- 26 Mayıs 2017
- 1.146
- 2.410
- 48
- 45
Menü süper afiyet olsunmenüm
kahvaltı 11.30
domates
salatalık
2 dilim ekmek
3 çatal yumurta
ara 18.00
1 haşlanmış mısır
akşam 21.00
3 kaşık domatesli makarna
1 porsiyon kavun
2 lt su
2 saat 15 dk yürüyüş (13.550 adım)
Afiyet olsun canım. O işlere işte hiç başlayamıyorum 2 gündürIyi aksamlar hanimlar..
Sabah 9 30
2 dilim tb ekmek
1 yumurta
1 kk peynir
Domates biber
Ara 13.00
1 porsiyin üzüm
1 galeta
Öğlen 16 00
1 tabak kapuska 1 yk suzme yoğurt
Akdam 19 30
4 dilim palamut
2 dilim tb ekmek
Salata
1 duble raki...
1 kk peynir
2 catal kavun..
Bugün esim ve oğlum alisverise gitti bende ev temizledim...ama bitmedi tabiki de, eve geldigimden beri üstünden ustunden yapiyirdum simdi oglum uyusun fortmanto temizleyecegim....ayyyyy bu evlerin işi bitmez mi??????
Afiyet olsun canım menün çok güzel de sporun ondan da güzel :)menüm
kahvaltı 11.30
domates
salatalık
2 dilim ekmek
3 çatal yumurta
ara 18.00
1 haşlanmış mısır
akşam 21.00
1 porsiyon kavun
2 lt su
Ay ne güzel su yok is yok.....sende otur dinlen illaki gelir su...Afiyet olsun canım. O işlere işte hiç başlayamıyorum 2 gündürbugün de eletriksiz bir güne uyandım. Çok sinir oldum bu işe evde olduğum bir haftasonum olacak elektriksiz susuz geçiyor o da. Ne işlerimi yapabiliyorum be dinlenebiliyorum.
Afiyet olsun canım menün çok güzel de sporun ondan da güzel :)
Elektrik de yok işte 2 gündür süpürge tutmayı geçtim duş bile alamıyorumAy ne güzel su yok is yok.....sende otur dinlen illaki gelir su...
Ev isi nankör simdi gelseniz evime bu evimi temizledin dersiniz....
Sen supurgeni yap gerisi hikaye....
Tmm canim tesekkur ederim markete gidince bakicam denicem mutlakaBen marketten aliyorum en iyisi dogadan marka tatlim...
Yulafdan kurabiyr falan da yapiyiru. Onlarinda tarifini veririm kuzum...
Araba fircalari varya hafif sert olanlar onlar bir hali temizliyor aklin cikar..☺Elektrik de yok işte 2 gündür süpürge tutmayı geçtim duş bile alamıyorumbu gün de gelmezse yarın okul var
aaa şuan çok şaşkınım hiç beklemiyormuşum demek burada olmamanı...kuzum en iyisini sen bilirsin kendin için bu ara benim de pek iyi gitmedi hatta hiç gitmiyorİyi günler 2.takımın tatlı tombişlerikızlar ve @akrep33 kaptanım ben bu hafta müsaadenizle izne ayrılıyorum. Bu aralar çok yoğunum buraya da vakit ayıramıyorum bi yandan da tartı günü stresi beni yoruyor malum bu aralar diyet konusu da pek iyi gitmiyor biraz kendi kendime kalırsam daha başarılı olurum gibi geliyor hem 1-1,5 ay sonra yoğunluğum biraz azalır bende rahatça aktif olurum inş, iznin bana artı kilo değil eksi kilo olarak dönmesini umut ediyorum hepinizi çok seviyorum dönünceye dek Allah’a emanet olun
Not: Eğer kilo almaya başlarsam izini uzatmadan dönücem inş ama umarım kendi başıma kaldığımda da sağlıklı beslenmeye devam ederim ve mutlu bi şekilde tekrar buraya gelirim
evet cok haklısın net koptum. hem buradan hem aç kalmaktan hem de diyetim ve sporumdan. ev hala yemek doluİlk değil canım 6 tane var 2 tane daha geliyor baya zorlandı ama
Taze soğan verdim dün baya kemirdi.
Bugün daha huzurlu gibi kolay uyudu çok şükür..
Teşekkür ederim tavsiyelerine canım. Çok zorlamadan devam edeceğim abartmadan
Aynen öyle kendimize daha dikkat etmeliyiz.
Evet ya dün akşam pijamalarını giydiremedim inanır mısın kendimi ne kadar eksik hissettim pskolojim bozuldu birden
Allahtan annemdeyim o yardım ediyo.
Hasta olmak yasak. Bundan sonra kalın kalın giyincem bu kışı bida hasta olmadan geçirmeliyim
Misafir gelince onlara hazırlanan ikramlar o yorgunluk derken insan saldırmış bulunuyo.. dikkat et.
Bu sıra yoksun zaten sen nerelerdeysen
İyice koptun
saolasın cnm geçti çok şükürKek mikolay gelsin canım
ay kabus gibi inşallah gelmiştirBir haftasonu daha evde elektrik ve su yok
daha nice mutlu yıllara inşallah canım :)Ben bugün menumu erken bildiriyorum kizlar aksam evlilik yil donümümüzü kutlamaya gidicez :)
Sabah 11.30da kahvalti yagsiz tost 1kula ihlamur cay
Saat 14.00 3 tane yaprak sarma
Saat 16.30 2 kupa yesilcay
Aksam yemegi yemedim pasta yicem diye :)
Spor 1 saat tempolu yürüyüş
Su 2 litre biraz daha icerim
menun güzel afiyet olsunBütün gün elektrikler yoktu resmen hiçbir şey yapamadım. Elektrikler olmadığında su da olmuyor.
Sabah09:00
2 kepekli ekmek üzerine domates peynir biber ve yunurtalı karışımdan sürüp fırında kızarttım.
Öğle 13:30
4 kaşık yoğurt
1 küçük havuç
Yeşilçay
Ara
1 elma
Akşam 19:00
2 tavyk baget
Biraz pilav
( elektrikler gelseydi fırında tavuk büryan yapacaktım olmayınca tencerede pişirdim)
Su: 2lt
Kitap: Oz
Spor: malesef
menun güzel canım balıgı ekmeksiz yiyebiliyorsan da güzel olur, ve malesef ev işi hiç bitmiyor galibaIyi aksamlar hanimlar..
Sabah 9 30
2 dilim tb ekmek
1 yumurta
1 kk peynir
Domates biber
Ara 13.00
1 porsiyin üzüm
1 galeta
Öğlen 16 00
1 tabak kapuska 1 yk suzme yoğurt
Akdam 19 30
4 dilim palamut
2 dilim tb ekmek
Salata
1 duble raki...
1 kk peynir
2 catal kavun..
Bugün esim ve oğlum alisverise gitti bende ev temizledim...ama bitmedi tabiki de, eve geldigimden beri üstünden ustunden yapiyirdum simdi oglum uyusun fortmanto temizleyecegim....ayyyyy bu evlerin işi bitmez mi??????
2 öğün yapman iyi olmuşmenüm
kahvaltı 11.30
domates
salatalık
2 dilim ekmek
3 çatal yumurta
ara 18.00
1 haşlanmış mısır
akşam 21.00
1 porsiyon kavun
2 lt su
buna çok sevindim canım doğru yoldasın demek ki biraz zaman ve yola devam :)Kizlar ben diyetisyenin vucud analizi raporunu okumamisim....
Raporda kilolu olmama ragmen saglikli oldugum cunku kas oranin cok yüksek olduğu yaziyirdu...yağ oraninm %28 saglikli bir kadinin 15 ila 22 arasi olmasi gerekiyormuş onun için diyetisyen 58 den asagisi olmaz dedi demekki...
Ben yaz boyunca ve diyete baslarken tamamen sağlıkli beslenip vucudumda ki yaglari defetmisim kaslari degil...yani insan 6 kg veripde poposu 12 cm nasil invelsin zaten...
Bu benim icin moral oldu...bazen kafam karisiyordu bu isi dogru mu yapiyorum diye, artik kendime guvenim geldi....
Ama su spor olayini halletmem gerek...
Balığı ekmeksiz yerim limon bile sıkmam , sinra salata faslina girerim...saolasın cnm geçti çok şükür
ay kabus gibi inşallah gelmiştir
daha nice mutlu yıllara inşallah canım :)
menun güzel afiyet olsun
menun güzel canım balıgı ekmeksiz yiyebiliyorsan da güzel olur, ve malesef ev işi hiç bitmiyor galiba
2 öğün yapman iyi olmuş
buna çok sevindim canım doğru yoldasın demek ki biraz zaman ve yola devam :)
Neyse tatlim olan olmuş bugun ve yarin hafif yersen olur biter, ozellikle domates corbasi tabsiye ederim...az yagli...selam kızlar keyifli bir pazar diliyorum hepinizedün epey yoğun ve yorucu bir gün geçirdik, bugun de misafir sonrası temızlık toparlama devam etti...dünkü menüm o kadar karışık ki
dünkü menüm
sabah: 1 dilim ekmek, salata, peynir zeytin çay
öğlen: 2 kıymalı poğaça, 1 fırın sigara böreği, 1 dilim kek, 1 maden suyu
akşam: 1 kase mercimek çorbası, 1 poğaça
ara: 1 ince dilim çikolatalı pasta
tüm gün mutfakla salon arası mekik dokudum cidden ama tabi ki yediklerim çok fazlaydı zaten doğum günü pastam yeni bitmişken üzerine tekrar pasta yedimtartılmaya cesaretim yok şuan ama her halimden anlıyorum şuan kesin 70 üzerine çıktım yine
Onlardan yok ki bizdeAraba fircalari varya hafif sert olanlar onlar bir hali temizliyor aklin cikar..☺
Su yok elektrik yok napiyirsun tatlim? Neredesin ? 5lt siselere depola suyunu walla insan darda kalimca 2 lt su ile bile dus aliyor...
Biraz kaçamaklı olmuş menün kuzumselam kızlar keyifli bir pazar diliyorum hepinizedün epey yoğun ve yorucu bir gün geçirdik, bugun de misafir sonrası temızlık toparlama devam etti...dünkü menüm o kadar karışık ki
dünkü menüm
sabah: 1 dilim ekmek, salata, peynir zeytin çay
öğlen: 2 kıymalı poğaça, 1 fırın sigara böreği, 1 dilim kek, 1 maden suyu
akşam: 1 kase mercimek çorbası, 1 poğaça
ara: 1 ince dilim çikolatalı pasta
tüm gün mutfakla salon arası mekik dokudum cidden ama tabi ki yediklerim çok fazlaydı zaten doğum günü pastam yeni bitmişken üzerine tekrar pasta yedimtartılmaya cesaretim yok şuan ama her halimden anlıyorum şuan kesin 70 üzerine çıktım yine
Kiyamam tatlim...Onlardan yok ki bizdebüyük damacanalara su falan doldurup hazır tutuyoruz ama mecbur kalmadıkça kullanmıyoruz onları canım geçen haftalarda gene böylesi bir susuz zamanımız olmuştu o zaman hazırlıksız yakalanmıştık artık depolu hep var bir miktar suyumuz. Bulaşıkları falan onunla hallettim Ama yine de musluktan akan su gibi olmuyor onlar. Şırnaktayız biz canım altyapı yol çalışmaları falan var elektrik kablolarını koparıyorlarmış. Su da elektrikle pompalandığı için o da gidiyor. Dışarı çıkmıştım arkadaşlrla evde otur otur sıkılıp biraz önce geldim elektrikler de gelmiş. İnşallah gitmezler bugün tekrar.
Biraz kaçamaklı olmuş menün kuzum
Cokda cozutmamissin tatlim,, sabab 2 dilim olaymis birde pide veya manti birinden biri olaymis gayet guzel bir menü olurmus...pazar menüm
sabah: 3 dilim ekmek, salata, peynir zeytin bal ve çay
ara: yeşilçay
öğlen: 1 büyük dilim kıymalı pide 1 br ayran
ara: turk kahvesi soda, birazdan form çay
akşam: 2 parça fırın tavuk bir kase mantı
ara: turk kahvesi, birazdan yeşilçay
bugun cozuttugum son gün inşallah kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?