- 31 Ekim 2013
- 21.640
- 72.781
- 798
- 41
teşekkürler tatlım, darısı başınaTebrikler canım
teşekkür ederim canımhayırlı olsun canım darısı başımıza
Oo hadi bakalım çok bi kilon yok kız hemen verirsin. Ben ağustosta buraya tekrar geldiğimde 62 kiloydum bak 2 ayda 54 e düştüm sende halledersin
50
Canım bende kronik bu
Yani halsizleşiyorum hiçbişeye elim kolum kalkmıyo baş dönmesi oluyo enerjim sıfırlaşıyo. Sonra doktora gidiyorum kansızlıktan ölcen bakışı atıyolar bana
Sonra ilaç kullanıyorum. Geçiyo. Her sene oluyo. Martta izne ayrıldığımda mesela diyet yapamıyodum. Meğersem kansızlaşmışım yine. Ağustosa kadar kan ilacı kullanıpta geldim buraya
aynen canım 1 ay azimli devam edersem 55 görünür gibi geliyo bana hayırlısıyla inşallahOo hadi bakalım çok bi kilon yok kız hemen verirsin. Ben ağustosta buraya tekrar geldiğimde 62 kiloydum bak 2 ayda 54 e düştüm sende halledersin
50
Canım bende kronik bu
Yani halsizleşiyorum hiçbişeye elim kolum kalkmıyo baş dönmesi oluyo enerjim sıfırlaşıyo. Sonra doktora gidiyorum kansızlıktan ölcen bakışı atıyolar bana
Sonra ilaç kullanıyorum. Geçiyo. Her sene oluyo. Martta izne ayrıldığımda mesela diyet yapamıyodum. Meğersem kansızlaşmışım yine. Ağustosa kadar kan ilacı kullanıpta geldim buraya
teşekkür ederim canım
aminnnnnnn
tebrikler canım darısı başımızaben mezunum
Sağol kuzumm :)Tebrikler canım öncesi sonrası koyarmisin
sağol canım amiinnnntebrikler canım darısı başımıza
Sonrası vardır mutlakaSağol kuzumm :)
ama yok kiii
o da yokSonrası vardır mutlaka
Dikkat et canım yediklerine proteine çok yer ver
Sabahları taze biber tuket
Yatmadan 1 bardak süt tamamdır
Reçete yazdım
Evet kiloda aldırıyo kan ilaçları.aynen canım 1 ay azimli devam edersem 55 görünür gibi geliyo bana hayırlısıyla inşallah
kansızlık ve sonrasında gelen kan ilaçları kilosu ben 48 kiloydum günde 6 öğün yiyordum hiç kilo almazdım gece yemeği her gece ama dediğin gibi halsizlik elim kolum tutmuyo birgün doktora gittim sen ayakta kaldığına şükret bu kanla dedi vücutta bulunması gereken kandan yarısındanda az varmış hemen iğne tedavisi peşine gelen tek içimlik şruplar haplar derken bikaç ay içinde 65 i görmüştüm
Evet lütfenTebrikler canım öncesi sonrası koyarmisin
ayperest benimde hedefim 48 di 49 yaptım pestilim çıkmıştı tahta gibi olacaktım :)
o da yok
foto çektirmeyi sevmem ki
ama sizin için çekip koyarım
Sağol kuzum meraktan catlamadan koyo da yok
foto çektirmeyi sevmem ki
ama sizin için çekip koyarım
Sağolasın canım pekmezde işe yarıyo :)
Evet kiloda aldırıyo kan ilaçları.
Ben almadım ama..
Kan önemli ya hastalenik bile oldum ben kansızlık yüzünden.
Kız ne güzel zayıfmıştın önceleri
Evet lütfen
Ya benim amacım 50ye sabitlemek aslında.
Çünkü bıraktığımda 2 kg gelir kesin biyerde salarım. O yüzden 48 olup en fazla 50 olmak istiyorum. Asıl amaç o
Merakla bekliyorum
Sağol kuzum meraktan catlamadan koy
Mezun olanları çok merak ediyorum
Yok canım sen kendini bu kiloda mutlu hissediyorsan önemli olan o unutma :)en kısa sürede ekleyeceğim kızlarr
be your selff senin zayıflığının yanından geçmiyorum sonra hayalkırıklığı yaşama
Evet bütün gun boyunca yediklerimi yaziyirum...Ciddi misin
Afiyet olsun canım birebir uyabiliyor musun listeye
Canım ayrıldığın kiloyu baz alacaksın kaç etapta yoksan o sayıya böleceksin yani şöyle
İzne ayrıldığın kilon - şimdiki kilon * 100 / izne ayrıldığın kilon bu yüzdeyi de tekrar izinli oldugun etap sayısına böleceksin
Bencede
Saol canım benim
Geçmiş olsun canım umarum biran önce sağlığına kavuşursun. Bebeklerin o diş çıkarma zamanları da zorlu oluyorKızlar çok kötüyüm.
Hasta oluyorum galiba başım zonkluyor resmen kafamı kaldıracak halim yok.
Midem bulanıyor. Açım.
Kızım uyumuyor. Uyku problemi yaşıyoruz. Diş çıkarıyo çok huzursuz.
Mahfolmuş vaziyetteyim. Ne yapayım yeyip enerji mi toplayım ? Çok kötüyüm bittim artık enerjim bitti ağlıcam nerdeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?