Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Bari onu iç. Evden yanına bişeyler al bari canım sıkışıklıkta yersin
aynen canım geçen protein diyetine başladım dedim ya evden köfte getirdim onuda çalıştığımız odada yemiştim heryer köfte koktu oyüzden protin diyetini bıraktım ama salata yapıp getirebilirim

aynen canım geçen protein diyetine başladım dedim ya evden köfte getirdim onuda çalıştığımız odada yemiştim heryer köfte koktu oyüzden protin diyetini bıraktım ama salata yapıp getirebilirim
Peynirli salata ton balıklı salatada proteinden sayılır tatlım en sağlıklısı protein diyeti bence ya

08.30
1 türk kahvesi

09.00
2 dilim ekmek
Tereyağı reçel
1 yk domesli biber
Çay

12.30
2 yumurta ile omlet
1 dilim kavun
1 kupa yeşil çay
1 lokma reçelli ekmek

16.00
2 çatal makarna
1 kase çorba
Salata

17.00 de yeşil çayımı içip günü kapatıyorum

Su 3lt oldu yatana kadar 4 ü bulur
Leslie 1 mile express

cimbomlukiz kanka bu motivaston benden sana gelsin

Sağdaki sen soldaki ben olak mı ?
Ben saçımı sarıya boyucamya ondan onu seçtim

Bugünkü menü

Sabah 5.30 elma sirkeli sicak su
05.45 bir kupa sekersiz turk kahvesi
10.00 yesil elma 1 kupa yesilcay
12.30 yarim kepce ezogelin corba ve yogurt
15.00 sekersiz sade nescafe
16.00 yulafli biskuvi bikactane
18.00 de yesilcay icicem
Su 3 litre
Spor 1 saat yapicam kardiyo
Sonrasinda ev isi hoplaya ziplaya yapcam simit,catlak,selulit kalmasin
Kizlara bayildim

Hiçbişey yememişsin resmen ya yarınki sonucunu merakla bekliyorum canım.
Bide spor artı temizlik herşey erir iyice

Bende bayıldım

Guzel menü afiyet olsun

Menü güzel ..

Iyi aksamlar bayanlar
Sabah
1 su bardagi yogurt
1 yk yulaf 1 tk chia 1 cay kasigi bal
Öğlen
2 tabak makarna
Akşam
4 tane mercimek koftesi
Ara
1 elma
1 lokma börek
Eger acikirsam 1 bardak tarcinli süt icerim...
Ev toplayacağım... hic oturmayan 2.5 yasimda oglum var spor sayilir mi??

Afiyet olsun canim ama oglen 2 tabak makarna erkende olsa cok gelsi bana..

Selamın aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı akşamlar

Ayağı yanmış kedi modundaydım bugünde yine Sabahtan bir işim vardı onu halletmek için çıktım sonra bir yarım saat eve uğrayıp bu seferde eşimi Nöroloji doktoruna götürdüm kontrole Baya bir bekledik ama eşim doktordan çok memnun kaldı güzel ilgilendi hatta cumartesi gecesi de emar çekilecek ki ağrılarının net teşhisi konsun ki ona göre ilaçlar kullanıp rahatlasın
Kızım okuldan çıkmadan Annem ve kızkardeşimle birde manav alışverişimi aradan çıkardım
Kuzum okuldan çıkınca da onuda yüzme kursuna götürüp dönüşte marketten bir iki şey alıp eve döndüm

Yine yoğun ve yorucu bir gündü ama şükürler olsun ki şu anda çok daha iyiyim ve dinleniyorum artık bugün benden su bile istemesin kimse

He beslenme olarak hiç kaçamak yok aksine gayet sağlıklı ama suyumu da olması gerektiği gibi içemedim tabi onuda telafi etmeye çalışıyorum
Valla sonunda damacanayı yanıma alıp içine hortum salacağım

geçmiş olsun oynakbasi34 aman dikkat sizin enerjinize ihtiyacımız var

Aaa ben yamulsam da o enerji bitmez
Hastanede bile eşimle muzurluk peşindeydik daha doğrusu o benim modum düşmesin diye şaklabanlık peşindeydi millet beni görünce şaşırmıştır güldükçe ahhh ahhh diyip durdum

Cok gecmis olsun...

Sağ olasın canım şimdi çok daha iyiyim şükür

olmaz canım katılabilirsin biraz kendinden bahsedersen seni tanıyalım boyun kilon yaşın hedefin gibi
ben 32 yaşında 158 boyunda iki cocuk annesi bi sınıf öğretmeniyim kızımda 95le girdim doğuma dogumdan sonra, 80 e indim bi süre sonra ama kaldı. burda tam hatırlamıyorum ama 70_79yada 80_89 grubunda 70 e kadar indim sonra oğlumda 90la girdim doğuma sonrasında bi sürü sıkıntı ile yedim yedim 86 da sabitlendim yine 72 ye kadar indim ama genel kilom, hep 75lerde kaldı ama bu yıl 80 e dayandım resmen bi dur demem gerekiyor bunu biliyorum ama irademe sahip olamıyorum yemekten önce veya tokken cok kararlı oluyorum ama yemeğe oturunca kendimi kaybediyorum bunun için birileri bana destek olursa daha istekli ve başarılı olurum diye düşündüm inş başarabilirim sizinde desteğinizle

sabah: 1 dilim ekmek, salata, peynir zeytin yeşilçay
öğlen: 4 biber dolması 2 kaşık yoğurt
akşam: 1 kase karnabahar kızartması yine yoğurt
ara: turk kahvesi soda, ve yeşilçay içerim

bol su

Bende dogumdan sonra bir verdim sonra gene aldim.. sikı bir rejimle 8 kg gitti lakin 4 aydir ayni kilo da sabitim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…