Geçmiş olsun canım..Selamın Aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Dün ufak bir kas sıkışması yüzünden uğrayamadımakşamı hastanede geçirdim ama şükür şu anda çok çok iyiyim
Tabi doktorlar kalpten sıkıntı olmasın diye kan tahlili, ekg ve röntgene kadar herşeye baktılarMaşallahım varmış
Eşime diyorum yahu en kilolu zamanımda böyle bir şey yaşamadım kilolar gidince nasıl oluyor falan diye adamcağız demezmi tabi yağlar eriyince kemiklerin arasında yer açıldı kasda araya girip sıkıştı diye
Hastanede yahu güldürme ağrım var dedim bir ara
Nefes alırken bile ağrıyordu ama yaptıkları iğne sayesinde bu sabah çok iyiyim
Kan sonucunu beklerken hastane bahçesinde çay içtik ordada bak ne güzel baş başa çay içiyoruz demezmi moralimi düzeltmek içindedim len millet boğazda çay bahçesinde içiyor o çayı hastane bahçesinde değil
Eşimden korkarken ben hastanelik oldum ya la
Rabbim tüm hastalara şifa versin ...Aminnn
Şimdi daş gibiyim hatta yine bugün yoğun bir gün beni bekliyor ama öğlene doğru damlarım yine
Tamam canım Teşekkürler gelir bakarım hemen.Bu aradaEllssa Bizim takımda benim bu haftanın listesini paylaştım canım dün giremeyince ancak görüp yazabildim
ah bi 8vereblsem son zamanlarda sanki diyete başlamak istedikçe kilo alıyorum ve işin kötüsü bu halime alışmaya başladım en büyük korkum da bu işte bu yüzden bir dur demem şart aldığım elbiselerde 44 den 46*ya gectim aynaya baktıkca kendime sinir oluyorumBende dogumdan sonra bir verdim sonra gene aldim.. sikı bir rejimle 8 kg gitti lakin 4 aydir ayni kilo da sabitim....
Aynen yaa..
Hoşgeldin canımMerhaba kızlar bende katılabilirmiyim sizeeeeee
Ayrılma nedenin neydi canım?Evet yarıştım hatta 10kiloy yakın verdim ama orayı bıraktım diyeti bıraktım sonra hepsi geri geldi amadiğer gruptaki ile nickim aynı değil bu sıkıntı olurmu
Kefal çok mu? Ciddimisin?Bence olur kepekli yada tam tahilli olursa da daha iyi olur ..
Eve gelince de corba icersin muhtesem olir...
Ayyyy bende atliyorum kusura bakmayin kizlar.....
Kefal cok bu sene....
Eşinin neyi var canım?Selamın aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı akşamlar
Ayağı yanmış kedi modundaydım bugünde yineSabahtan bir işim vardı onu halletmek için çıktım sonra bir yarım saat eve uğrayıp bu seferde eşimi Nöroloji doktoruna götürdüm kontrole Baya bir bekledik ama eşim doktordan çok memnun kaldı güzel ilgilendi hatta cumartesi gecesi de emar çekilecek ki ağrılarının net teşhisi konsun ki ona göre ilaçlar kullanıp rahatlasın
Kızım okuldan çıkmadan Annem ve kızkardeşimle birde manav alışverişimi aradan çıkardım
Kuzum okuldan çıkınca da onuda yüzme kursuna götürüp dönüşte marketten bir iki şey alıp eve döndüm
Yine yoğun ve yorucu bir gündü ama şükürler olsun ki şu anda çok daha iyiyim ve dinleniyorum artıkbugün benden su bile istemesin kimse
He beslenme olarak hiç kaçamak yok aksine gayet sağlıklı ama suyumu da olması gerektiği gibi içemedimtabi onuda telafi etmeye çalışıyorum
Valla sonunda damacanayı yanıma alıp içine hortum salacağım
Aaa ben yamulsam da o enerji bitmez
Hastanede bile eşimle muzurluk peşindeydik daha doğrusu o benim modum düşmesin diye şaklabanlık peşindeydimillet beni görünce şaşırmıştır güldükçe ahhh ahhh diyip durdum
Sağ olasın canım şimdi çok daha iyiyim şükür
Hoşgeldin canım
hoşbulduk canım. oğlumun problemleri ücretsiz izinden dönünce okul ev diyet üçlüsünü bi arada yürütmedim soğudum uzaklaşınca da geri dönemedimAyrılma nedenin neydi canım?
saol kuzum haklısın ama işte annem onu yapmıştı geldiğimde, ve haşlaması cok kötü oluyor yiyemiyorum benMenü super ama karnabahar kizartmasi yerine haslamasi olsaymis tatlim...
Benimde vermeye calisip aldigim kilolar olmustu tatlim....ah bi 8vereblsem son zamanlarda sanki diyete başlamak istedikçe kilo alıyorum ve işin kötüsü bu halime alışmaya başladım en büyük korkum da bu işte bu yüzden bir dur demem şart aldığım elbiselerde 44 den 46*ya gectim aynaya baktıkca kendime sinir oluyorum
Ben yarin 10 ila 12 arasi oğlumu oyun grubuna götürüyorum ve yarin ilk günü..Yarın liste nöbetçisi Z zayiflayacgim
Aslinda lahanayi az haslarsan birde uzerine limon az zeytinyagi superb olur...saol kuzum haklısın ama işte annem onu yapmıştı geldiğimde, ve haşlaması cok kötü oluyor yiyemiyorum ben
Ayy canim ya insallah sonuc oyle guzel olsunki diger takimlar desin ki 2.takim aldi başını gidiyoay kızlar yarın tartı ne gösterecek acaba yahu inşallah güzel sonuçlar görürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?