 Mayıs 2017
- 2.899
- 5.492
- 78
geçen nisanda başka bi doktora gitmiştim üst dişlerde yüzeysel 2 çürük buldu bide benim ön dişlerim aralıklı o da doğuştan diş etlerim uzunmuş diş etimi kesicekmiş aralıklı durduğu içinde 20liklere yer kalmamış ondan sonra tel takılcak sanırım takılsın ya daha az yerim
Cok merak ettim foto koyarmisinkızlar bugün kendime bi etek aldım zayıflayınca giyicem diye s beden evde denedim büyük geldi iyi mihayatta ki şansım
Kaç kilosun şuan canımmuhtemelen eksi gelicek canım :)
Düşünüyorum çünkü 20likler dişlerimi yamultmaya başladıTel takmayi ciddî ciddi dusunuyor musun
Nasıl takılıyor onu bile bilmiyorum ama yemek yiyemezsin bencede
Gecen p.tesi 62ydim ama adet olmuştum yeni inşallah yarın eksi çıkarımKaç kilosun şuan canım
Çekmedim valla foto ya p.tesi okula giderken giymeyi düşünüyorum koyarım canım :)Cok merak ettim foto koyarmisin
Tamam canım :)Çekmedim valla foto ya p.tesi okula giderken giymeyi düşünüyorum koyarım canım :)
Ay buna çok güldümkızlar bugün kendime bi etek aldım zayıflayınca giyicem diye s beden evde denedim büyük geldi iyi mihayatta ki şansım
menüm
kahvaltı 10.45
domates
1 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
ara 18.00
birkaç kaşık aşure (Zereno bende dayanamadım )
akşam 20.15
3 köfte
1 dilim ekmek
domates
2.lt su
148 dk yürüyüş (15500 adım)
kızlar bugün kendime bi etek aldım zayıflayınca giyicem diye s beden evde denedim büyük geldi iyi mihayatta ki şansım
Sanki detoks yapıyorsun gibi olmuş çok güzel afiyet olsun canımSabah 07:30
1 havuç
Öğle 12:00
Az brokoli ve 1 havuçtan oluşan zeytinyağlı limonlu haşlama
Ara
Sade maden suyu
Akşam 19:30
Zeytinyağlı kabak yemeği
Salata
Spor: 3200 adım
Su: 1,5 lt
Son zamanlarda su içmez oldum
Kiz fitsin işte gördüm fotoları
Benim ağrı olmadı çok. Kimisinde oluyor. Yamukta geliyo olabilir. Doktora gitmen lazım bişekilde. Diş ağrısı zorSelam kızlar kaç gündür hastayiz. Oğlum grip,kızım kulak enfeksiyonu
Bende hem grip hemde 20lik dişim çıkıyor sol tarafim ağrıyor kulağıma vuruyor siz nasıl atlattiniz bu dönemi
Yaaa yemin ederim çok mutlu oldum yemin edwrimKızlarrrrrkışlıklarımı çıkardığımla poşete koyduğum bir oldu hepsi bol hem de öyle biraz değil bildiğin üstümden dökülüyor Allahım nasıl mutlu oldum şükürler olsun Rabbime bikaç parça idareten ayırdım yenilerini alana kadar onları giyerim ev içinde ama gezmelik hiç bişey yok ya kendimdeki farkı şimdi farkettim maşallah bana mutluluk hüzün karışık duygular yaşıyorum binlerce kere şükürler olsun Rabbime Ya hayal gibi rüya gibi inanamıyorum bu ben miyim? Bu bensem o kıyafetleri giyen kız kim
kızlar bugün kendime bi etek aldım zayıflayınca giyicem diye s beden evde denedim büyük geldi iyi mihayatta ki şansım
Tel takmayi ciddî ciddi dusunuyor musun
Nasıl takılıyor onu bile bilmiyorum ama yemek yiyemezsin bencede
Süpermiş ya o zaman haftaya gelsin 5li rakamlargünaydın kızlar 3 günlük detoks sonunda okadar kaçamaklara rağmen bu sabah tartıldım 60.8 çok mutluyum
sabah 1 haşlama patates 2 bardak yeşilçay
10.30da yağsız tost
12.30 1 haşlama patates 1 kaşık yoğurt
15:30 sade şekersiz nescafe
18:30akşam sade yoğurt yemem gerekirken ( 1 kase aşure,1tane tatlı kurabiye ve 1 dilim ekmek kadar karışık tost yedim)
su:3,5 litree spor yarım saat
aynen canım 59.9 bile olsa mutluluktan uçucam 5li rakam olunca listeye girmeye sabırsızlanıyorumSüpermiş ya o zaman haftaya gelsin 5li rakamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?