Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Dün ufak bir kas sıkışması yüzünden uğrayamadım akşamı hastanede geçirdim ama şükür şu anda çok çok iyiyim
Tabi doktorlar kalpten sıkıntı olmasın diye kan tahlili, ekg ve röntgene kadar herşeye baktılar Maşallahım varmış
Eşime diyorum yahu en kilolu zamanımda böyle bir şey yaşamadım kilolar gidince nasıl oluyor falan diye adamcağız demezmi tabi yağlar eriyince kemiklerin arasında yer açıldı kasda araya girip sıkıştı diye
Hastanede yahu güldürme ağrım var dedim bir ara
Nefes alırken bile ağrıyordu ama yaptıkları iğne sayesinde bu sabah çok iyiyim

Kan sonucunu beklerken hastane bahçesinde çay içtik ordada bak ne güzel baş başa çay içiyoruz demezmi moralimi düzeltmek için dedim len millet boğazda çay bahçesinde içiyor o çayı hastane bahçesinde değil
Eşimden korkarken ben hastanelik oldum ya la

Rabbim tüm hastalara şifa versin ...Aminnn
Şimdi daş gibiyim hatta yine bugün yoğun bir gün beni bekliyor ama öğlene doğru damlarım yine

Guzel menü afiyet olsun

Menü guzel tatlim ama kahvaltiya biraz daha bir seyler ekle..

Isjenderin ekmeklerini yedin mi tatlim?
Ben nefsimi kireltmek icin iki lokma atiyorum agzina gerisini birakiyorum...
Güzel menü

Sabah
2 dilim ekmek
2 kk peynir
1.5 su bardagi sut
Oglen
2 köfte (fırında)
2 parca patates (firiinda)
Tabi oglen az olinca saat 17 000 gibi cok aciktim 2 dilim ekmek cecil peynor ile yedim 1 su bardagi yogurt esliginde
Aksam yemek yemedim sadce 1/2 bardak sprite ictim...

Güzel canım 18 de geç bi saat değil

Akşam dayanılmaz açlığın sonunda sabah vicdan ve huzurun dayanılmaz hafifliğiiii

İşte bu ya işte bende buny anlatmaya çalışıyorım

Aleyküm selam canım çok geçmiş olsun ya neden öyle oldu acep. Yani kas sıkışması neden olmuş ki
Eşinin esprisine çok güldüm

Aleyküm selam canım çok geçmiş olsun ya neden öyle oldu acep. Yani kas sıkışması neden olmuş ki
Eşinin esprisine çok güldüm

Doktora eşim verdiğim kiloları söyleyince oda sebep olmuş olabilir dedi çünkü hala kiloluyken gibi hareket ederken kazayla yanlış bir hareket yapmış olabiliyormuşum

afiyet olsun canım 2 gündür dikkat için eksileri bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…