yok bilerek küçük alıyım demiştimAy buna çok güldümdenemedinmiydi
çok zayıf değilim galiba eteğin kalıbından öyle olduafiyet olsun canım aşure diye diye canınız çekti di mi ama menün çok hoş olmuş çok sevdim :)
demek ki xs Alman lazımmış harikasın bayağı zayıfsın o zman kuzum
Dişlerin nasıldı önceden canım çok mu düzensizdiBen 18 yaşımda tel taktım 20 de çıktı
O kadarda zor bişi değil yaaa
artı ya da sabit çıkmadım en azından 100 gramda bişeydir**2. Takım
akrep33( 71 / / / %)
Zereno( 84,0 /83,5 /0,5 / %0,60)
_Rosebud_(57,7/ / / %)
2BHB(62.0 /61.9/0.1/%0.60)
hedef56(68.7/// /%)izinde
bebekicin(67,8 /// %)Sabit
ayperest(54,2 / 54/ 0.2/ %0.36)
tabitabi (88.0/// %)
2.Takım ortalaması : %
Dişlerin nasıldı önceden canım çok mu düzensizdi
Izinli oldugum etap sayisini bilmiyorum ki???Ciddi misin
Afiyet olsun canım birebir uyabiliyor musun listeye
Canım ayrıldığın kiloyu baz alacaksın kaç etapta yoksan o sayıya böleceksin yani şöyle
İzne ayrıldığın kilon - şimdiki kilon * 100 / izne ayrıldığın kilon bu yüzdeyi de tekrar izinli oldugun etap sayısına böleceksin
Bencede
Saol canım benim
Guzel menü ama sabahlari 1 dilim ekmek yesen daha iyi olur tatlımSabah 07:30
1 havuç
Öğle 12:00
Az brokoli ve 1 havuçtan oluşan zeytinyağlı limonlu haşlama
Ara
Sade maden suyu
Akşam 19:30
Zeytinyağlı kabak yemeği
Salata
Spor: 3200 adım
Su: 1,5 lt
Son zamanlarda su içmez oldum
benimde bi safları sıklaştırcaklar inşallah 2 yıl sürmez diye dua ediyorumÇene yapımda bozukluk vardı benim. Diş dizilimimde problem yoktu. O yüzden tel kullandım canım.
geçmiş olsun canım çocuklarınada sanada rabbim şifa versinSelam kızlar kaç gündür hastayiz. Oğlum grip,kızım kulak enfeksiyonu
Bende hem grip hemde 20lik dişim çıkıyor sol tarafim ağrıyor kulağıma vuruyor siz nasıl atlattiniz bu dönemi
maşallah canım tebrik ederim çok güzel moral oluyor insana azmin bir kat daha artmıştırKızlarrrrrkışlıklarımı çıkardığımla poşete koyduğum bir oldu hepsi bol hem de öyle biraz değil bildiğin üstümden dökülüyor Allahım nasıl mutlu oldum şükürler olsun Rabbime bikaç parça idareten ayırdım yenilerini alana kadar onları giyerim ev içinde ama gezmelik hiç bişey yok ya kendimdeki farkı şimdi farkettim maşallah bana mutluluk hüzün karışık duygular yaşıyorum binlerce kere şükürler olsun Rabbime Ya hayal gibi rüya gibi inanamıyorum bu ben miyim? Bu bensem o kıyafetleri giyen kız kim
benimde bi safları sıklaştırcaklar inşallah 2 yıl sürmez diye dua ediyorum
Ben telden dolayı ağız içinde oluşan yaralardan korkuyorum normalde de oluşuyor vitaminsizlikten o da eklenirse diye çekiniyorum biraz ama takıcam ya herkes ön dişlerin ayrık çok güzel duruyor diyor ama ben hiç sevmiyorum hem takarsam rahat yemek yiyemem zayıflarımBazen 6 ayda sürüyo. Valla hiç belli olmuyo. O kadar çekinmeyin telden ya. Sonuç daha güzel oluyo. Öyle düşünün
Bende yara falan olmadı valla.Ben telden dolayı ağız içinde oluşan yaralardan korkuyorum normalde de oluşuyor vitaminsizlikten o da eklenirse diye çekiniyorum biraz ama takıcam ya herkes ön dişlerin ayrık çok güzel duruyor diyor ama ben hiç sevmiyorum hem takarsam rahat yemek yiyemem zayıflarım
ay alışmıyımBende yara falan olmadı valla.
Ben yiyodum o sadece ilk bir hafta olur sonra alışıyosun
Bacaklarım değil
Benim ağrı olmadı çok. Kimisinde oluyor. Yamukta geliyo olabilir. Doktora gitmen lazım bişekilde. Diş ağrısı zor
Yaaa yemin ederim çok mutlu oldum yemin edwrim
Maşallah canım sana eee azmı içinden bi çocuk çıktı sayılır
Yaz gelince de yazlıklar küçük gelecek
Ben 18 yaşımda tel taktım 20 de çıktı
O kadarda zor bişi değil yaaa
İnşallahay alışmıyım
Bundan sonra bacaktan gidecek inş tatlım.Bacaklarin çok da kalın değilmiş olması gerektiği gibi zaten hedefe ulaşınca iyice incelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?