Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Ayy zeri o zaman sen hiç gitme yazık doktora
Ayyy bende bayilirim.disciye gitmeye 6 ayda bir giderim komtrol yilda bir temizletirim hafiften zonklasa hemen giderim,,,
Böyle kendimi spa merkezinde saniyorum disci de...
Yok artık

Ah o moral, mutluluk :) tebrikler kuzucum.

Şuan yok ama olur mu bilmem
Ağrı kesici atıyorum canım sağol

Natsume sağol canım senin dişler neden çıkmadı ki
Bilmiyorum ki dişçi 20lik dişlerimin olmadığını söylemişti dişsizim ben

Afiyet olsun canım

Ayyy bende bayilirim.disciye gitmeye 6 ayda bir giderim komtrol yilda bir temizletirim hafiften zonklasa hemen giderim,,,
Böyle kendimi spa merkezinde saniyorum disci de...
Ciddi misin

Afiyet olsun canım birebir uyabiliyor musun listeye

Zereno ben gruptan ayrildigimda 74.7 idim tatlim gecen hafta 74.9 ciktim ve listeye giremedim...
Yarin buyuk ihtimal listeye gireceğim ayrildigim kiloyu yoksa gecen hafta ki kilomu mu yazacağım...
Canım ayrıldığın kiloyu baz alacaksın kaç etapta yoksan o sayıya böleceksin yani şöyle
İzne ayrıldığın kilon - şimdiki kilon * 100 / izne ayrıldığın kilon bu yüzdeyi de tekrar izinli oldugun etap sayısına böleceksin

Ayy zeri o zaman sen hiç gitme yazık doktora
Bencede

Ah o moral, mutluluk :) tebrikler kuzucum.
Saol canım benim

afiyet olsun canım güzel menü :)

afiyet olsun canım güzel menü :)

20'lik dişin ağrımaması anormal benim de yamuk geliyor üstekiler beynime beynime vuruyor ağrısı c.tesi gidicem doktora o yüzden

Sabah 07:30
1 havuç

Öğle 12:00
Az brokoli ve 1 havuçtan oluşan zeytinyağlı limonlu haşlama

Ara
Sade maden suyu

Akşam 19:30
Zeytinyağlı kabak yemeği
Salata

Spor: 3200 adım
Su: 1,5 lt

Son zamanlarda su içmez oldum

Son düzenleme:
afiyet olsun canım ama çok az geldi bana
Teşekkür ederim tatlın. Bana da
Okulda çok yoğundum bugün. Bir fincan çay bile içemedim. Öğle yemeğini de evden götürmüştüm az da olsa üzerine sağlıksız tostlardan almak istemedim. Okuldan gelir gelmes eşim işten gelene kadar sürecek derin bi uykuya daldığım için çok etkilenmedim
Hala gözlerimi açık tutamıyorum ama artık nasıl yorulduysam

Umarım yarına eksi görürüm tartıda, en son 300 gr fazlaca gösteriyordu. (Bu akşam)

muhtemelen eksi gelicek canım :)

Herşeyimiz aynı yahu beni mi takip ediyorsun
Doktora git bakalım ne diyecek
geçen nisanda başka bi doktora gitmiştim üst dişlerde yüzeysel 2 çürük buldu bide benim ön dişlerim aralıklı o da doğuştan diş etlerim uzunmuş diş etimi kesicekmiş aralıklı durduğu içinde 20liklere yer kalmamış ondan sonra tel takılcak sanırım takılsın ya daha az yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…