Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Geçmiş olsun canım..
D vitamini kullanıyomusun?

Bu arada Ellssa Bizim takımda benim bu haftanın listesini paylaştım canım dün giremeyince ancak görüp yazabildim
Tamam canım Teşekkürler gelir bakarım hemen.

Bende dogumdan sonra bir verdim sonra gene aldim.. sikı bir rejimle 8 kg gitti lakin 4 aydir ayni kilo da sabitim....
ah bi 8vereblsem son zamanlarda sanki diyete başlamak istedikçe kilo alıyorum ve işin kötüsü bu halime alışmaya başladım en büyük korkum da bu işte bu yüzden bir dur demem şart aldığım elbiselerde 44 den 46*ya gectim aynaya baktıkca kendime sinir oluyorum

Eşinin neyi var canım?

Benimde vermeye calisip aldigim kilolar olmustu tatlim....
Ben kedeme kademe yaptim ilk basta aksam yemegimden sonra 1 su bardagi yogurt veya sut disinda bir sey yemedim...
Bunu halledimce ekmege kisitlama getirdim..en sonda seker... sekersiz 4 ay gecirdim ama su 2 aydir kacamaklarim oluyor ne yazik ki... ama olucak once kendime inaniyirum sende oyle yap tatlim...

saol kuzum haklısın ama işte annem onu yapmıştı geldiğimde, ve haşlaması cok kötü oluyor yiyemiyorum ben
Aslinda lahanayi az haslarsan birde uzerine limon az zeytinyagi superb olur...
Gerci ben birde lahanayi cok az hasliyirum daha sonra catalla hadifce ezip cokelek veya lor yumurta ve sut ile karistiriyorum uzerine cok az kasar peyniri serpiyorum atiyorum firina...buda guzel oluyir...

Kizlar F Fittek ve Z zayiflayacgim karsinizda evlenince 4 ayda 20 kilo alan 78lere cikan ve daha dogurmayan biri olaraktan 78de kilomu
Her paazartesi diyete baslayp sali günü biraktigim 2 seneyi buldu ama cok şükür sonunda tak dedi irademi korudum ilk baslarda kolay olmuyo hele benim gibi biri kesinlikle ac uyuyamayan gece uyanip yemek yiyen biri 67lere kadar spordu az biraz yedigime dikkat etmekti düştüm sonra kendimi gaza getirmek icin esimle iddiaya girdik o gece acliktan uyuyamam ama vazgecmedim alisicam buna ve zamanla alistim çünkü artik kilodan aynalara bakamamaktan hantalliktan 29 yasinda 60 yasinda hissetmekten bikmistim
Once kendimiz yapabilcegimize inanmamiz lazim birlikte basaricaz kizlar

menüm
kahvaltı 10.30
domates
salatalık
1 dilim ekmek
5-6 çatal yumurta
3 dilim salam

ara 15.30
1 dilim elma

akşam 18.30
biraz etsiz çiğ köfte
1 parça lavaş
bol marul , maydanoz, nane

1.5 lt su
1.5 saat yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…