- 25 Mayıs 2017
- 2.899
- 5.492
- 78
Bundan sonra bacaktan gidecek inş tatlım.
49 kiloyken bacak aram ayrılıyodu. İşte ben o görüntüyü çok seviyorum
Bacaklarım bitişikken zayıfım gibi gelmiyo.
48 de daha da güzel olacak
Sonra gelsin squat iç bacak basen egzersizleri.
Taş olma yolunda adım adım
Ya ben çok abartıp bezmekten korkuyorum canım. Bide kansizlığım oluyo benim. Bebekte var malum oda çok yoruyo şu sıra. O yüzden önce hesef kilo sonra sıkılaşmaHim sen ayrık bcak seviyorsun
Simdiden sporu artirki kas olsun canısı
Kuzenim 47 kiloyken bacaklari yapışıkti kilonun cogu bacaktaydi. Yapisal sanırım
Bundan sonra bacaktan gidecek inş tatlım.
49 kiloyken bacak aram ayrılıyodu. İşte ben o görüntüyü çok seviyorum
Bacaklarım bitişikken zayıfım gibi gelmiyo.
48 de daha da güzel olacak
Sonra gelsin squat iç bacak basen egzersizleri.
Taş olma yolunda adım adım
Evett canımm mucizevi bi egzersiz. Hedefimden sonra inşallah başlayacağımayperest canım ben daha önce söylemiştim ya 30 günlük squat programı yaptığımı bugün 11.gün ben çarpı 2 yapıyorum biliyosun selülitlerim valizlerini topladı gitme hazırlığında çatlaklarım renklerini kaybetti iyice küçülmeye başladı
kesinlikle canım bol bol resim atarsın artık imrenir bizde hedefi aşağıya çekerizEvett canımm mucizevi bi egzersiz. Hedefimden sonra inşallah başlayacağım
İnşallah ya 66 kiloyken fotoğraflarımı çelmiştim. Aynı kıyafetlerle tekrar çekeceğim 48 olunca. Buraya koyacağım inşallahkesinlikle canım bol bol resim atarsın artık imrenir bizde hedefi aşağıya çekeriz
aynen canım benimde 78 kiloyla çekildiğim bir elbisem var eşimin şirketinin düzenlediği yılbaşı eğlencesine giderken giydim fermuarı kendim kapatamadığımdan nefesimi tutup eşimin yandan çekeleye çekeleye içini girdiğim nefesimi verince patlıcak gibi olan bir resmim varİnşallah ya 66 kiloyken fotoğraflarımı çelmiştim. Aynı kıyafetlerle tekrar çekeceğim 48 olunca. Buraya koyacağım inşallah
Bu hafta kacimci etap**2. Takım
akrep33( 71 / / / %)
Zereno( 84,0 /83,5 /0,5 / %0,60)
_Rosebud_(57,7/ / / %)
2BHB(62.0 /61.9/0.1/%0.60)
hedef56(68.7/// /%)izinde
bebekicin(67,8 /// %)Sabit
ayperest(54,2 / 54/ 0.2/ %0.36)
tabitabi (88.0/// %)
2.Takım ortalaması : %
@akrep33 ,Jasminium84 ve T tabitabi kilo bildirimi?
Bu hafta kacimci etap
Benimde küçüldüYa ben çok abartıp bezmekten korkuyorum canım. Bide kansizlığım oluyo benim. Bebekte var malum oda çok yoruyo şu sıra. O yüzden önce hesef kilo sonra sıkılaşma
Benimde öyle işte aşağıda toplanıyo. Göğüslerde küçğk
Kaçtı kiBu arada ben hedef kilomu 48 e çekmek istiyorum
Ya ben çok abartıp bezmekten korkuyorum canım. Bide kansizlığım oluyo benim. Bebekte var malum oda çok yoruyo şu sıra. O yüzden önce hesef kilo sonra sıkılaşma
Benimde öyle işte aşağıda toplanıyo. Göğüslerde küçğk
ben mezunum**2. Takım
akrep33( 71 / / / %)
Zereno( 84,0 /83,5 /0,5 / %0,60)
_Rosebud_(57,7/ / / %)
2BHB(62.0 /61.9/0.1/%0.60)
hedef56(68.7/// /%)izinde
bebekicin(67,8 /// %)Sabit
ayperest(54,2 / 54/ 0.2/ %0.36)
tabitabi (88.0/// %)
2.Takım ortalaması : %
@akrep33 ,Jasminium84 ve T tabitabi kilo bildirimi?
aynen canım benimde 78 kiloyla çekildiğim bir elbisem var eşimin şirketinin düzenlediği yılbaşı eğlencesine giderken giydim fermuarı kendim kapatamadığımdan nefesimi tutup eşimin yandan çekeleye çekeleye içini girdiğim nefesimi verince patlıcak gibi olan bir resmim var55 e düşünce aynı elbiseyle resim çekilip buraya atmayı hedeflediğim
Kaçtı ki
Canım bende kronik buKansizlik olduğunu nasıl anlıyorsun canim
hayırlı olsun canım darısı başımızaben mezunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?