Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

İyi geceler kızlar nasılsınız? 2 gündür durmadan mesajları alıntılıyorum cevaplayanlar kadar araya bişeyler giriyor alıntılamadan çıkıyor filan sinir oldum o yüzden cevap yazamadım mesajlara kusura bakmayın benim 2 gündür menülerim cısslı biraz inş yarına toparlamış olurum hepinizi çok öpüyorum iyi geceler

Afiyet olsun canım. O işlere işte hiç başlayamıyorum 2 gündür bugün de eletriksiz bir güne uyandım. Çok sinir oldum bu işe evde olduğum bir haftasonum olacak elektriksiz susuz geçiyor o da. Ne işlerimi yapabiliyorum be dinlenebiliyorum.
menüm
kahvaltı 11.30
domates
salatalık
2 dilim ekmek
3 çatal yumurta

ara 18.00
1 haşlanmış mısır

akşam 21.00
3 kaşık domatesli makarna
1 porsiyon kavun

2 lt su
2 saat 15 dk yürüyüş (13.550 adım)
Afiyet olsun canım menün çok güzel de sporun ondan da güzel :)

Ay ne güzel su yok is yok.....sende otur dinlen illaki gelir su...
Ev isi nankör simdi gelseniz evime bu evimi temizledin dersiniz....
Sen supurgeni yap gerisi hikaye....

Kizlar ben diyetisyenin vucud analizi raporunu okumamisim....
Raporda kilolu olmama ragmen saglikli oldugum cunku kas oranin cok yüksek olduğu yaziyirdu...yağ oraninm %28 saglikli bir kadinin 15 ila 22 arasi olmasi gerekiyormuş onun için diyetisyen 58 den asagisi olmaz dedi demekki...
Ben yaz boyunca ve diyete baslarken tamamen sağlıkli beslenip vucudumda ki yaglari defetmisim kaslari degil...yani insan 6 kg veripde poposu 12 cm nasil invelsin zaten...
Bu benim icin moral oldu...bazen kafam karisiyordu bu isi dogru mu yapiyorum diye, artik kendime guvenim geldi....
Ama su spor olayini halletmem gerek...

Kizlar ben diyetisyenin vucud analizi raporunu okumamisim....
Raporda kilolu olmama ragmen saglikli oldugum cunku kas oranin cok yüksek olduğu yaziyirdu...yağ oraninm %28 saglikli bir kadinin 15 ila 22 arasi olmasi gerekiyormuş onun için diyetisyen 58 den asagisi olmaz dedi demekki...
Ben yaz boyunca ve diyete baslarken tamamen sağlıkli beslenip vucudumda ki yaglari defetmisim kaslari degil...yani insan 6 kg veripde poposu 12 cm nasil invelsin zaten...
Bu benim icin moral oldu...bazen kafam karisiyordu bu isi dogru mu yapiyorum diye, artik kendime guvenim geldi....
Ama su spor olayini halletmem gerek...

Ay ne güzel su yok is yok.....sende otur dinlen illaki gelir su...
Ev isi nankör simdi gelseniz evime bu evimi temizledin dersiniz....
Sen supurgeni yap gerisi hikaye....
Elektrik de yok işte 2 gündür süpürge tutmayı geçtim duş bile alamıyorum bu gün de gelmezse yarın okul var

Elektrik de yok işte 2 gündür süpürge tutmayı geçtim duş bile alamıyorum bu gün de gelmezse yarın okul var
Araba fircalari varya hafif sert olanlar onlar bir hali temizliyor aklin cikar..☺
Su yok elektrik yok napiyirsun tatlim? Neredesin ? 5lt siselere depola suyunu walla insan darda kalimca 2 lt su ile bile dus aliyor...

İyi günler 2.takımın tatlı tombişleri kızlar ve @akrep33 kaptanım ben bu hafta müsaadenizle izne ayrılıyorum. Bu aralar çok yoğunum buraya da vakit ayıramıyorum bi yandan da tartı günü stresi beni yoruyor malum bu aralar diyet konusu da pek iyi gitmiyor biraz kendi kendime kalırsam daha başarılı olurum gibi geliyor hem 1-1,5 ay sonra yoğunluğum biraz azalır bende rahatça aktif olurum inş, iznin bana artı kilo değil eksi kilo olarak dönmesini umut ediyorum hepinizi çok seviyorum dönünceye dek Allah’a emanet olun
Not: Eğer kilo almaya başlarsam izini uzatmadan dönücem inş ama umarım kendi başıma kaldığımda da sağlıklı beslenmeye devam ederim ve mutlu bi şekilde tekrar buraya gelirim

selam kızlar keyifli bir pazar diliyorum hepinize dün epey yoğun ve yorucu bir gün geçirdik, bugun de misafir sonrası temızlık toparlama devam etti...dünkü menüm o kadar karışık ki

dünkü menüm

sabah: 1 dilim ekmek, salata, peynir zeytin çay
öğlen: 2 kıymalı poğaça, 1 fırın sigara böreği, 1 dilim kek, 1 maden suyu
akşam: 1 kase mercimek çorbası, 1 poğaça
ara: 1 ince dilim çikolatalı pasta

tüm gün mutfakla salon arası mekik dokudum cidden ama tabi ki yediklerim çok fazlaydı zaten doğum günü pastam yeni bitmişken üzerine tekrar pasta yedim tartılmaya cesaretim yok şuan ama her halimden anlıyorum şuan kesin 70 üzerine çıktım yine

aaa şuan çok şaşkınım hiç beklemiyormuşum demek burada olmamanı...kuzum en iyisini sen bilirsin kendin için bu ara benim de pek iyi gitmedi hatta hiç gitmiyor ben de toparlamaya çalışıyorum...inşallah sen de dediğin gibi daha da motive olmuş eksi halde dönersin kuzucum ya :) sen de Allah'a emanet ol seni çoook özleyeceğim hemen gel olur mu

evet cok haklısın net koptum. hem buradan hem aç kalmaktan hem de diyetim ve sporumdan. ev hala yemek dolu kabus gibi, ama illa ki dönecem bir yerden çünkü zorundayım verdiğim kiloları da aldım şuan sanki zayıfım gibi ekstra tombikleştim sen nasılsın kuzum nasıl gidiyor?

Kek mi kolay gelsin canım
saolasın cnm geçti çok şükür
Bir haftasonu daha evde elektrik ve su yok
ay kabus gibi inşallah gelmiştir
daha nice mutlu yıllara inşallah canım :)
menun güzel afiyet olsun
menun güzel canım balıgı ekmeksiz yiyebiliyorsan da güzel olur, ve malesef ev işi hiç bitmiyor galiba
menüm
kahvaltı 11.30
domates
salatalık
2 dilim ekmek
3 çatal yumurta

ara 18.00
1 haşlanmış mısır

akşam 21.00
3 kaşık domatesli makarna
1 porsiyon kavun

2 lt su
2 saat 15 dk yürüyüş (13.550 adım)
2 öğün yapman iyi olmuş
buna çok sevindim canım doğru yoldasın demek ki biraz zaman ve yola devam :)

Balığı ekmeksiz yerim limon bile sıkmam , sinra salata faslina girerim...
Salatayi da ekmeksiz sevmiyorum ama 2 dilim cok gitti...

Neyse tatlim olan olmuş bugun ve yarin hafif yersen olur biter, ozellikle domates corbasi tabsiye ederim...az yagli...

Araba fircalari varya hafif sert olanlar onlar bir hali temizliyor aklin cikar..☺
Su yok elektrik yok napiyirsun tatlim? Neredesin ? 5lt siselere depola suyunu walla insan darda kalimca 2 lt su ile bile dus aliyor...
Onlardan yok ki bizde büyük damacanalara su falan doldurup hazır tutuyoruz ama mecbur kalmadıkça kullanmıyoruz onları canım geçen haftalarda gene böylesi bir susuz zamanımız olmuştu o zaman hazırlıksız yakalanmıştık artık depolu hep var bir miktar suyumuz. Bulaşıkları falan onunla hallettim Ama yine de musluktan akan su gibi olmuyor onlar. Şırnaktayız biz canım altyapı yol çalışmaları falan var elektrik kablolarını koparıyorlarmış. Su da elektrikle pompalandığı için o da gidiyor. Dışarı çıkmıştım arkadaşlrla evde otur otur sıkılıp biraz önce geldim elektrikler de gelmiş. İnşallah gitmezler bugün tekrar.

Biraz kaçamaklı olmuş menün kuzum

pazar menüm

sabah: 3 dilim ekmek, salata, peynir zeytin bal ve çay
ara: yeşilçay
öğlen: 1 büyük dilim kıymalı pide 1 br ayran
ara: turk kahvesi soda, birazdan form çay
akşam: 2 parça fırın tavuk bir kase mantı
ara: turk kahvesi, birazdan yeşilçay

bugun cozuttugum son gün inşallah kızlar

Kiyamam tatlim...

Cokda cozutmamissin tatlim,, sabab 2 dilim olaymis birde pide veya manti birinden biri olaymis gayet guzel bir menü olurmus...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…