Bari onu iç. Evden yanına bişeyler al bari canım sıkışıklıkta yersinkızlar tost ekmeğide kalmamış şekersiz nescafe içeyimde sabredeyim bari o biraz tok tutar
aynen canım geçen protein diyetine başladım dedim ya evden köfte getirdim onuda çalıştığımız odada yemiştim heryer köfte koktu oyüzden protin diyetini bıraktım ama salata yapıp getirebilirimBari onu iç. Evden yanına bişeyler al bari canım sıkışıklıkta yersin
Peynirli salata ton balıklı salatada proteinden sayılır tatlımaynen canım geçen protein diyetine başladım dedim ya evden köfte getirdim onuda çalıştığımız odada yemiştim heryer köfte koktu oyüzden protin diyetini bıraktım ama salata yapıp getirebilirim
bencede canım kasları güçlendirip yağları yakıcazPeynirli salata ton balıklı salatada proteinden sayılır tatlımen sağlıklısı protein diyeti bence ya
Suan servisteyim eve kosarak gideyim ben spor yapmak icin kizlarin resimlerine bakmadim resmen süzdüm yacimbomlukiz kanka bu motivaston benden sana gelsin
Eki Görüntüle 2057239
Sağdaki sen soldaki ben olak mı ?
Ben saçımı sarıya boyucamya ondan onu seçtim
Hiçbişey yememişsin resmen ya yarınki sonucunu merakla bekliyorum canım.Bugünkü menü
Sabah 5.30 elma sirkeli sicak su
05.45 bir kupa sekersiz turk kahvesi
10.00 yesil elma 1 kupa yesilcay
12.30 yarim kepce ezogelin corba ve yogurt
15.00 sekersiz sade nescafe
16.00 yulafli biskuvi bikactane
18.00 de yesilcay icicem
Su 3 litre
Spor 1 saat yapicam kardiyo
Sonrasinda ev isi hoplaya ziplaya yapcam simit,catlak,selulit kalmasin
Kizlara bayildim
Guzel menü afiyet olsun08.30
1 türk kahvesi
09.00
2 dilim ekmek
Tereyağı reçel
1 yk domesli biber
Çay
12.30
2 yumurta ile omlet
1 dilim kavun
1 kupa yeşil çay
1 lokma reçelli ekmek
16.00
2 çatal makarna
1 kase çorba
Salata
17.00 de yeşil çayımı içip günü kapatıyorum
Su 3lt oldu yatana kadar 4 ü bulur
Leslie 1 mile express
Menü güzel ..Bugünkü menü
Sabah 5.30 elma sirkeli sicak su
05.45 bir kupa sekersiz turk kahvesi
10.00 yesil elma 1 kupa yesilcay
12.30 yarim kepce ezogelin corba ve yogurt
15.00 sekersiz sade nescafe
16.00 yulafli biskuvi bikactane
18.00 de yesilcay icicem
Su 3 litre
Spor 1 saat yapicam kardiyo
Sonrasinda ev isi hoplaya ziplaya yapcam simit,catlak,selulit kalmasin
Kizlara bayildim
Afiyet olsun canim ama oglen 2 tabak makarna erkende olsa cok gelsi bana..Iyi aksamlar bayanlar
Sabah
1 su bardagi yogurt
1 yk yulaf 1 tk chia 1 cay kasigi bal
Öğlen
2 tabak makarna
Akşam
4 tane mercimek koftesi
Ara
1 elma
1 lokma börek
Eger acikirsam 1 bardak tarcinli süt icerim...
Ev toplayacağım... hic oturmayan 2.5 yasimda oglum var spor sayilir mi??
Cok gecmis olsun...
ben 32 yaşında 158 boyunda iki cocuk annesi bi sınıf öğretmeniyim kızımda 95le girdim doğuma dogumdan sonra, 80 e indim bi süre sonra ama kaldı. burda tam hatırlamıyorum ama 70_79yada 80_89 grubunda 70 e kadar indim sonra oğlumda 90la girdim doğuma sonrasında bi sürü sıkıntı ile yedim yedim 86 da sabitlendim yine 72 ye kadar indim ama genel kilom, hep 75lerde kaldı ama bu yıl 80 e dayandım resmen bi dur demem gerekiyor bunu biliyorum ama irademe sahip olamıyorum yemekten önce veya tokken cok kararlı oluyorum ama yemeğe oturunca kendimi kaybediyorum bunun için birileri bana destek olursa daha istekli ve başarılı olurum diye düşündüm inş başarabilirim sizinde desteğinizleolmaz canım katılabilirsin biraz kendinden bahsedersen seni tanıyalım boyun kilon yaşın hedefin gibi
Haklisin hayatim...Afiyet olsun canim ama oglen 2 tabak makarna erkende olsa cok gelsi bana..
Bende dogumdan sonra bir verdim sonra gene aldim.. sikı bir rejimle 8 kg gitti lakin 4 aydir ayni kilo da sabitim....ben 32 yaşında 158 boyunda iki cocuk annesi bi sınıf öğretmeniyim kızımda 95le girdim doğuma dogumdan sonra, 80 e indim bi süre sonra ama kaldı. burda tam hatırlamıyorum ama 70_79yada 80_89 grubunda 70 e kadar indim sonra oğlumda 90la girdim doğuma sonrasında bi sürü sıkıntı ile yedim yedim 86 da sabitlendim yine 72 ye kadar indim ama genel kilom, hep 75lerde kaldı ama bu yıl 80 e dayandım resmen bi dur demem gerekiyor bunu biliyorum ama irademe sahip olamıyorum yemekten önce veya tokken cok kararlı oluyorum ama yemeğe oturunca kendimi kaybediyorum bunun için birileri bana destek olursa daha istekli ve başarılı olurum diye düşündüm inş başarabilirim sizinde desteğinizle
Menü super ama karnabahar kizartmasi yerine haslamasi olsaymis tatlim...sabah: 1 dilim ekmek, salata, peynir zeytin yeşilçay
öğlen: 4 biber dolması 2 kaşık yoğurt
akşam: 1 kase karnabahar kızartması yine yoğurt
ara: turk kahvesi soda, ve yeşilçay içerim
bol su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?