Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Dikkat et canım yediklerine proteine çok yer ver
Sabahları taze biber tuket
Yatmadan 1 bardak süt tamamdır
Reçete yazdım

aynen canım 1 ay azimli devam edersem 55 görünür gibi geliyo bana hayırlısıyla inşallah
kansızlık ve sonrasında gelen kan ilaçları kilosu ben 48 kiloydum günde 6 öğün yiyordum hiç kilo almazdım gece yemeği her gece ama dediğin gibi halsizlik elim kolum tutmuyo birgün doktora gittim sen ayakta kaldığına şükret bu kanla dedi vücutta bulunması gereken kandan yarısındanda az varmış hemen iğne tedavisi peşine gelen tek içimlik şruplar haplar derken bikaç ay içinde 65 i görmüştüm

Dikkat et canım yediklerine proteine çok yer ver
Sabahları taze biber tuket
Yatmadan 1 bardak süt tamamdır
Reçete yazdım

Sağolasın canım pekmezde işe yarıyo :)

Evet kiloda aldırıyo kan ilaçları.
Ben almadım ama..
Kan önemli ya hastalenik bile oldum ben kansızlık yüzünden.
Kız ne güzel zayıfmıştın önceleri
Tebrikler canım öncesi sonrası koyarmisin
Evet lütfen
ayperest benimde hedefim 48 di 49 yaptım pestilim çıkmıştı tahta gibi olacaktım :)

Ya benim amacım 50ye sabitlemek aslında.
Çünkü bıraktığımda 2 kg gelir kesin biyerde salarım. O yüzden 48 olup en fazla 50 olmak istiyorum. Asıl amaç o

o da yok
foto çektirmeyi sevmem ki
ama sizin için çekip koyarım

Merakla bekliyorum

Sağol kuzum meraktan catlamadan koy
Mezun olanları çok merak ediyorum

en kısa sürede ekleyeceğim kızlarr

be your selff senin zayıflığının yanından geçmiyorum sonra hayalkırıklığı yaşama

Y
en kısa sürede ekleyeceğim kızlarr

be your selff senin zayıflığının yanından geçmiyorum sonra hayalkırıklığı yaşama
Yok canım sen kendini bu kiloda mutlu hissediyorsan önemli olan o unutma :)
Kimisi kendini 60 da kimi 55 de kimi 75 de iyi hisseder. Göreceli yani

Sevgili 2. Takım üyeleri yoldaşlar

Zaman zaman motivasyon sorunu yaşıyoruz hepimiz.
Kilo almalar vermeler iştah artmaları vs.

Ben şahsım adına söyleyim neden zayıflamak istediğimden sıyrılınca motive düşüyo ve yiyeceklerle mutlu oluyorum yedikçe yiyorum.
Bu hafta yalnızca 200 gr verebildim. Benim için büyük kayıp. Boşa gitmiş 1 hafta daha..
Süreç uzadıkçada motivasyon düşüyo..

Soralım kendimize
Ben neden zayıflıyorum ?
Bu yola niçin çıktım ?
Bana faydaları ne ?
Sonunda hayatım nasıl olacak ?

Ben bu yola kendimi daha hafif hissetmek için çıktım.
Kendimi değiştirmek için çıktım.
Kendimi değiştirme hayatımı güzelleştirme yolunda en büyük adımım ve en büyüj motivasyon kaynağım zayıflıyo olmak.
Minimal yaşamla ilgilenmeye başladım. Benim için en büyük minimalistlik vücudumdaki fazlalıklardan arınmak olacak. Etrafım ne kadar sade olsa da ilk önce kendim göbepim bacaklarım sade olmalı. Daha rahat özgür hareket edebilmeliyim.
Kendime tekrardan özen göstermeye bakmaya başladım. Bunun içinde ilk önce istediğim görüntüde olmalıyım. İstediğim görüntüde olmalıyımki kendimi daha çok sevmeliyim daha özenebileyim böylecw vücuduma hem koca bir gövdeden çok küçük bi gövdeye bakmak daha kolay olur
En önemlisini söylüyorum daha az terleriz
Giyinmeye gelince buda istediğimiz kiloda olunca daha keyifli olacak daha özenli olacak.

Yani biz kilo vereceğiz ama hayatımız sağlık güzellik kişisel bakım hafiflemek vs gibi her alanda değişecek

Bir taşla kaç kuş vuracağız bir düşünün ?
Özgüven artışından bahsetmedim daha

Zayıflamak bi dönüm noktası bence her konuda..

Herşeye karşı motivasyon artışı..

Hayatı değiştirme konusunda çok büyük adım..

Kendimize bunları hatırlatalım.

Biz bu yola niçin çıktık ? Hayatımız sonunda nasıl olacak ?
Bunları unutmayalım..

Evet bütün gun boyunca yediklerimi yaziyirum...
Ben yapi itibari ile disiplinli biriyim zaten dieytisyen ne derse yaparim diyirdum ve yaptim ama diyetisyenden memnun değilim sanirsam yani tel acip ulaşamadım..
Neyse bir 10 gundaha devam ettireyim sinra yeniden gidicem eger memnu.n kalmazsam baska bir diyetisyen bakacağım..

Kızlar çok kötüyüm.
Hasta oluyorum galiba başım zonkluyor resmen kafamı kaldıracak halim yok.
Midem bulanıyor. Açım.
Kızım uyumuyor. Uyku problemi yaşıyoruz. Diş çıkarıyo çok huzursuz.
Mahfolmuş vaziyetteyim. Ne yapayım yeyip enerji mi toplayım ? Çok kötüyüm bittim artık enerjim bitti ağlıcam nerdeyse

Geçmiş olsun canım umarum biran önce sağlığına kavuşursun. Bebeklerin o diş çıkarma zamanları da zorlu oluyor benim kardeşim iki kere havale geçirmişti o döneminde çok kötüydü.
Dikkat edin aman diyeyim.
Böyle bir zamanda diyeti biraz esnetebilirsib. Her şeyin başı sağlık sonuçta bu diyetleri de nihayetinde saha sağlıklı olmak için yapıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…