- 26 Mayıs 2017
- 1.146
- 2.410
- 48
- 45
Afiyet olsun canım güzel menü :)Iyi aksamlar hanimlar
Sabah
2 dilim firimda yumurtali ekmek
Öğlen
1 tabak kapuska
1 tabak brokoli haslamasi(yagsiz )
1 dilim firimda yumurtali ekmek
Aksam
6 yk nohut
6 yk bulgur pilavi
Kasik salata...
Ara
1 muz 1avuc fındık....
Bulgur pilavi abarttim ama cok seviyirum aksam yemegini de erken yedim biraz sonra banyo temizledim simdi mutfak temizleyecegim....Bor n3bze olsa eriyecehini hayelliyorum..
Öyle arada canimizin istedigini de yemeden olmuyor...guzel menü...Sabah
1 yumurta ve yarım domatesten omlet
1 dilim kepek ekmeği
Öğle
1 porsiyon döner
Filtre kahve
Ara
1 elma
Akşam 18:40
Beşamel soslu tavuk 1 dilim
Ara
Milksahe :
Ara2
Sade maden suyu
Spor: 5200 adım
Kitap: Oz
Milkshake dışında memnunum menümden. Ama milkshakeden dolayı suçluluk da duymuyorum. Çok güzeldi.
afiyet olsun canım çok güzel menü :)Iyi aksamlar hanimlar
Sabah
2 dilim firimda yumurtali ekmek
Öğlen
1 tabak kapuska
1 tabak brokoli haslamasi(yagsiz )
1 dilim firimda yumurtali ekmek
Aksam
6 yk nohut
6 yk bulgur pilavi
Kasik salata...
Ara
1 muz 1avuc fındık....
Bulgur pilavi abarttim ama cok seviyirum aksam yemegini de erken yedim biraz sonra banyo temizledim simdi mutfak temizleyecegim....Bor n3bze olsa eriyecehini hayelliyorum..
afiyet olsun canım arada kaçamak iyidir :)Sabah
1 yumurta ve yarım domatesten omlet
1 dilim kepek ekmeği
Öğle
1 porsiyon döner
Filtre kahve
Ara
1 elma
Akşam 18:40
Beşamel soslu tavuk 1 dilim
Ara
Milksahe :
Ara2
Sade maden suyu
Spor: 5200 adım
Kitap: Oz
Milkshake dışında memnunum menümden. Ama milkshakeden dolayı suçluluk da duymuyorum. Çok güzeldi.
olsun canım yarından itibaren toparlarsın :)selam kızlar keyifli bir pazar diliyorum hepinizedün epey yoğun ve yorucu bir gün geçirdik, bugun de misafir sonrası temızlık toparlama devam etti...dünkü menüm o kadar karışık ki
dünkü menüm
sabah: 1 dilim ekmek, salata, peynir zeytin çay
öğlen: 2 kıymalı poğaça, 1 fırın sigara böreği, 1 dilim kek, 1 maden suyu
akşam: 1 kase mercimek çorbası, 1 poğaça
ara: 1 ince dilim çikolatalı pasta
tüm gün mutfakla salon arası mekik dokudum cidden ama tabi ki yediklerim çok fazlaydı zaten doğum günü pastam yeni bitmişken üzerine tekrar pasta yedimtartılmaya cesaretim yok şuan ama her halimden anlıyorum şuan kesin 70 üzerine çıktım yine
Döner diyeti bozmaz gibi geliyor bana etten yapılıyor sonuçtaÖyle arada canimizin istedigini de yemeden olmuyor...guzel menü...
Bugün benim de Canimda döner istedi ama yok dedim su 72 yi bir goreyim artik..benim yerime de yemis olmussun...afiyet olsun...
menüm
kahvaltı 12.20
domates
salatalık
2 çatal peynir
birkaç dilim ince salam
2 dilim ekmek
2 çatal reçel
ara 15.00
2 mandalina
ara 18.00
1 avuç beyaz leblebi
akşam 20.30
domates
salatalık
1 çatal peynir
1 dilim ekmek
2 çatal reçel
2 dilim salam
1.5 lt su
1.5 saat yürüyüş
Afiyet olsun canım her şey çok güzel.kızlar ben 5 günlük bi detoks buldum hep beraber yapsak mı?
5 gün sürüyorDetoks hakkında bilgi verir misin denerim uyarsa
Öğle yemeklerinin bazıları sıkıntı oluyor benim için. Okulda yiyorum genelde.5 gün sürüyor
1. gün
kahvaltı: 1 adet yeşil elma rendeleyip ve ya dilimleyip tarçın döküp üstüne yiyoruz
ara: 3-4 yk light yoğurt
öğle: kahvaltnın aynısı
ara: aynı
akşam:öğle ve kahvaltının aynısı
2.gün
kahvaltı: haşlanmış 2 yumurtanın beyazı
öğle: buharda yada fırında yağsız pişmiş somon
akşam: öğlenin aynısı
3.gün
kahvaltı: 1 büyük muz
ara:10-12 adet kabuklu yer fıstığı
öğle :1 muz
ara : aynı
akşam:muz
4.gün
kahvaltı 1 bardak kefir (içine kıyılmış nane maydanoz,rendelenmiş küçük boy salatalık bir tutam keten tohumu)
öğle: 1 greyfurt yada portakal
akşam:haşlanmış brokoli (et yada tavuk suyunda halanmış üzerinede limon sıkılmış)
5.gün
kahvaltı:3 yemek kaşığı lor yada keçi peyniri (üzerine çörek otu), 4 adet tuzsuz zeytin domates nane maydanoz
öğle: yağsız kıymayla ıspanak
akşam: öğlenin aynısı
bende okuldayım o gün saklama kabına koyup götürsemmi dedim ama balık sonuçta pek iyi bir koku olmazÖğle yemeklerinin bazıları sıkıntı oluyor benim için. Okulda yiyorum genelde.
Somon ve muzlu gün özellikle
İyi günler 2.takımın tatlı tombişlerikızlar ve @akrep33 kaptanım ben bu hafta müsaadenizle izne ayrılıyorum. Bu aralar çok yoğunum buraya da vakit ayıramıyorum bi yandan da tartı günü stresi beni yoruyor malum bu aralar diyet konusu da pek iyi gitmiyor biraz kendi kendime kalırsam daha başarılı olurum gibi geliyor hem 1-1,5 ay sonra yoğunluğum biraz azalır bende rahatça aktif olurum inş, iznin bana artı kilo değil eksi kilo olarak dönmesini umut ediyorum hepinizi çok seviyorum dönünceye dek Allah’a emanet olun
Not: Eğer kilo almaya başlarsam izini uzatmadan dönücem inş ama umarım kendi başıma kaldığımda da sağlıklı beslenmeye devam ederim ve mutlu bi şekilde tekrar buraya gelirim
Canım ya bir kopunca tam kopuluyor.evet cok haklısın net koptum. hem buradan hem aç kalmaktan hem de diyetim ve sporumdan. ev hala yemek dolukabus gibi, ama illa ki dönecem bir yerden çünkü zorundayım verdiğim kiloları da aldım şuan sanki zayıfım gibi ekstra tombikleştim sen nasılsın kuzum nasıl gidiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?